- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.701
:) araştırıyorum yavrucum...enrden bilon sen bu kadar seyi yaaaaaaaaa. hımm yumurtalarımı terbiye etmem lazım o zaman. çekecekleri şeyi ii bilsinler:)
yalel cim ya biz burda neden inci gibi sıralandık,, ben bişeymi kaçırdım yemekteyken( 17:
:) araştırıyorum yavrucum...
yok bişi :))
+ diye bi işaret gördüm, onu sordum özleme.. sonra açıklama geldi :)
o + işareti arkadaş listemizde olanların yanında çıkıyormuş..
ne oldugunu bilmiom ama ara ara vuruyo artık sancım. bu daha ii en azından
tusemim bana anlatırmısın vaji problemi nasıl bişey nasıl anlıyorsunuz... kafama takıldı şimdi.,
kızlar erken gebelik testi ne acaba
kızlar erken gebelik testi ne acaba
:) araştırıyorum yavrucum...
yok bişi :))
+ diye bi işaret gördüm, onu sordum özleme.. sonra açıklama geldi :)
o + işareti arkadaş listemizde olanların yanında çıkıyormuş..
senin şimdi 24 ünde canım bu aralar yumurtan dölleniyor gbii geliyor bana, inşalalh yanılmıyorumdur bebem..
özleeeemmmm
Uluslararas Bebek Cinsiyet Seimi - Trkiye Temsilcilii Sitesi
bak, burda bi küçük tanıtım filmi var, bi izle... daha neler öğreneceksin.. 3 dakikalık bişey zaten :)
canım, bu erken dönem gebelik testi denen nesne, normalde yapılan (adet günün geçince yapılan) testlerden daha hassas ayarlı bişey.
döllenme oluşunca bhcg hormonu (gebelik hormonu) salgılanıyor vücutta.
ancak bu evde yapılan normal idrarda öğrenilen gebelik testleri, bu hormon belli bi seviyeyi (1000 gibi bi rakamı mesela) geçmeden, testte pozitifi göstermiyorlar. o kadar hassas değiller yani.
erken dönem testleri çok hassaslar. bhcg hormonun, döllenmeden hemen 3-4 gün sonra 20-25 seviyesine ulaşıyor. kanda görülebilir hale geliyor mesela. o ilk evrede, adet gününün geçmesini beklemeden, evde idrarınla yapıyorsun bu testi. eğer bi gebelik varsa, erken dönemde öğrenebiliyorsun.
senin şimdi 24 ünde canım bu aralar yumurtan dölleniyor gbii geliyor bana, inşalalh yanılmıyorumdur bebem..
canım bu erken gebelik testleri döllenmeden 5 gün sonra bile hamile olduğunu idrarda çıkartıyor.. fortel diye bi marka biliyorum kesin sonuç veriyormuş,
kızııııımm ben acaba hangi donemde 70 gun eksiyim yaaaaaa. hımmm
tesekkür ederim canım bilgin için gül_sen sanada çok tesekkürler peki bende denesemi acaba ya yanılma payı varmı ben 7 martta ilk asılamamı yaptırdım ve sonucu çok merak ediyorum doktorum adet tarihinden 1 hafta sonra dedi ama beklemem imkansız gibi görünüyo sizce ne yapsam
Gülseeeeeennnnn ne durumdasın anlat canım :)))) ya ben de yorgunluk haricinde giç bir belirti yok(
ya bi dur bacım :))
aynını ben de düşündüm ama, kızı heveslendirmiyim diye demedim.
ama o bahsettiğin döllenme ağrısı.. çok kendini dinlersen ancak farkedilebilecek bişey. bi anlık bi his. bi küçük patlama hissi içinde.
sonraki 2-3 günden sonra da rahme düşme acısı oluyor. yine kendinidinlersen farkedersin. o da bi anlık bi ''pat diye düşme'' hissi içinde. bişey biyere düşüyor hissi... minicik bişey. çok dikkatle takip edersen anlarsın ancak.
sonrasında da yine kendini dinlersen, hafif batmalar olur sağlı sollu...
ama çekmeler, kasıklarda iki yanda, ufak çekmeler.. kendini dinlemeye pek gerek yok... adet gününden 3-4 gün evvel başlıyorlar. gebelik varsa, muhakkak hissedilir bişeydir yani o çekilmeler.
kuzummm dün bende çok halsizdim uykum geliyordu durmadan, ama bugün iyiym canım adet olcakmış gbii akıntım başladı ve bacaklarıma doğru uğuşur benim adet olduğum zaman öle bişeyler oluyor, birde göğüslerim eskisi gibi acımıyor, birde kasıklarımda batmalar var, sonrada gazman oluyorum.. gaz sancısı galiba, günler yaklaştıkça umudum azalıyor. birde adet öncesnde olduğu gibi hiç şişlik yok tatlım karnımda falan.. bugün bir arkadaşa sinir oldum sen hamile değilsin diyip duruyor bir iki aya kadar hamile olcan ve kızın olcak diyip duruyor sinir oldum yaaa(( bir de çin takvimine taktım kafayı bu ay hamile olursma oğluşum olcak:)))
ya bi dur bacım :))
aynını ben de düşündüm ama, kızı heveslendirmiyim diye demedim.
ama o bahsettiğin döllenme ağrısı.. çok kendini dinlersen ancak farkedilebilecek bişey. bi anlık bi his. bi küçük patlama hissi içinde.
sonraki 2-3 günden sonra da rahme düşme acısı oluyor. yine kendinidinlersen farkedersin. o da bi anlık bi ''pat diye düşme'' hissi içinde. bişey biyere düşüyor hissi... minicik bişey. çok dikkatle takip edersen anlarsın ancak.
sonrasında da yine kendini dinlersen, hafif batmalar olur sağlı sollu...
ama çekmeler, kasıklarda iki yanda, ufak çekmeler.. kendini dinlemeye pek gerek yok... adet gününden 3-4 gün evvel başlıyorlar. gebelik varsa, muhakkak hissedilir bişeydir yani o çekilmeler.
ayy öle mi diyon yalel ya umutlandırdım şimid dimi inşallah umut ettirmem boşa çıkmaz canım ya,,, tatlım bu arada sende beni son derece umutlandırdın çünkü bu anlattıklarının hepsi bende oldu, hele o döllenme zamanı kasıktaki batmam çok fazla belli etti kendimi tabi bunlar psikolojikte olabilir, 5 gün sonra öğreniriz inşallah canım...
aynen.. fortel, tek tavsiyemdir.
birsürü erken gebelik testi kullandım, fortel markayı tek geçerim. hiç yanılmadı.. çok erken yaparım ben testi, yumurtladıktan 5-6 gün sonra yaparım muhakkak. varsa vardır, yoksa yoktur :)
bunu bilemicem valla :))))
kendileri sana takvim gönderiyorlar, o takvimdeki günlerde görüyorsun eksi yüklü günlerini.. :))
Mrhb arkadaslar istanbul bağcılar çevresinde iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum yardımcı olabilicek kimse varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?