- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.761
ben 27 günde bir oluyorum demek ki 13. gün bu da 14 ya da 15 i demek :)
oy kuzuma, bak şimdi hemen ben şikayetlerimi geri çektim bebeem, en azından evdeyim ben, gündüz devrilip dinleniyorum .. çalışınca zor ama gerçekten.. neyse yakında bebiş gelirse onun bahanesiyle uyursun bol bol:))) canın dinlenmek istediği an ay ben fenayım der atarsın kendini yatağa, eşine de canım şunu bunu çekiyo diye naz yaparak yatağa serviste yaptırırsın, ohhh gel keyfim gel yaparsın yani:))))
oy kuzuma, bak şimdi hemen ben şikayetlerimi geri çektim bebeem, en azından evdeyim ben, gündüz devrilip dinleniyorum .. çalışınca zor ama gerçekten.. neyse yakında bebiş gelirse onun bahanesiyle uyursun bol bol:))) canın dinlenmek istediği an ay ben fenayım der atarsın kendini yatağa, eşine de canım şunu bunu çekiyo diye naz yaparak yatağa serviste yaptırırsın, ohhh gel keyfim gel yaparsın yani:))))
benim anlamadığım ne biliyomusunuz adetin bitiminin hemen ertesi gün bu yumurtlama olmaz heralde demi
benim arkadaşım sadece o gün yapmış ve memlekete annesinin yanına gitti 1 ay kaldı dönüşte hamile olarak döndü kocişide yanında değildi
valla yumurtlama falan boş gelio artık bana nasip olunca her türlü tutuyomuş demekki
kırmızılar bittimi başlayasaya kadar hücummm tutar tutmaz Allah bilio artıkın
banucum bende senin gibi yaptım yumurtlama günü bütün herşeyi yaptım hamilelik adına ne zaman yumurtalam günü geçti eşimin beni gördüğü yok valla, yazık adama yakında boşar beni gbime geliyor:)))
ıns tatlım banucum ıste kocısı bulmak zor ıs ıste nobetlerı o tarıhlere denk getırtmedık e zaten benım hastalıgım bıtecek 1 hafta sonra baslıyoruz bıraz dınlenırız sonra tam gaz devam 10 gun ıcınde gecen ay banucum adetten sonrakı hafta calısmıstık hanı akıntım cok olunca kuruluk donemı yumurtlama haftasında olunca her ıs bıttı dıye zaen kocıs te yoktu dıye olmadı bana oyle gelıyorkı gercekten o 10 gunde ıs var:))aman bılmıyorum tatlım mıllet saymadan bıcmeden bebek sahıbı oluyor acaba bız cok mu ugrasıyoruz ust katta kı komsum geldı bıraz once yumurtlama gununde ılıskıye gırersen erkek bebegın olur demısler bununda bır kızı vardı gercekten ıkıncıye 14.gunu yaptım hamıle kaldım ama tekrar bır kızı olmus ılk denemesınde bız okadar carp bol topla bır tutturamdık:))
benim anlamadığım ne biliyomusunuz adetin bitiminin hemen ertesi gün bu yumurtlama olmaz heralde demi
benim arkadaşım sadece o gün yapmış ve memlekete annesinin yanına gitti 1 ay kaldı dönüşte hamile olarak döndü kocişide yanında değildi
valla yumurtlama falan boş gelio artık bana nasip olunca her türlü tutuyomuş demekki
ya hiç sorma bir de o var. bebiş gelince nolucak. al sana yeni bir topik daha:))))))))
canım bu çin takvimi senin yaşına ve hamile kaldığın aya göre bebeğinin cinsiyetini ortaya koyuyor. ama bazısında tutmuyormuş, benim şimdiye kadar araştırdığım bütün arkadaş ve akrabalarda tuttu. ben dur sana onun linkini atayım. in Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Tahmini, in Takvimi Hesaplama, Doum Ya burdan öğrenebilirsin canım, yada google çin takvimi diye yaz hemen çıkar karşına maviler erkek, pembeler kız..
canım bende bütün belirtiler var, göğüslerde hassasiyet hatta ilk kez bu kadar çok canım yandı göğüs acısından, geceleri beni uyandırıyordu ağrılor ağlayacaktım nerdeyse, birde göğüslerimin damarları bi belirginleşti, kasıklarımda devamlı batmalar bazen şiddetli, birde geceleri mide kazıntısı ile uyanıyorum.. belirli zamanlardaki akıntılar. böyle şeyler canım inşallah bunlar adet belirtilerim değildir....
