Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

bu arada

Güncel Mart Listesi...

Hamişlere bebişleriyle birlikte sağlık, mutluluk, bekleyenlere bol şans dilerim..

derda_ = HAMİLEEEE
Beysal = HAMİLEEEEE
nersan = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
buca2006 = HAMİLEEEE...
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE
emos_musti = 11 Mart HAMİLEEEE
gulden59 = 9 Mart HAMİLEEEE
ahirimsin_S = 1 Mart HAMİLEEEE
nurdansvs = 10 Mart HAMİLEEEE
elvan_byz = 8 Mart HAMİLEEEE

berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
blgts = 1 Mart Nisana İnşallah..
ruveyda12 = 5 Mart Nisana İnşallah..
sesise = 19 Mart Nisana İnşallah..
lata = 9 Mart Nisana İnşallah..
Berrak = 8 Mart Nisana İnşallah..
7VerenGul = 3 Mart Nisana İnşallah..
Oflu = 11 Mart Nisana İnşallah..
yasamım = 8 Mart Nisana İnşallah..
ay_nur = 6 Mart Nisana İnşallah..
asiia = 8 Mart Nisana İnşallah..
YAPRAK15 = 10 Mart Nisana İnşallah..
elabebek = 13 Mart Nisana İnşallah..
romaroma = 12 Mart Nisana İnşallah..
fgak = 12 Mart Nisana İnşallah..
yalel = 11 Mart Nisana İnşallah..
siyahkugu = 15 Mart Nisana İnşallah..

kandilll = 2 Mart
ege83 = 3 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
gunes8 = 6 Mart
yasenyasar = 9 Mart
vitamin87 = 9 Mart
sayee = 10 Mart
vanillia = 10 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
mononokez = 11 Mart
aqua_83 = 12 Mart
goonnca = 12 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
kara_gül = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
gül_sen = 18 Mart
gamze3737 = 18 Mart
meriyyy = 19 Mart
organiksekerr = 19 Mart
fulyaky = 20 Mart
elibeses = 20 Mart
esra9923 = 21 Mart
sfsfs = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
h_n86 = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Aeroplain = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
belus = 24 Mart
dalin26 = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
hayaletcasper = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
zytin = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart

yaseku
yasmminn
glchn
arazko
ncinar
yaprak__
mavusbebek
belfü 29 Şubat
güney
bonbons

carisma
seyda83 29 şubat

lataaaaaa bacim benim nasilsinnnnn :)

tsk ler tatlım ıyım dun esım evdeydı sadece yazdıklaırnızı okyabıldım hatta sabahtan berı okuyorum yavas yavas ee benım kıde merak ısı bırseyıde atlamk ıstemıyorum bayagıda bırıkmıs sayflarr sen nasılsın neler yaptın....

evet canım az kaldı,, özleme söz verdim saymıcam diye ama laf aramızda bugün hariç 4 günüm kaldı..:))

heee orcun, bu hafta kopardı benı yıne:):) bence siz beni italya ya gonderin hemen ailemizin genlerini de arastırırım:):)
bende hiç umursamazdım ya, ama yanı su anda neler oluo acaba diorum:):)

çok sevdim ben bu diziyi valla sağolun önerdiğiniz için:))

Ne güzel olurdu ya içeriyi seyredebilsek:)))))

banucum şu listene girmeyi istiyorum ben de yaaa haplardan kurtulup denemelere başlayabilsek bir parça umudum olacak benim de...

Ya bi de Tülinimmmmm, nasılsın bebeğim yaaa, yoksun burda ama özledim seni...

gülsen, pek mümkün değil yahu saymamak, yani kafayı takmayalım tamam da unutmak tamamen olacak şey değil yani:))))

özlemcim ben sormuşsun dün:26: dün sabah dr gittim geldim ama giremedim buraya misafirim vardı

dün yazdım sonuçları bulur okursunuz işlerim var çıkıyorum

OKUDUM TATLIM OKUDUM hatta cevap bile yazdım sna. tamam dikkat et kendine. doktorun solediklerini yap mutlaka. öptüm

banucum şu listene girmeyi istiyorum ben de yaaa haplardan kurtulup denemelere başlayabilsek bir parça umudum olacak benim de...

