- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.681
tamam özlemcim kızdırmıyorum seni relax oluyorum sürekli çalışıyorum sürekli çalışıyorum veee spe...ler yumrtayı yakalayıp yiyorlar bu kadar basit yahu
ama bi yakalayamadılar yumoşcuklarımı
alla alla ya.. deli dana
aç bacım, sen takma onu. gelsin kapatsın, sen gene aç.
bu + işareti yalnızca arkadaş oldujklarında çıkar canım
bilmiomki ya ben koymadım:) ozlem2334 um ben sadece, gulden de çıkıo o bazen:):):))))))
tamam özlemcim kızdırmıyorum seni relax oluyorum sürekli çalışıyorum sürekli çalışıyorum veee spe...ler yumrtayı yakalayıp yiyorlar bu kadar basit yahu
ama bi yakalayamadılar yumoşcuklarımı
yakalarlar merak etme sen, şimdi oynuolar sonra yakalarlar:):)
nerden bildin kısss dana hakkatten, hatta 2 boy büyüğü:):) zaten ole yapıoruz. hatta ben isim bile koydum. geleneksel klima savaşları:):)
cahilliğin gözü kör olsun. bak gordunmu yalel cim + nın anlamı buymuş. saol canım
hmm ben şimdi gördüm, nedir bu diye takıldım :)))
ya takılma bacım... yakalarlar elbet....
bakın size bişey daha anlatayım mı?
yumurtaların belli çekim güçleri varmış. aslında spermler yumurtayı bulmuyorlar yani, yumurtalar spermleri çekiyormuş.
hatta bu yumurtaların çekim güçleri öyle ki... bazen Y karakterli spermleri çekiyorlar, bazen X karakterli spermleri çekiyorlar. Hatta bazen nötr oluyorlarmış yumurtalar. o nötr oldukları zaman, çekim güçleri çok zayıfmış, sperm çekemiyormuşlar.
yani, bebeğin cinsiyetini, sperm belirler diye biliyoruz ya.. işte aslında yumurta belirliyormuş :)))
yumurtaların belli çekim güçleri varmış. aslında spermler yumurtayı bulmuyorlar yani, yumurtalar spermleri çekiyormuş.
hatta bu yumurtaların çekim güçleri öyle ki... bazen Y karakterli spermleri çekiyorlar, bazen X karakterli spermleri çekiyorlar. Hatta bazen nötr oluyorlarmış yumurtalar. o nötr oldukları zaman, çekim güçleri çok zayıfmış, sperm çekemiyormuşlar.
yani, bebeğin cinsiyetini, sperm belirler diye biliyoruz ya.. işte aslında yumurta belirliyormuş :)))
Ozlem2334, fgak, gul_sen, yalel+, lata+, zytin, ahirimsin_S
yalel bak senle lata da var bu artı?????
bu + işareti yalnızca arkadaş oldujklarında çıkar canım
heyecanlıyım son derece yarın alıp yapsam çıkarmı yaaa ben dayanamıcam geçmesini heralde ki
özlemcim gerilme lütfen, sakin ol, senin daha gününe var bildiğim kadarıyla bence yumurtuluyorsun yada yumurtan dölleniyor olabilir. biraz sabır bebem...cidden su anda sanki adet olcakmışım gibi agrım var, gerildim yanii
belüs benimde adetime 4 gün var ve benimde kasıklarımda sanki damar atışı gbi birşeyler oluyor, dediğin gbi pıt pıt atıyor valla, bende çoık bebişe yoruyorum ama inşallah doğru yoruyoruzdur canım benim.. inşallah....ay sölemeim dedim ama çatlıcam benim kasıklarımda garip şeyler oluyo böyle bi dalgalanmalar pıt pıt arada atmalar garip yani tutamıom kendimi acaba bebişmi diorummm
sonra saçmalama gazdır o diyorum ama gazımda yok bilmiom nekine bu ya( şu ayın 24 ü bi geleydi
aslında benim 21 indede ben 24 die kazıdım beynime ne olur olmnaz die :)
romacım sabah senle biz konuştuk bir sürü pozitiftin canım şimdi ne oldu canım benim, kendini salma canım benim..kızlarrrrr yine bunalıma giriyorum galibaaa
bizimde çocuğumuz olacak değilmi bir gün kızlar ya
kıpraşma aman... otur cıcacık cıcacık :))
1. yalel,
2. Ozlem2334+,
3. fgak,
4. zytin,
5. gul_sen,
6. ahirimsin_S,
7. belus
özlem yaa.... bu + nedir bacım?
