- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.581
Görüşürüz tatlım kolay gelsin:)))kıslarrr ben kaçar kargoları hazırlamam gerek.çok öpüyorum sizi öğleden sonra görüşürüz şekerler :)))
Olaaaaa, ne güzel olurdu ama 2 bebiş birden:)))) ay heyecanlandım bak:))ikiz gelirmiş bir de hobaaaa başlasın şenlik evde :)) hayırlısıyla inşallah Rabbim herkese nasip etsin bizi de ayırmasın.
banummm bende özledim seni yoksun ortalıkta günlerdir umarım halletmişsindir işlerini çok fazla girmiyorum tatlım, konuşmuştuk senle ama arada uğramadanda yapamıyorum, güzel haberlei alınca mutluluğum pekişiyor....
niye yaaaaa ya olduysa :) senle beraber heyecan yapçaktık biz ya
en iisni yapmışsın bak bize bizde izmire taşındık 1 sene oturdum kayseride ama hiç mutlu değildim işte oldu evde vallahi Allah yardımcınız olsun herşey oluyo yeterki sağlıklı olun siz
Kuzummm ekliyorum listeye hemen 23 mart diye:)))
Güldencimmm, çok sevindim bu habere tatlım.. Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin ve sağlıkla kucağına almayı.. Bak gördün mü herşey güzel gidiyor:) allah nazarlardan korusun bebeeeğimm...
Hoşgeldin aramıza..:) Bol şans..
Burdaaaaaaayımmmm, yeni açtım bi geçmişe bakayım dedim:)
Üzülme tatlım hiç, dediğin gibi kısmet değilmiş bu aya, bir dahakine tutar inşallah, moralini yüksek tut her zaman..
lata, deryaf, gul_sen, hayaletcasper, sfsfs, Ozlem, yalel...
Günaydddddddddıııııııııııııııııııııııııııııııııııın Kızlar hepinizeeee...:)))
Yalelcim kayınvalden geliyor ama bozma moralini, bursaya taşınma ihtimali sana enerji verecektir:))
Özleeeeeeeem böceeeem, nasıl gidiyor çalışmalar???
Lataaaaaaaaa, ben soğan suyuna devam ama ben de hiç akıntı vs olmuyor yahu, gaz yapıyor bu meret bende o kadar:))
en iisni yapmışsın bak bize bizde izmire taşındık 1 sene oturdum kayseride ama hiç mutlu değildim işte oldu evde vallahi Allah yardımcınız olsun herşey oluyo yeterki sağlıklı olun siz
4 gun yaa daha cok var, 1 kala konusalım:):):)
reca ederiz cnm ni demek:):)
evet tulın ı bende ozluom yayogun sanırsam
niye özleüyon mu beni ????:))))))))))))))))))))))))))))))))))))) tulin sen kal burda ya ayrılma bi yere:)))
duydum duymam mı empati kurduk aramızda :) varsın mayısta gel hayatım geç olsun , güç olmasın ..ama devam edin çalışmalara bizde bir türlü başlayamadık ama bu akşam inşallah koparacam dananın kuyruğunu sıkıştırdımmıydı adamı ,,,,,gribime gelince geçti sayılır işte bir burnum akıyor sesimde düzelmedi ama kendim bomba gibiyim..görüşürüz tatlım kolay gelsin:)))
olaaaaa, ne güzel olurdu ama 2 bebiş birden:)))) ay heyecanlandım bak:))
kuzumm biliyorum bebeğim, yine de bi çığırayım dedim sana duydun bak beni:) bitti sayılır hayatım işlerim, şimdi beni görüşmeye çağıracaklar gelecek planlama için onu bekliyorum, bu yüzden de izmire gelişim mayısa kaldı galiba..onun dışında iyiyim ama bu hafta yumurtlama haftam bi de denemeler son gaz:))) sen daha iyisin sanırım di mi bebem? Gribi diyorum yani, geçti iyice dimi?
Bendede hala var burun ve öksürük ama ben alıştım artık. Benim griplerim çok uzun sürer. Akması iyi akmasa kafa ağrısı yapar boş ver aksın daha sağlıklı akması tıkanmasındansa. İşallah biran önce iyileşirsin.ayy kuzum şu burnumu koparacam haha tek tarafı akıyor sinir geldi üstüme ,,, sen nasılsın ?
İyi yapmışsın . Hadi işallah bu ay güzel haberlerini alırız canım ya dualarım sizlerle.Günaydıııııııın tatlım:)) henüz yeni hamiş haberi yok, ama gülden doktora gitmiş herşey yolundaymış:)
siyahkuğu kırmızıları görmüş,ama toplamış kendini..
