- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.481
ah özlemcim elimde olsa saymamak, ama şunu söylim eğer bu ay hamile olmadıysam, çok moralim bozulcak artık hamile kadın oynamaya başladım. kocam bi nazlar bi pozlar görme dün gece, kocamın gözü korktu benden,
Canım zaten abim başta dedi bana şimdi sorcaklar sana devamlı çocuk varmı diye , hala düşünmüyoruz diye söyle dedi, ama bende eşşeklik bana kalsa ilk geceden hamiş kalcaktık, oy başım nerden bilirdim bu işin bu kadar çetrefilli ve zor olduğunu
aa yok işte bole yapmayın ya. kendinizi moda sokuosunuz sonra kırmızılar gelince yerlede gezio modunuz. çif çizgi gormeden hamileyim buyuk ihtimalle die düşünmeyin. bak şimdiden eger değilsem moralim cok bozulacak diosun. Herlşeyin hayırlısı, şimdi değilse hayırlı zaman deilmiş diceksin. Insallah kalbine gore versin Allah canım ama kırmızılar gelirse uzulme sakın emii
öyle soran insanlarda ben art niyet arıyorum hep nedense:26:
ya zaten olursa mutlaka söylenecek öyle değilmi..eee o zaman neden insanın başına kakıyorlar hiç anlamıyorum
bak abin bile demiş ne diyim ben yaw:)
çok şükür benim öyle dertlerim yok sadece arkadaşlarımız hadi artık dio
bizim tarafa kalsan hele delimisiniz yaşayın hayatınızı diolar kafam rahat yani :)
benim deli bi arkadaşım var o da bana bi haltı beceremedin lan, nasıl yapıonus dio:)))))))))))))))))))))))))))))))
kendisi bir gebelik geçirdi 6. haftada kürtaj yaptırmak zorunda kaldı, şimdi bir oğlu var 9 aylık. dunya tatlısı bişi
hahahahahaha öğretsin sana otursun başucunuza :):):):):):):):) ay çok güldüm nasıl yapıonuz diomuş :):):):):):):)
liseden arkadaşımdır benim, tam bir delidir yani - benim kafadan. gel lan bi gun sana kuklalarla anlatıcam nasıl yapılıo dio:))))))) ayy canım benim ya ozlemisim arayayım bugun öğle saatinde bari:))))))))))
Kızlar günaydın,,,, nasılsınız bakalım ,,,,geçmişi okuyamadım minik minik mutlu haberleri iletiverin bana , öpüyorum hepinizi
Kızlar günaydın,,,, nasılsınız bakalım ,,,,geçmişi okuyamadım minik minik mutlu haberleri iletiverin bana , öpüyorum hepinizi
neyse bugun doktora gidicektim ve bugun gittim...
Tahlil sonucumu görünce yani TSH ımın hala yuksek olduğunu görünce şaşırdı hemen ilacı değiştiriyorum dozunu yukseltiorum dedi
1.5 ay sonra yine gideceğim kontrole..bu arada stres mi yapıorsun değerlerini etkilior dedihayır dedim kafaya takmamaya çalışıorum bu terslikleri dedim
Doktor ayrıca Bol bol yuru hava al kafanı dağıt spor yapBu devirde neler oluyor duyuyoruz 60 yaşındaki kadınları doğurtuolar dedi
evet arkadaşlar kapanışı ben yapayım...
beklenen kan tahlili sonucum 0.37 yani negatif.
herkese iyi akşamlar..((
aeroplain gecmis olsun canim sonraki aya desene hayirlisi olsun bakalim uzme tatli canini...
