Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

puhahahaha ofis buram buram soğan suyu koktu yaw. malesef ben gunde bir kere yapabilecem bundan. insanları rahatsız etmeye hakkım yok. babamın oğlu degilki hepsi:)))))))))

canım benim bende çalıştığım için akşamları yaptım, sende öle yap akşam yemekten önce iç, daha sonra birde yatarken iç canım....benim iki kür arası 4-5 saat falan oluordu. saraçoğlu çalışanlar için böle yapabilirler de demişti...

Herkese günaydın kızlarr...

Banucuuuum ümidimi yitirmiiiiciiiiimmmm beni bat 23 marta yazıver gariii:)))

denemesi bedava nasıl olsa...:))) bu arada çalışmalara devammmm....:)))

Kuzummm ekliyorum listeye hemen 23 mart diye:)))

Güldencimmm, çok sevindim bu habere tatlım.. Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin ve sağlıkla kucağına almayı.. Bak gördün mü herşey güzel gidiyor:) allah nazarlardan korusun bebeeeğimm...

Hoşgeldin aramıza..:) Bol şans..

banu nerde acaba dışarımı çıktıki yine yazmadan çıkmazdı ama ?

Burdaaaaaaayımmmm, yeni açtım bi geçmişe bakayım dedim:)

Üzülme tatlım hiç, dediğin gibi kısmet değilmiş bu aya, bir dahakine tutar inşallah, moralini yüksek tut her zaman..

lata, deryaf, gul_sen, hayaletcasper, sfsfs, Ozlem, yalel...

Günaydddddddddıııııııııııııııııııııııııııııııııııın Kızlar hepinizeeee...:)))

Yalelcim kayınvalden geliyor ama bozma moralini, bursaya taşınma ihtimali sana enerji verecektir:))

Özleeeeeeeem böceeeem, nasıl gidiyor çalışmalar???

Lataaaaaaaaa, ben soğan suyuna devam ama ben de hiç akıntı vs olmuyor yahu, gaz yapıyor bu meret bende o kadar:))

Son düzenleme:
puhahahaha ofis buram buram soğan suyu koktu yaw. malesef ben gunde bir kere yapabilecem bundan. insanları rahatsız etmeye hakkım yok. babamın oğlu degilki hepsi:)))))))))

gece yatarken içiliyormuş o ikinci öğün soğan suyu özlemcim.

inşallah, ben de araştırıp çıkartıcam birazdan, başlıcam adetim bitince hemen.

Valla banucum, kendi kendine gelin güvey nasıl olunuyormuş.. ben bunu yaşıyorum iki üç gündür :)))
taşınıcam diye, kendim çalıyorumi kocamla oynuyoruz karşılıklı :)))

ya nasip ya kısmet valla... keşke bi olsa da taşınsak... çok içten diliyorum, allah da duyar inşallah sesimi :)

sen nasılsın? nerelerdesin? nelerle meşgulsün? yoksun meydanda..

Yaleeeeeeeeeel, senin şu sıcak tutma olayını yapmaya başladım malum 1-2 gün içinde gıdaklıyorum ben, kociş sabah çok güldü ama bana belime öyle bişeyler sararken görünce, kahkaha ata ata çıktı evden o derece yani:))))))

İnşallah olur tatlım, valla ne güzel olurdu sen ve begüm için..

Benim kociş evdeydi 3 gündür bir de şu benim evrak işlerine koşturduk ondan ara ara bakıp kaçtım sadece:) ama normal rutinime döndüm burdayım yine artık:))))

valla bende dün eve gittim.3 sepet ütü yaptım.sonra sıcak banyo yaptım.sıcak su torbasını koydum karnıma,atkıylada bağladım iyice. kocişi bekledim :)) yalelcimm takipteyiz seni canım .)))

aa ii bari ben o zaman evimde yapim ya. kimsenin suratını çekemem burda walla. polistik over a iimiş, adet sorunu olanlar, ince rahim duvarları için falan iimiş. yapıom ben işte elbet bi işe yarar. annem doğal antibiyotik der onun için. tadı ii içilebilir, sogan kokusu fgalan abartıldıgı gibi deil. dene derim

valla bende dün eve gittim.3 sepet ütü yaptım.sonra sıcak banyo yaptım.sıcak su torbasını koydum karnıma,atkıylada bağladım iyice. kocişi bekledim :)) yalelcimm takipteyiz seni canım .)))

eheheheheh:) aynen.. Yalel parende atarak yapacaksınız denemeleri desen yapıcaz yani ona göre:)))

bende adetim bitince başlamak istiyorum canım ama benim eşim kuran okumayı bilmiyo anneme okutsam olurmuki..

birde tilavet secdesi nasıl yapılıyor canım onuda bilmiyorum

tabi olur canım, aslında bunu sen okumak zorunda değilsin senin niyetine başkasıda okuyabilirmiş ama ben kendimizin okumasını tercih ederim. okuyamadığın zaman annene okutursun canım senin niyetine okuyabilir. benimde eşim bilmiyor bende internetten turkçe yazılışını çıkarttım öle okuyacak ama inşallah sonuna kadar ben okurum hamiş olurumda :))) kırmızıları görmem...
canım tilavet secdesi kuran-ı kerim'de 14 yerde var biride meryem suresinde, bu secde ayetini okuyan ve duyan herkes tilavet secdesi yapmak zorunda, vaciptir. canım o ayeti okuduktan sonra yada sure tamamen bittikten sonra kıblaye dönülür ve eller göğüs tahtasına konmadan ALLAHU EKBER denilerek secdeye gidilir. sonra secde de 3 defa " Sübhâne rabbiyel-a’lâ" denilir ve ALLAHU EKBER denilerek kalkılır ve daha sonra "Ğufrâneke Rabbenâ ve İleykel masîr" denilir canım bu kadar.

yap banu, pişman olmayacaksın :)
bak, şimdi gülen kocişin, sonra da mutluluktan ağlayacak :))

ben çok daha evvel söyleyecektim size, kendi formülümü... ama deli bu kadın diceksiniz diye, söyleyemedim açıkçası..

