- 13 Aralık 2011
- 1.332
- 231
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.541
tabi olur canım, aslında bunu sen okumak zorunda değilsin senin niyetine başkasıda okuyabilirmiş ama ben kendimizin okumasını tercih ederim. okuyamadığın zaman annene okutursun canım senin niyetine okuyabilir. benimde eşim bilmiyor bende internetten turkçe yazılışını çıkarttım öle okuyacak ama inşallah sonuna kadar ben okurum hamiş olurumda :))) kırmızıları görmem...
canım tilavet secdesi kuran-ı kerim'de 14 yerde var biride meryem suresinde, bu secde ayetini okuyan ve duyan herkes tilavet secdesi yapmak zorunda, vaciptir. canım o ayeti okuduktan sonra yada sure tamamen bittikten sonra kıblaye dönülür ve eller göğüs tahtasına konmadan ALLAHU EKBER denilerek secdeye gidilir. sonra secde de 3 defa " Sübhâne rabbiyel-a’lâ" denilir ve ALLAHU EKBER denilerek kalkılır ve daha sonra "Ğufrâneke Rabbenâ ve İleykel masîr" denilir canım bu kadar.
İnşallah olur tatlım, valla ne güzel olurdu sen ve begüm için..
Benim kociş evdeydi 3 gündür bir de şu benim evrak işlerine koşturduk ondan ara ara bakıp kaçtım sadece:) ama normal rutinime döndüm burdayım yine artık:))))
valla bende dün eve gittim.3 sepet ütü yaptım.sonra sıcak banyo yaptım.sıcak su torbasını koydum karnıma,atkıylada bağladım iyice. kocişi bekledim :)) yalelcimm takipteyiz seni canım .)))
eheheheheh:) aynen.. Yalel parende atarak yapacaksınız denemeleri desen yapıcaz yani ona göre:)))
lata, merhaba.. nasılsın? aşağıda gördüm, burdasın.. kaçma sakın :)))
şu soğan kürünü bana bi tekrar anlatabilir misin lütfen?
kaçıncı gün başlıyoruz? ne kadar sürüyor? detayları neler bacım?
hoşgeldin tatlım, ii gidio ii cok sukur arıza yok:):)
günaydın herkeseeee kızlar benim bat 15 mart ben az önce test yaptım tabi tek çizgi çıktı ama ne C de ne T de ......ikisinin arasında bir çizgi çıktı ne yapayım şimdi ben
ahaha o zaman ne diyoruz, emeğine, yumurtana sağlıııık:)))))))))))))))))
Hayatım test bozuk olabilir, bence yeni bir tane al öyle dene tekrar..
inşallah.. çok istiyorum. çok sıkıldım istanbuldan.
kimsem yok burda, bi başıma bunaldım artık.
çalışırken iyiydi, yaşıyordum keyfimce istanbulda..
ama şimdi evdeyim, çocukla koca gün başbaşa...
arada bahçeye çıkıyoruz, allahtan sitemiz çok güzel, parkta birilerini görüp iki sohbet ediyoruz... o kadar yani.
sıkıldım burdan.
bursaya gidicem ben kafaya koydum :)))
ya canlarım, parende atçak bişi yok.
dikip bacakları yatmaya da gerek yok.
bütün mesele, kendinizi sıcak tutun.. o gün banyo falan yapıp serinletmeyin bi taraflarınızı... sıcacık oturun bekleyin aktiviteyi.. sonra da 15-20 dakika düz yatın... dönmeyin sağa sola, kalkmayın ayağa. bi ılık banyo yapıp, girin hemen yatağa sıcak sıcak uyuyun, üşümeyin. ertesi gün de aynı şekilde...
bütün mesele, yumurtlama gününde ve ertesi günde bunu yapmakla alakalı.
ben öyle olduğuna inanıyorum yani. inanmakla pozitif olmakla da alakalıdır muhakkak.
haydi kolay gele.....
wowwwww açılay dan nameler:))))))))) bende emir le karşılık verim o zaman. aaaaa başarılı:):):)
mutlu olduğun yerde yaşamak gibisi yok :) sevindim senin adına. ailen de orada yaşıyor galiba değil mi? ben bursayı gezmiştim çok da sevmiştim, mistik bir havası var gerçekten. kozahan da ablamla çay içmeye giderdik pek güzeldi. bir de hep aklıma oranın tahinli çörekleri gelir, ayyy ne şahane şeylerdi öyle onlar :) biz bugün karı koca acayip iştahımız açık. sabahın körü kıyma alıp gelmiş akşama sinide içli köfte yap diyo :)))
Yok inan gülmüyorum ya yalel, ben çok inanırım insanın beynini kontrol ederek hemen hemen bir çok şeyi başarabileceğine, seninki de buna benzer bir durum bence, hem uygulamaların hem ibadet edişin aslında kendini, beynini şartlaman ve kontrolü eline almanla ilgili... Ha bunu da yapmak öyle kolay değil zor bir şey yani,takdir edilecek bir durum bence..:)
Bakalım, sıcak tutma olayını deniyorum işte akşam okudum başladım hemen, denemden sonra giydim pijamalarımı belimi koruyacak şekilde , iyi sokuldum kocişe, fırın gibi maşşallah, sıcak falan bastı ama yılmadım yani öyle uyudum:)) sabah da kalkttım sardım bişeyler belime, üzerine de kalın sabahlığımı geçirdim, öyle takılıyorum:))) İnşallah bakalım işe yarar:)
tatlım mrb dun yazdıgınız sayfaları ara ara okuyordum kocıs evdeydı butun sayfalara bakamadım...
