Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

:)) evet öyle oluyor di mi?
aslında normalde sürekli olan şeyler bunlar. bağırsak hareketlerin onlar senin belus :) kasıklarda sağda-solda-ortada sürekli bişeyler seğiriyor di mi?

aklın oralarda olunca farkediyorsun sen onları... eskiden de vardı yani :))

hamileler de, bu hareketleri hep bebek sanırmışlar.. ama ilk hamilelikte minimum 18. hafta gibi falan hissedilebilir bir bebek... ikinci hamilelikte artık anne adayı tecrübeli oluyormuş, 15. haftalarda falan hissedebilirmiş bebeğini...

üşüttün mü acaba?

ben de dün regl oldum, dünden beri acayip ağrım var bu ay... saçma bi ağrı tutturdu bünyem, dayanıyorum ağrı kesiciye :)

bilmiorum ki tatlım ya. arada vuruo sancı geçio. ya bugun 2. gunun içmesen artık agrı kesici dayanamazmısın. hiç sevmiorum ben agrı kesicileri, mirenim bile tuttugunda dayanıyorum.

bilmorum ki ya. gözlerimin içi de yanıo. aslında ayaklarım harici başka bir tarafımı da üşütmedim ama

yeter işte.. ayakları üşütmek yeter de artar bile..
inşallah ciddiyet kazanmaz bu nane halin, biran evvel toparlarsın canım benim.
ıhlamur falan içme imkanın varsa, bol limonlu ballı içiver...

kızlarrrrr yine bunalıma giriyorum galibaaa

alla allaaaaa.... noluyo?

ya kızlar sabrediyoruz bekliyoruz şimdi tekrar yeni bi döngü başlıyo artıkın gerçekten çok üzülüyorum ya:26::26:

e ama olayın kuralı bu:) hedefe ulaşana kadar döneceksin yolu yok:) o yuzden uzulmeyeceksen. uzulup modunu düşürürsen hedef bir level daha uzagına düşer soyleyeyim ben sana:)

e ama olayın kuralı bu:) hedefe ulaşana kadar döneceksin yolu yok:) o yuzden uzulmeyeceksen. uzulup modunu düşürürsen hedef bir level daha uzagına düşer soyleyeyim ben sana:)

demek level uzuyor he

bilmiyorum ya içime bi kasvet oturdu yine canım sıkıldı

kuzu limonlu cay içiyorum bol bol. dune nazaran bugun ayaklarım sıcacıkkkk walla hiç kıpraşmak istemiyorum şu anda

bilmiorum ki tatlım ya. arada vuruo sancı geçio. ya bugun 2. gunun içmesen artık agrı kesici dayanamazmısın. hiç sevmiorum ben agrı kesicileri, mirenim bile tuttugunda dayanıyorum.

ben her türlü ağrıya gayet dayanırım.
hatta ben bebeğim zarar görmesin aman aman diye, rahmimi bile genel anestezi almadan diktirmiş hatunum... :) o derece ağrı eşiğim yüksektir yani... pek canım acımaz.

ama bu adet sancısına dayanamıyorum bi türlü.
genç kızken hep olurdu... doğumdan sonra pek ağrım olmamıştı..
geçen ay ve bu ay, inanılmaz ağrım var nedense.... çözemedim olayı :)
içmicem ama evet, bugün sondu bu öğlende içtiğim hap, bi daha içmiyorum...

kuzu limonlu cay içiyorum bol bol. dune nazaran bugun ayaklarım sıcacıkkkk walla hiç kıpraşmak istemiyorum şu anda

aman aman kıpraşma o zaman.

bak benim ayşe diye arkadaşım var.. bursada oturuyor.
20 yaşında evlenmişti, 21 yaşında hamile kalma çalışmalarna başlamıştı.. 2 sene kadar çabaladılar, olmadı gitti... bi türlü olmadı yani.. aşılama falan yaptırdı olmadı.
işi bıraktı, evde oturdu.. hamile kaldı kız.
iş yerinde, tam giriş kapısının karşısında, danışmada oturuyordu. hep soğuğa maruz kalıyordu falan... ama farketmiyormuş demekki. doktoru, ayaklarını sıcak tutmasına bağlamıştı, işi bırakınca hamile kalışını. 4 yaşında şimdi kızı, ikinciye hamile hatta.
ayaklarını çok sıcak tut bacım. kendini sıcak tut... :)

demek level uzuyor he

bilmiyorum ya içime bi kasvet oturdu yine canım sıkıldı

alalala canım sıkma canını, ya benim marttan hiiiiç umudum yok wallahi bu kadar sıkıntı yapmıyorum. Allah ol derse olacak. ha bugun ha yarın ha 3 ay sonra. sıkıntı yapıpta beynini yorma allasen ya. stress yok, don't worry. rahatlayın. ayyyyy bak sinirlendim gene sancım vuruyo pıt pıt sağdan sağdan walla dellendirmeyin beni.

kıpraşma aman... otur cıcacık cıcacık :))

1. yalel,
2. Ozlem2334+,
3. fgak,
4. zytin,
5. gul_sen,
6. ahirimsin_S,
7. belus

özlem yaa.... bu + nedir bacım?

hahahhahaha
dont worry, be happy :))))

bende dayanıklıyımdır, tatlı gozukurum ama dayanırım. evet tatlım içme daha. inşallah ilk gunku kadar siddetle devam etmez agrıların. atlatıverirsin bu ayı

wallahi ben bu patronumu war ya yolarım. kız kışın klima actırmıodu bana kavga gurultu acıodum. en sonunda dedim donuorum dedim ayaklarım buz kesti çocugum olmıcak senin yuzunden dedim. wallahi dedim utanmadım yani. evinde klimamı var dio bana çirkef adam hayır ama doğalgazım yanıo kutur kutur dedim:)

tamam özlemcim kızdırmıyorum seni relax oluyorum sürekli çalışıyorum sürekli çalışıyorum veee spe...ler yumrtayı yakalayıp yiyorlar bu kadar basit yahu

ama bi yakalayamadılar yumoşcuklarımı

alla alla ya.. deli dana

aç bacım, sen takma onu. gelsin kapatsın, sen gene aç.

kıpraşma aman... otur cıcacık cıcacık :))

1. yalel,
2. Ozlem2334+,
3. fgak,
4. zytin,
5. gul_sen,
6. ahirimsin_S,
7. belus

özlem yaa.... bu + nedir bacım?

bu + işareti yalnızca arkadaş oldujklarında çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…