- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.501
geldim şeker. evet evet ondandır kesin. uzun süre sende kalacak ya sen şimdi hiçbir şeye hiçbir türlü hazırlık yapamazsın:) sıkılmıonmu bacım bir kaç gun ustuste gorunce
ya valla özlemcim, ben misafiri çok severim aslında.. bana gelsinler, ben yapıyım yediriyim... bayılırım :)
ama işte böyle bebek istediğim döneme denk gelince, sinirlerim bozuluyor açıkçası... ama onlar da müneccim değiller elbette, nerden bilsinler benim bebek çalışması yapacağımı yani :)
birkaç gün de değil, 20 gün kadar bende kalacak. onunla beraber yan kolları da gelip gidecekler, 2-3 gün kalırlar muhakkak sırayla...
amaaannn..... olacakla öleceğin çaresi yok :))
bi laf vardır... bilirsiniz muhakkak :))
tecavüz kaçınılmazsa, zevk almaya bak....
aynı o hesap yani... gelecekler, kaçınılmaz... ben de zevk almaya bakıcam heralde :)))
Kızlar ben adet oldum bu sabah yaaaaaaa.)))
Bu ay olmayacağım sanıyordum, ağrım sızım bile yoktu, ama sabah tuvalete gidince ne göreyim! Şok şok şok...
Ama yataktan kalkarken kendi kendime soz vermiştim. Adet olursam yipratmayacagim kendimi, takdir-i İlahi. Demek ki olsaydı sağlıklı olmayacaktı, doğal seleksiyon diyecektim. Sanıyorum, şu ana kadar da başarabildim onu. Üzülürsem biriciğim de çok etkileniyor tabii.
Hayal kırıklığı yasıyorum tabii, o ayrı. Bu ay güzel çalışmıştık çünkü.insan sanıyor ki, hemen alacak istediğini. Bize düşen biraz sabırlı olmak galiba arkadaslarım.
Hepinizi öpüyorum, hepimiz için dua ediyorum.
ben bursadan ev bakmaya başlıcam bugün yarın..
bi heyecan doluyuım bu konuda.. bi heyecan... valla içim pır pır...
akşam dedim eşime, ''valla bak ben alıştırdım kafamı taşınma meselesine.. gidicem bursyaa, ona göre. napçaksan yap adam... iş mi bulcan o tarafta, napçan bilemiyorum... kurtar beni bu hayattan kocam, götür bursaya...''
''tamam hayatım, tamam dedik işte. bakıcaz bakalım bişiler. bulur bulmaz gideriz. madem bu kadar çok taktın sen kafaya, orda mutlu olacaksan oraya gideriz.. sorun yok, ben sıkıntı yapmam kendime. iş her yerde, burda olmazsa orda çalışırım.. ağzımız tatlı olsun :)'' dedi garibim...
çok mu ileri gittim, baskı yaptım anlamadım ama... iyi oldu :)))
ya bende seviyorum saolsun gelioalr fazla da oturmazlar kalkarlar hemen ertesi gune erken kalkıcaz die oyle sık da gelmezler, gelirlerse de elleri tencere tencere yemek yapar getirir kayınvalidem saolsun. ama işte bir olayı 10 defa peş peşe anlatması yokmu bütün pozitifleri alıo götürüo benden yawww. bazen dilimin ucuna gelio yaa yeter anladım aptalmıyım ben cıkarma suyunu dicem zor duruorum:):) işte böle zamanlar benim asabımı bozuyor bir tek:))))))))))) bir de arada dangıl dungul konusuooo.:)
canım benim seni bu kadar pozitif olduğun için kutluyorum öncelikle, demek hayırlısı değilmiş bu ay, bu inanç çok güzel herkes bunu yapabilse, inşallah bir dahaki ay senin için hayırlı zamandır, canım sen yine bu ay yeniden umutlu bir şekilde çalış, Allahım mutlaka mükafatını vercektir. ve hep dua et, böyle zamanlarda dua insanı çoğu kez ayakta tutuyor. ben meryem suresini okuyorum, bugün 20 ci günüm 21 gün daha okuyacam, bu duadan şifa bulcağıma inanıyorum canım, herşeyin hayırlısı canım benim...dualarımız burdaki ve isteyen herkes için, Allah kimsenin kucağını boş koymasın...AMİN...
