- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.241
ay daha neler duycam ben çok cahilmişim ayol tükrük testi neeeee
inşallah canım hepimiz için hayırlısı... çok umutlanmak ıstemıyorum ama 2 cızgıde nett
gebelık testı yarın sabah yapıcam
ya ne azı bana günler hiç geçmiyo sanki inş hepimizin göbüşü dolmustur
canımm maşallah. Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin. darısı isteyn herkesin başına inşallahh
Özleeem, özledim vallaa.. nolsun ya yavrimo, evrak işlerine koşturdum yine.. benim izmire gidişim mayısa kaldı ama( 30 nisan da görüşmem var çünkü burda, gelecek planlaması yapıcaz bana, dil kursu vs iş hakkında.. ona göre ödeme ayarlayacaklar çünkü.. el mahkum beklemek zorundayım çünkü belki 30 nisandna önce de çağırabilirlermiş..
Ayyy, hadi hayırlısı tatlım tebrikler...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Canım arkadaşım, ben de çok özledim valla sizi.. Kociş evdeydi tüm haftasonu ve bugün de hala evde o yüzden giremiyorum fazla, bak şimdi gucuk ldum kocişe, bırakmıyo beni allaa alaaa ya bi geyik yapayım şurda:)) neyse işim bitsin kocişle bebişi kapayım o yüzden aramı bozmıyayım şimdilikBanu'cum hoşgeldin,nasıl geçti hafta sonun ? Özledim valla seni,yokluğun hemen fark ediliyor canım
İnşalllaaaaaaah bebeeeeem...ayyy banuş ağzını öpem ağzın bal yesin onu yazan ellerin çok öpülsün ayyy inşallah yerleşiodur benim zıpçıktııııı :):):):):):
valla dün nolur nolmaz diye kocişi salmadım çalıştık :)) bugünde ve yarındaaa çalışma yapcez.Allah ım duy sesimiz ya Rabbim :)))
inşallah canım hepimiz için hayırlısı... çok umutlanmak ıstemıyorum ama 2 cızgıde nett
gebelık testı yarın sabah yapıcam
canım sana bişey sorucam acaba sonuç için en erken ne zaman tahlil yapılabilir doktor adet tarihin geçsin bi hafta ondan sonra dedi ama bekleyemem okadar en erken sonuç nezaman belli olursa yaptırmak istiyorum bilgilendirirsen tesekkür ederim
özlem burdaki tüm arkadaşlara kalpten dua ediyorum hepinize.
Belus'cum yavrum bak anlatayım :)) yumurtlama günlerini daha iyi takip edebilmen için ovulasyon testleri var.Bunların idrarla yapılanı var (hamilelik testi gibi ) bir de tükürükle yapılanı var.İdrar ile yapılan ovulasyon testinde yumurtlama günü olduğunda çift çizgiyi görüyorsun.Tükürükle olanında ise,küçük bir mercek var oraya bir damal tükürük bırakıyorsun,ve daha sonra onun özel teleskopuyla bakıyorsun.Eğer yumurtlama gününe yakınsan veya yumurtlama gününse o gün,tükürük bezlerin kristal kristal oluyor(çünkü ovulasyon döneminde kadınların östrojen hormonları yükseldiği için tükürük bezlerinde kristalleşme oluyormuş).Bence çok güzel yöntemler bunlar,denemekte fayda var.Eczaneelrde satılıyor bu testler canım...
teşekkürler banu senin bu topikte emeğin çok emeğine sağlık bana çok uğurlu geldi bu topik tez zaman da allah sanada nasip eder inşallah.
ama ilkbhr sen bana hiç cevap vermiyon(8
gebelik için ovulasyon testi mi var en ne zaman yapılır ya bende beklemedeyim ama dayanamıyorum bilgilendirirseniz de bende yapsam kızlar yaCanım arkadaşım, ben de çok özledim valla sizi.. Kociş evdeydi tüm haftasonu ve bugün de hala evde o yüzden giremiyorum fazla, bak şimdi gucuk ldum kocişe, bırakmıyo beni allaa alaaa ya bi geyik yapayım şurda:)) neyse işim bitsin kocişle bebişi kapayım o yüzden aramı bozmıyayım şimdilikahahahahahaha duymasın valla boşar beni:)))))
Sen nasılsın hayatım?? Bu arada ben de 1-2 güne yumurtluycam yine:)
İnşalllaaaaaaah bebeeeeem...
İyi yapmışsınız:)))) İnşallah delifişek spermcikler yakalayacak yumurtayı bu sefer
tatlım tam okuyamadım ama gebelik için ovülasyon testi yaptın sanırım, inşallah güzel haberler alırsın arkadaşım.. Normal gebelik testi yapsan bi de???
canım sana bişey sorucam acaba sonuç için en erken ne zaman tahlil yapılabilir doktor adet tarihin geçsin bi hafta ondan sonra dedi ama bekleyemem okadar en erken sonuç nezaman belli olursa yaptırmak istiyorum bilgilendirirsen tesekkür ederim
benden daha tecrübeliler var onlara bi soralım BANUŞŞŞŞŞŞŞŞŞ baksana biiii !!!!!!!!!!
bende ozledim bebem. hallettinmi işlerini. olsun tatlım, gelecek planlaman daha onemli şu an içn. programın herşeyin belli olsun ondan sonra tatil planı ayarlarsın sen. Süper olucak ama Banu düşünsene, hiper sosyal biri olup çıkıcan. dil öğrenicen iş güç derkenn aa heeycan yaptım:):)
canımm maşallah. Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin. darısı isteyn herkesin başına inşallahh
Canım benim allah razı olsun ve amiiiiiiiiiiiiiiin bitanem, inşallah hepimiz kavuşuruz tez zamanda bebişlerimize.. sen iyisin di mi nasıl gidiyor hamişlik??
aaaaaa güzeliim,canım vallahi görmedim yazınıııı((( söyle bebeeem benim seni dinliyorum canım
Canım benim allah razı olsun ve amiiiiiiiiiiiiiiin bitanem, inşallah hepimiz kavuşuruz tez zamanda bebişlerimize.. sen iyisin di mi nasıl gidiyor hamişlik??
gebelik için ovulasyon testi mi var en ne zaman yapılır ya bende beklemedeyim ama dayanamıyorum bilgilendirirseniz de bende yapsam kızlar ya
benden daha tecrübeliler var onlara bi soralım BANUŞŞŞŞŞŞŞŞŞ baksana biiii !!!!!!!!!!
hımm, tatlım anlamam benn ama belki kurs başlangıç tarihinden once kaçabilirsin buraya. yada belki başlama tarihini falan sana bırakırlarsa sen ona gore ayarlarsın tatilini. olmamı acaba ya. kursa başladınmı cunku nasıl geliceksin ki ara vermek olmaz edgil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?