- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.741
ya ben anlamadım bu işi, cmtsi mesela daha fazla akıntım vardı ama bugün sabah pek bişiy yok.. deneme sırasında da hissediyorum zaten ben ne kadar akıntı var yok.. bugün pek bişiy yoktu.. off yaa, aman bana ne biz deneme yapıyoruz zaten sürekli, önce olmuşsa da sonra olacaksa da kaçırma şansım yoktur herhalde.. hoş geçen aylarda da aynısını yaptık ama tutturamadık o ayrı konu:))
ya ben anlamadım bu işi, cmtsi mesela daha fazla akıntım vardı ama bugün sabah pek bişiy yok.. deneme sırasında da hissediyorum zaten ben ne kadar akıntı var yok.. bugün pek bişiy yoktu.. off yaa, aman bana ne biz deneme yapıyoruz zaten sürekli, önce olmuşsa da sonra olacaksa da kaçırma şansım yoktur herhalde.. hoş geçen aylarda da aynısını yaptık ama tutturamadık o ayrı konu:))
teşk.ederim cnm eşime sorarım akşamkolan hastanesi - murat ozturk tavsiye edebilirim. tek vesait olabilir biraz yurume mesafen kalabilir emin deegilim.
inşallah yavrimo:)) hayır zaten denemeler devam da merak ettim sadece:))canım walla ben yumurtlama haftası ve akıntı baglantısını bilmiorum gerçekten. 9 undan dune e kadar yumurtlama gunlerimdi. ama benimde dun ve bugun cok akıntım var. ama ne bilim sogan suyundandır diom buyuk ihtimalle:))))))))))) ay boşver ya canım vardır zamanı. bu kadar ugrasamıcam nie aktı die:)))))))))) inşallah tutturursun bebem yakında:)
benimde hiç akıntı yokken tuttu 14.günü.
inşallah yavrimo:)) hayır zaten denemeler devam da merak ettim sadece:))
Ay nasıl yani, akıntı vs yokmuydu?? adetten sonraki 14.günmü tatlım? ay benimde tutsa ne harika olardı:)
bu hafta kuzum, 14 ile 16 sı arası yumurtlamam lazım:)
Ay nasıl yani, akıntı vs yokmuydu?? adetten sonraki 14.günmü tatlım? ay benimde tutsa ne harika olardı:)
adetin başladığı günden itibaren 14 gün saydım o zaman tuttu hemde 14 şubata denk geldi :))
akıntı yok ve kuruluk varsa merak etme hatırlamıyormusun gecen ay bende de oyle olmustu yumurtlam haftasında hıc akıntım yok dıye bır calısma dahı yapmamıstım sogan kurunu kullandım dıye erkenden yumurtladım demıstım...megerse onlar ıltıhap mıs yumurtlam haftasında da kuruluk vardı akıntım falan yoktu sen devam et calsımalara benım dustugum yanlısa dusme...
evet evet devam full. yımırtlama gunu olması sartmı canımmm. gencizzz fıkır fıkır fıkırdamak lazım şimdiiii:)
:)
Ya kimse anlamıyor benim derdimiiiii:))))))) ya benim derdim sadece bu dönem deneme yapmak değil, bilakis bu dönem sayısını azaltmak, yoksa ona kalsa sabah öğle akşam deneme olacak:)))) Gözümün içine bakıyor ne zaman bitcek bu kısıtlı dönem diye, ne şantajlar ne tehditlerle hizaya çekiyorum ben onu bacımmm:) yoksa o fıkırdak fıkırdak halimizle bir cacık olmadı 3 ay, az daha usturuplu takılıyorum bu ay:)))
:) çok da güzel bir güne denk gelmiş tatlım.. bakalım benim de 15i yumurtlama tarihim hesaplamalrıma göre ama görücez tutacak mmı diye:) ama kuruluk sende de olmuş o yüzden dert etmiyorum onu ben artık:)) Sen Nasılsın bu arada?