3 senedir evliyim ben.
9 ay begümü taşıdım, doğurdum... toplam 1,5 senem onunla geçti.
geri kalan 1,5 sene boyunca sürekli hamilelik geçirdim ben.
birine hamile kaldım.. düştü.. korundum bi süre.. sonra yeniden niyetlendim yeniden oldu...
hiç boş yok diyebilirim :)

sadece ilk hamileliğim için 3 ay kadar beklemiştik, 4. denemede olmuştu .. onun dışında hepsi ilk denemede oldu hep.
ama sırrı, bu sıcak tutmakta gizli. :)
bir de çok dua ediyorum. sürekli dilimde dualar var ama, o iki günü sırf bu konuda kendimce, dilim döndüğünce ibadetle geçiriyorum.
ben arapça falan bilmem, yeni türkçeden okuyorum... normalde namazında niyazında olan biri de değilimdir.. keşke olabilsem. ama, o iki günü dolu dolu geçiriyorum işte... içim rahatlıyor böyle, ne biliyim.. öyle yani.

ciddi söylüyorum, gülmeyin valla... deneyin göreceksiniz...

oh maşallah canım benim, Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin, tabi darısı başımıza
canım çok sağol aminnnn diyorum inşallah allahım çok bekletmez ve hemen gönderir meleklerinizi..

gunaydın tatlım. guldenin hamişliğinde bir problem yok cok cukur. iyiymiş herşeyyy. cok sevindimmmmm
canımsın özlemmmm:

Güldencim sağsalim kucağına almayı nasip etsin Allah ım.Çok sevindim senin adına.Sağlık ve mutlulukla dolu güzel günler dilerim canım.sevgiler :)))

sağol tatlım sağol darısı isteyen herkesin başına bide ben inana bilsemmm sanıyorum kucağıma alanakadarda iinamıyacam..

hşgeliyo diyecem ama inşallahsorunsuz geçer :)

canım tülincim çok sağol canım dualarım sizinle artık inşallah önümüzdeki ay güzel haberler alırım sizdende...

günaydın banucum sen gelince tatlım sayfalar akıp gibiyor maşallah canım benim...

peki pekiiiiiii yemim haklarını:):)

ay evet öle yapcam iimiş. ben 8 gibi içsem, sonra birde 12 gibi içerim

Kuzummm ekliyorum listeye hemen 23 mart diye:)))

Özleeeeeeeem böceeeem, nasıl gidiyor çalışmalar???

hoşgeldin tatlım, ii gidio ii cok sukur arıza yok:):)

gece yatarken içiliyormuş o ikinci öğün soğan suyu özlemcim.

inşallah, ben de araştırıp çıkartıcam birazdan, başlıcam adetim bitince hemen.

evet tatlım evde içicem 2 sini de. burda olmaz bu iş. gözlerim yandı ayol:):)

günaydın herkeseeee kızlar benim bat 15 mart ben az önce test yaptım tabi tek çizgi çıktı ama ne C de ne T de ......ikisinin arasında bir çizgi çıktı ne yapayım şimdi ben

mutlu olduğun yerde yaşamak gibisi yok :) sevindim senin adına. ailen de orada yaşıyor galiba değil mi? ben bursayı gezmiştim çok da sevmiştim, mistik bir havası var gerçekten. kozahan da ablamla çay içmeye giderdik pek güzeldi. bir de hep aklıma oranın tahinli çörekleri gelir, ayyy ne şahane şeylerdi öyle onlar :) biz bugün karı koca acayip iştahımız açık. sabahın körü kıyma alıp gelmiş akşama sinide içli köfte yap diyo :)))

Son düzenleme:

Yok inan gülmüyorum ya yalel, ben çok inanırım insanın beynini kontrol ederek hemen hemen bir çok şeyi başarabileceğine, seninki de buna benzer bir durum bence, hem uygulamaların hem ibadet edişin aslında kendini, beynini şartlaman ve kontrolü eline almanla ilgili... Ha bunu da yapmak öyle kolay değil zor bir şey yani,takdir edilecek bir durum bence..:)

Bakalım, sıcak tutma olayını deniyorum işte akşam okudum başladım hemen, denemden sonra giydim pijamalarımı belimi koruyacak şekilde , iyi sokuldum kocişe, fırın gibi maşşallah, sıcak falan bastı ama yılmadım yani öyle uyudum:)) sabah da kalkttım sardım bişeyler belime, üzerine de kalın sabahlığımı geçirdim, öyle takılıyorum:))) İnşallah bakalım işe yarar:)

günaydın banucum sen gelince tatlım sayfalar akıp gibiyor maşallah canım benim...

Günaydın hamişlerin en bi tatlısı:)) E ben gevezeyim azcık ya ondandır:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…