gectıgımız sayfalarda uzman old soylemıssın ama uzman olarak kendıme bebek konusunda faydam olmadı neyse nasıp...bende cok ıltıhap varmıs onlardan kurtuldum en azından.
sogan suyunu soyle yaptım tatlım;oglen ve aksam ayrı ayrı bır soganı alı 5 6 parcaya bolup klorsuz 2 su bardagı kaynamıs suyun ıcıne attım 5 dk altını kısık ateste kaynattım demlendı yanı 1 bardak suyu ılık halde katkısız sekılde (ıcıne ne lımon ne toz sekerı bırakma ) aksam ve oglen yemeklerınde 10dk oncesı ıctım bu kadarcık
zaten bır 5 ve 6 gun sonra yogun bır akıntın baslar egerkı ıltıhabın varsa yoksa da duzenın aynı:)sıfa olsun tatlım:))kusura bakma yenı okumaya basldım sayfları he begumu de optummm guzel anne
ahaha o zaman ne diyoruz, emeğine, yumurtana sağlıııık:)))))))))))))))))
Hayatım test bozuk olabilir, bence yeni bir tane al öyle dene tekrar..
tamam canım anladım çok teşekkür ediyorum..
yalnız birşey daha sormak istiyorum başlangıçta bi niyet ediyormuyuz ?
secdede 3 defa " Sübhâne rabbiyel-a’lâ" denildikten sonra yerdemi oturuyoruz yoksa ayağamı kalkıyoruz ?
birde selam filan vermiyoruz heralde değilmi?
ohhh maşallah, afiyet şeker olsun.. yarasın :))
yakın olsaydın iletiverirdim sana tahinli pide... var derin dondurucuda.. yapamam ben onlar olmadan.. arada bi çıkarıp atarım fırına...
ne taraftasın? ben kartaldayım...
aynen, beyninle kontrol sağlamak..
ben bu ve benzeri kişiseş gelişim konularına çok kafa yormuştum zamanında, çok da inanıyorum bu tip beyin gücü aktivitelerine.
aferin, bişey kaybetmezsin.. bir de böyle dene bak.. faydasını görürsün inşallah sen de.
lata, sen uzmansın yavrum bu konuda.
senden öğrendim be bu meseleyi :)
asıl amacı çocuk yapmak değil zaten bu kürün... asıl amaç iltihap vb.. varsa, onları akıtmak. onlar akınca tertemiz olucan, sonra da çocuk gelecek nasipse...
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM HANIMLAR..
BEN KAÇTIM.
KIZIMI YIKAYIP, UYUTUCAM
gelirim yine.. öptüüümmm
:))))) bence en iyisi bizi yurtdışına okumaya göndersinler özlemcim:)))))
Yok inan gülmüyorum ya yalel, ben çok inanırım insanın beynini kontrol ederek hemen hemen bir çok şeyi başarabileceğine, seninki de buna benzer bir durum bence, hem uygulamaların hem ibadet edişin aslında kendini, beynini şartlaman ve kontrolü eline almanla ilgili... Ha bunu da yapmak öyle kolay değil zor bir şey yani,takdir edilecek bir durum bence..:)
Bakalım, sıcak tutma olayını deniyorum işte akşam okudum başladım hemen, denemden sonra giydim pijamalarımı belimi koruyacak şekilde , iyi sokuldum kocişe, fırın gibi maşşallah, sıcak falan bastı ama yılmadım yani öyle uyudum:)) sabah da kalkttım sardım bişeyler belime, üzerine de kalın sabahlığımı geçirdim, öyle takılıyorum:))) İnşallah bakalım işe yarar:)
Günaydın hamişlerin en bi tatlısı:)) E ben gevezeyim azcık ya ondandır:)))))))
Haklısın en iyisi tekrarlayım. 2 gündür hafif baş dönmesi var ve acayip mide yanması.pek mide yanması olmaz bende o yüzden şüphelendim.gidip bir test daha alayım en iyisi
:18::18:
ben bursadan ev bakmaya başlıcam bugün yarın..
bi heyecan doluyuım bu konuda.. bi heyecan... valla içim pır pır...
akşam dedim eşime, ''valla bak ben alıştırdım kafamı taşınma meselesine.. gidicem bursyaa, ona göre. napçaksan yap adam... iş mi bulcan o tarafta, napçan bilemiyorum... kurtar beni bu hayattan kocam, götür bursaya...''
''tamam hayatım, tamam dedik işte. bakıcaz bakalım bişiler. bulur bulmaz gideriz. madem bu kadar çok taktın sen kafaya, orda mutlu olacaksan oraya gideriz.. sorun yok, ben sıkıntı yapmam kendime. iş her yerde, burda olmazsa orda çalışırım.. ağzımız tatlı olsun :)'' dedi garibim...
çok mu ileri gittim, baskı yaptım anlamadım ama... iyi oldu :)))
niyye kıssss:))
estağfurlah canım benim geveze değil hoş sohbetsin, birde tatlım sen bana hamiş mi dediN,, yoksa benmi yanlış anladım. Yoksa ALLAHIM mı söyletiyor yaaa. çok sevindirik oldum şimdi ben.....
ohhh maşallah, afiyet şeker olsun.. yarasın :))
yakın olsaydın iletiverirdim sana tahinli pide... var derin dondurucuda.. yapamam ben onlar olmadan.. arada bi çıkarıp atarım fırına...
ne taraftasın? ben kartaldayım...
orçun öyle diyor yaaa bacımm:)))
o ağrılarda harbiden can sıktı artık bende de var, çok dinliyorum herhalde kendimi, daha önce dikkat etmezdim hiç ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?