Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

bizde seni gönderemeyiz zaten olmaz olmazzz:
yalelcim az öncede yazdığım gibi ben yine adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyo ne oluyo bana sence..
of of..

merhaba arkadaslar 3 gun sehir dısındaydım ne cok sey yazılmıs yine hepsini okudum valla...
oncelikle yeni hamile olan arkadasları tebrik ediyorum cok sevindim onlar adına
benim bugun adet olmam gerekiyor gecen ay 12subatta olmustum karnım ve belim agrıyor ama tık yok daha her ıslaklık hissinde moralim bozuluyor geldi gelecek diyorum..
bide 3gundur midemde fena eksime var dun aksamda kustum epey soylemesi ayıp ama tabi bn usuttum sanırım ona yoruyorum(
narmik seninle aynı olacaktık sanada gelmemisler daha hadi bakalım:))
oyyy oyyy ne heyecanlı surecmis bu ya hafta sonu kaynanam ve gorumcemin yanındaydık basımın etini yediler zati insallah hayırlısıyla hamile kalırımda susarlar artıkın(

sağlık olsun kusum birdaha ki aya inşallah. gitme kıs dur bizle sonra geçeriz birlikte. :) gerçi ben ve banu arada nisan topiğine de bakıos:):) gitme sensiz olmaz zaten burasıııı

tatlım biliyorsun ben ayın 1inde damla damla kanamam başlamıştı hani adet oldum zannetmiştim sonra 2 gün öyle birer damla geldi sonra durdu sonra 3 4 gün sonra tekrarladı bende doktordan randevu aldım bana ne oluyo böyle diye çünkü beklimdede inanılmaz ağrımvardı canım bizim işyeri hekimimizde ded gel ssana bi test yapalım sonra 3 idrar dada pozittifi görünce hemen hastaneye gittdedi
sonra bende eski doktorumu arayıp gittim bana çok citi bi düşük tehtidi var ama pazartesinden önce bişey görülmez dedi eğer pazartesi kantestin 2000ı geçerse ozaman belli olurdedi sonra ben cumartesi başka bi doktora gittim oda keseyi pazartesi göre bilirz dedi ve 1 tane iyne yaptı bebeğin tutunması için ama bu gebelik nasıl 1 gebelik pazartesi bakıcaz dedi
koyuh kahverengi gibi önce yani böyle kara gibi ne kan değil nede kan gibi..
nasıl anlatayım işte öyle
ama bugünde adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrımaya devam ediyo ve bu kahvelik günde 2 3 kez geliyo..

bu arada, biz bursaya taşınmak istediğimize karar verdik.
bi iş bulmak kaldı o tarafta :)))
onu da bulursak, taşınıcaz valla... şu istanbuldan bi kurtulabilsek.. bi gidebilsem şu bursaya...
valla eşim de, ''olur, sen istiyorsan, bi bakıyım burda bi iş... bulursak kafamıza göre bişeyler, taşınırız hayatım'' deyince.. uçtum havalara uçtum..... inşallah...

ooo curcuna olacak evin o zaman. Allah yardımcın olsun cok yorulacaksın. ama olsun bütün aile birlikte boşver. Allah eksikliklerini gostermesin. ama yımırtlama gunun nolcakkk, ona denk gelmiomu yaw

bilmemki canım hiç kür filan yapmadım bu zamana kadar..

ya bence beynimizde büyüttüğümüz içinde olmuyo olabilir çünkü psikolojikte oluyo böyle durumlar aslında hiç düşünmüyceksin oluruna bırakıcaksın ama insan öylede yapamıyo işte

ooo ne güzel olur senin ve begümcük için tatlım..

ALLAH razı olsun arkadaşım ne güzel söyledin. ben çok şükür bu sorunumu bu sitenin sayesinde çözdüm, eşim bulmuş bu siteyi ve birlikte okuduk, vajinismus bölümünden okuduğum bazı taktikler le tekrar hayata döndüm diyebilim. inşallah rabbim hepimizi en kısa zaman da hayırlı evlatlarla sevindirir.

istanbulda nerdesin sen canım. hadi bakalım gönlünüze göre bişiler çıkar inşallah canım.

haklısın ama bu bende mümkün görünmüyor

sağlık olsun kusum birdaha ki aya inşallah. gitme kıs dur bizle sonra geçeriz birlikte. :) gerçi ben ve banu arada nisan topiğine de bakıos:):) gitme sensiz olmaz zaten burasıııı

gitmiyom gitmiyorum :))) siz başınızdan atmazsanız, ben gitmiyorum :)))
seviyorum ben sizi... :)

gülden, sen hamilesin demekki canım
ay aman nolur yorma kendini. otur, dinlen.. uzan dinlen... dikkat et arkadaşım kendine.
o normal değil dediğim koyu renkli akıntıları ben çok yaşadım. ondan tereddtüle cevap verdim sana da deminden beri...
jel vermiş olması lazım doktorunun? verdi mi? progesteron jeli.. iğne yapmış olması lazım muhakkak şimdiye kadar.
keseyi gördükten sonra da hem jel hem iğne yardımıyla şu birkaç haftayı, dinlenerek geçirmen lazım....
düşük tehlikesi dediğ şey bu yani. aman canım benim... ihmal etme kendini. bi ara istersen doktorunu, jel vermediyse sana... gerekip gerekmediğini bi sor, hatırlat kendini... kullan derse aldırırsın hemen eczaneden, sürersin vajinal bölgeye, iç taraflarına doğru. çok önemli çünkü.

ayyyy gülşen yerleşmedir belki olabilirmi ne dersinnn ay bak düşünmücem dedim ama heyecan yaptım offff

bizde sefios seni kuzuuuu, gitmiosun o zaman

aynen canım bendede mümkün görünmüyor

nasıl oluyormuşki o soğan kürü ne işe yarıyor acaba bizdemi denesek

ben yapıcam bu ay soğan kürünü .. çünkü bu ay, ilk kez 1 gün geciktim ben. çok zor adet oldum. kasıklarım falan çatlıyor ağrıdan şu anda. bi iltihap durumum olmaması lazım ama, varsa da aksın gitsin soğanla :)

adet bitince mi başlanıyordu?

merhaba arkadaşlar benim günüme daha 14 gün var ama benim gögüslerimde koyulaşma ve gerilme mevcut uçlarında ilk defa başıma böle bişey gelior meme koyulaşması die nereye bakarsam bakayım gebelik denior ben bebişten artık umudu kesmişken böle bir belirti benim yine aklımı allak bullak etti bazen damarlanmalarda oluor sürekli aklım gögüslerimde sürekli kontrol bana yardımcı olur musunuz

canım bende başladım. 7. gunum bugun. adetin 7. gunu başlanıomuş en erken.
üşüttünmü acaba sen ya ondan olabilirmi acaba canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…