- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.621
kızlar ben geldimmmm
özledin ewet biliyorummmoki:):):)
o nasıl soru canım ya? Sence???
ewet bu ay serbest atış,,,,, bir ablacım var müşterimiz hemde samimi görüşürüz dün sohbet ettik azcık 50 yaşlarında ve çocuğu olmadı eşinden dolayı , en ünlü doktorlara viyanalara isviçrelere gitti,doktorun tek söylediği şey sex yapacaksın kocanla herseyi unutacaksın , sexte sınır olmaz kocana kendini ruhunu bedenini teslim edeceksin oda sana demiş , çünkü sperm o an oluşan birseydir ve bunu en iyi oluşturma yöntemi bu demiş..eşinin panikataklığı yüzünden biz bunu başaramadık lütfen siz başarın dedi bana...aynen bundan böyle zihin gücüyle haberleşicez :))
yani sen gribin, benim deyişimle travestimtrak dönemindesin:)))))) ahahahahah ben de öyle olurum da, böyle garip bir boğuk ses, akmakla durmak arasında bir burun:))
başla başla bakalım denemelere, bu sefer de canınız istediği gibi yapın bakalım, doktor kontrol vs olmadan, olursa olur olmazsa da şöyle bir ay tatil yapmış olursunuz..
Inşallah gelmez o kırmızılarda hamiş haberin gelir:)) testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun???
özlemekte hakkınız var kuzular...inşallahhh inşallahh..ne güzel olur alsancak karşıyaka off çok özledim..
kuzum benim fırça demeyelim...ama ii olmana çok sevindim...tulınım nasılsın....fırcalrından sonra bende bomba gıbıyım:))nasıl oldun grıp falan gectımı..
merhabalarrr ne var ne yok kızlar kaç gündür giremedim hafta sou doktordaydım keseyi gördük çok şükür bulantılarım başladı tam gaz bulanıyor ama napalım o güzelliğe deger :)))
merhabalarrr ne var ne yok kızlar kaç gündür giremedim hafta sou doktordaydım keseyi gördük çok şükür bulantılarım başladı tam gaz bulanıyor ama napalım o güzelliğe deger :)))
Geç dölenme olmuştur belki canım ya içini ferah tut işallah güzel haberlerini alırız.
almazmıyız be yavrimo, neler neler alırız , alışveriş manyaaa yaparız onları doğmadan:))
AFERRRRRRRRRRRİİİİİİİİİİİİİİİNNN..:)) aferin kuzuma:)
Testi ne zaman yaparım hiç bilmiyorum daha doğrusu çok kararsızım 15. demi yapsam ? kırmızılar gelmezsemi yapsam bilemedim :18: Sizce ne zaman yapmalıyım en erken ne zaman belli olur?
İyiyim canım bata 3 gün kaldı işte beklemekteyim. Düzeldiğine sevindim daima ileriye bakmak lazım. Canım benim geç olsun güç olmasın.
özledin ewet biliyorummm
ewet bu ay serbest atış,,,,, bir ablacım var müşterimiz hemde samimi görüşürüz dün sohbet ettik azcık 50 yaşlarında ve çocuğu olmadı eşinden dolayı , en ünlü doktorlara viyanalara isviçrelere gitti,doktorun tek söylediği şey sex yapacaksın kocanla herseyi unutacaksın , sexte sınır olmaz kocana kendini ruhunu bedenini teslim edeceksin oda sana demiş , çünkü sperm o an oluşan birseydir ve bunu en iyi oluşturma yöntemi bu demiş..eşinin panikataklığı yüzünden biz bunu başaramadık lütfen siz başarın dedi bana...
özlemekte hakkınız var kuzular...
Kuzum benim fırça demeyelim...ama ii olmana çok sevindim...
Ohh ohh pek güzel hayatım belirtileri hissediyor olman senide rahatlatır psikolojik olarak... Allaha emnaet ol..
ben o küçüğünün yanaklarını lokma lokma yerim yerimmmm:))) inşallah hepimiz en yakın zamanda hamiş oluruz canım benim.. darısı başımıza :))
hemde ne rahatlık canım huzurla uyuyorum bulantı sağlıklı olduğunun belirtisiymiş zaten o sağlıklı olsunda kalp atışlarını duyayımda varsın midemde bulansın bugünüme çok şükür :))özledin ewet biliyorummm
ewet bu ay serbest atış,,,,, bir ablacım var müşterimiz hemde samimi görüşürüz dün sohbet ettik azcık 50 yaşlarında ve çocuğu olmadı eşinden dolayı , en ünlü doktorlara viyanalara isviçrelere gitti,doktorun tek söylediği şey sex yapacaksın kocanla herseyi unutacaksın , sexte sınır olmaz kocana kendini ruhunu bedenini teslim edeceksin oda sana demiş , çünkü sperm o an oluşan birseydir ve bunu en iyi oluşturma yöntemi bu demiş..eşinin panikataklığı yüzünden biz bunu başaramadık lütfen siz başarın dedi bana...
