- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.141
selam teyzoşlar...
ben geldiiimmmm...
nasılsınız bakalım hepiniz?
gittik anneannemize, geldik evimize yeniden...
sizi çok özledik!!!!!
ne var ne yok? hamişler çoğaldı inşallah ben yokken.... :)))
çok üzgünüm :malesef benim kırmızılar geldi bu gün. her ay bir iki gün erken gelirdi bu ay gününde geleceği tuttu.. nasılda umutlanmıştım artık bu belirtilere de inanmıyorum beni çok üzdü şimdi nasıl beklicem 12 nisanı :44:
canım ya hiç unutmazsın beniii sağolasın ,,, kıyamam daha iyiyim burun akıntımdan başka birsey yok..sen nasılsın keyifler nasıl ???
Vallaha çok takip edemedim aslında atlaya atlaya baktım kızlar yazarlar bir özet şimdi..
şöyle bildiklerimi yazayım...
Güldenin sonucu güzel çıkmış hamiş kızımız tescillendi
elnacığımız hamile çift çizgiyi görmüş
banu geldi giti işleri varmış
yalel unuttu bizi günlerdir yok ortalıkta
özlem ciğim buralarda neşe katıyor bize...
Kırmızıları gören kızlar var onlarda işk gün bunalımlarını yaşayıp sönecekler aramnıza...
canım sende intahap vardıya belki oyüzdendir o akıntı bilemiyorum ama yada yumurtluyoda ola bilirsin canım...
benimde ağrılarım yine arttı kasıklarımda bide kahverengilik yine geldi of of saat 4 olsada gitsem nediyecekse desin bu beklemek ve belirsizlik beni çok yoruyo gerçekten..
ilkbhr, gulden59, asiia, yalel, gul_sen, fgak, lata, ramrod duyun sesimiiii çatlıcam ayol
hoşgeldin yalellllll ve yiğenimiz :) nasılsınız iimisiniz bakalım
ilkbhr, gulden59, asiia, yalel, gul_sen, fgak, lata, ramrod duyun sesimiiii çatlıcam ayol
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın, begüm nasıl
hamişler cogaldı tabi canımcım ya. darısı başımıza inşşşşşşş
:)) unutmadım yavrum..
anca geldim evime..
napıyorsunuz bakalım... herkes iyi mi?
bi özet geçiverin gari :)) okuyamıyorum tüm geçmişi valla...
slm kızlar bugün adet günüm ama gelen giden bişey yok henüz ben c.tesi günü dayanmayıp erken gebelik testlerinden yaptım ama mallesef negatif çıktı şimdi hala olmayınca yeniden umutlandım acaba testin hata payı olabilirmi neyse artık 2 gün daha beklerim olmazsam zaten kan da baktırırım negatiften sonra heyecanımıda kaybettim ama umut hala var :)
selam selam :) hoşbulduk bu arada..
süper bi anneanne tatili yaptım valla..
bursada gezdim tozdum... el kol boş, çocuksuz-çantasız dolana dolana yolları düzledim :))
çarşı pazar elden geçirdim her tarafı :)))
bisürü alış veriş yaptım.. cicikler aldım :))))
begüm de iyi, uyuyor şimdi. eve gelince, birkaç gün bunalıma giriyor begüm, birden kalablıktan yalnızlığa geçince fena oluyor yavrucak :)))
sabahtan beri, ''dagım yok anne, dagım neden delmiyor bizim evimize'' diye dolanıp duruyor evde, dayısını arıyor :))
arkadasım hatırlarsan seninle daha önce konuşup ikimizinde bat'ı aynı demiştik..sen test almaktan bahsediyordun :)
ben almadım test bekledim hep ama bende bu sabah uyandıktan hemen sonra kırmızılarla karşılaştım malesef
sabah çok kötüydüm ama şimdi biraz daha iyiyim ne yapalım herşeyde vardır mutlaka bi hayır..
bizim göremediğimiz bilemediğimiz bi şer'den rabbim bizi koruyor demekki böyle düşünmek lazım..
kaderdaş olduk bu arada
kusum walla hafıza kıtlıgı var bende hatırlamıom ki bişi. banu yu bekle bence:):) ahirimsin, beysal hamile bunları biliosundur zaten. guldencik akşam doktoa gidicek, kese ogoruntulemeye gitcek:) inşşşşş guzel haberlerle gelcek bize. aeroplain de kan sonuçlarını alcaktı bugun. emoş da hamiş emos_musti miydi yaw tam adı unuttum:):)
evet ikimizde üzüldük bugün desene... benim ilk denemem di bu o yüzden çok heyecanlanmıştım elimde olmadan. ilk diyorum ama ben 6 aylık evliyim ve vaji hastası idim daha yeni kurtuldum bu illetten çok şükür. herkez bebek bekliyor bilmiyorlar daha yeni deneyebildik. hepsi bir tarafa anne olmak istiyorum ben RABbim herkeze nasip etsin.
canım, gününde yaptıysan erken gebelik testini, negatifse.... gecikmenin başka bir nedeni vardır büyük ihtimalle. gebelik olsaydı, muhakkak çıkardı o testte.
ohh ne güzel :))) haydi bakalım inşallah güzel haberler verirler bize de.
benim de kırmızılar dün gelemedi, ağrı sancı... bu sabah geldiler nihayet. tarihimde ilk kez, sebepsiz bi gecikmem oldu böyle.. 11 martta olmalıydım, neyse 12 martta oldu. ama acayip sancım oldu dün akşam falan... bu sabah nihayet geldi kırmızılarım çok şükür.
yeni bat tarihim: 8 nisan...
umudu nisana kalanlar topiğine gitmicem valla.. :)))) göndermeyin beni, aranıda kalayım nolluurrrr :)))
yalellllll çok acil yardımına ihtiyacım var benim testin sonucu perşembe pozitif çktı cumartesi kanda hcgbaktırdım sonuç1500 dı doktor pazartesi söyleye bşilirim dedi ama benim kahverengi akıntım ve ağrılarım devam ediyo çok korkuyorumlütfen beni aydınlatırmısın
bu arada hoşgeldin kusura bakmalütfen
ohhh cok ii yapmısın bebem, ii dagıtıp dinlenmişindir. sefan olsun. ayy yesinler onu dagııı diyen dillerini yaaa
evet ikimizde üzüldük bugün desene... benim ilk denemem di bu o yüzden çok heyecanlanmıştım elimde olmadan. ilk diyorum ama ben 6 aylık evliyim ve vaji hastası idim daha yeni kurtuldum bu illetten çok şükür. herkez bebek bekliyor bilmiyorlar daha yeni deneyebildik. hepsi bir tarafa anne olmak istiyorum ben RABbim herkeze nasip etsin.
amin inşallah canım bizde aralıktan beri deniyoruz canım ama bu ayda kısmet olmadı bende doktora gitmeyi düşünüyorum önümüzdeki ay en azından aklımda kalmaz gideyim bi göstereyim
normalde bugün olmam lazımdı olmadım henüz testi cumartesi sabah yaptım yani geçikmemişken de yapılan test doğrumudur ?
bizde seni gönderemeyiz zaten olmaz olmazzz:
yalelcim az öncede yazdığım gibi ben yine adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyo ne oluyo bana sence..
of of..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?