ya bende seviyorum saolsun gelioalr fazla da oturmazlar kalkarlar hemen ertesi gune erken kalkıcaz die oyle sık da gelmezler, gelirlerse de elleri tencere tencere yemek yapar getirir kayınvalidem saolsun. ama işte bir olayı 10 defa peş peşe anlatması yokmu bütün pozitifleri alıo götürüo benden yawww. bazen dilimin ucuna gelio yaa yeter anladım aptalmıyım ben cıkarma suyunu dicem zor duruorum:):) işte böle zamanlar benim asabımı bozuyor bir tek:))))))))))) bir de arada dangıl dungul konusuooo.:)
canım benim seni bu kadar pozitif olduğun için kutluyorum öncelikle, demek hayırlısı değilmiş bu ay, bu inanç çok güzel herkes bunu yapabilse, inşallah bir dahaki ay senin için hayırlı zamandır, canım sen yine bu ay yeniden umutlu bir şekilde çalış, Allahım mutlaka mükafatını vercektir. ve hep dua et, böyle zamanlarda dua insanı çoğu kez ayakta tutuyor. ben meryem suresini okuyorum, bugün 20 ci günüm 21 gün daha okuyacam, bu duadan şifa bulcağıma inanıyorum canım, herşeyin hayırlısı canım benim...dualarımız burdaki ve isteyen herkes için, Allah kimsenin kucağını boş koymasın...AMİN...
ayol noluyo?
ne bu sessizlik?
napıyonuz allah aşkına..
gelsenize... iki çift lafın belini kıralım :))
benim bugün kayınvalidem geliyor mesela... allahın izniyle bi süre bizde.
ama gördüğünüz gibi, bende bi gerginlik yok.. ne bi hazırlık yaptım, ne bi çabam var hazırlık yapmak için :)) neden? ben de bilemiyorum nedenini valla... nasılsa uzun süre bende kalacak diye mi acaba...
o bazen benimkinede oluyo anlatıgı konuyu her muhabbete mutlaka bi kere daha anlatır sağolsun
yok, bizde öyle eli kolu gelen olmaz. bi kendi annemler bagaj dolusu gelirler.. yemekler, pasta börekler... begüm için hediyeler... her gelişlerinde doludurlar muhakkak tıklık tıklım...
kayınvalidemler kendilerini sallaya sallaya gelirler sağolsunlar.
ben hepsine giderken, muhakkak bişiler yapar götürürüm. iki çeşit bişeyle gitmezsem, kendimi eksik hissederim. zaten söylerler :) ''ee tek tatlı mı yaptın yenge'' şeklinde çocuklar falan :)))
alıştık birbirimize..
ellerinde bişilerle gelirken görürsem, inanmam zaten, bana geldiklerine şaşarım :)))))
adetliyken nasıl okuyorsunuz kızlar bu meryem suresini
bence kafi derece de belirtmişsin kesin karalı oldugunu:) artık arada sorarsın canım bakıomusun varmı kafana gore bi iş gibilerinden:):) kurtar beni bu hayattan modundan cıkarsın herhalde:):)
o bazen benimkinede oluyo anlatıgı konuyu her muhabbete mutlaka bi kere daha anlatır sağolsun
canım adetliyken eşime okutmayı düşünüyorum, arapça bilmediği için türkçe yazılışını çıkarttım internette adet olursam o benim yerime 5 gün okuyacak canım. birde meryem suresinde tilavet secdesi var canım 58 inci ayet yanlış hatırlamıyorsam mutlaka sureyi okumanız bittiği zaman tilavet secdesini unutmayın canım. her okunduğunda yapılcak canım..