Yalel tatlim hayretler icersinde okudum hamile kalma prosedurunu ve seni tebrik etmek istiyorum gayretin icin :))) babannem annem hep derdi ayaklarini sicak tut kat kat giyin usutme diye bende ammmaaannnn nolcakki derdim artis artis :))) anlasilan ben net olarak yumurtladigim gunu bilmedigim icin mecburen o doneme dikkat edcemm :)
ahh ahh insallah bu ay olur kizlar ya(
inşallah..ama tabi bu belirtisizlik en fazla 1-2 hafta daha devam etcek..sonra gelsin kusmalar baş dönmeleri..:)
canım ben billiimsel bi yazı okumuştum ilk 3 ay bir anne hiçbişey yemese bile bebek zaten çok az yediğinden kendi kendine anne vücudundaki depolanan maddelerden besleniyomuş...Hikmet-i İlahi işte...ama aynı zamanda fazla hareketli olmamak lazım...
ya benim babannem hem karnında çocuk hem kucağında çocuk tarlada çalışıyormuş:/ 14 çocuğu var ne iş:/ bizim nesile mi özgü bu narinlik:/
kızlarrrrrr günaydınnnnn:
nasılsınız bakalım?
ben çıok iyiyim allahıma şükür..
kızlar dün doktora gittim ve keseyi gördü benim korkum dış gebelikti ama kese çok güzel yerleşmiş dedi şuanda 5 +1mişiz allahım hala inanamıyorum..
tam herşey bittiderken nasıl oldu böyle birşey ..
inşallah 2 hafta sonra kalp atışlarını duyucaz bebişimin..
birde akıntılarınla ilgili hiç bi sıkıntı yokama ben yinede sana progestan vericem dedi ..
alllahım sağlık versin..
ne kadar güzel yahuuu çok sevindimmmmgunaydın tatlım. Guldenin hamişliğinde bir problem yok cok cukur. Iyiymiş herşeyyy. Cok sevindimmmmm
günaydın canım hoşgeldinnnnn
kızlar ben adet oldum bu sabah yaaaaaaa.)))
bu ay olmayacağım sanıyordum, ağrım sızım bile yoktu, ama sabah tuvalete gidince ne göreyim! şok şok şok...
Ama yataktan kalkarken kendi kendime soz vermiştim. Adet olursam yipratmayacagim kendimi, takdir-i ilahi. Demek ki olsaydı sağlıklı olmayacaktı, doğal seleksiyon diyecektim. Sanıyorum, şu ana kadar da başarabildim onu. üzülürsem biriciğim de çok etkileniyor tabii.
Hayal kırıklığı yasıyorum tabii, o ayrı. Bu ay güzel çalışmıştık çünkü.insan sanıyor ki, hemen alacak istediğini. Bize düşen biraz sabırlı olmak galiba arkadaslarım.
Hepinizi öpüyorum, hepimiz için dua ediyorum.
Kızlar ben adet oldum bu sabah yaaaaaaa.)))
Bu ay olmayacağım sanıyordum, ağrım sızım bile yoktu, ama sabah tuvalete gidince ne göreyim! Şok şok şok...
Ama yataktan kalkarken kendi kendime soz vermiştim. Adet olursam yipratmayacagim kendimi, takdir-i İlahi. Demek ki olsaydı sağlıklı olmayacaktı, doğal seleksiyon diyecektim. Sanıyorum, şu ana kadar da başarabildim onu. Üzülürsem biriciğim de çok etkileniyor tabii.
Hayal kırıklığı yasıyorum tabii, o ayrı. Bu ay güzel çalışmıştık çünkü.insan sanıyor ki, hemen alacak istediğini. Bize düşen biraz sabırlı olmak galiba arkadaslarım.
ayol noluyo?
ne bu sessizlik?
napıyonuz allah aşkına..
gelsenize... iki çift lafın belini kıralım :))
benim bugün kayınvalidem geliyor mesela... allahın izniyle bi süre bizde.
ama gördüğünüz gibi, bende bi gerginlik yok.. ne bi hazırlık yaptım, ne bi çabam var hazırlık yapmak için :)) neden? ben de bilemiyorum nedenini valla... nasılsa uzun süre bende kalacak diye mi acaba...
Kızlar ben adet oldum bu sabah yaaaaaaa.)))
Bu ay olmayacağım sanıyordum, ağrım sızım bile yoktu, ama sabah tuvalete gidince ne göreyim! Şok şok şok...
Ama yataktan kalkarken kendi kendime soz vermiştim. Adet olursam yipratmayacagim kendimi, takdir-i İlahi. Demek ki olsaydı sağlıklı olmayacaktı, doğal seleksiyon diyecektim. Sanıyorum, şu ana kadar da başarabildim onu. Üzülürsem biriciğim de çok etkileniyor tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?