- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.601
Ay inşallah latacım ya, bu sefer hamiş kalırız birlikte:)) Ben de 7. günün beklemedim valla başlamak için, 5. günü başladım bende.. bakalım bugün 7 gün bitecek geriye 8 gün kalıyor, gerçi benim yumurtlama aralığım kısa, yarın veya öbür gün yumurtlamam lazım.. bakalım işe yarayacak mı hemen..
Emoşum, üzme sende kendini bak hamişsin üzülmek yasak sana artık, inşallah taşınırsınız en kısa zamanda izmire, ben de gelince, tülini seni beluşu kaparım, gezmeye gideriz:)))))
Ay evet hayali bile güzel geliyor bana mutlu ediyor, hatta belki böyle 4 tane hamiş şekilinde gezeriz belli mi oluray gezeriz tabi kızzzzzz ne iyi olur vallahi :)
2 tane ovulasyon testi yaptım pozıtıf...adetime 5 gün var. hcg yaptım negatıf... anlamadım gitti
banummm bende özledim seni yoksun ortalıkta günlerdir umarım halletmişsindir işlerini çok fazla girmiyorum tatlım, konuşmuştuk senle ama arada uğramadanda yapamıyorum, güzel haberlei alınca mutluluğum pekişiyor....
inşallahhh inşallahh..ne güzel olur alsancak karşıyaka off çok özledim..
trabzonda canım..şehir olarak güzel bi yer ama ben alışıp mutlu olamıyorumm..izmirin yerini hiç bi yer tutmuyo..
Ay evet hayali bile güzel geliyor bana mutlu ediyor, hatta belki böyle 4 tane hamiş şekilinde gezeriz belli mi olur
Ovülasyon testini hiç denemediğim için bilmiyorum be tatlım ne demek acaba diye:)))
Günaydıııııııın tatlım:)) henüz yeni hamiş haberi yok, ama gülden doktora gitmiş herşey yolundaymış:)
siyahkuğu kırmızıları görmüş,ama toplamış kendini..
özlem , soğan kürü yapıcam diye işyerindekileri bayıltmış artık evde yapacakmış,
yalel bize kendimizi yumurtlama günü ve sonrasında sıcak tutmamızı önerdi, o öyle hamiş kalıyormuş...
lata geçmiş sayfaları okumaya çalışıyor şu an:))
ben de kocişi işe gönderip buraya attım kendimi, bugün yarın yumurtlamam var, ateşim de bir derece yükseldi bugün bakalım, soğan kürü, sıcak tutmak falan derken gelecek mi bu sefer bebiş:))
sen nasılsın?
inşallahhh inşallahh..ne güzel olur alsancak karşıyaka off çok özledim..
almazmıyız be yavrimo, neler neler alırız , alışveriş manyaaa yaparız onları doğmadan:))ayyyy cicler alırız bebişlere tabi kendimizede :)
:)))ay evet oku oku btmke bılmedı wallaha ama okumadanda olmuyor bak yalel yenı teknıklerden bahsetmıs sıcak tutunmak laızm mıs.
e bır arkadasımız meryem suresınden bahsetmıs e arada bır benı hatırlayanlar olmus onun mutlulugunu yasadım ıyıkıde atlamdan teker teker gorevımı yaptım
hanı bana kocaman bır AFERIN DEMEK YOKMU
merhabalarrr ne var ne yok kızlar kaç gündür giremedim hafta sou doktordaydım keseyi gördük çok şükür bulantılarım başladı tam gaz bulanıyor ama napalım o güzelliğe deger :)))
ayyy ya bi ttürlüyazamadım kızlar
banucumya hiç konuşamıyoz tatlım çok sağol..
yalelcim sanada progestanı sormuştum tatlım ama sanıyorum ya sen yazdın ben kaçırdım yada sen kaçırdın kararsızımda..
özlem tatlım tekrar sağol şekerim seviyorum hepinizi
latacım senden naber tatlım..
Testi ne zaman yaparım hiç bilmiyorum daha doğrusu çok kararsızım 15. demi yapsam ? kırmızılar gelmezsemi yapsam bilemedim :18: Sizce ne zaman yapmalıyım en erken ne zaman belli olur?aynen bundan böyle zihin gücüyle haberleşicez :))
Yani sen gribin, benim deyişimle travestimtrak dönemindesin:)))))) ahahahahah ben de öyle olurum da, böyle garip bir boğuk ses, akmakla durmak arasında bir burun:))
başla başla bakalım denemelere, bu sefer de canınız istediği gibi yapın bakalım, doktor kontrol vs olmadan, olursa olur olmazsa da şöyle bir ay tatil yapmış olursunuz..
İnşallah gelmez o kırmızılarda hamiş haberin gelir:)) testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun???
tatlım duzeldım sag olun ılgınız yeter sızın benım ılk gun bunalım takılır sonra duzelırım artık alıskanlık oldu 3 aydır bunu yasıyorum:)sen nasılsın....
eşinin işi değiştirmeye müsaitse hergün ağla ben öyle yaptım ama senin bebeişin var numaradan ağla üzme yiğenimizi :)
ayy canım benim Maşallah Allah nazarlardan saklasın. inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın....AMİN...
Merhabalar..Hala adet olmadım ve hala testler negatif....
amin canım allah herkese kısmet etsin bu güzelliği ben pek belirtide yaşamadım şimdi hala inanamıyorum olduğuna küçücüğümün
Ay inşallah latacım ya, bu sefer hamiş kalırız birlikte:)) Ben de 7. günün beklemedim valla başlamak için, 5. günü başladım bende.. bakalım bugün 7 gün bitecek geriye 8 gün kalıyor, gerçi benim yumurtlama aralığım kısa, yarın veya öbür gün yumurtlamam lazım.. bakalım işe yarayacak mı hemen..
Emoşum, üzme sende kendini bak hamişsin üzülmek yasak sana artık, inşallah taşınırsınız en kısa zamanda izmire, ben de gelince, tülini seni beluşu kaparım, gezmeye gideriz:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?