He kuzum, baksana bucada da aynısı olmuş ama tutmuş, darısı başımıza artık:))
Ya kimse anlamıyor benim derdimiiiii:))))))) ya benim derdim sadece bu dönem deneme yapmak değil, bilakis bu dönem sayısını azaltmak, yoksa ona kalsa sabah öğle akşam deneme olacak:)))) Gözümün içine bakıyor ne zaman bitcek bu kısıtlı dönem diye, ne şantajlar ne tehditlerle hizaya çekiyorum ben onu bacımmm:) yoksa o fıkırdak fıkırdak halimizle bir cacık olmadı 3 ay, az daha usturuplu takılıyorum bu ay:)))
:) çok da güzel bir güne denk gelmiş tatlım.. bakalım benim de 15i yumurtlama tarihim hesaplamalrıma göre ama görücez tutacak mmı diye:) ama kuruluk sende de olmuş o yüzden dert etmiyorum onu ben artık:)) Sen Nasılsın bu arada?
hikaye kısmını geçtik bildiğin tehdit modundayım ehehehe bu tutuyooo:)))aaa bebeğimmm sen artık acık durulmak istiyosun yaneeee. o zman hikaye yaz beyine azaltmak için, ne blim yaw öle bişiler işte:):):)
tatlım soyledım ya gecen ay bende yasadım sogan kurunun bır etkın ozellıgıde bu olsa gerek yumurtlama haftasında bende de akıntı olurdu gecen ay yasamdım o hafta akıntım yok dıye zaten kocıs de yok tu benım bır calsımam olmadı...akıntım yok erken yumurtladım dıye...tam gaz devam calıs tatlım ıns bızlerınde olcak allahın ıznııle tabı gonlumuz bundan yana
iyiyim canım teşekkür edrim bebeğimle günleri sayıyoruz işte :) kuruluğu dert etme hiç olmadığı kadar kuruluk vardı tuttu.
canım bu çin takvimi senin yaşına ve hamile kaldığın aya göre bebeğinin cinsiyetini ortaya koyuyor. ama bazısında tutmuyormuş, benim şimdiye kadar araştırdığım bütün arkadaş ve akrabalarda tuttu. ben dur sana onun linkini atayım. in Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Tahmini, in Takvimi Hesaplama, Doum Ya burdan öğrenebilirsin canım, yada google çin takvimi diye yaz hemen çıkar karşına maviler erkek, pembeler kız..bide bu çin takvimi ne ya kızlar
canım bende bütün belirtiler var, göğüslerde hassasiyet hatta ilk kez bu kadar çok canım yandı göğüs acısından, geceleri beni uyandırıyordu ağrılor ağlayacaktım nerdeyse, birde göğüslerimin damarları bi belirginleşti, kasıklarımda devamlı batmalar bazen şiddetli, birde geceleri mide kazıntısı ile uyanıyorum.. belirli zamanlardaki akıntılar. böyle şeyler canım inşallah bunlar adet belirtilerim değildir....peki belirtilerinden bahsedermisin biraz sanki bendede var o belirtilerden de
O nasıl oluyor ya yıne bırseycıkler mı kacırdık ne yaptık...
:))))) sen boşver başkalarının yaptığı yorumları,varsa vardır yoksa yoktur zaten dimi ama :))) ben birde grip oldum,dğnden beri bütün hava alan yerlerim tıkalı,ilaç bile almıyorum ne olur olmaz diye :)))
bende çok kızdım özlemcim.. ama ben o kıza kızdım sen bana kızıyor gibisin...AAAA kızdım bak şimdi. bu kdar boş bir şeye kafanı takmıs olamazsın. müneccim nanesi mi yedin deseydin ya. boşver sakın sakın sakınnnnn bu tip lafları duyma aaa sinek geçti de bitir mevzuyu:)
canım ya demek daha yumurtlamamışsın, çünkü yumurtalam olduğu gün akıntı oluyor hatta biraz vajinana elini sokup sıvıyı alırsan baş parmağın ve işarat parmağınla bak yumurta beyazı gibi uzuyor sıvı, benim öle oldu, ama ne kadar tuturduk bilemiyorum canım. birde sen adet olduğun günden geri say bence bi yerde okudum, yumurtalama tarihini adet olduğun günden 14 gün geriye saymak gerekiyormuş çünkü, yumurtalamadan 14 gün sonra hamile değilsen adet oluyormuşsun. mesala 28 gün adet olanlar için bu farketmiyor tabi çünkü tam ortası 14 ama 30 gün de bir adet olanlar için yumurtlama günü 16 diye hesaplanıyor canım..ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim..:))) Ya bende bi akıntı falan başlamadı kızlar ya da ben farkedemiyorum, yumurtlamadan kaç gün önce başlıyordu bu akıntı???
