- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.521
puhahahaha ofis buram buram soğan suyu koktu yaw. malesef ben gunde bir kere yapabilecem bundan. insanları rahatsız etmeye hakkım yok. babamın oğlu degilki hepsi:)))))))))
Herkese günaydın kızlarr...
Banucuuuum ümidimi yitirmiiiiciiiiimmmm beni bat 23 marta yazıver gariii:)))
denemesi bedava nasıl olsa...:))) bu arada çalışmalara devammmm....:)))
kızlarrrrrr günaydınnnnn:
nasılsınız bakalım?
ben çıok iyiyim allahıma şükür..
kızlar dün doktora gittim ve keseyi gördü benim korkum dış gebelikti ama kese çok güzel yerleşmiş dedi şuanda 5 +1mişiz allahım hala inanamıyorum..
tam herşey bittiderken nasıl oldu böyle birşey ..
inşallah 2 hafta sonra kalp atışlarını duyucaz bebişimin..
birde akıntılarınla ilgili hiç bi sıkıntı yokama ben yinede sana progestan vericem dedi ..
alllahım sağlık versin..
daha yeni üyeyim arkadaslar forumdaki ilk mesajım, bende çocuk bekliyorum, bugün hiç düşünmediğim konulara dair bir yazı okudum tavsiye ederim,
hepimize tatlı tatlı bücürler olur inşallah Hamile Kalma Zamanı ~ Sağlık Aktüel - Birazsaglik.com
banu nerde acaba dışarımı çıktıki yine yazmadan çıkmazdı ama ?
Kızlar ben adet oldum bu sabah yaaaaaaa.)))
Bu ay olmayacağım sanıyordum, ağrım sızım bile yoktu, ama sabah tuvalete gidince ne göreyim! Şok şok şok...
Ama yataktan kalkarken kendi kendime soz vermiştim. Adet olursam yipratmayacagim kendimi, takdir-i İlahi. Demek ki olsaydı sağlıklı olmayacaktı, doğal seleksiyon diyecektim. Sanıyorum, şu ana kadar da başarabildim onu. Üzülürsem biriciğim de çok etkileniyor tabii.
Hayal kırıklığı yasıyorum tabii, o ayrı. Bu ay güzel çalışmıştık çünkü.insan sanıyor ki, hemen alacak istediğini. Bize düşen biraz sabırlı olmak galiba arkadaslarım.
Hepinizi öpüyorum, hepimiz için dua ediyorum.
puhahahaha ofis buram buram soğan suyu koktu yaw. malesef ben gunde bir kere yapabilecem bundan. insanları rahatsız etmeye hakkım yok. babamın oğlu degilki hepsi:)))))))))
yalelcim çocuk isteyen kadınlara meryem suresi şifa imiş, meryem suresini aralıksız 41 gün okuyan bi çok kişinin çocuğu olmuş, meryem suresinin bu dokuz ayetinde hikmeti, "19-MERYEM:
1 - Kâf, Hâ, Yâ, Ayn, Sâd.
2 - Bu, Rabbinin, kulu Zekeriyya'ya olan rahmetini anmadır.
3 - Bir zamanlar o, Rabbine gizlice (içinden) yalvarmıştı.
4 - Şöyle demişti: "Ey Rabbim! Şüphesiz (artık öyle bir durumdayım ki) benim kemiğim zayıflayıp gevşedi ve başım(ın saçı) bembeyaz alev gibi tutuştu. Sana dua etmekle de ey Rabbim, hiçbir zaman bedbaht olmadım."
5 - "Gerçekten ben, arkamdan yerime geçecek varislerden endişedeyim. Karım da kısır bulunuyor. Onun için katından bana bir çocuk ihsan et."
6 - "Ki bana da mirasçı olsun, Yakub ailesine de mirascı olsun. Rabbim, onu sen rızana kavuştur."
