Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

inşallahhh inşallahh..ne güzel olur alsancak karşıyaka off çok özledim..

ay gezeriz tabi kızzzzzz ne iyi olur vallahi :)
Ay evet hayali bile güzel geliyor bana mutlu ediyor, hatta belki böyle 4 tane hamiş şekilinde gezeriz belli mi olur

2 tane ovulasyon testi yaptım pozıtıf...adetime 5 gün var. hcg yaptım negatıf... anlamadım gitti

Ovülasyon testini hiç denemediğim için bilmiyorum be tatlım ne demek acaba diye:)))

tulınım nasılsın....fırcalrından sonra bende bomba gıbıyım:))nasıl oldun grıp falan gectımı..

merhabalarrr ne var ne yok kızlar kaç gündür giremedim hafta sou doktordaydım keseyi gördük çok şükür bulantılarım başladı tam gaz bulanıyor ama napalım o güzelliğe deger :)))

Ay evet hayali bile güzel geliyor bana mutlu ediyor, hatta belki böyle 4 tane hamiş şekilinde gezeriz belli mi olur

Ovülasyon testini hiç denemediğim için bilmiyorum be tatlım ne demek acaba diye:)))

ayyyy cicler alırız bebişlere tabi kendimizede :)

:)))ay evet oku oku btmke bılmedı wallaha ama okumadanda olmuyor bak yalel yenı teknıklerden bahsetmıs sıcak tutunmak laızm mıs.
e bır arkadasımız meryem suresınden bahsetmıs e arada bır benı hatırlayanlar olmus onun mutlulugunu yasadım ıyıkıde atlamdan teker teker gorevımı yaptım
hanı bana kocaman bır AFERIN DEMEK YOKMU

ayyyy cicler alırız bebişlere tabi kendimizede :)
almazmıyız be yavrimo, neler neler alırız , alışveriş manyaaa yaparız onları doğmadan:))

AFERRRRRRRRRRRİİİİİİİİİİİİİİİNNN..:)) aferin kuzuma:)

merhabalarrr ne var ne yok kızlar kaç gündür giremedim hafta sou doktordaydım keseyi gördük çok şükür bulantılarım başladı tam gaz bulanıyor ama napalım o güzelliğe deger :)))

ayy canım benim Maşallah Allah nazarlardan saklasın. inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın....AMİN...

IYIYIM TATLIM SENDEN guzle haberler aldıkca daha da ıyı olurum gozun aydın tatlım bebısın gayet saglıklıyımıs artık kotu seyler dusunme onunda saglıgını etkıleme ıyı dusun herzman ıyıseylerle karsılasırsın.. artık senın cok cok ıyı old duymam lazım kendıne de yıne cok dıkkat et onumzdekı ayları daha da guzel haberler alcagız senden....

Testi ne zaman yaparım hiç bilmiyorum daha doğrusu çok kararsızım 15. demi yapsam ? kırmızılar gelmezsemi yapsam bilemedim :18: Sizce ne zaman yapmalıyım en erken ne zaman belli olur?

tatlım duzeldım sag olun ılgınız yeter sızın benım ılk gun bunalım takılır sonra duzelırım artık alıskanlık oldu 3 aydır bunu yasıyorum:)sen nasılsın....

İyiyim canım bata 3 gün kaldı işte beklemekteyim. Düzeldiğine sevindim daima ileriye bakmak lazım. Canım benim geç olsun güç olmasın.

eşinin işi değiştirmeye müsaitse hergün ağla ben öyle yaptım ama senin bebeişin var numaradan ağla üzme yiğenimizi :)

biliyorum senin taktiğini canm ya ama babası diyaliz hastası görümcemde kalıyolar ..tek oğlan zaten..ben gdersem babam iyice rahatsızlaşır dedi bişey de diyemiyorum o yüzden..ama söz verdi bi gün mutlaka izmire gidicez burdan..ha o bi gün de en erken kpss sınavı sonrası tabi kazanırsam..ben ne kavgalar ettim,eşim de sinir krizi geçirdi..seni bırakıp gidicem falan dedim..gelmezsen sen gelme ben mutlu olmak istiyorum dedim..ssen kal burda ailenle mutlu mesut yaşa dedim onu da kabul etmedi..bakalım nasip..:44:

amin canım allah herkese kısmet etsin bu güzelliği ben pek belirtide yaşamadım şimdi hala inanamıyorum olduğuna küçücüğümün

ben o küçüğünün yanaklarını lokma lokma yerim yerimmmm:))) inşallah hepimiz en yakın zamanda hamiş oluruz canım benim.. darısı başımıza :))

tatlım yumurtlam haftasındasın akıntın hıc yokmu..banucum ıyı yapmıssın 5.gunu baslamkta yınede bırakma 15 gunu tamamla....o gun yıne bırseyle karsıalstım bu sogan kurunu kullanan kısılerde ıltıhap yeterkı cok az olsun 2 3 gun sonra akıntı baslarmıs sende hıc bırsey yok bence cunku hafıfte olsa 2 3 gunde baslrmıs bende yogunmus kı 5.7 gunden sonra attı dısarı sen merak etme senın zemın gayett temızzz:)))))ıns da dedgın gıbı beraber kalırız bebıslere ayy ne hos olur wayy wayyy seker yemıs dudaklarr.....(ıbrahım tatlı sesın sarkısını varya onu soyledım bırden :))))her halde kafayı sıyırıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…