- 13 Aralık 2011
- 1.332
- 231
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.181
ben yapıcam bu ay soğan kürünü .. çünkü bu ay, ilk kez 1 gün geciktim ben. çok zor adet oldum. kasıklarım falan çatlıyor ağrıdan şu anda. bi iltihap durumum olmaması lazım ama, varsa da aksın gitsin soğanla :)
adet bitince mi başlanıyordu?
gitmiyom gitmiyorum :))) siz başınızdan atmazsanız, ben gitmiyorum :)))
seviyorum ben sizi... :)
gülden, sen hamilesin demekki canım
ay aman nolur yorma kendini. otur, dinlen.. uzan dinlen... dikkat et arkadaşım kendine.
o normal değil dediğim koyu renkli akıntıları ben çok yaşadım. ondan tereddtüle cevap verdim sana da deminden beri...
jel vermiş olması lazım doktorunun? verdi mi? progesteron jeli.. iğne yapmış olması lazım muhakkak şimdiye kadar.
keseyi gördükten sonra da hem jel hem iğne yardımıyla şu birkaç haftayı, dinlenerek geçirmen lazım....
düşük tehlikesi dediğ şey bu yani. aman canım benim... ihmal etme kendini. bi ara istersen doktorunu, jel vermediyse sana... gerekip gerekmediğini bi sor, hatırlat kendini... kullan derse aldırırsın hemen eczaneden, sürersin vajinal bölgeye, iç taraflarına doğru. çok önemli çünkü.
tatlım biliyorsun ben ayın 1inde damla damla kanamam başlamıştı hani adet oldum zannetmiştim sonra 2 gün öyle birer damla geldi sonra durdu sonra 3 4 gün sonra tekrarladı bende doktordan randevu aldım bana ne oluyo böyle diye çünkü beklimdede inanılmaz ağrımvardı canım bizim işyeri hekimimizde ded gel ssana bi test yapalım sonra 3 idrar dada pozittifi görünce hemen hastaneye gittdedi
sonra bende eski doktorumu arayıp gittim bana çok citi bi düşük tehtidi var ama pazartesinden önce bişey görülmez dedi eğer pazartesi kantestin 2000ı geçerse ozaman belli olurdedi sonra ben cumartesi başka bi doktora gittim oda keseyi pazartesi göre bilirz dedi ve 1 tane iyne yaptı bebeğin tutunması için ama bu gebelik nasıl 1 gebelik pazartesi bakıcaz dedi
koyuh kahverengi gibi önce yani böyle kara gibi ne kan değil nede kan gibi..
nasıl anlatayım işte öyle
ama bugünde adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrımaya devam ediyo ve bu kahvelik günde 2 3 kez geliyo..
kızlar lütfen beni bilgilendirirseniz cok sevinirim bu belirsizlik insanı mahediyo
selam kızlaaaar..
nasılsınız gorusmeyelii tatlışlar
bu arada tatlım son normal adet tarihim 5 şubattı yani bilgisayara göre5 +1 hamileyim
bizde sefios seni kuzuuuu, gitmiosun o zaman
selam kızlaaaar..
nasılsınız gorusmeyelii tatlışlar
merhaba arkadaşlar benim günüme daha 14 gün var ama benim gögüslerimde koyulaşma ve gerilme mevcut uçlarında ilk defa başıma böle bişey gelior meme koyulaşması die nereye bakarsam bakayım gebelik denior ben bebişten artık umudu kesmişken böle bir belirti benim yine aklımı allak bullak etti bazen damarlanmalarda oluor sürekli aklım gögüslerimde sürekli kontrol bana yardımcı olur musunuz
canım keşke bir bilgim olsa herkeste ayrı bişi oluyo ne desek yalan olur inan bence en güzeli beklemek inşallah tutmuştur hayırlısıyla bat ne zaman ?
h.g iiz sen nasılsın nası gidio şeker
h.b canım idare edıo ıste hersey yolunda cok sukur:)
öncekı sayfaları okuyamadım bı turlu cok yazılmıs yıne bıseyler kacırıorum galıba:26:
canım ben siteye yeni üye oldugum icin heralde bat ne demek onu bilirsem ne zaman oldugunu söyleyebilirim sana ama cevap verdiğin icin com tesekkürler
5+1 ise, ilk tehlikeyi atlatmışsın sen çok şükür.
ilk tehlike, adet zamanındaydı, adet kanamasıyla beraber yapılan düşüklerde, farkedilmiyor bile çünkü. kendini çok iyi bilen ve dinleyebilen birisi ancak anlar yani...
sen bunu atlatmışsın bak, ne güzel.. bebeğin seninle çok şükür.
doktorun düşük tehlikesi dediğine göre.... seni endişelendirmek istemediği için, çok bahsetmemiş olabilir. sen şimdi, çok dikkat et kendine arkadaşım.
mümkün olduğunca iş miş yapma, yat uzan otur.. bolca dinlen. jelini kullan, verir mutlaka doktorun. hap verebilir, sakın ihmal etme. iğne de yapacaktır zaten doktorun kendisi hafta hafta...
keseyi görmeye gidince öğrenirsin muhtemelen düşük tehlikesinin sebebini... henüz belli değildir diye düşünüyorum.
eğer çok aşağıya (rahim ağzına yakın) yerleşmişse bebek, yapacak bişey yok... bu jelli, iğneli tedavili dönem, 6 aylık falan olana kadar devam edecek demeiktir. sonra da erken doğum tehlikesi oluşur muhtemelen bu durumda... velhasıl inşallah bebeğin seninle kalırsa o zamana kadar, sen doğurana kadar dinlenmelisin demek olacak gülden. hep dikkat edeceksin yavrum kendine.
