- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.201
sürekli kendini kontrol etme tuba... 14 gün varmış beklenen adet tarihine, daha çok var yani.. yeni yumurtlamış olman lazım.. eğer tuttuysa bu ay, döllenme henüz çok tazedir... hatta henüz gerçekleşmemiş bile olabilir..
bu tip belirtiler için çook çok erken tatlım, kendini bunlarla yorma. bekle bakalım...
ya valla üşütmüş olabilirim ama... çok ağrım var hakkatten. bilemiyorum ama kafaya da takmıyorum açıkçası...
bi ağrı kesici içicem şimdi, halledicem :))
7. gün başlanıyorsa ben de başlayacağım o zaman bu ay... ya nasip ya kısmet :)
canım, kaç günde bir adet gördüğünle pek alakası yok bu soğan kürünün ... tüplerde kanallarda falan bi iltihap bi tıkanıklık falan varsa, doğal yoldan açmak için yapılıyor.
değerlerin çok güzel güldencim. normal bi gebelik gibi görünüyor. gidince keseyi görürsün muhakkak. hatta çok küçük bi ihtimalle, kalp atışlarını bile belki duyarsınız.
aynen öyle... doktorun da dediği gibi, pek çok normal hamilede de arada bi kanama olabiliyormuş. benim doktorum da öyle diyor.
ama tedbirli olmak lazım. bu koyu renk akıntılı durum, '''normal durum''' sınırları içinde değil..
normal hava ve yol koşularında, (''ceteris paribus'' deriz biz ekonomide, diğer tüm değişkenler sabitken yani) bir gebenin akıntısı su kıvamında ve beyaz berraktır. sarımtrak olması, hafif bi üşütme belirtisidir. renk koyulaştıkça, ona göre doktor kontrolü gerektirir.
endişelenme elbette.. endişelenmen için söylemiyorum ben bunları güldencim, ama dikkatli olman için söylüyorum. kendim çok kere yaşadım, ciddiye almadığım için yaşadım. ciddiye alıp gereklerini yerine getirince, sağlıkla doğurdum kızımı.
sen de durum ne olursa, olsun.... kendini ciddiye al, verilen tedaviyi ihmal etme, ''bişey olmaz'' deme.
bugün inşallah gidip gelince, iyi haberler verirsin bize... mecimeğin sağ salim büyüyordur göbüşünce...
kim gidio nereye gidio daha hamiş kalcak birsürü hatun var sona tekme atçak sonra doğcak sonra emcek sona büyücek sona okula gitçek sona aşık olcak sona evlencek sona torun sahibi olcaz bacımmmmmmmmmmmmm ölene kadar kimse gitmio hiçbiyere :):):):):):):):)
inşallah canım inşallah bakalım bugün çok önemli..
offff inşallah tatlım inşallahhh.:
bakalım bugün görecez bu arada ben kaçıyorum ..
öpüyorum hepimizi..
2 gündür takip edemedim ama tahmin ettiğim gibi liste süper mart cidden uğurlu geldi çok sevindim kızlar
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE
emos_musti = 11 Mart HAMİLEEEE
yasamım = 8 Mart HAMİLEEEE
gulden59 = 9 Mart HAMİLEEEE
ahirimsin_S = 1 Mart HAMİLEEEE
YAPRAK15 = 10 Mart HAMİLEEEE
bu arada burdan böyle güzel haberler alınca dayanamıyorum hemen test yapmak istiyorum ama daha 8 gün var ne yapsam bilemedim :18:
en son adetim 19 unda oldu benim adetlerim düzensizdi 3 4 gün sarkıyodu hep ama 3 aydır kendi kendine düzene girdi ins bu ayda adet olmam
:))) inşallah...
dur panik yapma... sakin ol.. sakince git, gör keseni, bebeğine bi bak :)) sonra gel, güzel haberler ver bize...
ohh liste kalabalıklaşmış maşallah...
yani enfeksiyon gibi birşeye ihtimal vermiyorsun, o zaman ayaklarını falan üşüttün canım. off sinir bir agrı ya. tabi takmıcaksın canım. malum ilaçtan al bir tane tık kessin hemen:)
en son adetim 19 unda oldu benim adetlerim düzensizdi 3 4 gün sarkıyodu hep ama 3 aydır kendi kendine düzene girdi ins bu ayda adet olmam
duydum tatlı duydum :))) söyle bakimm ne diyordun sen :))) derdine derman olam ben :))ilkbhr, gulden59, asiia, yalel, gul_sen, fgak, lata, ramrod duyun sesimiiii çatlıcam ayol
merhaba canım nasılsın nasıl gidiyor bakalım gelişmeler nedir sende?
canım tabi benden daha tecrubeliler var burda ama adete 14 gün kala olamaz gibi geliyo bana ama ben artık hiç bişeye olmaz demiyorum tabi kendimi gördükten sonra..
bişi sölemeyi unuttum kaynana olcaz ya daha gelinle damadı çekiştircezzz ohoooooo çok işimiz var çok :):):):):)
aynen öyle :)) içtim, keser şimdi birazdan.
bu ay da ben umutsuzum... kalabalığız malum... gelen giden belli olmayacak yarından itibaren.. :)))
bi kalkıp evimi toparlamam lazım, alt üst olmuş ben yokken... yemek falan yapayım... kek pasta börek yapayım biraz... off off hiç canım istemiyor valla.
ben mayıstan umutlular topiği açıcam :)))
selam arkadaslar bat.18 mart dayanamadım ovulasyon testi yaptım.....
Eki Görüntüle 365816 Eki Görüntüle 365816
selam arkadaslar ben bugun gebelık testi yaptırdım 0,86 cıktı sizce hamılemıyım
demekki geç yumurtluyorsun tatlım,hemen çalışmalara başla bence :))
duydum tatlı duydum :))) söyle bakimm ne diyordun sen :))) derdine derman olam ben :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?