Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

yakalarlar merak etme sen, şimdi oynuolar sonra yakalarlar:):)

alla alla ya.. deli dana

aç bacım, sen takma onu. gelsin kapatsın, sen gene aç.

nerden bildin kısss dana hakkatten, hatta 2 boy büyüğü:):) zaten ole yapıoruz. hatta ben isim bile koydum. geleneksel klima savaşları:):)

bu + işareti yalnızca arkadaş oldujklarında çıkar canım

cahilliğin gözü kör olsun. bak gordunmu yalel cim + nın anlamı buymuş. saol canım

bilmiomki ya ben koymadım:) ozlem2334 um ben sadece, gulden de çıkıo o bazen:):):))))))

hmm ben şimdi gördüm, nedir bu diye takıldım :)))

ya takılma bacım... yakalarlar elbet....

bakın size bişey daha anlatayım mı?
yumurtaların belli çekim güçleri varmış. aslında spermler yumurtayı bulmuyorlar yani, yumurtalar spermleri çekiyormuş.
hatta bu yumurtaların çekim güçleri öyle ki... bazen Y karakterli spermleri çekiyorlar, bazen X karakterli spermleri çekiyorlar. Hatta bazen nötr oluyorlarmış yumurtalar. o nötr oldukları zaman, çekim güçleri çok zayıfmış, sperm çekemiyormuşlar.
yani, bebeğin cinsiyetini, sperm belirler diye biliyoruz ya.. işte aslında yumurta belirliyormuş :)))

rica ederim efemmm :)

enrden bilon sen bu kadar seyi yaaaaaaaaa. hımm yumurtalarımı terbiye etmem lazım o zaman. çekecekleri şeyi ii bilsinler:)

ay deme bacım ya:26::26: bende eşime bi yakalayamadı seninkiler benimkileri diyorum

oda yakalıcaklar bi dahada bırakmıcaklar diyodu demek benimkiler çekemiyomuş he

Ozlem2334, fgak, gul_sen, yalel+, lata+, zytin, ahirimsin_S

yalel bak senle lata da var bu artı?????

bu + işareti yalnızca arkadaş oldujklarında çıkar canım

tam alla allaaaa, hiç görmüyorum ben, dicektim :)))

roma'nın mesajını gördüm...
hayret valla, ilk kez dikkatimi çekti..
kaç senedir kk kullanıcısıyım, ilk kez gördüm :)))

nerden bilon sen bu kadar seyi yaaaaaaaaa. hımm yumurtalarımı terbiye etmem lazım o zaman. çekecekleri şeyi ii bilsinler:)

ay deme bacım ya:26::26: bende eşime bi yakalayamadı seninkiler benimkileri diyorum

heyecanlıyım son derece yarın alıp yapsam çıkarmı yaaa ben dayanamıcam geçmesini heralde ki

canım biraz sabret daha erken, sende belirtiler varmı kendinde değişiklik görüyonmu tatlım.. bende bugün adet olacakmış gibi karnım ağrıyor falan, akıntım var,,

cidden su anda sanki adet olcakmışım gibi agrım var, gerildim yanii
özlemcim gerilme lütfen, sakin ol, senin daha gününe var bildiğim kadarıyla bence yumurtuluyorsun yada yumurtan dölleniyor olabilir. biraz sabır bebem...
belüs benimde adetime 4 gün var ve benimde kasıklarımda sanki damar atışı gbi birşeyler oluyor, dediğin gbi pıt pıt atıyor valla, bende çoık bebişe yoruyorum ama inşallah doğru yoruyoruzdur canım benim.. inşallah....

kızlarrrrr yine bunalıma giriyorum galibaaa
romacım sabah senle biz konuştuk bir sürü pozitiftin canım şimdi ne oldu canım benim, kendini salma canım benim..
bizimde çocuğumuz olacak değilmi bir gün kızlar ya

kıpraşma aman... otur cıcacık cıcacık :))

1. yalel,
2. Ozlem2334+,
3. fgak,
4. zytin,
5. gul_sen,
6. ahirimsin_S,
7. belus

özlem yaa.... bu + nedir bacım?

yalel cim ya biz burda neden inci gibi sıralandık,, ben bişeymi kaçırdım yemekteyken(17:

nerden bilon sen bu kadar seyi yaaaaaaaaa. hımm yumurtalarımı terbiye etmem lazım o zaman. çekecekleri şeyi ii bilsinler:)

fgak nasılsın kaderdaşım hoşgeldin gel :)

nasılsın dünden beri ben bi iyi bi kötüyüm gördüğün üzeere :)

Ozlem2334, fgak, gul_sen, yalel+, lata+, zytin, ahirimsin_S

yalel bak senle lata da var bu artı?????

hıc dıkkatımı cekmedı bende de mı var mıs :)ozlem bu arda senın patrona bende uyuz oldum psıkopat adam personel usuyup hasta olunca ne olcak zaten sankı umrunda mı yıne surunerek calsıtırack sızı sallama o adamı ac ısın tatlım oda olmadı yanında bır elektırık ıstıcısı gotur:)):)

elektrik faturası die yırtınıo zaten:):) sallamıom artık kavgaysa kavga hesabına getirdim olayı

kızlarbo senelerce ugrasanlardan biride benim canım yalnız degilsin ben bi sene ugrastım o illetle ve herkese korunuyodum dedim şimdi millet benim basımın etini yiyo sen korundun ondan olmuyo cocugun diye halbuki hiç korunmadım ama 3 yıldır da gebe kalamıyorum

ne oldugunu bilmiom ama ara ara vuruyo artık sancım. bu daha ii en azından

elektrik faturası die yırtınıo zaten:):) sallamıom artık kavgaysa kavga hesabına getirdim olayı

:)) o o yuzden soyledım ya adamı sınır et ıyıce ısıtıcı goturerek artık sıcaklar gelıyor dıger soguklara kalmadan senın coktan bebısıııınnn olur kı:)ıns tbı canım en basta hayırlısı....

tusemim bana anlatırmısın vaji problemi nasıl bişey nasıl anlıyorsunuz... kafama takıldı şimdi.,

kızlar erken gebelik testi ne acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…