Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ayy öle mi diyon yalel ya umutlandırdım şimid dimi inşallah umut ettirmem boşa çıkmaz canım ya,,, tatlım bu arada sende beni son derece umutlandırdın çünkü bu anlattıklarının hepsi bende oldu, hele o döllenme zamanı kasıktaki batmam çok fazla belli etti kendimi tabi bunlar psikolojikte olabilir, 5 gün sonra öğreniriz inşallah canım...

gülsen sende asılamamı yaptırdın

o çin takvimi fasa fiso, biliyorsun di mi gül-sen?
ona göre, benim begüm, aslında erkek olmalıydı mesela :))

benimde şimdiye kadar bütün arkadaşlarım ve aile çevremdekilere baktım hepsi çıktı, hatta şuan iki tanesi net bişekilde çıktı... bilmiyom valla,,,,

yalelcimmmmm:
ya sen bana cevap verdinmi bilmiyom burası çok yoğun ama benim bu progestana nediyosun tatlım?

yok tatlım, herhangi bir tedavi görmedim ben sadece, insilün direnci için şeker ilacı kulanıyorum günde bir tane, o yumurtaların tembelleşmesini engellicekmiş...

peki belirtilerinden bahsedermisin biraz sanki bendede var o belirtilerden de

O nasıl oluyor ya yıne bırseycıkler mı kacırdık ne yaptık...

Yalelcim çocuklardan anca fırsat bulabildim..Uyandılar ,yemeklerini yedirmek için tekrar kalkıcam pc den..Ama genelde açık burası da..

Genellikle düzenlidir adetlerim..28 günde 1 olurum..
Ayın 11 inde bekliyordum...Son iki gün çok gazlıydım..Bu gün daha rahatım..Gidip geliyorum wc ye iç çamaşırımda lekelenme vs var mı diye..Gelen giden yok..Tabi testler negatif..Belki de bu ay gecikmeli adet olurum..Yumurtlamam adetimin 17. günü oldu..Yani gülen yüzü 17. gün gördüm...En son ilişki de adetimin 21. günü olmuştu...

:))))) sen boşver başkalarının yaptığı yorumları,varsa vardır yoksa yoktur zaten dimi ama :))) ben birde grip oldum,dğnden beri bütün hava alan yerlerim tıkalı,ilaç bile almıyorum ne olur olmaz diye :)))

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim..:))) Ya bende bi akıntı falan başlamadı kızlar ya da ben farkedemiyorum, yumurtlamadan kaç gün önce başlıyordu bu akıntı???

AAAA kızdım bak şimdi. bu kdar boş bir şeye kafanı takmıs olamazsın. müneccim nanesi mi yedin deseydin ya. boşver sakın sakın sakınnnnn bu tip lafları duyma aaa sinek geçti de bitir mevzuyu:)

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim..:))) Ya bende bi akıntı falan başlamadı kızlar ya da ben farkedemiyorum, yumurtlamadan kaç gün önce başlıyordu bu akıntı???

hosgeldin tatlım. walla ben yumurtlama - akıntı muhabbetini bilmiom. bilirsiniz ezbere çalışırım ben:) ama akıntım war - uyuz oluom bu hisse su aralarda

hosgeldin tatlım. walla ben yumurtlama - akıntı muhabbetini bilmiom. bilirsiniz ezbere çalışırım ben:) ama akıntım war - uyuz oluom bu hisse su aralarda

ya ben anlamadım bu işi, cmtsi mesela daha fazla akıntım vardı ama bugün sabah pek bişiy yok.. deneme sırasında da hissediyorum zaten ben ne kadar akıntı var yok.. bugün pek bişiy yoktu.. off yaa, aman bana ne biz deneme yapıyoruz zaten sürekli, önce olmuşsa da sonra olacaksa da kaçırma şansım yoktur herhalde.. hoş geçen aylarda da aynısını yaptık ama tutturamadık o ayrı konu:))

canım walla ben yumurtlama haftası ve akıntı baglantısını bilmiorum gerçekten. 9 undan dune e kadar yumurtlama gunlerimdi. ama benimde dun ve bugun cok akıntım var. ama ne bilim sogan suyundandır diom buyuk ihtimalle:))))))))))) ay boşver ya canım vardır zamanı. bu kadar ugrasamıcam nie aktı die:)))))))))) inşallah tutturursun bebem nisan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…