Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

inanki ben sizden daha çok bilgisizim canım..

daha yeni başladım bu işlere ayrıca bu soğan kürü ne işe yarıyorki acaba:26:

birde ben her zaman 28.gün adet oluyorum bana gerek olmazmıki:26:

tatlım önlem olması için 1 tane iyne yaptı ve ben birazdan gidicem zaten kantestini tekrarlayıp yine gel dedi
bu arada sana yazamadım az önce karışıklıktan ama sana hep sormak istiyodum hatta sabah özlemede dedim yalel gelsede bana yardımcı olsa diye çünkü kafayı yiyecem canım..
ben perşembe yaptrıdığımda test soncum 750ydi cumartesi yani 48 saat sonra 1500 a yani 2 katına yükselmişti
bu sevindiriciydi doktorum yani bu ikinci gittiğim ve bana iyne veren doktorum endişelenme çok fazla bunlar bnormalde ola bilir dedi ama ben bilmediğim için ve kese için tamam demeden rahat edemiyecem sanıyorum canım..

canısım benim bu konularla alakalı pek bir bilgim yok ama arkadaşım yaşadı bunu kesede delik varmış ondan olmuş onunn bişiler verdi dr kullandı bide hiç kalkmadı ayaklarını dikti yattı çok dikkat et kendine inşallah herşey yoluna girer naz yapıodur belkide bebiş sadece :)

kızlar lütfen beni bilgilendirirseniz cok sevinirim bu belirsizlik insanı mahediyo

canım keşke bir bilgim olsa herkeste ayrı bişi oluyo ne desek yalan olur inan bence en güzeli beklemek inşallah tutmuştur hayırlısıyla bat ne zaman ?[/QUOTE]

canım ben siteye yeni üye oldugum icin heralde bat ne demek onu bilirsem ne zaman oldugunu söyleyebilirim sana ama cevap verdiğin icin com tesekkürler

bu arada tatlım son normal adet tarihim 5 şubattı yani bilgisayara göre5 +1 hamileyim

5+1 ise, ilk tehlikeyi atlatmışsın sen çok şükür.
ilk tehlike, adet zamanındaydı, adet kanamasıyla beraber yapılan düşüklerde, farkedilmiyor bile çünkü. kendini çok iyi bilen ve dinleyebilen birisi ancak anlar yani...
sen bunu atlatmışsın bak, ne güzel.. bebeğin seninle çok şükür.

doktorun düşük tehlikesi dediğine göre.... seni endişelendirmek istemediği için, çok bahsetmemiş olabilir. sen şimdi, çok dikkat et kendine arkadaşım.
mümkün olduğunca iş miş yapma, yat uzan otur.. bolca dinlen. jelini kullan, verir mutlaka doktorun. hap verebilir, sakın ihmal etme. iğne de yapacaktır zaten doktorun kendisi hafta hafta...

keseyi görmeye gidince öğrenirsin muhtemelen düşük tehlikesinin sebebini... henüz belli değildir diye düşünüyorum.
eğer çok aşağıya (rahim ağzına yakın) yerleşmişse bebek, yapacak bişey yok... bu jelli, iğneli tedavili dönem, 6 aylık falan olana kadar devam edecek demeiktir. sonra da erken doğum tehlikesi oluşur muhtemelen bu durumda... velhasıl inşallah bebeğin seninle kalırsa o zamana kadar, sen doğurana kadar dinlenmelisin demek olacak gülden. hep dikkat edeceksin yavrum kendine.

ben kızımı öyle doğurdum. öncekilerde ciddiye almamıştım durumu, kızıma hamileyken ciddiye aldım, her şeyimi saatini bile şaşmadan kullandım sürekli... allaha şükür doğurdum zamanında.

ama başka bi sebep varsa düşük tehlikesi için... ona göre başka önlemler alacaktır doktorun mutlaka. ilk 12-13 haftayı bi atlatırsan hayırlısıyla, sıkıntın azalır güldencim.

bizde sefios seni kuzuuuu, gitmiosun o zaman

gitmiyooorrruuummmmmmmmmmm :))

selam kızlaaaar..
nasılsınız gorusmeyelii tatlışlar

merhaba canım nasılsın nasıl gidiyor bakalım gelişmeler nedir sende?

canım tabi benden daha tecrubeliler var burda ama adete 14 gün kala olamaz gibi geliyo bana ama ben artık hiç bişeye olmaz demiyorum tabi kendimi gördükten sonra..

canım keşke bir bilgim olsa herkeste ayrı bişi oluyo ne desek yalan olur inan bence en güzeli beklemek inşallah tutmuştur hayırlısıyla bat ne zaman ?

