- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.281
Çok hızlısınız sizi takip edemiyorum kızlar :)) Sayfalar çok ilerlermiş..Geçmişi okuyacak kadar vaktim de yok..Yeni hamileler varsa toptan tebrik ediyorum..[/Q
bi gelişme varmı sende bn hala 15:39 saatiyle temizim:))bekliyorum saka gibi ya saatli bomba gibi olduk artık :)
canım allah hayırlı bi evlay versin inş bizlerede nasip etsin seninki asılamamı
hatta alalım canım bugün yapalım
çıkışta eczaneye yetişebilirsem alıırm bende bbir fortel :)) kız üzülmeyelim sonra ?
tatlım korkunun ecele faydası yok, zaten hamile değilsek cuma günüde çıkmaz şimdide çıkmaz dimi ama, en azından hamilemiyim değilmiyim diye kendimizi yemeğiz.. yarın sabah ben fortel bulursam yolumun üzerindeki eczanede yapcam bakim çıkcakmı..fortel bulamazsam yapmam canım..
slm arkadaşlar cumartesi doktora gittim 5 haftaık olmuş keseyi gördük 10 gün sonrada kalp atışlarına bakacağız.gülden ve diğer arkadaşlarıda tebrik ederim.
Tebrik ederim canım, 5 haftalıkmış öylemi bende sana yakınım 4+4 buğün biraz daha bekliyorum ben kontrol için kese oluşsun diye çok sevindim senin adına canım
haftaya görürsün sende canım keseyi sende ne gibi belirtiler var.
Öncelikle akıntı canım 2 haftadır çok yoğundu benim akıntım ve sürekli kasıklarımda ağrı var bide gögüsler şişti resmen ve dokunulmuyor hassaslaştı, sende neler var canım ha bide biraz sanki iştahım kesildi benim.
ben geçen aylarda bu forteli çok aldım,bir sürü param gitti bu testlere hehehehe,bu nedenle kararsızım kuşum:))
aynıları bende var birde acayip yorgunluk ve uyku halindeyim sürekli.
aynıları bende var birde acayip yorgunluk ve uyku halindeyim sürekli.
Öncelikle akıntı canım 2 haftadır çok yoğundu benim akıntım ve sürekli kasıklarımda ağrı var bide gögüsler şişti resmen ve dokunulmuyor hassaslaştı, sende neler var canım ha bide biraz sanki iştahım kesildi benim.
Canım doktor kullanman için vitamin falan verdi mi?
ben geçen aylarda bu forteli çok aldım,bir sürü param gitti bu testlere hehehehe,bu nedenle kararsızım kuşum:))
selam arkadaslar ben bugun gebelık testi yaptırdım 0,86 cıktı sizce hamılemıyım
evet ya onu düşündüm bende. tam zamanına denk geldi. mayıs mı??? o kadar da olmaz herhalde:):) hayırlısı olsun cnm.
ilkbhr, Ozlem, hayaletcasper, belus, gul_sen, gulden...
Naber kızlar:)) Yalelcim hoşgeldin bu arada...
selam banucummm.senin pozitif enerjini arıyorum valla hergün :)))İnşallah her aman bu enerjini kaybetmesin.ben çalışmalara tam gaz vermiş durumdayım.bugün tahmini yumurtlama günüm :)) kısmet ay sonu görücez bakalım.
slm arkadaşlar cumartesi doktora gittim 5 haftaık olmuş keseyi gördük 10 gün sonrada kalp atışlarına bakacağız.gülden ve diğer arkadaşlarıda tebrik ederim.
Çok hızlısınız sizi takip edemiyorum kızlar :)) Sayfalar çok ilerlermiş..Geçmişi okuyacak kadar vaktim de yok..Yeni hamileler varsa toptan tebrik ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?