Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

aa yok işte bole yapmayın ya. kendinizi moda sokuosunuz sonra kırmızılar gelince yerlede gezio modunuz. çif çizgi gormeden hamileyim buyuk ihtimalle die düşünmeyin. bak şimdiden eger değilsem moralim cok bozulacak diosun. Herlşeyin hayırlısı, şimdi değilse hayırlı zaman deilmiş diceksin. Insallah kalbine gore versin Allah canım ama kırmızılar gelirse uzulme sakın emii

bak abin bile demiş ne diyim ben yaw:)

tamam canım söz vermiyorum ama üzülmicem

öyle soran insanlarda ben art niyet arıyorum hep nedense:26:

ya zaten olursa mutlaka söylenecek öyle değilmi..eee o zaman neden insanın başına kakıyorlar hiç anlamıyorum

çok şükür benim öyle dertlerim yok sadece arkadaşlarımız hadi artık dio
bizim tarafa kalsan hele delimisiniz yaşayın hayatınızı diolar kafam rahat yani :)

çok şükür benim öyle dertlerim yok sadece arkadaşlarımız hadi artık dio
bizim tarafa kalsan hele delimisiniz yaşayın hayatınızı diolar kafam rahat yani :)

benim deli bi arkadaşım var o da bana bi haltı beceremedin lan, nasıl yapıonus dio:)))))))))))))))))))))))))))))))
kendisi bir gebelik geçirdi 6. haftada kürtaj yaptırmak zorunda kaldı, şimdi bir oğlu var 9 aylık. dunya tatlısı bişi

hahahahahaha öğretsin sana otursun başucunuza :):):):):):):):) ay çok güldüm nasıl yapıonuz diomuş :):):):):):):)

hahahahahaha öğretsin sana otursun başucunuza :):):):):):):):) ay çok güldüm nasıl yapıonuz diomuş :):):):):):):)

liseden arkadaşımdır benim, tam bir delidir yani - benim kafadan. gel lan bi gun sana kuklalarla anlatıcam nasıl yapılıo dio:))))))) ayy canım benim ya ozlemisim arayayım bugun öğle saatinde bari:))))))))))

Kızlar günaydın,,,, nasılsınız bakalım ,,,,geçmişi okuyamadım minik minik mutlu haberleri iletiverin bana , öpüyorum hepinizi

GÜNAYDIN TEYZOŞLAR
NASILIZ BUGÜN BAKALIM?
GÜZEL HAMİŞ ADAYLARI VE GÜZEL ANNİŞ ADAYLARI..... HEPİNİZE SELAMLAAARRRRRR

tamam, süper haber. demekki ilaç doğru değilmiş, şimdi doğru ilacı verdi sana, dolayısıyla çok şükür tedavin yolunda gidecek inşallah... pek yakında hamişler kulübüne girersin demektir :))

evet arkadaşlar kapanışı ben yapayım...

beklenen kan tahlili sonucum 0.37 yani negatif.

herkese iyi akşamlar..((

selam hatun :) asmışsın suratını yine sen.. yapma ama böyle güzelim... pozitifiz biz, daima pozitif..
bugün negatifi gören, illaki yarın pozitifi görecektir.
merak etme, meleğin seni bekliyor aslında. 'şu annem de bi kafasını toplasa da artık ben de gitsem yerleşsem göbüşüne sıcacık sıcacık..'' diyordur muhakkak.

:)) hayretle okumasaydın tatlım keşke :)
bak, tarafımca defalarca denenmiş, hatta başkaları tarafından da 3 kere denenmiş prosedürler bunlar. sen de dene muhakkak :)

inşallah..ama tabi bu belirtisizlik en fazla 1-2 hafta daha devam etcek..sonra gelsin kusmalar baş dönmeleri..:)

hayırlı olsun hamiş hatun :)
darısı başımıza inşallah tez vakitte...
illaki kusma bilmemne sıkıntılar olacak diye bişey yok. inşallah şanslı hamiş olursun, hiçbi sıkıntın olmadan geçirirsin şu keyifli 9 ayı...

aslında, doktorunuz bi sorundan bahsetmediyse, herhangi bi risk grubuna girmiyorsanız yani... normal bir hamilesiniz demektir. bu durumda da, öyle itmeyle, çekmeyle, uzanmayla, kaldırmayla falan bişiler olmaz, merak etmeyin, kendinizi paranoyak yapmayın lütfen :)

Güldencim sağsalim kucağına almayı nasip etsin Allah ım.Çok sevindim senin adına.Sağlık ve mutlulukla dolu güzel günler dilerim canım.sevgiler :)))

Kızlar ben adet oldum bu sabah yaaaaaaa. )))
Bu ay olmayacağım sanıyordum, ağrım sızım bile yoktu, ama sabah tuvalete gidince ne göreyim! Şok şok şok...
Ama yataktan kalkarken kendi kendime soz vermiştim. Adet olursam yipratmayacagim kendimi, takdir-i İlahi. Demek ki olsaydı sağlıklı olmayacaktı, doğal seleksiyon diyecektim. Sanıyorum, şu ana kadar da başarabildim onu. Üzülürsem biriciğim de çok etkileniyor tabii.
Hayal kırıklığı yasıyorum tabii, o ayrı. Bu ay güzel çalışmıştık çünkü.insan sanıyor ki, hemen alacak istediğini. Bize düşen biraz sabırlı olmak galiba arkadaslarım.
Hepinizi öpüyorum, hepimiz için dua ediyorum.

ayol noluyo?
ne bu sessizlik?
napıyonuz allah aşkına..
gelsenize... iki çift lafın belini kıralım :))

benim bugün kayınvalidem geliyor mesela... allahın izniyle bi süre bizde.
ama gördüğünüz gibi, bende bi gerginlik yok.. ne bi hazırlık yaptım, ne bi çabam var hazırlık yapmak için :)) neden? ben de bilemiyorum nedenini valla... nasılsa uzun süre bende kalacak diye mi acaba...

gunaydın tatlım. Guldenin hamişliğinde bir problem yok cok cukur. Iyiymiş herşeyyy. Cok sevindimmmmm
ne kadar güzel yahuuu çok sevindimmmm
günaydın canım hoşgeldinnnnn

hoşbulduk tatlım , keyifler nasıl ?

Güldennnnnnciimmmm çok sevindim bu güzel habere tadını çıkar kuzum...
Yalelcim sende hoşgeldin,,, nasılsın? Nasıl geçti bursa çıkartmanız...

Ve diğer fıstıklar hepinize selamlar...

hayırlısı olsun siyahkuğu , kendine verdiğin sözü tut lütfen ve üzülme , allaha emanet ol..

bravo sna, yıpratma tabi kendini. Allah bilir zamanını. evet insan umutlanıyor ama bu umuda körü körüne baglamamak lazım sende yapabilmişsin bunu guzel.

geldim şeker. evet evet ondandır kesin. uzun süre sende kalacak ya sen şimdi hiçbir şeye hiçbir türlü hazırlık yapamazsın:) sıkılmıonmu bacım bir kaç gun ustuste gorunce

:) tebrikleeerrr... pozitifliğini tebrik ediyorum. o hayal kırıklığı normal bişey elbette, ama geçip gider...
inşallah önümüzdeki ay olur, gelir inşallah minnoşun göbüşüne...
sen hazır ol, bekle kuzunu... sürpriiiiizzzz dicek en kısa zamanda sana annesi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…