7 - (Allah şöyle buyurdu): "Ey Zekeriyya! Şüphesiz biz sana Yahya isminde bir oğlanı müjdeliyoruz. Bundan önce ona hiçbir adaş yapmadık."
8 - Zekeriyya: "Rabbim! Karım kısır, ben de son derece kocamışken nasıl oğlum olabilir?" dedi.
9 - (Allah yahut Cebrail ona şöyle) dedi: "Dediğin gibidir, (fakat) Rabbin buyurdu ki, bu işi yapmak bana kolaydır. Nitekim bundan önce seni yarattım. Halbuki sen hiçbir şey değildin." "" inşallah canım okuyan herkese şifa verir canım..
yok, bizde öyle eli kolu gelen olmaz. bi kendi annemler bagaj dolusu gelirler.. yemekler, pasta börekler... begüm için hediyeler... her gelişlerinde doludurlar muhakkak tıklık tıklım...
kayınvalidemler kendilerini sallaya sallaya gelirler sağolsunlar.
ben hepsine giderken, muhakkak bişiler yapar götürürüm. iki çeşit bişeyle gitmezsem, kendimi eksik hissederim. zaten söylerler :) ''ee tek tatlı mı yaptın yenge'' şeklinde çocuklar falan :)))
alıştık birbirimize..
ellerinde bişilerle gelirken görürsem, inanmam zaten, bana geldiklerine şaşarım :)))))QUOTE]
kıslarr bana kimse gelmez.kayınvalidem bi sokak ötede oturuyo.ama gelmezler.ayda yılda bi balık yaparsam zorla çağırıyorum :))çalışan insanlarsınız yoruluyosunuz derler.kayınpederim hele evlendiğimde bi kere kahvaltıya geldi 2 senedir geldiği yok.rahatsızlık vermek istemiyomuş.önceleri çok üzülüyodum gelmiyolar diye.şimdi hiçççç umrumda değil valla.gelene kapım açık.Allah ın izniyle en iyi şekilde ağırlarım.ama gelmeyenide zorla getiremem dimi amaaa :))
ohhh boşver, takılma :))) çok ısrar etme, aman diyim.. böyle daha iyi, emin ol :)
lata, deryaf, gul_sen, hayaletcasper, sfsfs, Ozlem, yalel...
Günaydddddddddıııııııııııııııııııııııııııııııııııın Kızlar hepinizeeee...:)))
Valla banucum, kendi kendine gelin güvey nasıl olunuyormuş.. ben bunu yaşıyorum iki üç gündür :)))
taşınıcam diye, kendim çalıyorumi kocamla oynuyoruz karşılıklı :)))
ya nasip ya kısmet valla... keşke bi olsa da taşınsak... çok içten diliyorum, allah da duyar inşallah sesimi :)
sen nasılsın? nerelerdesin? nelerle meşgulsün? yoksun meydanda..
Yaleeeeeeeeeel, senin şu sıcak tutma olayını yapmaya başladım malum 1-2 gün içinde gıdaklıyorum ben, kociş sabah çok güldü ama bana belime öyle bişeyler sararken görünce, kahkaha ata ata çıktı evden o derece yani:))))))
Özlem az önce İbrahim Saracoğlu'nun sitesinde okudum. Çalışan kadınlar için bir kere aksam yemeğinden önce bir kere de yatmadan önce yapsanız olur diyor. Yani bir öğlen, bir aksam şart değilmiş. Ben de yapacagım sanırım bu ay. Ama benim adetlerim düzenli, yine de yapmalı miyim sizce? Sen neden yapıyorsun mesela Özlem? Bir de tadı nasıl, yani içilebilir mı?
valla bende dün eve gittim.3 sepet ütü yaptım.sonra sıcak banyo yaptım.sıcak su torbasını koydum karnıma,atkıylada bağladım iyice. kocişi bekledim :)) yalelcimm takipteyiz seni canım .)))
bende adetim bitince başlamak istiyorum canım ama benim eşim kuran okumayı bilmiyo anneme okutsam olurmuki..
