Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

çıkışta eczaneye yetişebilirsem alıırm bende bbir fortel :)) kız üzülmeyelim sonra ?

tatlım korkunun ecele faydası yok, zaten hamile değilsek cuma günüde çıkmaz şimdide çıkmaz dimi ama, en azından hamilemiyim değilmiyim diye kendimizi yemeğiz.. yarın sabah ben fortel bulursam yolumun üzerindeki eczanede yapcam bakim çıkcakmı..fortel bulamazsam yapmam canım..

ben geçen aylarda bu forteli çok aldım,bir sürü param gitti bu testlere hehehehe,bu nedenle kararsızım kuşum:))

slm arkadaşlar cumartesi doktora gittim 5 haftaık olmuş keseyi gördük 10 gün sonrada kalp atışlarına bakacağız.gülden ve diğer arkadaşlarıda tebrik ederim.

Tebrik ederim canım, 5 haftalıkmış öylemi bende sana yakınım 4+4 buğün biraz daha bekliyorum ben kontrol için kese oluşsun diye çok sevindim senin adına canım

haftaya görürsün sende canım keseyi sende ne gibi belirtiler var.

Öncelikle akıntı canım 2 haftadır çok yoğundu benim akıntım ve sürekli kasıklarımda ağrı var bide gögüsler şişti resmen ve dokunulmuyor hassaslaştı, sende neler var canım ha bide biraz sanki iştahım kesildi benim.

aynıları bende var birde acayip yorgunluk ve uyku halindeyim sürekli.

arkadaşlar hepinize merhaba. benim yumurtlama günüm 19unda. ama şimdiden hamilemiyim acaba diye heyecan yapıyorum. ne tuhaf bir duygu bu ya. zaman çabucak aksın istiyorum. allah herkese gönlüne göre versin. :)

bizim internet, begümün azizliğine uğrqadı, kabloyu kopardı sonunda çeke çeke... teknik servisi çağırdım, tami,r ettirdim, ancak gelebildim yeniden...

selam arkadaslar ben bugun gebelık testi yaptırdım 0,86 cıktı sizce hamılemıyım

canım, üzmek istemem hiç, ama pek sanmıyorum ben.

evet ya onu düşündüm bende. tam zamanına denk geldi. mayıs mı??? o kadar da olmaz herhalde:):) hayırlısı olsun cnm.

:))) ya ben böyle diyince, siz sanıyorsunuzki, o vakte kadar bi münasebetimiz olmayacak :)
ama aslında durum şöyle.. artık bi açıklama getiriyim gari konuya :)) kendi kendime de güldüm şimdi çünkü... tee mayısa kaldı bizim münasebetler gibi oldu bu söylediğim şey .:))) hahaha

durum şu özlemcim... benim hamile kalma prosedürlerim var. hamile kalacağım zaman, yumurtlama günlerimi (yumurtladığım gün ve ertesi gün) biliyorum... o günlerde çeşitli çalışmalar yapıyorum. psikolojik midir nedir bilemiyorum ama, ben bu prosedürleri yerine getirmezsem, kesinlikle hamile kalamıyorum.

hamile kalmak istediğim ay (bu zamana kadar 8 kere aynı metodla hamile kaldım ben.. o sebeple böyle net söylüyorum), yumurtlama günümden bir gün önce banyo yapıyorum. yumurtlama günümde kendimi sıcak tutuyorum. elimi ayağımı pek suya sokmuyorum. mümkün olduğunca sıcak oluyorum. karnıma falan sıcak su torbası koyuyorum sabahtan akşama... belimi sıcak sıcak sarıyorum kalın bişeylerle.. incecik giyinip cıbıl cıbıl dolanmıyorum evin içinde normaldeki gibi. yumurtlama günümde, arısütü (begüm kullanıyor, evde hep var) yiyorum günde 3 kere birer kaşık (bol protein içeriyor), sabah-öğlen ve akşama doğru oturup yasin masin bişeyler okuyorum, sabahtan akşama hemen hemen tüm gün ibadetle geçiriyorum... akşam da begümü erkenden uyutuyorum. saat 20:00 gibi uyutuyorum muhakkak. ve en geç 21:30 gibi münasebet olmuş olmalı. çünkü ben sabah 10:00 gibi yumurtluyorum. akşam 22:00'ye kadar tüm faaliyet bitmiş olmalı bizde. sonra da yarım saat kadar düz yatıyorum yatakta, karnıma sıcak su torbası koyuyorum o sırada.
ertesi gün, yine aynı prosedürleri gerçekleştiriyorum mutlaka.
velhasıl, bu iki gün, evde kimsenin olmaması lazım, yoksa bana deli derler :))) abuk subuk bağlıyorum orama burama kalın atkıları, kafamdan namaz örtüsü düşmüyor, koca gün ibadet ediyorum çünkü...
dolayısıyla, bütün bunlar için, misafirsiz olmam lazım. hele hele kayınvalidemler falan asla olmamalı :)))
saçma bi batıl itikat belki.... kendi kendimi inandırdım bunları yapınca, hamile kalabiliyorum ben diye... saçma evet biliyorum. ama öyle yani :)) bunları yapınca muhakkak hamile kalıyorum, hiç kaçmadı bu zamana kadar.

ilkbhr, Ozlem, hayaletcasper, belus, gul_sen, gulden...

Naber kızlar:)) Yalelcim hoşgeldin bu arada...

selam banucum, hoşbuldum. naber canım?

haydi bakalım iş başına... allah hayırlısını nasip etsin.

slm arkadaşlar cumartesi doktora gittim 5 haftaık olmuş keseyi gördük 10 gün sonrada kalp atışlarına bakacağız.gülden ve diğer arkadaşlarıda tebrik ederim.

ooo kıyamam ben o minnoşa... büyüyor bak annesinin sakin göbüşünde... maşallah size tatlım.

Çok hızlısınız sizi takip edemiyorum kızlar :)) Sayfalar çok ilerlermiş..Geçmişi okuyacak kadar vaktim de yok..Yeni hamileler varsa toptan tebrik ediyorum..

narmik.. senden naber bacım?
sen de 11 martı bekliyordun yanılmıyorsam...

selam bayanlar yani anne adayları :)))
bende her ay oldugu gibi bu ay da
acaba olur mu diyenlerdenim...
gerci kızdım küstüm oynamıyorum diyorum hiç bi çabam endişen umudum umutsuzlugum hayalim rüyam vs.. yok bebek konusunda yorgunum ama
yinede böyle bi heyecanla bekliyor insan..

20 Mart da benim yeniden 1 ay daha ölüm yada
1 ömür yaşam tarihim olacak :26::26:

lata, merhaba.. nasılsın? aşağıda gördüm, burdasın.. kaçma sakın :)))

şu soğan kürünü bana bi tekrar anlatabilir misin lütfen?
kaçıncı gün başlıyoruz? ne kadar sürüyor? detayları neler bacım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…