Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

selam banucummm.senin pozitif enerjini arıyorum valla hergün :)))İnşallah her aman bu enerjini kaybetmesin.ben çalışmalara tam gaz vermiş durumdayım.bugün tahmini yumurtlama günüm :)) kısmet ay sonu görücez bakalım.

yok canım hamılelık testı yaptım yumurtlama mart.1 de basladı.
ovulasyonla hamıle kaldıgını öğrenenler çokmuş....

aaaa o zaman hamilesin tatlım :))) ben de sazan gibi atladım iyimi :))))) gebelik testi taptın mı ?
Ben de bu ay ovulasyon testine göre ayarladım günlerimi,ama tükürükle olanı kullandım,bakalım bende işe yarayacak mı :))

slm arkadaşlar cumartesi doktora gittim 5 haftaık olmuş keseyi gördük 10 gün sonrada kalp atışlarına bakacağız.gülden ve diğer arkadaşlarıda tebrik ederim.

banuşşşşşş hoşgeldin kısssss

Kuzummm hoşbulduk..:) O lekenmeler yerleşme şeysidir belkim ???

Sağol tatlımmm, amin inşallah hepimizin neşesi daim olur her zaman bir de bebişlerimiz gelir tez vakitte artar neşemiz:))
Eh senin feci önemli gün desene, kap kocişi koş eve:)))))

ay daha neler duycam ben çok cahilmişim ayol tükrük testi neeeee

Banu'cum hoşgeldin,nasıl geçti hafta sonun ? Özledim valla seni,yokluğun hemen fark ediliyor canım

ayyy banuş ağzını öpem ağzın bal yesin onu yazan ellerin çok öpülsün ayyy inşallah yerleşiodur benim zıpçıktııııı :):):):):):

Sağol tatlımmm, amin inşallah hepimizin neşesi daim olur her zaman bir de bebişlerimiz gelir tez vakitte artar neşemiz:))
Eh senin feci önemli gün desene, kap kocişi koş eve:)))))[/QUOTE]

valla dün nolur nolmaz diye kocişi salmadım çalıştık :)) bugünde ve yarındaaa çalışma yapcez.Allah ım duy sesimiz ya Rabbim :)))

inşallah canım hepimiz için hayırlısı... çok umutlanmak ıstemıyorum ama 2 cızgıde nett
gebelık testı yarın sabah yapıcam

hoşgeldin canım. iyidir tatlım senden nbr
Özleeem, özledim vallaa.. nolsun ya yavrimo, evrak işlerine koşturdum yine.. benim izmire gidişim mayısa kaldı ama( 30 nisan da görüşmem var çünkü burda, gelecek planlaması yapıcaz bana, dil kursu vs iş hakkında.. ona göre ödeme ayarlayacaklar çünkü.. el mahkum beklemek zorundayım çünkü belki 30 nisandna önce de çağırabilirlermiş..

slm arkadaşlar cumartesi doktora gittim 5 haftaık olmuş keseyi gördük 10 gün sonrada kalp atışlarına bakacağız.gülden ve diğer arkadaşlarıda tebrik ederim.

Ayyy, hadi hayırlısı tatlım tebrikler... allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

az kalmış o zaman inşallah canım hayırlısıyla dolmuştur inşallah göbüşün :)

ya ne azı bana günler hiç geçmiyo sanki inş hepimizin göbüşü dolmustur[/QUOTE]

canım sana bişey sorucam acaba sonuç için en erken ne zaman tahlil yapılabilir doktor adet tarihin geçsin bi hafta ondan sonra dedi ama bekleyemem okadar en erken sonuç nezaman belli olursa yaptırmak istiyorum bilgilendirirsen tesekkür ederim

ayyy ne güsel maaşallah canımmm

teşekkürler banu senin bu topikte emeğin çok emeğine sağlık bana çok uğurlu geldi bu topik tez zaman da allah sanada nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…