adetin başladığı günden itibaren 14 gün saydım o zaman tuttu hemde 14 şubata denk geldi :))
:)) evet öyle oluyor di mi?
aslında normalde sürekli olan şeyler bunlar. bağırsak hareketlerin onlar senin belus :) kasıklarda sağda-solda-ortada sürekli bişeyler seğiriyor di mi?
aklın oralarda olunca farkediyorsun sen onları... eskiden de vardı yani :))
hamileler de, bu hareketleri hep bebek sanırmışlar.. ama ilk hamilelikte minimum 18. hafta gibi falan hissedilebilir bir bebek... ikinci hamilelikte artık anne adayı tecrübeli oluyormuş, 15. haftalarda falan hissedebilirmiş bebeğini...
hikaye kısmını geçtik bildiğin tehdit modundayım ehehehe bu tutuyooo:)))
Olacak tabii tatlımmm, inşallah da çok yakındaaa.. sende bu ay o dediğimiz tarihler dışında da fırsat oldukça deneme yap tatlım, belli olmuyor bu işler çünkü..
:) Ne güzel işte 2 kişisiniz artık:) Aman dikkat et kendine bu sıralar, mevsimler de dönmeye başladı, yeğenimiz sana emanet yani:)) Dert etmiyorum artık kuruluk akıntı falan, baksana heran herşey olabiliyor demek ki:) deneyip gerisini allaha bırakıcaz artık:)
bende çok kızdım özlemcim.. ama ben o kıza kızdım sen bana kızıyor gibisin...tamam canım ya o kızla birdaha çocuk hakkında konuşmıcam moralimi bozuyor..bozuyordu yani:)))
hikaye kısmını geçtik bildiğin tehdit modundayım ehehehe bu tutuyooo:)))
Olacak tabii tatlımmm, inşallah da çok yakındaaa.. sende bu ay o dediğimiz tarihler dışında da fırsat oldukça deneme yap tatlım, belli olmuyor bu işler çünkü..
:) Ne güzel işte 2 kişisiniz artık:) Aman dikkat et kendine bu sıralar, mevsimler de dönmeye başladı, yeğenimiz sana emanet yani:)) Dert etmiyorum artık kuruluk akıntı falan, baksana heran herşey olabiliyor demek ki:) deneyip gerisini allaha bırakıcaz artık:)
ya hele hele akşam vakitleri hiç çekilmio biliomusun yorgun argın. hayır şimdi bak bir de şöle bişi var. akşam gidiom hadi yaptın diyelim yarım saat yatacan ya vakit geçio, saat 10 sa 10.30 oluo. uyku basıo yatakta. kalkıcan banyo yapcan saç kurutcan bir de saçını yapcan gidio saatler:))))) wallahi eziyet benim için ya. su son zamanlrda sırf bu yuzden isyanlardayımm ama içimden tabii
ben 27 günde bir oluyorum demek ki 13. gün bu da 14 ya da 15 i demek :)canım ya demek daha yumurtlamamışsın, çünkü yumurtalam olduğu gün akıntı oluyor hatta biraz vajinana elini sokup sıvıyı alırsan baş parmağın ve işarat parmağınla bak yumurta beyazı gibi uzuyor sıvı, benim öle oldu, ama ne kadar tuturduk bilemiyorum canım. birde sen adet olduğun günden geri say bence bi yerde okudum, yumurtalama tarihini adet olduğun günden 14 gün geriye saymak gerekiyormuş çünkü, yumurtalamadan 14 gün sonra hamile değilsen adet oluyormuşsun. mesala 28 gün adet olanlar için bu farketmiyor tabi çünkü tam ortası 14 ama 30 gün de bir adet olanlar için yumurtlama günü 16 diye hesaplanıyor canım..
ya hele hele akşam vakitleri hiç çekilmio biliomusun yorgun argın. hayır şimdi bak bir de şöle bişi var. akşam gidiom hadi yaptın diyelim yarım saat yatacan ya vakit geçio, saat 10 sa 10.30 oluo. uyku basıo yatakta. kalkıcan banyo yapcan saç kurutcan bir de saçını yapcan gidio saatler:))))) wallahi eziyet benim için ya. su son zamanlrda sırf bu yuzden isyanlardayımm ama içimden tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?