- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.721
ya bi dur bacım :))
aynını ben de düşündüm ama, kızı heveslendirmiyim diye demedim.
ama o bahsettiğin döllenme ağrısı.. çok kendini dinlersen ancak farkedilebilecek bişey. bi anlık bi his. bi küçük patlama hissi içinde.
sonraki 2-3 günden sonra da rahme düşme acısı oluyor. yine kendinidinlersen farkedersin. o da bi anlık bi ''pat diye düşme'' hissi içinde. bişey biyere düşüyor hissi... minicik bişey. çok dikkatle takip edersen anlarsın ancak.
sonrasında da yine kendini dinlersen, hafif batmalar olur sağlı sollu...
ama çekmeler, kasıklarda iki yanda, ufak çekmeler.. kendini dinlemeye pek gerek yok... adet gününden 3-4 gün evvel başlıyorlar. gebelik varsa, muhakkak hissedilir bişeydir yani o çekilmeler.
aynen.. fortel, tek tavsiyemdir.
birsürü erken gebelik testi kullandım, fortel markayı tek geçerim. hiç yanılmadı.. çok erken yaparım ben testi, yumurtladıktan 5-6 gün sonra yaparım muhakkak. varsa vardır, yoksa yoktur :)
kuzummm dün bende çok halsizdim uykum geliyordu durmadan, ama bugün iyiym canım adet olcakmış gbii akıntım başladı ve bacaklarıma doğru uğuşur benim adet olduğum zaman öle bişeyler oluyor, birde göğüslerim eskisi gibi acımıyor, birde kasıklarımda batmalar var, sonrada gazman oluyorum.. gaz sancısı galiba, günler yaklaştıkça umudum azalıyor. birde adet öncesnde olduğu gibi hiç şişlik yok tatlım karnımda falan.. bugün bir arkadaşa sinir oldum sen hamile değilsin diyip duruyor bir iki aya kadar hamile olcan ve kızın olcak diyip duruyor sinir oldum yaaa(( bir de çin takvimine taktım kafayı bu ay hamile olursma oğluşum olcak:)))
gungoren kolan uzak mı sana?
o çin takvimi fasa fiso, biliyorsun di mi gül-sen?
ona göre, benim begüm, aslında erkek olmalıydı mesela :))
ya bi dur bacım :))
aynını ben de düşündüm ama, kızı heveslendirmiyim diye demedim.
ama o bahsettiğin döllenme ağrısı.. çok kendini dinlersen ancak farkedilebilecek bişey. bi anlık bi his. bi küçük patlama hissi içinde.
sonraki 2-3 günden sonra da rahme düşme acısı oluyor. yine kendinidinlersen farkedersin. o da bi anlık bi ''pat diye düşme'' hissi içinde. bişey biyere düşüyor hissi... minicik bişey. çok dikkatle takip edersen anlarsın ancak.
sonrasında da yine kendini dinlersen, hafif batmalar olur sağlı sollu...
ama çekmeler, kasıklarda iki yanda, ufak çekmeler.. kendini dinlemeye pek gerek yok... adet gününden 3-4 gün evvel başlıyorlar. gebelik varsa, muhakkak hissedilir bişeydir yani o çekilmeler.
aynen.. fortel, tek tavsiyemdir.
birsürü erken gebelik testi kullandım, fortel markayı tek geçerim. hiç yanılmadı.. çok erken yaparım ben testi, yumurtladıktan 5-6 gün sonra yaparım muhakkak. varsa vardır, yoksa yoktur :)
gülsen sende asılamamı yaptırdın
benimde şimdiye kadar bütün arkadaşlarım ve aile çevremdekilere baktım hepsi çıktı, hatta şuan iki tanesi net bişekilde çıktı... bilmiyom valla,,,,
yok tatlım, herhangi bir tedavi görmedim ben sadece, insilün direnci için şeker ilacı kulanıyorum günde bir tane, o yumurtaların tembelleşmesini engellicekmiş...
kuzummm dün bende çok halsizdim uykum geliyordu durmadan, ama bugün iyiym canım adet olcakmış gbii akıntım başladı ve bacaklarıma doğru uğuşur benim adet olduğum zaman öle bişeyler oluyor, birde göğüslerim eskisi gibi acımıyor, birde kasıklarımda batmalar var, sonrada gazman oluyorum.. gaz sancısı galiba, günler yaklaştıkça umudum azalıyor. birde adet öncesnde olduğu gibi hiç şişlik yok tatlım karnımda falan.. bugün bir arkadaşa sinir oldum sen hamile değilsin diyip duruyor bir iki aya kadar hamile olcan ve kızın olcak diyip duruyor sinir oldum yaaa(( bir de çin takvimine taktım kafayı bu ay hamile olursma oğluşum olcak:)))
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim..:))) Ya bende bi akıntı falan başlamadı kızlar ya da ben farkedemiyorum, yumurtlamadan kaç gün önce başlıyordu bu akıntı???
h gedın tatlım.....senın yumurtlma haftası ne zman...
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim..:))) Ya bende bi akıntı falan başlamadı kızlar ya da ben farkedemiyorum, yumurtlamadan kaç gün önce başlıyordu bu akıntı???
canım bende ist.yeniyim bağcılar güneşlide oturuyorum bilmiyorum güngören uzakmı yakınmıgungoren kolan uzak mı sana?
hosgeldin tatlım. walla ben yumurtlama - akıntı muhabbetini bilmiom. bilirsiniz ezbere çalışırım ben:) ama akıntım war - uyuz oluom bu hisse su aralarda
canım bende ist.yeniyim bağcılar güneşlide oturuyorum bilmiyorum güngören uzakmı yakınmı
ya ben anlamadım bu işi, cmtsi mesela daha fazla akıntım vardı ama bugün sabah pek bişiy yok.. deneme sırasında da hissediyorum zaten ben ne kadar akıntı var yok.. bugün pek bişiy yoktu.. off yaa, aman bana ne biz deneme yapıyoruz zaten sürekli, önce olmuşsa da sonra olacaksa da kaçırma şansım yoktur herhalde.. hoş geçen aylarda da aynısını yaptık ama tutturamadık o ayrı konu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?