canım ben siteye yeni üye oldugum icin heralde bat ne demek onu bilirsem ne zaman oldugunu söyleyebilirim sana ama cevap verdiğin icin com tesekkürler[/QUOTE]

adet gününün ilk günkü tarihi :)

h.b canım idare edıo ıste hersey yolunda cok sukur:)
öncekı sayfaları okuyamadım bı turlu cok yazılmıs yıne bıseyler kacırıorum galıba:26:

ah gülüm sorma haftasonu giremiom işten güçten bi bakıom sayfalar dolmuş yetişemioz vallahi banu gelsin yetişir imdadımıza herşeyi bi çırpıda özetler bize :)

canım ben siteye yeni üye oldugum icin heralde bat ne demek onu bilirsem ne zaman oldugunu söyleyebilirim sana ama cevap verdiğin icin com tesekkürler

adet gününün ilk günkü tarihi :)[/QUOTE]

en son adetim 19 unda oldu benim adetlerim düzensizdi 3 4 gün sarkıyodu hep ama 3 aydır kendi kendine düzene girdi ins bu ayda adet olmam

kim gidio nereye gidio daha hamiş kalcak birsürü hatun var sona tekme atçak sonra doğcak sonra emcek sona büyücek sona okula gitçek sona aşık olcak sona evlencek sona torun sahibi olcaz bacımmmmmmmmmmmmm ölene kadar kimse gitmio hiçbiyere :):):):):):):):)

inşallah canım inşallah bakalım bugün çok önemli..

offff inşallah tatlım inşallahhh.:
bakalım bugün görecez bu arada ben kaçıyorum ..
öpüyorum hepimizi..

adet gününün ilk günkü tarihi :)

en son adetim 19 unda oldu benim adetlerim düzensizdi 3 4 gün sarkıyodu hep ama 3 aydır kendi kendine düzene girdi ins bu ayda adet olmam[/QUOTE]

az kalmış o zaman inşallah canım hayırlısıyla dolmuştur inşallah göbüşün :)

2 gündür takip edemedim ama tahmin ettiğim gibi liste süper mart cidden uğurlu geldi çok sevindim kızlar
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE
emos_musti = 11 Mart HAMİLEEEE
yasamım = 8 Mart HAMİLEEEE
gulden59 = 9 Mart HAMİLEEEE
ahirimsin_S = 1 Mart HAMİLEEEE
YAPRAK15 = 10 Mart HAMİLEEEE

bu arada burdan böyle güzel haberler alınca dayanamıyorum hemen test yapmak istiyorum ama daha 8 gün var ne yapsam bilemedim
:18:

sürekli kendini kontrol etme tuba... 14 gün varmış beklenen adet tarihine, daha çok var yani.. yeni yumurtlamış olman lazım.. eğer tuttuysa bu ay, döllenme henüz çok tazedir... hatta henüz gerçekleşmemiş bile olabilir..
bu tip belirtiler için çook çok erken tatlım, kendini bunlarla yorma. bekle bakalım...

canım bende başladım. 7. gunum bugun. adetin 7. gunu başlanıomuş en erken.
üşüttünmü acaba sen ya ondan olabilirmi acaba canımm

ya valla üşütmüş olabilirim ama... çok ağrım var hakkatten. bilemiyorum ama kafaya da takmıyorum açıkçası...
bi ağrı kesici içicem şimdi, halledicem :))
7. gün başlanıyorsa ben de başlayacağım o zaman bu ay... ya nasip ya kısmet :)

inanki ben sizden daha çok bilgisizim canım..

daha yeni başladım bu işlere ayrıca bu soğan kürü ne işe yarıyorki acaba:26:

birde ben her zaman 28.gün adet oluyorum bana gerek olmazmıki:26:

canım, kaç günde bir adet gördüğünle pek alakası yok bu soğan kürünün ... tüplerde kanallarda falan bi iltihap bi tıkanıklık falan varsa, doğal yoldan açmak için yapılıyor.

değerlerin çok güzel güldencim. normal bi gebelik gibi görünüyor. gidince keseyi görürsün muhakkak. hatta çok küçük bi ihtimalle, kalp atışlarını bile belki duyarsınız.

aynen öyle... doktorun da dediği gibi, pek çok normal hamilede de arada bi kanama olabiliyormuş. benim doktorum da öyle diyor.
ama tedbirli olmak lazım. bu koyu renk akıntılı durum, '''normal durum''' sınırları içinde değil..

normal hava ve yol koşularında, (''ceteris paribus'' deriz biz ekonomide, diğer tüm değişkenler sabitken yani) bir gebenin akıntısı su kıvamında ve beyaz berraktır. sarımtrak olması, hafif bi üşütme belirtisidir. renk koyulaştıkça, ona göre doktor kontrolü gerektirir.

endişelenme elbette.. endişelenmen için söylemiyorum ben bunları güldencim, ama dikkatli olman için söylüyorum. kendim çok kere yaşadım, ciddiye almadığım için yaşadım. ciddiye alıp gereklerini yerine getirince, sağlıkla doğurdum kızımı.
sen de durum ne olursa, olsun.... kendini ciddiye al, verilen tedaviyi ihmal etme, ''bişey olmaz'' deme.

bugün inşallah gidip gelince, iyi haberler verirsin bize... mecimeğin sağ salim büyüyordur göbüşünce...

yalelcim sogan kürünü sorussun adetın 7. gunu baslanılıo 15 gun suruyo canım nasıl yapıldıgını bılıyomusun

bilmiyorum kullanılmayannick, ama lata vardı burda... o bu işin uzmanıydı :))
sen biliyor musun?

Son düzenleme:

haklısın vallahi senin 8 gün kalmış dayanamıosun benim daha 12 gün var ben bile dayanamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…