birde tilavet secdesi nasıl yapılıyor canım onuda bilmiyorum
Yaleeeeeeeeeel, senin şu sıcak tutma olayını yapmaya başladım malum 1-2 gün içinde gıdaklıyorum ben, kociş sabah çok güldü ama bana belime öyle bişeyler sararken görünce, kahkaha ata ata çıktı evden o derece yani:))))))
canım çok sağol aminnnn diyorum inşallah allahım çok bekletmez ve hemen gönderir meleklerinizi..oh maşallah canım benim, Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin, tabi darısı başımıza
canımsın özlemmmm:gunaydın tatlım. guldenin hamişliğinde bir problem yok cok cukur. iyiymiş herşeyyy. cok sevindimmmmm
Güldencim sağsalim kucağına almayı nasip etsin Allah ım.Çok sevindim senin adına.Sağlık ve mutlulukla dolu güzel günler dilerim canım.sevgiler :)))
ayol noluyo?
ne bu sessizlik?
napıyonuz allah aşkına..
gelsenize... iki çift lafın belini kıralım :))
tatlım naber ben dün doktora gittim keseyi gördü ve bi sıkıntı yok dedi..
ama eşim demiş akıntıdan çok rahatsız oluyo ve korkuyo oda demiş korkacak bişey yok ama ben yine ona progestan yazayım demiş kapsül olarak yazmış banada dediki bunu vajinadan koyacaksın dedi
sence kullanayımmı bugünde pek akıntım yok ama bilemedim canım ne yapmalıyım sence..
benim bugün kayınvalidem geliyor mesela... allahın izniyle bi süre bizde.
ama gördüğünüz gibi, bende bi gerginlik yok.. ne bi hazırlık yaptım, ne bi çabam var hazırlık yapmak için :)) neden? ben de bilemiyorum nedenini valla... nasılsa uzun süre bende kalacak diye mi acaba...
ne kadar güzel yahuuu çok sevindimmmm
hoşbulduk tatlım , keyifler nasıl ?
Güldennnnnnciimmmm çok sevindim bu güzel habere tadını çıkar kuzum...
Yalelcim sende hoşgeldin,,, nasılsın? Nasıl geçti bursa çıkartmanız...
Ve diğer fıstıklar hepinize selamlar...
Kuzummm ekliyorum listeye hemen 23 mart diye:)))
Güldencimmm, çok sevindim bu habere tatlım.. Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin ve sağlıkla kucağına almayı.. Bak gördün mü herşey güzel gidiyor:) allah nazarlardan korusun bebeeeğimm...
Hoşgeldin aramıza..:) Bol şans..
Burdaaaaaaayımmmm, yeni açtım bi geçmişe bakayım dedim:)
Üzülme tatlım hiç, dediğin gibi kısmet değilmiş bu aya, bir dahakine tutar inşallah, moralini yüksek tut her zaman..
lata, deryaf, gul_sen, hayaletcasper, sfsfs, Ozlem, yalel...
Günaydddddddddıııııııııııııııııııııııııııııııııııın Kızlar hepinizeeee...:)))
Yalelcim kayınvalden geliyor ama bozma moralini, bursaya taşınma ihtimali sana enerji verecektir:))
Özleeeeeeeem böceeeem, nasıl gidiyor çalışmalar???
