Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

oki:):):)

o nasıl soru canım ya? Sence???
özledin ewet biliyorummm
ewet bu ay serbest atış,,,,, bir ablacım var müşterimiz hemde samimi görüşürüz dün sohbet ettik azcık 50 yaşlarında ve çocuğu olmadı eşinden dolayı , en ünlü doktorlara viyanalara isviçrelere gitti,doktorun tek söylediği şey sex yapacaksın kocanla herseyi unutacaksın , sexte sınır olmaz kocana kendini ruhunu bedenini teslim edeceksin oda sana demiş , çünkü sperm o an oluşan birseydir ve bunu en iyi oluşturma yöntemi bu demiş..eşinin panikataklığı yüzünden biz bunu başaramadık lütfen siz başarın dedi bana...
inşallahhh inşallahh..ne güzel olur alsancak karşıyaka off çok özledim..
özlemekte hakkınız var kuzular...
tulınım nasılsın....fırcalrından sonra bende bomba gıbıyım:))nasıl oldun grıp falan gectımı..
kuzum benim fırça demeyelim...ama ii olmana çok sevindim...
merhabalarrr ne var ne yok kızlar kaç gündür giremedim hafta sou doktordaydım keseyi gördük çok şükür bulantılarım başladı tam gaz bulanıyor ama napalım o güzelliğe deger :)))

ohh ohh pek güzel hayatım belirtileri hissediyor olman senide rahatlatır psikolojik olarak... Allaha emnaet ol..

merhabalarrr ne var ne yok kızlar kaç gündür giremedim hafta sou doktordaydım keseyi gördük çok şükür bulantılarım başladı tam gaz bulanıyor ama napalım o güzelliğe deger :)))

oh ohh ne guzel kızlar cıcı annelr cok guzel haberler verıyorusunuz o kotu bulantılarada bı tatlı kasıgı kekık suyla yut hemen alırmıs bulantıyı yazıkk annem hep boyle yaparmıs ıyı gelırmıs tatlım sanada yazayım dedım...

hoşgeldin tatlım. cok sukur. maşallah diyelim. bulantı off cok fena Allah yardım etsin ama dediğin gibi bu guzelliğe deger

Geç dölenme olmuştur belki canım ya içini ferah tut işallah güzel haberlerini alırız.

Hayırlısı canım..Geçmişi okuyayım dedim ama ne mümkün.Okuyabilmem için saatlerce pc başında olmam gerek.O da mümkün değil malesef..Yeni hamileleler varsa tebrik ediyorum

almazmıyız be yavrimo, neler neler alırız , alışveriş manyaaa yaparız onları doğmadan:))

AFERRRRRRRRRRRİİİİİİİİİİİİİİİNNN..:)) aferin kuzuma:)

tesekurrrrlerrrr:)))ay bırazda gulelım ya hep agla agla nereye kadar artık sallamıyorum nede olsa onumdekı ay bır kotu bırseylerla kasılasırsam(kırmızılarla)yıne bı kac gun bunalım takılırım o zmana kadar gulup soylmeye devam..

degılmı.. haklısınız hep sozunuzu dınlıyorum :))hayırlııs olsun senın ıcınden tatlım senden haber beklıyorum az kalmıs hem...

efett oslediimm:)

ben o küçüğünün yanaklarını lokma lokma yerim yerimmmm:))) inşallah hepimiz en yakın zamanda hamiş oluruz canım benim.. darısı başımıza :))

olur teyzesi izin veriyorum :))) ultrasyonda görünce bir tuhaf oluyor insan ya anlatılmaz bişey içinde mercimek kadar bişey var ve tutunmaya çalışıyor gün gün neler yaşıyor içerde inşallah allah hepinize yaşatsın bu güzelliği sabrın sonu selamet gerçekten gönülden inanın inanınca oluyor çok bekledik ama beklediğimize değer inş.

hemde ne rahatlık canım huzurla uyuyorum bulantı sağlıklı olduğunun belirtisiymiş zaten o sağlıklı olsunda kalp atışlarını duyayımda varsın midemde bulansın bugünüme çok şükür :))

hatırladım cvanım şimdi kusurabakma nolur işlerde karmakarışık şu aralar kafam bulanık
emoşcum sende haklısın ama eşinde haklı bence zor bir durumda şuan senin ona destek olmaktan başka çaren yok bence aynı durumda sen olsan (Allah korusun tabi ) sende aynı desteyi ondan beklerdin bitarafta baba bitarafta eş ikisinide ayıramaz

ben taşındım ama benim özel bir durumum yoktu hatta burda ev sahibi olma şansımız vardı o nedenle bence sabret canım eşinede zor gününde destek ol sabrın sonu selamet olacak inşallah

ahirimsin,bulantılar için çubuk krakeri öneririm..
Bir de medpamid veya emadur var hamilelikte bulantılar için kullanılan.. dr.una söylersen sana yazar reçetene ...

sağol canım tavsiyelere ihtiyacım var denemek gerek ama ne yemek ismi duymak nede yemek istiyorum :))) bünye alışana kadar birazcık zorlanacağım galiba sabahtan beri çubuk krakerle bastırmaya çalışıyorum su bile kötü kokuyor

hoşgeldin tatlım. cok sukur. maşallah diyelim. bulantı off cok fena Allah yardım etsin ama dediğin gibi bu guzelliğe deger

hoşbuldum canım allah yardımcımız olsun şimdide kalp atışlarını duysaydıma geçiyor insan olsa olsa derken en az 2 hafta var onun içinde

canım benim Allah hayırlı evlatlar nasip etsin, okuyabildiğin kadar Kuran-ı Kerim oku canım, Kuran okumak bebeğe çok iyi geliyormuş bunu hissediyormuş, burda bir arkadaş var hamile son ayında kızı ne zaman görsem Kuran-ı Kerim okuyor.

ahirimsin,bulantılar için çubuk krakeri öneririm..
Bir de medpamid veya emadur var hamilelikte bulantılar için kullanılan.. dr.una söylersen sana yazar reçetene ...

evt kraker bastırıyor masamda gayretle yiyorum doktor daha bişey vermedi bulantım var diye yemeği bırakma az az yemeye çalış dedi öğle arasındayım ama yiyemedim daha

Canım bulantı sağlık belirtisi falan değil..Her hamilelikte değişir bu durum..Kiminin hamileliği bulantılıdır kiminin değil..Ben iki kez ikiz hamileliği yaşamama rağmen öyle aman aman bir bulantım yoktu..Sadece sabahları çok az..O da zaten 8. haftada başlamıştı...Sadece bazı yiyeceklere karşı tiksinti başlamıştı..Kokudan rahatsız oluyordum...Hamileliğim hep hastanede geçti ama bir hamile hemşire kız sırf bulantısı yüzünden bir şey yiyemiyordu..serum veriyorlardı..5 aylık hamileydi..Afedersiniz sürekli öğürüyordu..Ve 10 kilo vermiş..Hamile olmasına rağmen kilo alacağına kilo vermişti yani..

ayyy ne mutlu ona ben şu bir haftayı atlatırsam kendime gelirim heralde okurum bende canım hem burdaki herkesede dua ederim :)) bana yaradı dualar

kızlar ben öğle yemeğine çıkıyorum.. herkese afiyet olsun,,, hamişler iyi beslenmeyi unutmayın olurmu....

canım benim ya zor geçecek galiba hamişcik ben çok korkuyorum o durumdan çünkü hep yemeyi hayal ediommm nolur tiskinmeyim ben obur annişcik olmak istiommmm :)

doğru diyosun beluscum da dayanamıyorum bazen..neyse hayırlısı olur inşallah bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…