- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.161
bizde seni gönderemeyiz zaten olmaz olmazzz:
yalelcim az öncede yazdığım gibi ben yine adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyo ne oluyo bana sence..
of of..
ohh ne güzel :))) haydi bakalım inşallah güzel haberler verirler bize de.
benim de kırmızılar dün gelemedi, ağrı sancı... bu sabah geldiler nihayet. tarihimde ilk kez, sebepsiz bi gecikmem oldu böyle.. 11 martta olmalıydım, neyse 12 martta oldu. ama acayip sancım oldu dün akşam falan... bu sabah nihayet geldi kırmızılarım çok şükür.
yeni bat tarihim: 8 nisan...
umudu nisana kalanlar topiğine gitmicem valla.. :)))) göndermeyin beni, aranıda kalayım nolluurrrr :)))
güldencim, merhaba canım. ne kusuru, aşkolsun.. hoşbuldum şekerim.
perşembe pozitif... senin adet günün ne zamandı? bu 1500 değeri, tahminine göre kaç haftalıkken alındı güldencim?
ağrılar çok normal elbette... pek çok sebeple, hamileyken oran buran ağrıyacak zaten. kasıklar, karın, bel, bacak, göğüsler.. herbir tarafın ağrıyacak hamişken.. normal.
akıntının kahverengi olması normal değil. kanama gibi mi acaba? yoksa bi enfeksiyon/iltihap durumu falan olabilir mi güldencim? bi fikrin var mı?
hem de nasıl dinlendim valla...
ama bu kadarmış bu dinlenme günleri :) yarın kayınvalidem geliyor nasipse.. 20-25 gün bende kalacak. haftaya eşimin teyzesi gelecek sanırım, öyle bi konu var ortalıkta... bi ihtimal haftasonu görümcem gelecek...
kalabalığız yani bu 20 gün kadar :))) evde şenlik var :)))
canım her şeyden evvel, geçmiş olsun. vaji problemini aşmış olmana çok sevindim gerçekten. geçen gün o konuda yazılan bişeyler okumuştum kk'da. senelerce uğraşan hanımlar olduğunu görmüştüm, çok ucuz atlatmışsın, inşallah tekrarı olmaz tatlım.
allah tez zamanda yavrunuzu da kucağınıza verir inşallah...
perşembe pozitif... senin adet günün ne zamandı? bu 1500 değeri, tahminine göre kaç haftalıkken alındı güldencim?
ağrılar çok normal elbette... pek çok sebeple, hamileyken oran buran ağrıyacak zaten. kasıklar, karın, bel, bacak, göğüsler.. herbir tarafın ağrıyacak hamişken.. normal.
akıntının kahverengi olması normal değil. kanama gibi mi acaba? yoksa bi enfeksiyon/iltihap durumu falan olabilir mi güldencim? bi fikrin var mı?
ama bu kadarmış bu dinlenme günleri :) yarın kayınvalidem geliyor nasipse.. 20-25 gün bende kalacak. haftaya eşimin teyzesi gelecek sanırım, öyle bi konu var ortalıkta... bi ihtimal haftasonu görümcem gelecek...
canım her şeyden evvel, geçmiş olsun. vaji problemini aşmış olmana çok sevindim gerçekten. geçen gün o konuda yazılan bişeyler okumuştum kk'da. senelerce uğraşan hanımlar olduğunu görmüştüm, çok ucuz atlatmışsın, inşallah tekrarı olmaz tatlım.
git tabi madem öyle, umarım herşey yolundadır. çok zor bir durum. insanın başına gelince anlıyor. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun. bu arada neler yapmak lazım acaba soğan kürü falan bende yapsam mı?
bu arada, biz bursaya taşınmak istediğimize karar verdik.
bi iş bulmak kaldı o tarafta :)))
onu da bulursak, taşınıcaz valla... şu istanbuldan bi kurtulabilsek.. bi gidebilsem şu bursaya...
valla eşim de, ''olur, sen istiyorsan, bi bakıyım burda bi iş... bulursak kafamıza göre bişeyler, taşınırız hayatım'' deyince.. uçtum havalara uçtum..... inşallah...
bu arada, biz bursaya taşınmak istediğimize karar verdik.
bi iş bulmak kaldı o tarafta :)))
onu da bulursak, taşınıcaz valla... şu istanbuldan bi kurtulabilsek.. bi gidebilsem şu bursaya...