Lataaaaaaaaa, ben soğan suyuna devam ama ben de hiç akıntı vs olmuyor yahu, gaz yapıyor bu meret bende o kadar:))
gece yatarken içiliyormuş o ikinci öğün soğan suyu özlemcim.
inşallah, ben de araştırıp çıkartıcam birazdan, başlıcam adetim bitince hemen.
ohhh boşver, takılma :))) çok ısrar etme, aman diyim.. böyle daha iyi, emin ol :)
Allah muvaffak etsin canım benim inşallah şifa olur, AMİN....
hahaha, yeme bence de özlemcim.. haklarını yeme bacım :)
bak, ben daha bigün bi iğnelerini görmedim.. bi iğne alıp eline gelmemiştir yani.
hep biz alış-veriş yaparız bagaj dolusu götürürüz.. ben evde yaparım bikaç çeşit bişiler götürürüm... hep biz götürürüz yani :))
görümcemi falan yemeğe davet edince.. eline bi kutu hazır pastahane tatlısı bile alıp gelmez :) öyle sallana sallana gelir sağolsun... bunlar böyleler.
hatta bak, ben götürüyorum ya görümceme bişiler muhakkak.... ne hikmetse, onları ikram da etmez. götürürüm, yemem :))) ondan artık aklım başıma geldi.. götürürken evde de bırakıyorum birazcığını...
böyleleri de var yani.. sen şükret, kusuru çok konuşması olsun :)))
canım benim bende çalıştığım için akşamları yaptım, sende öle yap akşam yemekten önce iç, daha sonra birde yatarken iç canım....benim iki kür arası 4-5 saat falan oluordu. saraçoğlu çalışanlar için böle yapabilirler de demişti...
Kuzummm ekliyorum listeye hemen 23 mart diye:)))
Özleeeeeeeem böceeeem, nasıl gidiyor çalışmalar???
gece yatarken içiliyormuş o ikinci öğün soğan suyu özlemcim.
inşallah, ben de araştırıp çıkartıcam birazdan, başlıcam adetim bitince hemen.
ben bursadan ev bakmaya başlıcam bugün yarın..
bi heyecan doluyuım bu konuda.. bi heyecan... valla içim pır pır...
akşam dedim eşime, ''valla bak ben alıştırdım kafamı taşınma meselesine.. gidicem bursyaa, ona göre. napçaksan yap adam... iş mi bulcan o tarafta, napçan bilemiyorum... kurtar beni bu hayattan kocam, götür bursaya...''
''tamam hayatım, tamam dedik işte. bakıcaz bakalım bişiler. bulur bulmaz gideriz. madem bu kadar çok taktın sen kafaya, orda mutlu olacaksan oraya gideriz.. sorun yok, ben sıkıntı yapmam kendime. iş her yerde, burda olmazsa orda çalışırım.. ağzımız tatlı olsun :)'' dedi garibim...
çok mu ileri gittim, baskı yaptım anlamadım ama... iyi oldu :)))
canımsın özlemmmm:
yap banu, pişman olmayacaksın :)
bak, şimdi gülen kocişin, sonra da mutluluktan ağlayacak :))
ben çok daha evvel söyleyecektim size, kendi formülümü... ama deli bu kadın diceksiniz diye, söyleyemedim açıkçası..
3 senedir evliyim ben.
9 ay begümü taşıdım, doğurdum... toplam 1,5 senem onunla geçti.
geri kalan 1,5 sene boyunca sürekli hamilelik geçirdim ben.
birine hamile kaldım.. düştü.. korundum bi süre.. sonra yeniden niyetlendim yeniden oldu...
hiç boş yok diyebilirim :)
sadece ilk hamileliğim için 3 ay kadar beklemiştik, 4. denemede olmuştu .. onun dışında hepsi ilk denemede oldu hep.
ama sırrı, bu sıcak tutmakta gizli. :)
bir de çok dua ediyorum. sürekli dilimde dualar var ama, o iki günü sırf bu konuda kendimce, dilim döndüğünce ibadetle geçiriyorum.
ben arapça falan bilmem, yeni türkçeden okuyorum... normalde namazında niyazında olan biri de değilimdir.. keşke olabilsem. ama, o iki günü dolu dolu geçiriyorum işte... içim rahatlıyor böyle, ne biliyim.. öyle yani.
ciddi söylüyorum, gülmeyin valla... deneyin göreceksiniz...
günaydın banucum sen gelince tatlım sayfalar akıp gibiyor maşallah canım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?