Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

bende bir yazıda okudum sağlık belirtisi diye bendede var kilo kaybı 1 kilo vermişim 1 haftada ama yiyemediğimden çıkaracak kadar değil şimdilik idare ediyorum bakalım

11-14. haftalar arası dr. unuz sizden ikili test yaptırmanızı isteyecek..Ultrasonda bebeğinizin ense kalınlığını,burun kökünü ölçecek..Bu sırada şiddetle tavsiye ediyorum "rahim ağzı uzunluğu"'nuzu ölçmesini isteyin dr.unuzdan...Hatta her ultrasonda isteyin bunu....Çünkü eğer kısalık varsa bu erken doğuma neden olabilir...Kısalık varsa rahim ağzınızın dikilmesi gerekebilir...

bende bir yazıda okudum sağlık belirtisi diye bendede var kilo kaybı 1 kilo vermişim 1 haftada ama yiyemediğimden çıkaracak kadar değil şimdilik idare ediyorum bakalım

Hafif bulantılar için söz konusudur o canım..Ama ağır bulantılar için değil..Sağlıklı geçer hamileliğin inşallah

:))dogrudur benım bır arkadasta burda hamıle 6 aylık bebek 4 ayına kadar kız elını suya bıle suremıyordu gecerr canım bıraz sabır kekı cıgnemeden yut ıyıce mıgden bulnaır yoksa sen kucuk cay kaısgı ıle azar azar yutmaya basla....

Latacım ama çiğnemeden yutmak çok zararlı değil mi ? Hazımsızlık olur bu seferde...

:) mercimeini yesinler senin gerçi dişimin kavuğuna yetmez şimdilik ama doğunca yeriz bizde :):):):):):

yeriz tabi ama daha mercimek kadar bile değildir..babası karnımı severken sevme o negatif derdim hamile değilken..şimdi pozitifcan die sevio..ben de mercimekcan diorumm :))

inşallah inşallah banucum... mart sonu, senden umutluyum :))
sen kendini sıcak tut. sıcak damarlarda, kanallarda, tüplerde, her bi tarafta genişleme sağlayan bişey. zıpçıktılar geçsin diye yani... :)) bir de ılıman ortam, zaten üreme için en uygun ortammış... bak bu prosedürlerimin bazı bilimsel dayanakları da var yani :)))))

en iisni yapmışsın bak bize bizde izmire taşındık 1 sene oturdum kayseride ama hiç mutlu değildim işte oldu evde vallahi Allah yardımcınız olsun herşey oluyo yeterki sağlıklı olun siz

ben 6 senedir istanbuldayım canım. öncesinde, kendi ofisim vardı, gül gibi çalışıyordum. hani derler ya.. leylek havadaydı diye... öyle, sürekli gezen tozan haldeydim iş icabı tabi.
sonra birden evlenip eve tıkılınca... (bu bebek için çalışmamak lazımdı bende, eve tıkılmak zorunda kaldım mecburen) hayatım berbat oldu birden. kaldım böyle evde bi başıma... daralıyorum.
bari bursada ailem var, arkadaşlarım var... offf offf.. çok istiyorum ben yaaaa

istanbulda aldığın beğendiğin yer var mı canım? ben basaksehir tarafındayım.
yok deryaf valla.. hiç almadım ben istanbuldan.
ya ben giderim, evde bittiyse alıp gelirim.. ya annemler getirirler.. orda da tahtakale tarafında bi fırın var, özellikle ordan alırız hatta biz.

ben kaçırdım heralde güldencim, çok pardon.
neyi sormuştun sen?

2 tane ovulasyon testi yaptım pozıtıf...adetime 5 gün var. hcg yaptım negatıf... anlamadım gitti

gamze, iki kere yumurtlamış olabilir misin acaba bu ay sen?
benim geçen ay öyle tuhaf bi durum olmuştu. normal yumurtlamamdan 3-4 gün sonra yeniden yumurtlamıştım..
o sebeple de pozitif görüyor olabilirsin testleri.

Merhabalar..Hala adet olmadım ve hala testler negatif....

alla allaaaa... böyle düzensizliğin oluyor mu normalde narmik?
yoksa psikolojik olarak mı geciktiriyorsun kendini sen acaba?
testler negatifse, birden fazla yaptıysan... negatif demektir muhtemelen..
ama acaba geç döllenme mi oldu? hiç öyle bi yumurtlama gecikmesi hissettin mi sen bu ay?

ben de hamileyken çok okurum. çok da inanıyorum bu konuya.
hatta, begüme hamileyken, 9 ay boyunca, her fırsat bulduğumda, sesli sesli okuyordum, bebeğim de duysun diye.
son haftalarda, hem yeri daraldığı için, hem beni dinlediği için... kuran okurken resmen bebek durup dinliyordu. uyumadan dinliyordu içerde. ben okumayı bitirince bi gerinip, dönüp arkasını uyuyordu :))
şimdi yeniden hamile olursam yine okumak istiyorum ama bu sefer begüm ne kadar müsade eder bilemiyorum....

mutlaka arapça bilmek lazım değil... elmalılı hamdi midir birisinin bi türkçe meal kitabı var, onu okuyorum ben.

aynen öyle... çok katılıyorum. ben dikilecek biri olarak, çok şiddetle tavsiye ederim. bi baktırın...
inşallah sıkıntı yoktur, inşallah sorunsuz gebelikler geçirirsiniz hepiniz...

ay sölemeim dedim ama çatlıcam benim kasıklarımda garip şeyler oluyo böyle bi dalgalanmalar pıt pıt arada atmalar garip yani tutamıom kendimi acaba bebişmi diorummm
sonra saçmalama gazdır o diyorum ama gazımda yok bilmiom nekine bu ya ( şu ayın 24 ü bi geleydi
aslında benim 21 indede ben 24 die kazıdım beynime ne olur olmnaz die :)

canım benim ya zor geçecek galiba hamişcik ben çok korkuyorum o durumdan çünkü hep yemeyi hayal ediommm nolur tiskinmeyim ben obur annişcik olmak istiommmm :)

bende isterdim hatta çok dayanıklı bir bünyem vardır ama bu başka tabi olacak bu kadar hem gülü seven dikenini katlanırmış

sabretmekten başka bir çare yok şimdi turşu yedim bastırdı hamimelelerin neden turşuyu bu kadar yediğini anladım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…