- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.561
lataaaaaa bacim benim nasilsinnnnn :)
orçun öyle diyor yaaa bacımm:)))
o ağrılarda harbiden can sıktı artık bende de var, çok dinliyorum herhalde kendimi, daha önce dikkat etmezdim hiç ..
Canımmm... sağollll..Ay valla ya, bir an seni güldenle karıştırdım galiba:)) Ay inşallah allah söyletiyordur valla, az da kaldı yani sana bu arada:)
heee orcun, bu hafta kopardı benı yıne:):) bence siz beni italya ya gonderin hemen ailemizin genlerini de arastırırım:):)
bende hiç umursamazdım ya, ama yanı su anda neler oluo acaba diorum:):)
özlemcim ben sormuşsun dün:26: dün sabah dr gittim geldim ama giremedim buraya misafirim vardı
dün yazdım sonuçları bulur okursunuzişlerim var çıkıyorum
banucum şu listene girmeyi istiyorum ben de yaaahaplardan kurtulup denemelere başlayabilsek bir parça umudum olacak benim de...
kızlarrrrrr günaydınnnnn:
nasılsınız bakalım?
ben çıok iyiyim allahıma şükür..
kızlar dün doktora gittim ve keseyi gördü benim korkum dış gebelikti ama kese çok güzel yerleşmiş dedi şuanda 5 +1mişiz allahım hala inanamıyorum..
tam herşey bittiderken nasıl oldu böyle birşey ..
inşallah 2 hafta sonra kalp atışlarını duyucaz bebişimin..
birde akıntılarınla ilgili hiç bi sıkıntı yokama ben yinede sana progestan vericem dedi ..
alllahım sağlık versin..
Ben de seni eklemeyi istiyorum bacım valla, sen bana ne zaman dersen eklerim hemen, ama önce bitir şu ilaçlarını , sağlığın herşeyden önemli kuzum.. sen sağlıklı ol bebiş(ler) gelir sonra..
ya bi de tülinimmmmm, nasılsın bebeğim yaaa, yoksun burda ama özledim seni...
Gülsen, pek mümkün değil yahu saymamak, yani kafayı takmayalım tamam da unutmak tamamen olacak şey değil yani:))))
evet canım az kaldı,, özleme söz verdim saymıcam diye ama laf aramızda bugün hariç 4 günüm kaldı..:))
çok sevdim ben bu diziyi valla sağolun önerdiğiniz için:))
Ne güzel olurdu ya içeriyi seyredebilsek:)))))
Ya bi de Tülinimmmmm, nasılsın bebeğim yaaa, yoksun burda ama özledim seni...
gülsen, pek mümkün değil yahu saymamak, yani kafayı takmayalım tamam da unutmak tamamen olacak şey değil yani:))))
Tebrik ederim çok güzel bir haber :)
Günaydıııınnnnnn kızlar bol bol kaynatmışsınız. düş işlerim vardı erken çıktım siteden 813. sayfada kaldım. 40 sayfa kaynatmışsınız. Nasılsınız bakalım hepiniz toplanmışsınız. Keyifler nasıl meraktan çatladın dünden beri neler yazıştınız bakalım yeni haberler varmı?
Günü geçen arkadaşlar var onlar belli olmadımı daha kızlarrr bizede sonucu haber verin. Tulin burun akıntın geçtimi canım? Lata morelin düğzeldimi artık biraz? Banu sen nasılsın? Veeeee diğer tüm arkadaşlar özledim sizi ya 1 günde...:13:
tebrik ederim çok güzel bir haber :)
Günaydıııınnnnnn kızlar bol bol kaynatmışsınız. Düş işlerim vardı erken çıktım siteden 813. Sayfada kaldım. 40 sayfa kaynatmışsınız. Nasılsınız bakalım hepiniz toplanmışsınız. Keyifler nasıl meraktan çatladın dünden beri neler yazıştınız bakalım yeni haberler varmı?
Günü geçen arkadaşlar var onlar belli olmadımı daha kızlarrr bizede sonucu haber verin. Tulin burun akıntın geçtimi canım? Lata morelin düğzeldimi artık biraz? Banu sen nasılsın? Veeeee diğer tüm arkadaşlar özledim sizi ya 1 günde...:13:
özlem bu ay test yapmayı düşünüomusun yoksa 24 ünün geçmesinimi beklicen ?
ayy kuzum şu burnumu koparacam haha tek tarafı akıyor sinir geldi üstüme ,,, sen nasılsın ?
ne testi kız ben nisan topiğine merhaba bile dedim:):):) umudum yok benim bu ay. o yuzden test falan yapmıcam canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?