Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

selam teyzoşlar...

ben geldiiimmmm...
nasılsınız bakalım hepiniz?

gittik anneannemize, geldik evimize yeniden...
sizi çok özledik!!!!!
ne var ne yok? hamişler çoğaldı inşallah ben yokken.... :)))

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın, begüm nasıl
hamişler cogaldı tabi canımcım ya. darısı başımıza inşşşşşşş

arkadasım hatırlarsan seninle daha önce konuşup ikimizinde bat'ı aynı demiştik..sen test almaktan bahsediyordun :)

ben almadım test bekledim hep ama bende bu sabah uyandıktan hemen sonra kırmızılarla karşılaştım malesef

sabah çok kötüydüm ama şimdi biraz daha iyiyim ne yapalım herşeyde vardır mutlaka bi hayır..

bizim göremediğimiz bilemediğimiz bi şer'den rabbim bizi koruyor demekki böyle düşünmek lazım..

kaderdaş olduk bu arada

:)) unutmadım yavrum..
anca geldim evime..

napıyorsunuz bakalım... herkes iyi mi?
bi özet geçiverin gari :)) okuyamıyorum tüm geçmişi valla...

ama geçen aylarda gelmedi böle yumurtlamada bitti bitecek o zamanda beyaz olması gerekki beyazda gelio ama bu ayrı bişi oldu :)amannn boşver neyse ne demi ama

ama haklısın belirsizlik çok zor bişi 2 saat kaldı gülüm sabır düşünsene benim bat 24 ünde keşke benimde 2 saatim kalmış olsaydı :)ühüüüüü hadi hepberaber ağlayalım ihiii

slm kızlar bugün adet günüm ama gelen giden bişey yok henüz ben c.tesi günü dayanmayıp erken gebelik testlerinden yaptım ama mallesef negatif çıktı şimdi hala olmayınca yeniden umutlandım acaba testin hata payı olabilirmi neyse artık 2 gün daha beklerim olmazsam zaten kan da baktırırım negatiften sonra heyecanımıda kaybettim ama umut hala var :)

ilkbhr, gulden59, asiia, yalel, gul_sen, fgak, lata, ramrod duyun sesimiiii çatlıcam ayol

canım benim yumurtlama kanaması olabilirmi diye düşünyorum bende, tabi böyle bir kanama litaratüre henüz girmedi gibi ama... aslında yumurtlamış ve döllenme olmuşsa yerleşme kanamasıda olabilir dicem ama valla tatlım daha önce hiç böyle bişeyle karşılaşmadığım için ne desem yalan olur.

hoşgeldin yalellllll ve yiğenimiz :) nasılsınız iimisiniz bakalım

ilkbhr, gulden59, asiia, yalel, gul_sen, fgak, lata, ramrod duyun sesimiiii çatlıcam ayol

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın, begüm nasıl
hamişler cogaldı tabi canımcım ya. darısı başımıza inşşşşşşş

selam selam :) hoşbulduk bu arada..
süper bi anneanne tatili yaptım valla..
bursada gezdim tozdum... el kol boş, çocuksuz-çantasız dolana dolana yolları düzledim :))
çarşı pazar elden geçirdim her tarafı :)))
bisürü alış veriş yaptım.. cicikler aldım :))))
begüm de iyi, uyuyor şimdi. eve gelince, birkaç gün bunalıma giriyor begüm, birden kalablıktan yalnızlığa geçince fena oluyor yavrucak :)))

sabahtan beri, ''dagım yok anne, dagım neden delmiyor bizim evimize'' diye dolanıp duruyor evde, dayısını arıyor :))

:)) unutmadım yavrum..
anca geldim evime..

napıyorsunuz bakalım... herkes iyi mi?
bi özet geçiverin gari :)) okuyamıyorum tüm geçmişi valla...

kusum walla hafıza kıtlıgı var bende hatırlamıom ki bişi. banu yu bekle bence:):) ahirimsin, beysal hamile bunları biliosundur zaten. guldencik akşam doktoa gidicek, kese ogoruntulemeye gitcek:) inşşşşş guzel haberlerle gelcek bize. aeroplain de kan sonuçlarını alcaktı bugun. emoş da hamiş emos_musti miydi yaw tam adı unuttum:):)

canım, gününde yaptıysan erken gebelik testini, negatifse.... gecikmenin başka bir nedeni vardır büyük ihtimalle. gebelik olsaydı, muhakkak çıkardı o testte.

yalellllll çok acil yardımına ihtiyacım var benim testin sonucu perşembe pozitif çktı cumartesi kanda hcgbaktırdım sonuç1500 dı doktor pazartesi söyleye bşilirim dedi ama benim kahverengi akıntım ve ağrılarım devam ediyo çok korkuyorumlütfen beni aydınlatırmısın
bu arada hoşgeldin kusura bakmalütfen

ohhh cok ii yapmısın bebem, ii dagıtıp dinlenmişindir. sefan olsun. ayy yesinler onu dagııı diyen dillerini yaaa

evet ikimizde üzüldük bugün desene... benim ilk denemem di bu o yüzden çok heyecanlanmıştım elimde olmadan. ilk diyorum ama ben 6 aylık evliyim ve vaji hastası idim daha yeni kurtuldum bu illetten çok şükür. herkez bebek bekliyor bilmiyorlar daha yeni deneyebildik. hepsi bir tarafa anne olmak istiyorum ben RABbim herkeze nasip etsin.