özlemekte hakkınız var kuzular...
kuzum benim fırça demeyelim...ama ii olmana çok sevindim...
ohh ohh pek güzel hayatım belirtileri hissediyor olman senide rahatlatır psikolojik olarak... Allaha emnaet ol..
biliyorum senin taktiğini canm ya ama babası diyaliz hastası görümcemde kalıyolar ..tek oğlan zaten..ben gdersem babam iyice rahatsızlaşır dedi bişey de diyemiyorum o yüzden..ama söz verdi bi gün mutlaka izmire gidicez burdan..ha o bi gün de en erken kpss sınavı sonrası tabi kazanırsam..ben ne kavgalar ettim,eşim de sinir krizi geçirdi..seni bırakıp gidicem falan dedim..gelmezsen sen gelme ben mutlu olmak istiyorum dedim..ssen kal burda ailenle mutlu mesut yaşa dedim onu da kabul etmedi..bakalım nasip..:44:
oh ohh ne guzel kızlar cıcı annelr cok guzel haberler verıyorusunuz o kotu bulantılarada bı tatlı kasıgı kekık suyla yut hemen alırmıs bulantıyı yazıkk annem hep boyle yaparmıs ıyı gelırmıs tatlım sanada yazayım dedım...
hoşgeldin tatlım. cok sukur. maşallah diyelim. bulantı off cok fena Allah yardım etsin ama dediğin gibi bu guzelliğe deger
olur teyzesi izin veriyorum :))) ultrasyonda görünce bir tuhaf oluyor insan ya anlatılmaz bişey içinde mercimek kadar bişey var ve tutunmaya çalışıyor gün gün neler yaşıyor içerde inşallah allah hepinize yaşatsın bu güzelliği sabrın sonu selamet gerçekten gönülden inanın inanınca oluyor çok bekledik ama beklediğimize değer inş.
hemde ne rahatlık canım huzurla uyuyorum bulantı sağlıklı olduğunun belirtisiymiş zaten o sağlıklı olsunda kalp atışlarını duyayımda varsın midemde bulansın bugünüme çok şükür :))
ahirimsin,bulantılar için çubuk krakeri öneririm..
Bir de medpamid veya emadur var hamilelikte bulantılar için kullanılan.. dr.una söylersen sana yazar reçetene ...
olur teyzesi izin veriyorum :))) ultrasyonda görünce bir tuhaf oluyor insan ya anlatılmaz bişey içinde mercimek kadar bişey var ve tutunmaya çalışıyor gün gün neler yaşıyor içerde inşallah allah hepinize yaşatsın bu güzelliği sabrın sonu selamet gerçekten gönülden inanın inanınca oluyor çok bekledik ama beklediğimize değer inş.
hemde ne rahatlık canım huzurla uyuyorum bulantı sağlıklı olduğunun belirtisiymiş zaten o sağlıklı olsunda kalp atışlarını duyayımda varsın midemde bulansın bugünüme çok şükür :))
canım benim Allah hayırlı evlatlar nasip etsin, okuyabildiğin kadar Kuran-ı Kerim oku canım, Kuran okumak bebeğe çok iyi geliyormuş bunu hissediyormuş, burda bir arkadaş var hamile son ayında kızı ne zaman görsem Kuran-ı Kerim okuyor.
sağol canım tavsiyelere ihtiyacım var denemek gerek ama ne yemek ismi duymak nede yemek istiyorum :))) bünye alışana kadar birazcık zorlanacağım galiba sabahtan beri çubuk krakerle bastırmaya çalışıyorum su bile kötü kokuyor
hoşbuldum canım allah yardımcımız olsun şimdide kalp atışlarını duysaydıma geçiyor insan olsa olsa derken en az 2 hafta var onun içinde
hoşgeldin karagül bat tarihi bana yakın birini burda görmek güzel., nasılsın canım..
hatırladım cvanım şimdi kusurabakma nolur işlerde karmakarışık şu aralar kafam bulanık
emoşcum sende haklısın ama eşinde haklı bence zor bir durumda şuan senin ona destek olmaktan başka çaren yok bence aynı durumda sen olsan (Allah korusun tabi ) sende aynı desteyi ondan beklerdin bitarafta baba bitarafta eş ikisinide ayıramaz
ben taşındım ama benim özel bir durumum yoktu hatta burda ev sahibi olma şansımız vardı o nedenle bence sabret canım eşinede zor gününde destek ol sabrın sonu selamet olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?