özlem , soğan kürü yapıcam diye işyerindekileri bayıltmış artık evde yapacakmış,
yalel bize kendimizi yumurtlama günü ve sonrasında sıcak tutmamızı önerdi, o öyle hamiş kalıyormuş...
lata geçmiş sayfaları okumaya çalışıyor şu an:))
ben de kocişi işe gönderip buraya attım kendimi, bugün yarın yumurtlamam var, ateşim de bir derece yükseldi bugün bakalım, soğan kürü, sıcak tutmak falan derken gelecek mi bu sefer bebiş:))
sen nasılsın?
hiiiç içimde öle bi his yok. ya tutarsa die de düşünmüom hiç tatlım ya. ne bilim zaten rahim filmi yuzunden doktor da demişti bu ay hamile kalma riskin az olabilir die. o sebepten herhalde boyle hissediorum. Allah isi belli olmaz tabi ama ben test le yada başka bir şekilde takipte olmayacagım:):)):)
tünaydınlar yeni girdim ben de..geçmiş sayfalara bakarken senin o izmire taşındık cümlen beni kahretti yine belus yaa..ben de burda çok mutsuzum..gerçi sözünü aldım kpss yi kazanırsam izmire gtcez ama o da çok zor ve ,ya kazanamazsam die tırsıorum..bana da dua edin izmire geliyimm..
vtamam bebem 1 kala konuşalım,,
niye özleüyon mu beni ????
devam et tatlım devam bende de vardı gaz gecer zmanla nelre alısamadık kı:)bende dun basladım adetım 5.gunu bu sefer yumurtlamama bırsey kalamsın varsa da bıtsın sarcoglu adetlı ıkende yapılmasında zararı yok demıs bu yuzden basldım...ıltıhabın yoksa akıntın olmaz ne guzel ıste senın zemın ılk ayda haızr bence bu ay bırseyler olur ıns bebege pamuk gıbı bı zemın hazırlamıs oldun:)
Ay inşallah latacım ya, bu sefer hamiş kalırız birlikte:)) Ben de 7. günün beklemedim valla başlamak için, 5. günü başladım bende.. bakalım bugün 7 gün bitecek geriye 8 gün kalıyor, gerçi benim yumurtlama aralığım kısa, yarın veya öbür gün yumurtlamam lazım.. bakalım işe yarayacak mı hemen..
Emoşum, üzme sende kendini bak hamişsin üzülmek yasak sana artık, inşallah taşınırsınız en kısa zamanda izmire, ben de gelince, tülini seni beluşu kaparım, gezmeye gideriz:)))))
ohhh maşallah, afiyet şeker olsun.. yarasın :))
yakın olsaydın iletiverirdim sana tahinli pide... var derin dondurucuda.. yapamam ben onlar olmadan.. arada bi çıkarıp atarım fırına...
ne taraftasın? ben kartaldayım...
aynen, beyninle kontrol sağlamak..
ben bu ve benzeri kişiseş gelişim konularına çok kafa yormuştum zamanında, çok da inanıyorum bu tip beyin gücü aktivitelerine.
aferin, bişey kaybetmezsin.. bir de böyle dene bak.. faydasını görürsün inşallah sen de.
lata, sen uzmansın yavrum bu konuda.
senden öğrendim be bu meseleyi :)
asıl amacı çocuk yapmak değil zaten bu kürün... asıl amaç iltihap vb.. varsa, onları akıtmak. onlar akınca tertemiz olucan, sonra da çocuk gelecek nasipse...
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM HANIMLAR..
BEN KAÇTIM.
KIZIMI YIKAYIP, UYUTUCAM
gelirim yine.. öptüüümmm
niye özleüyon mu beni ????
duydum duymam mı empati kurduk aramızda :) varsın mayısta gel hayatım geç olsun , güç olmasın ..ama devam edin çalışmalara bizde bir türlü başlayamadık ama bu akşam inşallah koparacam dananın kuyruğunu sıkıştırdımmıydı adamı ,,,,,gribime gelince geçti sayılır işte bir burnum akıyor sesimde düzelmedi ama kendim bomba gibiyim..
Bendede hala var burun ve öksürük ama ben alıştım artık. Benim griplerim çok uzun sürer. Akması iyi akmasa kafa ağrısı yapar boş ver aksın daha sağlıklı akması tıkanmasındansa. İşallah biran önce iyileşirsin.
İyi yapmışsın . Hadi işallah bu ay güzel haberlerini alırız canım ya dualarım sizlerle.
Ben iyiyim napim takvime bakıp gün saymakla geçiyor. 2-3 günüm kaldı beklemekteyim. Son 1 hafta çok zor geçiyor beklemek sanki bir ay oldu gibi ama sadece 4 gün geçti daha 3 gün var kırmızılara. Çok ümidimde yok bu ay ama insan yinede merak ediyor. Dün giremedim fazla çünkü temizlik yaptım. Bugün işallah tüm gün sizlerleyim.
tabi ederim nerde oturuyosun ki sen şuan
tamam tatlım haklısın tabiiki en güzelini yapıosun
bu ay umutlanmıyorum diyorum ama içimde fırtınalar kopuyo ilk defa bu kadar düzgün çalıştık hayırlısı tabii ama ben heyecanımı durduramıyorum
Tebrik ederim çok güzel bir haber :)
Günaydıııınnnnnn kızlar bol bol kaynatmışsınız. düş işlerim vardı erken çıktım siteden 813. sayfada kaldım. 40 sayfa kaynatmışsınız. Nasılsınız bakalım hepiniz toplanmışsınız. Keyifler nasıl meraktan çatladın dünden beri neler yazıştınız bakalım yeni haberler varmı?
Günü geçen arkadaşlar var onlar belli olmadımı daha kızlarrr bizede sonucu haber verin. Tulin burun akıntın geçtimi canım? Lata morelin düğzeldimi artık biraz? Banu sen nasılsın? Veeeee diğer tüm arkadaşlar özledim sizi ya 1 günde...:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?