- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.641
Canım bulantı sağlık belirtisi falan değil..Her hamilelikte değişir bu durum..Kiminin hamileliği bulantılıdır kiminin değil..Ben iki kez ikiz hamileliği yaşamama rağmen öyle aman aman bir bulantım yoktu..Sadece sabahları çok az..O da zaten 8. haftada başlamıştı...Sadece bazı yiyeceklere karşı tiksinti başlamıştı..Kokudan rahatsız oluyordum...Hamileliğim hep hastanede geçti ama bir hamile hemşire kız sırf bulantısı yüzünden bir şey yiyemiyordu..serum veriyorlardı..5 aylık hamileydi..Afedersiniz sürekli öğürüyordu..Ve 10 kilo vermiş..Hamile olmasına rağmen kilo alacağına kilo vermişti yani..
bende bir yazıda okudum sağlık belirtisi diye bendede var kilo kaybı 1 kilo vermişim 1 haftada ama yiyemediğimden çıkaracak kadar değil şimdilik idare ediyorum bakalım
doğru diyosun beluscum da dayanamıyorum bazen..neyse hayırlısı olur inşallah bakalım..
sağol canım tavsiyelere ihtiyacım var denemek gerek ama ne yemek ismi duymak nede yemek istiyorum :))) bünye alışana kadar birazcık zorlanacağım galiba sabahtan beri çubuk krakerle bastırmaya çalışıyorum su bile kötü kokuyor
hoşbuldum canım allah yardımcımız olsun şimdide kalp atışlarını duysaydıma geçiyor insan olsa olsa derken en az 2 hafta var onun içinde
:))dogrudur benım bır arkadasta burda hamıle 6 aylık bebek 4 ayına kadar kız elını suya bıle suremıyordu gecerr canım bıraz sabır kekı cıgnemeden yut ıyıce mıgden bulnaır yoksa sen kucuk cay kaısgı ıle azar azar yutmaya basla....
:) mercimeini yesinler senin gerçi dişimin kavuğuna yetmez şimdilik ama doğunca yeriz bizde :):):):):):
yeriz tabi ama daha mercimek kadar bile değildir..babası karnımı severken sevme o negatif derdim hamile değilken..şimdi pozitifcan die sevio..ben de mercimekcan diorumm :))
Latacım ama çiğnemeden yutmak çok zararlı değil mi ? Hazımsızlık olur bu seferde...
yeriz tabi ama daha mercimek kadar bile değildir..babası karnımı severken sevme o negatif derdim hamile değilken..şimdi pozitifcan die sevio..ben de mercimekcan diorumm :))
cidden su anda sanki adet olcakmışım gibi agrım var, gerildim yanii
erken ama canım daha acaba üşüttünmü ki ?
ay ne bilim, hapşırıgımda başladı. gidiom galiba ben:):)
Yalnız olmak çok zor yalelcim, çok iyi anlıyorum seni bu konuda.. o yüzden bursaya taşınma haberini okuyunca sanki biz izmire taşınacakmışız gibi hissettim bir an mutlu oldum.. İnşallah da en kısa zamanda gerçekleşir planlarınız, tabii hayırlısıysa hakkınızda..
Ben çok ciddi uygulayacağım valla:)) Ayrıca hani gece uyumdan önce olmadıkça öyle saatlerce beklemiyorum bende yatakta, maksimum yarım saat , sonra kalkıyorum, ayakları da dikmiyorum bir yere, sadece sakin sakin sırtüstü dinleniyorum:) Bakalım mart başını kaçırdım belki böyle böyle sonunu tutururum:))
en iisni yapmışsın bak bize bizde izmire taşındık 1 sene oturdum kayseride ama hiç mutlu değildim işte oldu evde vallahi Allah yardımcınız olsun herşey oluyo yeterki sağlıklı olun siz
yok deryaf valla.. hiç almadım ben istanbuldan.istanbulda aldığın beğendiğin yer var mı canım? ben basaksehir tarafındayım.
ayyy ya bi ttürlüyazamadım kızlar
banucumya hiç konuşamıyoz tatlım çok sağol..
yalelcim sanada progestanı sormuştum tatlım ama sanıyorum ya sen yazdın ben kaçırdım yada sen kaçırdın kararsızımda..
özlem tatlım tekrar sağol şekerim seviyorum hepinizi
latacım senden naber tatlım..
2 tane ovulasyon testi yaptım pozıtıf...adetime 5 gün var. hcg yaptım negatıf... anlamadım gitti
Merhabalar..Hala adet olmadım ve hala testler negatif....
canım benim Allah hayırlı evlatlar nasip etsin, okuyabildiğin kadar Kuran-ı Kerim oku canım, Kuran okumak bebeğe çok iyi geliyormuş bunu hissediyormuş, burda bir arkadaş var hamile son ayında kızı ne zaman görsem Kuran-ı Kerim okuyor.
11-14. haftalar arası dr. unuz sizden ikili test yaptırmanızı isteyecek..Ultrasonda bebeğinizin ense kalınlığını,burun kökünü ölçecek..Bu sırada şiddetle tavsiye ediyorum "rahim ağzı uzunluğu"'nuzu ölçmesini isteyin dr.unuzdan...Hatta her ultrasonda isteyin bunu....Çünkü eğer kısalık varsa bu erken doğuma neden olabilir...Kısalık varsa rahim ağzınızın dikilmesi gerekebilir...
aman dur canım bende sabah ardı ardına hapşurdum heryerimde ağrıyo burdaki herkes dökülüyo gripten nolur olmayalım garipppppppp :)
cidden su anda sanki adet olcakmışım gibi agrım var, gerildim yanii
canım benim ya zor geçecek galiba hamişcik ben çok korkuyorum o durumdan çünkü hep yemeyi hayal ediommm nolur tiskinmeyim ben obur annişcik olmak istiommmm :)
Hafif bulantılar için söz konusudur o canım..Ama ağır bulantılar için değil..Sağlıklı geçer hamileliğin inşallah
anladım canım inşallah sağlıkla geçiririz sağlıklı evlatlarımız olur
:))dogrudur benım bır arkadasta burda hamıle 6 aylık bebek 4 ayına kadar kız elını suya bıle suremıyordu gecerr canım bıraz sabır kekı cıgnemeden yut ıyıce mıgden bulnaır yoksa sen kucuk cay kaısgı ıle azar azar yutmaya basla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?