valla eşim de, ''olur, sen istiyorsan, bi bakıyım burda bi iş... bulursak kafamıza göre bişeyler, taşınırız hayatım'' deyince.. uçtum havalara uçtum..... inşallah...
bilmemki canım hiç kür filan yapmadım bu zamana kadar..
ya bence beynimizde büyüttüğümüz içinde olmuyo olabilir çünkü psikolojikte oluyo böyle durumlar aslında hiç düşünmüyceksin oluruna bırakıcaksın ama insan öylede yapamıyo işte
gecikmemişken yaptığın test, '''erken dönem gebelik testi''' ise... doğrudur canım
normal gebelik testi ise, doğru olmama ihtimali yüksektir.
bugün olman lazımsa, bekle azıcık... 2-3 gün bekle, eğer kırmızılar gelmezse yenilersin testini istersen. inşallah güzel sonuçlar alırsın, olmazsa da sorun değil :) öbür ay çalışırız hepberaber...
inşallah canım bekliycem çaresiz gelsin yeter ki
haklısın ama bu bende mümkün görünmüyor
sağlık olsun kusum birdaha ki aya inşallah. gitme kıs dur bizle sonra geçeriz birlikte. :) gerçi ben ve banu arada nisan topiğine de bakıos:):) gitme sensiz olmaz zaten burasıııı
tatlım biliyorsun ben ayın 1inde damla damla kanamam başlamıştı hani adet oldum zannetmiştim sonra 2 gün öyle birer damla geldi sonra durdu sonra 3 4 gün sonra tekrarladı bende doktordan randevu aldım bana ne oluyo böyle diye çünkü beklimdede inanılmaz ağrımvardı canım bizim işyeri hekimimizde ded gel ssana bi test yapalım sonra 3 idrar dada pozittifi görünce hemen hastaneye gittdedi
sonra bende eski doktorumu arayıp gittim bana çok citi bi düşük tehtidi var ama pazartesinden önce bişey görülmez dedi eğer pazartesi kantestin 2000ı geçerse ozaman belli olurdedi sonra ben cumartesi başka bi doktora gittim oda keseyi pazartesi göre bilirz dedi ve 1 tane iyne yaptı bebeğin tutunması için ama bu gebelik nasıl 1 gebelik pazartesi bakıcaz dedi
koyuh kahverengi gibi önce yani böyle kara gibi ne kan değil nede kan gibi..
nasıl anlatayım işte öyle
ama bugünde adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrımaya devam ediyo ve bu kahvelik günde 2 3 kez geliyo..
canım benim yumurtlama kanaması olabilirmi diye düşünyorum bende, tabi böyle bir kanama litaratüre henüz girmedi gibi ama... aslında yumurtlamış ve döllenme olmuşsa yerleşme kanamasıda olabilir dicem ama valla tatlım daha önce hiç böyle bişeyle karşılaşmadığım için ne desem yalan olur.
gitmiyom gitmiyorum :))) siz başınızdan atmazsanız, ben gitmiyorum :)))
seviyorum ben sizi... :)
gülden, sen hamilesin demekki canım
ay aman nolur yorma kendini. otur, dinlen.. uzan dinlen... dikkat et arkadaşım kendine.
o normal değil dediğim koyu renkli akıntıları ben çok yaşadım. ondan tereddtüle cevap verdim sana da deminden beri...
jel vermiş olması lazım doktorunun? verdi mi? progesteron jeli.. iğne yapmış olması lazım muhakkak şimdiye kadar.
keseyi gördükten sonra da hem jel hem iğne yardımıyla şu birkaç haftayı, dinlenerek geçirmen lazım....
düşük tehlikesi dediğ şey bu yani. aman canım benim... ihmal etme kendini. bi ara istersen doktorunu, jel vermediyse sana... gerekip gerekmediğini bi sor, hatırlat kendini... kullan derse aldırırsın hemen eczaneden, sürersin vajinal bölgeye, iç taraflarına doğru. çok önemli çünkü.
aynen canım bendede mümkün görünmüyor
nasıl oluyormuşki o soğan kürü ne işe yarıyor acaba bizdemi denesek
ben yapıcam bu ay soğan kürünü .. çünkü bu ay, ilk kez 1 gün geciktim ben. çok zor adet oldum. kasıklarım falan çatlıyor ağrıdan şu anda. bi iltihap durumum olmaması lazım ama, varsa da aksın gitsin soğanla :)
adet bitince mi başlanıyordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?