ben kızımı öyle doğurdum. öncekilerde ciddiye almamıştım durumu, kızıma hamileyken ciddiye aldım, her şeyimi saatini bile şaşmadan kullandım sürekli... allaha şükür doğurdum zamanında.
ama başka bi sebep varsa düşük tehlikesi için... ona göre başka önlemler alacaktır doktorun mutlaka. ilk 12-13 haftayı bi atlatırsan hayırlısıyla, sıkıntın azalır güldencim.
gitmiyooorrruuummmmmmmmmmm :))
canısım benim bu konularla alakalı pek bir bilgim yok ama arkadaşım yaşadı bunu kesede delik varmış ondan olmuş onunn bişiler verdi dr kullandı bide hiç kalkmadı ayaklarını dikti yattı çok dikkat et kendine inşallah herşey yoluna girer naz yapıodur belkide bebiş sadece :)
5+1 ise, ilk tehlikeyi atlatmışsın sen çok şükür.
ilk tehlike, adet zamanındaydı, adet kanamasıyla beraber yapılan düşüklerde, farkedilmiyor bile çünkü. kendini çok iyi bilen ve dinleyebilen birisi ancak anlar yani...
sen bunu atlatmışsın bak, ne güzel.. bebeğin seninle çok şükür.
doktorun düşük tehlikesi dediğine göre.... seni endişelendirmek istemediği için, çok bahsetmemiş olabilir. sen şimdi, çok dikkat et kendine arkadaşım.
mümkün olduğunca iş miş yapma, yat uzan otur.. bolca dinlen. jelini kullan, verir mutlaka doktorun. hap verebilir, sakın ihmal etme. iğne de yapacaktır zaten doktorun kendisi hafta hafta...
keseyi görmeye gidince öğrenirsin muhtemelen düşük tehlikesinin sebebini... henüz belli değildir diye düşünüyorum.
eğer çok aşağıya (rahim ağzına yakın) yerleşmişse bebek, yapacak bişey yok... bu jelli, iğneli tedavili dönem, 6 aylık falan olana kadar devam edecek demeiktir. sonra da erken doğum tehlikesi oluşur muhtemelen bu durumda... velhasıl inşallah bebeğin seninle kalırsa o zamana kadar, sen doğurana kadar dinlenmelisin demek olacak gülden. hep dikkat edeceksin yavrum kendine.
ben kızımı öyle doğurdum. öncekilerde ciddiye almamıştım durumu, kızıma hamileyken ciddiye aldım, her şeyimi saatini bile şaşmadan kullandım sürekli... allaha şükür doğurdum zamanında.
ama başka bi sebep varsa düşük tehlikesi için... ona göre başka önlemler alacaktır doktorun mutlaka. ilk 12-13 haftayı bi atlatırsan hayırlısıyla, sıkıntın azalır güldencim.
gitmiyooorrruuummmmmmmmmmm :))
adet gününün ilk günkü tarihi :)
merhaba arkadaşlar benim günüme daha 14 gün var ama benim gögüslerimde koyulaşma ve gerilme mevcut uçlarında ilk defa başıma böle bişey gelior meme koyulaşması die nereye bakarsam bakayım gebelik denior ben bebişten artık umudu kesmişken böle bir belirti benim yine aklımı allak bullak etti bazen damarlanmalarda oluor sürekli aklım gögüslerimde sürekli kontrol bana yardımcı olur musunuz
canım bende başladım. 7. gunum bugun. adetin 7. gunu başlanıomuş en erken.
üşüttünmü acaba sen ya ondan olabilirmi acaba canımm
inanki ben sizden daha çok bilgisizim canım..
daha yeni başladım bu işlere ayrıca bu soğan kürü ne işe yarıyorki acaba:26:
birde ben her zaman 28.gün adet oluyorum bana gerek olmazmıki:26:
tatlım önlem olması için 1 tane iyne yaptı ve ben birazdan gidicem zaten kantestini tekrarlayıp yine gel dedi
bu arada sana yazamadım az önce karışıklıktan ama sana hep sormak istiyodum hatta sabah özlemede dedim yalel gelsede bana yardımcı olsa diye çünkü kafayı yiyecem canım..
ben perşembe yaptrıdığımda test soncum 750ydi cumartesi yani 48 saat sonra 1500 a yani 2 katına yükselmişti
bu sevindiriciydi doktorum yani bu ikinci gittiğim ve bana iyne veren doktorum endişelenme çok fazla bunlar bnormalde ola bilir dedi ama ben bilmediğim için ve kese için tamam demeden rahat edemiyecem sanıyorum canım..
yalelcim sogan kürünü sorussun adetın 7. gunu baslanılıo 15 gun suruyo canım nasıl yapıldıgını bılıyomusun
ayyyy gülşen yerleşmedir belki olabilirmi ne dersinnn ay bak düşünmücem dedim ama heyecan yaptım offff
2 gündür takip edemedim ama tahmin ettiğim gibi liste süper mart cidden uğurlu geldi çok sevindim kızlar
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE
emos_musti = 11 Mart HAMİLEEEE
yasamım = 8 Mart HAMİLEEEE
gulden59 = 9 Mart HAMİLEEEE
ahirimsin_S = 1 Mart HAMİLEEEE
YAPRAK15 = 10 Mart HAMİLEEEE
bu arada burdan böyle güzel haberler alınca dayanamıyorum hemen test yapmak istiyorum ama daha 8 gün var ne yapsam bilemedim :18:
bence hemen sevinme tatlım. dur bi heyecanda yapma sakin olmayı dene canım benim.. kafana lütfen takma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?