Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kıslarrr ben kaçar kargoları hazırlamam gerek.çok öpüyorum sizi öğleden sonra görüşürüz şekerler :)))
Görüşürüz tatlım kolay gelsin:)))

ikiz gelirmiş bir de hobaaaa başlasın şenlik evde :)) hayırlısıyla inşallah Rabbim herkese nasip etsin bizi de ayırmasın.
Olaaaaa, ne güzel olurdu ama 2 bebiş birden:)))) ay heyecanlandım bak:))

Kuzumm biliyorum bebeğim, yine de bi çığırayım dedim sana duydun bak beni:) Bitti sayılır hayatım işlerim, şimdi beni görüşmeye çağıracaklar gelecek planlama için onu bekliyorum, bu yüzden de izmire gelişim mayısa kaldı galiba.. onun dışında iyiyim ama bu hafta yumurtlama haftam bi de denemeler son gaz:))) Sen daha iyisin sanırım di mi bebem? gribi diyorum yani, geçti iyice dimi?

niye yaaaaa ya olduysa :) senle beraber heyecan yapçaktık biz ya

hiiiç içimde öle bi his yok. ya tutarsa die de düşünmüom hiç tatlım ya. ne bilim zaten rahim filmi yuzunden doktor da demişti bu ay hamile kalma riskin az olabilir die. o sebepten herhalde boyle hissediorum. Allah isi belli olmaz tabi ama ben test le yada başka bir şekilde takipte olmayacagım:):)):)

en iisni yapmışsın bak bize bizde izmire taşındık 1 sene oturdum kayseride ama hiç mutlu değildim işte oldu evde vallahi Allah yardımcınız olsun herşey oluyo yeterki sağlıklı olun siz

tünaydınlar yeni girdim ben de..geçmiş sayfalara bakarken senin o izmire taşındık cümlen beni kahretti yine belus yaa..ben de burda çok mutsuzum..gerçi sözünü aldım kpss yi kazanırsam izmire gtcez ama o da çok zor ve ,ya kazanamazsam die tırsıorum..bana da dua edin izmire geliyimm..

devam et tatlım devam bende de vardı gaz gecer zmanla nelre alısamadık kı:)bende dun basladım adetım 5.gunu bu sefer yumurtlamama bırsey kalamsın varsa da bıtsın sarcoglu adetlı ıkende yapılmasında zararı yok demıs bu yuzden basldım...ıltıhabın yoksa akıntın olmaz ne guzel ıste senın zemın ılk ayda haızr bence bu ay bırseyler olur ıns bebege pamuk gıbı bı zemın hazırlamıs oldun:)

en iisni yapmışsın bak bize bizde izmire taşındık 1 sene oturdum kayseride ama hiç mutlu değildim işte oldu evde vallahi Allah yardımcınız olsun herşey oluyo yeterki sağlıklı olun siz

tünaydınlar yeni girdim ben de..geçmiş sayfalara bakarken senin o izmire taşındık cümlen beni kahretti yine belus yaa..ben de burda çok mutsuzum..gerçi sözünü aldım kpss yi kazanırsam izmire gtcez ama o da çok zor ve ,ya kazanamazsam die tırsıorum..bana da dua edin izmire geliyimm..

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))) tulin sen kal burda ya ayrılma bi yere:)))
niye özleüyon mu beni ????
duydum duymam mı empati kurduk aramızda :) varsın mayısta gel hayatım geç olsun , güç olmasın ..ama devam edin çalışmalara bizde bir türlü başlayamadık ama bu akşam inşallah koparacam dananın kuyruğunu sıkıştırdımmıydı adamı ,,,,,gribime gelince geçti sayılır işte bir burnum akıyor sesimde düzelmedi ama kendim bomba gibiyim..

ayy kuzum şu burnumu koparacam haha tek tarafı akıyor sinir geldi üstüme ,,, sen nasılsın ?
Bendede hala var burun ve öksürük ama ben alıştım artık. Benim griplerim çok uzun sürer. Akması iyi akmasa kafa ağrısı yapar boş ver aksın daha sağlıklı akması tıkanmasındansa. İşallah biran önce iyileşirsin.
İyi yapmışsın . Hadi işallah bu ay güzel haberlerini alırız canım ya dualarım sizlerle.

Ben iyiyim napim takvime bakıp gün saymakla geçiyor. 2-3 günüm kaldı beklemekteyim. Son 1 hafta çok zor geçiyor beklemek sanki bir ay oldu gibi ama sadece 4 gün geçti daha 3 gün var kırmızılara. Çok ümidimde yok bu ay ama insan yinede merak ediyor. Dün giremedim fazla çünkü temizlik yaptım. Bugün işallah tüm gün sizlerleyim.

tamam tatlım haklısın tabiiki en güzelini yapıosun
bu ay umutlanmıyorum diyorum ama içimde fırtınalar kopuyo ilk defa bu kadar düzgün çalıştık hayırlısı tabii ama ben heyecanımı durduramıyorum

tabi ederim nerde oturuyosun ki sen şuan

Ay inşallah latacım ya, bu sefer hamiş kalırız birlikte:)) Ben de 7. günün beklemedim valla başlamak için, 5. günü başladım bende.. bakalım bugün 7 gün bitecek geriye 8 gün kalıyor, gerçi benim yumurtlama aralığım kısa, yarın veya öbür gün yumurtlamam lazım.. bakalım işe yarayacak mı hemen..

Emoşum, üzme sende kendini bak hamişsin üzülmek yasak sana artık, inşallah taşınırsınız en kısa zamanda izmire, ben de gelince, tülini seni beluşu kaparım, gezmeye gideriz:)))))

ay gezeriz tabi kızzzzzz ne iyi olur vallahi :)

evet ıltıhab ısıne bıre bır ben doktora gıttım hemde ıkı ayrı doktora ama bırıne bebek ıcın gıtmıstım gunum gectı dıye ılk heycandı aslında daha yenı yenı bırseylerı ogrendım her neyse ıkı doktorda bende ıltıhap olduguna daır bırsey soylemdı bırıne sancım ıcın gıtmıstım evlendıkten 4 ya sonra bır problem yok dedı ılerde bebek dusuncemız var dedım calsımalara rahatlıkla basla dedı bırsey yok dedı.. bu en son gıttım doktor ıse alltan muayane ettı bu doktorda hıc bırseyın yok dedı.bebek yapmayı dusunen cıftler ılk uc ay korunmayı bırakmalı dedı bana 3 aydan sonra bu durumu cıddıye al demıstı bakalım dedıgı gıbı 3 ay gectı 4.ayımızda neler olacak sen ne zman baslıcaksın yoksa kure basldın mı tatlım..

aynen bundan böyle zihin gücüyle haberleşicez :))

Yani sen gribin, benim deyişimle travestimtrak dönemindesin:)))))) ahahahahah ben de öyle olurum da, böyle garip bir boğuk ses, akmakla durmak arasında bir burun:))

başla başla bakalım denemelere, bu sefer de canınız istediği gibi yapın bakalım, doktor kontrol vs olmadan, olursa olur olmazsa da şöyle bir ay tatil yapmış olursunuz..

İnşallah gelmez o kırmızılarda hamiş haberin gelir:)) testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun???

hayırlısı olsun canım inş sizin guzel haberlerinizi alırız:)

tatlım duzeldım sag olun ılgınız yeter sızın benım ılk gun bunalım takılır sonra duzelırım artık alıskanlık oldu 3 aydır bunu yasıyorum:)sen nasılsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…