- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.261
banuşşşşşşşş lütfen baksana biiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!
banuşşşşşşşş lütfen baksana biiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!
naptım görüşmeyeli belirtilerin değiştimi, heyecan varmı böle şeyler sormuştum tatlım ya ben beklemekten sıkıldım valla tez zamanda alsakta şu müjdeleri bi oh desek..
gel gel izmirimize güzelimmmm yoğunluğun başlamadan ii olur bide bebiş olursa yolculuk yasaklayabiliyo dr tam zamanı bence
banuşş banada cevap verirmisin lütfennnn!!!!!!!!!
bu kurslar zaten öyle ben bugün istiyorum yarın başlıyayım şeklinde değildir, dönem dönem oluyor bildiğim kadarıyla hatta belki yaza denk gelmeyebilir bile çünkü genelde yazın tatil modundalar.. aman işte bi gelsin 30 nisan öğrencem.. ama illa araya sıkıştıracağım türkiyeyi kaçarı yok yani bebeğim, dağıtırım valla yoksa bu finlandiyayııııııı:)))))
valla canım bende çok merak ediyorum,ama ama vicudum şişkinliği ve hazımsızlığım haricinde bir belirtim yok şu an.Normalde zayıf bir insanımdır ve kolay kolay kilom değişmez ama şu iki gündür hazımsızlığım yüzünden 1 kg şiştim:)) cuma gününe az kaldı kuşum dayannn :))
sende varmı belirti filan ?
:)banuş benim sol tarafımda bi ağırlık var oturunca karnımsıkısınca yan dunca falan batıyo ve benim normalde akıntım cok olurdu ama asılamadan sonra kesildi acaba bu tuttu demekki sen benden daha tecrübelisin diye soruyorum simdiden tesekkürler
çok şükür iyi gidiyor griptim düzeldim allaha şükür şimdi oturuyorum.
ayyy sankim öyle bebiş olacakmış hemen gibi konuştun ya mutlu oldum bak şimdi birden:)))
kuzum cevap yazdım sana:)
:)
ya kuzum aslında tecrübeli değilim ama bütün forumları deli gibi okuyup araştırdım geçtiğimiz 2 ay :)) Kuruluk hamişlik belirtisiymiş, bir süre sonra yine başlaması lazım tabii akıntının, o batmalar çekilmeler vs de öyle ama bunlar kesinlik göstermiyor.. Yani ben geçtiğimiz ay çok yaşadım o kasık olaylarını ama kırmızıyı da gördüm... Yani ne desek boş şimdilik, inşallah tutmuştur, ama çok fazla takılma belirtilere, az sık dişini sabretmeye çalış tatlım, sonra gidip kan testi yaptırır öğrenirsin net bir şekilde.. ya da öncesinde hassas testlerden alıp evde de denersin..
banucum yaptım ama testı bat.18 mart
illaki oyle degildir yaw. sanki halı hazırda hergun açılacak sınıf mı var kursta:):) başlangıçtan once olur muhakkak bir aran kaçarsın o zamanda.
Burdayımmmm buyruuuunnn..:))))))))))))
Ay valla bende:)) ilk etapta kurs olacak sanırım dil için, sonra bakacaklar işte, belki arad parttime bir işte bulurum tadından yenmez:)) ama işte izmiri annemi özledim, bi gideydim ne iyi olurdu..
canım verdigin bilgiler için gerçekten çok tesekkür ederim rabbim inş hepimizin gönlüne göre verir
Aaa, bu normal gebelik testi mi?? ee çift çizgi var? Hamişsin yani:))) gidip bi kan testi yaptırsana hemen tatlım...
Gelicem gelicem bebeeeeem, kimse tutamaz beniii:)
bende aynı belirtiler değişen yok ama arkadaşları yazmış gazman gibi olduk diye bende gazman gibiyim tutamıyorum kendimi( birde geceleri midem kazınarak uyanıyorum ve çok çabuk acıkıyorum. cuma günü inşallah çıkar çift çizgiler canım ya, birde az önce banu söylüyordu fortel diye bir idrar gebelik testi varmış araştırdım. döllenmeden 5 gün sonra bile çıkıyormuş, o derece iyimiş yani ondanmı alsak diye düşünüyorm fiyatıda 20-25 arası canım.
vete forteli biliyorum :)) alsak mı ?? :))
alalım tatlım ya nede olsa pozitifleri görcez dimi çift çizgi çift çizgi:))
hımm, tatlım anlamam benn ama belki kurs başlangıç tarihinden once kaçabilirsin buraya. yada belki başlama tarihini falan sana bırakırlarsa sen ona gore ayarlarsın tatilini. olmamı acaba ya. kursa başladınmı cunku nasıl geliceksin ki ara vermek olmaz edgil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?