yok, bizde öyle eli kolu gelen olmaz. bi kendi annemler bagaj dolusu gelirler.. yemekler, pasta börekler... begüm için hediyeler... her gelişlerinde doludurlar muhakkak tıklık tıklım...
ben hepsine giderken, muhakkak bişiler yapar götürürüm. iki çeşit bişeyle gitmezsem, kendimi eksik hissederim. zaten söylerler :) ''ee tek tatlı mı yaptın yenge'' şeklinde çocuklar falan :)))
alıştık birbirimize..
ellerinde bişilerle gelirken görürsem, inanmam zaten, bana geldiklerine şaşarım :)))))
amiinnn
nedir bu meryem suresi meselesi? ben de okuyım, boşum öbür aya kadar :))))
alıştık birbirimize..
ellerinde bişilerle gelirken görürsem, inanmam zaten, bana geldiklerine şaşarım :)))))QUOTE]
kıslarr bana kimse gelmez.kayınvalidem bi sokak ötede oturuyo.ama gelmezler.ayda yılda bi balık yaparsam zorla çağırıyorum :))çalışan insanlarsınız yoruluyosunuz derler.kayınpederim hele evlendiğimde bi kere kahvaltıya geldi 2 senedir geldiği yok.rahatsızlık vermek istemiyomuş.önceleri çok üzülüyodum gelmiyolar diye.şimdi hiçççç umrumda değil valla.gelene kapım açık.Allah ın izniyle en iyi şekilde ağırlarım.ama gelmeyenide zorla getiremem dimi amaaa :))
Özlem az önce İbrahim Saracoğlu'nun sitesinde okudum. Çalışan kadınlar için bir kere aksam yemeğinden önce bir kere de yatmadan önce yapsanız olur diyor. Yani bir öğlen, bir aksam şart değilmiş. Ben de yapacagım sanırım bu ay. Ama benim adetlerim düzenli, yine de yapmalı miyim sizce? Sen neden yapıyorsun mesela Özlem? Bir de tadı nasıl, yani içilebilir mı?puhahahaha ofis buram buram soğan suyu koktu yaw. malesef ben gunde bir kere yapabilecem bundan. insanları rahatsız etmeye hakkım yok. babamın oğlu degilki hepsi:)))))))))
selam bayanlar yani anne adayları :)))
bende her ay oldugu gibi bu ay da
acaba olur mu diyenlerdenim...
gerci kızdım küstüm oynamıyorum diyorum hiç bi çabam endişen umudum umutsuzlugum hayalim rüyam vs.. yok bebek konusunda yorgunum ama
yinede böyle bi heyecanla bekliyor insan..
20 Mart da benim yeniden 1 ay daha ölüm yada
1 ömür yaşam tarihim olacak :26::26:
canım benim bence sen biraz hazırlık yap, oda ben geliyorum diye hazırlık yapmış gelinim diye mutlu olur, uzun sürede kalsa sonuçta misafir,, "Misafiri sevmek, onu ağırlamak imanın bir görüntüsü ve alâmetidir. Bir insanda iman ne kadar güçlü ise misafire olan yakınlığı da o nisbette artar." peygamber efendimizin misafir sevgisi oldukça güçlüymüş, misafiri en iyi şekilde ağırlamakta sünnettir canım benim
...
ay bu peşpeşe anlatıo. şimdi soluo ya bişiyi hemen bi daha soyluyo sonra:) bu yuzden telde de konusmak istemiyorum. uzuyoda uzuyo muhabbet.
yok ben haklarını yemeyeyim şimdi, çayım şekerim kayınpederim alır getirir, bir tane değil bir kaç tane. kayınvalidem yemegin yoksa babanla akşam gonderiyim der. düşünsene adam benim ayagıma yemek getircek. ayyyyyyy cokmu kötü gelinim ne ayol:):) böyle anlatınca bir garip oldum şimdi. aman neyse işte öle yani. kapatalım bu konuyu yaw:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?