ohh ne güzel :))) haydi bakalım inşallah güzel haberler verirler bize de.

benim de kırmızılar dün gelemedi, ağrı sancı... bu sabah geldiler nihayet. tarihimde ilk kez, sebepsiz bi gecikmem oldu böyle.. 11 martta olmalıydım, neyse 12 martta oldu. ama acayip sancım oldu dün akşam falan... bu sabah nihayet geldi kırmızılarım çok şükür.

yeni bat tarihim: 8 nisan...

umudu nisana kalanlar topiğine gitmicem valla.. :)))) göndermeyin beni, aranıda kalayım nolluurrrr :)))

amin inşallah canım bizde aralıktan beri deniyoruz canım ama bu ayda kısmet olmadı bende doktora gitmeyi düşünüyorum önümüzdeki ay en azından aklımda kalmaz gideyim bi göstereyim

canım, gününde yaptıysan erken gebelik testini, negatifse.... gecikmenin başka bir nedeni vardır büyük ihtimalle. gebelik olsaydı, muhakkak çıkardı o testte.

normalde bugün olmam lazımdı olmadım henüz testi cumartesi sabah yaptım yani geçikmemişken de yapılan test doğrumudur ?

bizde seni gönderemeyiz zaten olmaz olmazzz:
yalelcim az öncede yazdığım gibi ben yine adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyo ne oluyo bana sence..
of of..

güldencim, merhaba canım. ne kusuru, aşkolsun.. hoşbuldum şekerim.

perşembe pozitif... senin adet günün ne zamandı? bu 1500 değeri, tahminine göre kaç haftalıkken alındı güldencim?
ağrılar çok normal elbette... pek çok sebeple, hamileyken oran buran ağrıyacak zaten. kasıklar, karın, bel, bacak, göğüsler.. herbir tarafın ağrıyacak hamişken.. normal.
akıntının kahverengi olması normal değil. kanama gibi mi acaba? yoksa bi enfeksiyon/iltihap durumu falan olabilir mi güldencim? bi fikrin var mı?

ohhh cok ii yapmısın bebem, ii dagıtıp dinlenmişindir. sefan olsun. ayy yesinler onu dagııı diyen dillerini yaaa

hem de nasıl dinlendim valla...
ama bu kadarmış bu dinlenme günleri :) yarın kayınvalidem geliyor nasipse.. 20-25 gün bende kalacak. haftaya eşimin teyzesi gelecek sanırım, öyle bi konu var ortalıkta... bi ihtimal haftasonu görümcem gelecek...
kalabalığız yani bu 20 gün kadar :))) evde şenlik var :)))

canım her şeyden evvel, geçmiş olsun. vaji problemini aşmış olmana çok sevindim gerçekten. geçen gün o konuda yazılan bişeyler okumuştum kk'da. senelerce uğraşan hanımlar olduğunu görmüştüm, çok ucuz atlatmışsın, inşallah tekrarı olmaz tatlım.
allah tez zamanda yavrunuzu da kucağınıza verir inşallah...

amin inşallah canım bizde aralıktan beri deniyoruz canım ama bu ayda kısmet olmadı bende doktora gitmeyi düşünüyorum önümüzdeki ay en azından aklımda kalmaz gideyim bi göstereyim

git tabi madem öyle, umarım herşey yolundadır. çok zor bir durum. insanın başına gelince anlıyor. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun. bu arada neler yapmak lazım acaba soğan kürü falan bende yapsam mı?

normalde bugün olmam lazımdı olmadım henüz testi cumartesi sabah yaptım yani geçikmemişken de yapılan test doğrumudur ?

gecikmemişken yaptığın test, '''erken dönem gebelik testi''' ise... doğrudur canım
normal gebelik testi ise, doğru olmama ihtimali yüksektir.
bugün olman lazımsa, bekle azıcık... 2-3 gün bekle, eğer kırmızılar gelmezse yenilersin testini istersen. inşallah güzel sonuçlar alırsın, olmazsa da sorun değil :) öbür ay çalışırız hepberaber...

bizde seni gönderemeyiz zaten olmaz olmazzz:
yalelcim az öncede yazdığım gibi ben yine adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyo ne oluyo bana sence..
of of..

güldencim, hamileysen ağrılarının olması normal canım. 7-8 haftaya kadar o adete benzeyen ağrılar oluyor zaten hamişken. hatta vajinaya bıçak batması gibi hisler falan, hamişken olabilen şeyler ilk 2-3 ay boyunca.
ama koyu renkli akıntı normal değil. doktorun bu konuda ne dedi sana ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…