Ben de seni eklemeyi istiyorum bacım valla, sen bana ne zaman dersen eklerim hemen, ama önce bitir şu ilaçlarını , sağlığın herşeyden önemli kuzum.. sen sağlıklı ol bebiş(ler) gelir sonra..

Tebrik ederim çok güzel bir haber :)

Günaydıııınnnnnn kızlar bol bol kaynatmışsınız. düş işlerim vardı erken çıktım siteden 813. sayfada kaldım. 40 sayfa kaynatmışsınız. Nasılsınız bakalım hepiniz toplanmışsınız. Keyifler nasıl meraktan çatladın dünden beri neler yazıştınız bakalım yeni haberler varmı?
Günü geçen arkadaşlar var onlar belli olmadımı daha kızlarrr bizede sonucu haber verin. Tulin burun akıntın geçtimi canım? Lata morelin düğzeldimi artık biraz? Banu sen nasılsın? Veeeee diğer tüm arkadaşlar özledim sizi ya 1 günde...:13:

kıslarrr ben kaçar kargoları hazırlamam gerek.çok öpüyorum sizi öğleden sonra görüşürüz şekerler :)))

Ben de seni eklemeyi istiyorum bacım valla, sen bana ne zaman dersen eklerim hemen, ama önce bitir şu ilaçlarını , sağlığın herşeyden önemli kuzum.. sen sağlıklı ol bebiş(ler) gelir sonra..

ikiz gelirmiş bir de hobaaaa başlasın şenlik evde :)) hayırlısıyla inşallah Rabbim herkese nasip etsin bizi de ayırmasın.

ya bi de tülinimmmmm, nasılsın bebeğim yaaa, yoksun burda ama özledim seni...

Gülsen, pek mümkün değil yahu saymamak, yani kafayı takmayalım tamam da unutmak tamamen olacak şey değil yani:))))

banummm bende özledim seni yoksun ortalıkta günlerdir umarım halletmişsindir işlerini çok fazla girmiyorum tatlım, konuşmuştuk senle ama arada uğramadanda yapamıyorum, güzel haberlei alınca mutluluğum pekişiyor....

evet canım az kaldı,, özleme söz verdim saymıcam diye ama laf aramızda bugün hariç 4 günüm kaldı..:))

4 gun yaa daha cok var, 1 kala konusalım:):):)

çok sevdim ben bu diziyi valla sağolun önerdiğiniz için:))

Ne güzel olurdu ya içeriyi seyredebilsek:)))))

reca ederiz cnm ni demek:):)

Ya bi de Tülinimmmmm, nasılsın bebeğim yaaa, yoksun burda ama özledim seni...

gülsen, pek mümkün değil yahu saymamak, yani kafayı takmayalım tamam da unutmak tamamen olacak şey değil yani:))))

evet tulın ı bende ozluom ya yogun sanırsam

Günaydıııııııın tatlım:)) henüz yeni hamiş haberi yok, ama gülden doktora gitmiş herşey yolundaymış:)

siyahkuğu kırmızıları görmüş,ama toplamış kendini..

özlem , soğan kürü yapıcam diye işyerindekileri bayıltmış artık evde yapacakmış,

yalel bize kendimizi yumurtlama günü ve sonrasında sıcak tutmamızı önerdi, o öyle hamiş kalıyormuş...

lata geçmiş sayfaları okumaya çalışıyor şu an:))

ben de kocişi işe gönderip buraya attım kendimi, bugün yarın yumurtlamam var, ateşim de bir derece yükseldi bugün bakalım, soğan kürü, sıcak tutmak falan derken gelecek mi bu sefer bebiş:))

sen nasılsın?

ayy kuzum şu burnumu koparacam haha tek tarafı akıyor sinir geldi üstüme ,,, sen nasılsın ?

ayyy ya bi ttürlüyazamadım kızlar
banucumya hiç konuşamıyoz tatlım çok sağol..
yalelcim sanada progestanı sormuştum tatlım ama sanıyorum ya sen yazdın ben kaçırdım yada sen kaçırdın kararsızımda..
özlem tatlım tekrar sağol şekerim seviyorum hepinizi
latacım senden naber tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…