tam alla allaaaa, hiç görmüyorum ben, dicektim :)))
roma'nın mesajını gördüm...
hayret valla, ilk kez dikkatimi çekti..
kaç senedir kk kullanıcısıyım, ilk kez gördüm :)))
Ozlem2334, fgak, gul_sen, yalel+, lata+, zytin, ahirimsin_S
yalel bak senle lata da var bu artı?????
hıc dıkkatımı cekmedı bende de mı var mıs :)ozlem bu arda senın patrona bende uyuz oldum psıkopat adam personel usuyup hasta olunca ne olcak zaten sankı umrunda mı yıne surunerek calsıtırack sızı sallama o adamı ac ısın tatlım oda olmadı yanında bır elektırık ıstıcısı gotur:)):)
güldencim, merhaba canım. ne kusuru, aşkolsun.. hoşbuldum şekerim.
perşembe pozitif... senin adet günün ne zamandı? bu 1500 değeri, tahminine göre kaç haftalıkken alındı güldencim?
ağrılar çok normal elbette... pek çok sebeple, hamileyken oran buran ağrıyacak zaten. kasıklar, karın, bel, bacak, göğüsler.. herbir tarafın ağrıyacak hamişken.. normal.
akıntının kahverengi olması normal değil. kanama gibi mi acaba? yoksa bi enfeksiyon/iltihap durumu falan olabilir mi güldencim? bi fikrin var mı?
hem de nasıl dinlendim valla...
ama bu kadarmış bu dinlenme günleri :) yarın kayınvalidem geliyor nasipse.. 20-25 gün bende kalacak. haftaya eşimin teyzesi gelecek sanırım, öyle bi konu var ortalıkta... bi ihtimal haftasonu görümcem gelecek...
kalabalığız yani bu 20 gün kadar :))) evde şenlik var :)))
canım her şeyden evvel, geçmiş olsun. vaji problemini aşmış olmana çok sevindim gerçekten. geçen gün o konuda yazılan bişeyler okumuştum kk'da. senelerce uğraşan hanımlar olduğunu görmüştüm, çok ucuz atlatmışsın, inşallah tekrarı olmaz tatlım.
allah tez zamanda yavrunuzu da kucağınıza verir inşallah...
ne oldugunu bilmiom ama ara ara vuruyo artık sancım. bu daha ii en azındancanım biraz sabret daha erken, sende belirtiler varmı kendinde değişiklik görüyonmu tatlım.. bende bugün adet olacakmış gibi karnım ağrıyor falan, akıntım var,,
özlemcim gerilme lütfen, sakin ol, senin daha gününe var bildiğim kadarıyla bence yumurtuluyorsun yada yumurtan dölleniyor olabilir. biraz sabır bebem...
elektrik faturası die yırtınıo zaten:):) sallamıom artık kavgaysa kavga hesabına getirdim olayı
kızlarbo senelerce ugrasanlardan biride benim canım yalnız degilsin ben bi sene ugrastım o illetle ve herkese korunuyodum dedim şimdi millet benim basımın etini yiyo sen korundun ondan olmuyo cocugun diye halbuki hiç korunmadım ama 3 yıldır da gebe kalamıyorum
gecikmemişken yaptığın test, '''erken dönem gebelik testi''' ise... doğrudur canım
normal gebelik testi ise, doğru olmama ihtimali yüksektir.
bugün olman lazımsa, bekle azıcık... 2-3 gün bekle, eğer kırmızılar gelmezse yenilersin testini istersen. inşallah güzel sonuçlar alırsın, olmazsa da sorun değil :) öbür ay çalışırız hepberaber...
güldencim, hamileysen ağrılarının olması normal canım. 7-8 haftaya kadar o adete benzeyen ağrılar oluyor zaten hamişken. hatta vajinaya bıçak batması gibi hisler falan, hamişken olabilen şeyler ilk 2-3 ay boyunca.
ama koyu renkli akıntı normal değil. doktorun bu konuda ne dedi sana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?