çin takvimi canım şu cocuk cinsiyetini belirlemede yardımcı oluyor. yaşına ve hamile kaldığın aya göre belirleniyor..
aynen kuzum varsa vardır yoksa yoktur... inşallah vardır ama bebem yaaa,, hiç sorma canım bende bir haftadır gribim ama direncimi kaybetmemek için elimden gelen herşeyi yapıyorum boğazım acıyor sesim hafıf çatallı ve kısık.... bütün meyveleri yiyorum. ya hamileysem diyorm bebeğime bişey olursa diye ödüm kopuyor, deli gibi bal yemeğe başladım uzun zamandır yememiştim mesala.. alma ilaç falan canım ıhlamur iç içine limon sık biraz birde sıcak suya bal karıştır iç canım ilaç içme bencede,,
bende çok kızdım özlemcim.. ama ben o kıza kızdım sen bana kızıyor gibisin...tamam canım ya o kızla birdaha çocuk hakkında konuşmıcam moralimi bozuyor..bozuyordu yani:)))
canım ya demek daha yumurtlamamışsın, çünkü yumurtalam olduğu gün akıntı oluyor hatta biraz vajinana elini sokup sıvıyı alırsan baş parmağın ve işarat parmağınla bak yumurta beyazı gibi uzuyor sıvı, benim öle oldu, ama ne kadar tuturduk bilemiyorum canım. birde sen adet olduğun günden geri say bence bi yerde okudum, yumurtalama tarihini adet olduğun günden 14 gün geriye saymak gerekiyormuş çünkü, yumurtalamadan 14 gün sonra hamile değilsen adet oluyormuşsun. mesala 28 gün adet olanlar için bu farketmiyor tabi çünkü tam ortası 14 ama 30 gün de bir adet olanlar için yumurtlama günü 16 diye hesaplanıyor canım..
buca tatlım sen 28 günde bir mi adet oluyorsun,
hahahah hiç dee bileee, zor boşar, nereden bulcak senin gibi harika bir kadını bi daha
anlatın anlatın böyle eli konu komşuyu saçma sapan zamanlarda hamiş kalmışlar diye, zaten hesap yapmaktan nevri dönmüş bünyemin şaftı iyice kaysın... ee napcaz yani, demek ki herşey olabiliyor, bebiş olana kadar kocalarla sürekli temas hallerine devam demek ki, ay sıkıntı geldi valla içime yahu:))))[/QUOTE
canım benim sağolasın, valla sen insana moral vermekte bire birsin. :)))
aynen öle tatlım senin bu akşam olur inşallah, iyi çalış emi:)))
ya hiç sorma bir de o var. bebiş gelince nolucak. al sana yeni bir topik daha:))))))))
kızlar bir ay adetim gecikmişti belirtileri için bu siteye takıldım şimdi arada sırf şu hamile çıkıpta sevinenler oluyo ya onları takip etmek için bakıyorum bu arada yumurtlama günü herkeste 14. diye bişey yok bu herkese göre değişir 10 12 14 16 18 Allah ol dedimi oluyo bu insanoğlu yalnız bilenleriniz mevcuttur adetten sonra berrak akıntı gelir sonra bu akıntı iyice yumurta akına benzemeye başlar kıvamı rengi uzar ha işte bunu gör git bide eşini gör Allah verdiyse oluuur bu arada hiç korkmuyolarmı nazardan bu kadar çocuk isteyenlerin arasında hamileyim demeye dinimize göre bile 4 ay bebek saklanır
aslında eskiden annemlerde adet bittikten sonra biz yatmazdık babanla diyip duruyor o zamanlar hemen tutuyormuş, yani öle 14 gün önce sonra hesabı yokmuş, bu arada annemin 9 tane çocuğu olmuş...:)))
canım bazı kadınlar ( çok istisna da olsa ) bir ayın içinde birden fazla kez yumurtlayabiliyorlar.Bu bilimsel oalrak kanıtlanmış bir durum..
özlemcim bu topik daha zevkli olur ya., bak yine heyecan bastı bana...:))
o zaman napıyoruz, yumurtadığımızı sandığımız günler değil gün aşırı bir ay boyunca kocişler ile yatıyoruz.. (ben bir haftaya zor dayanıyom:)))))
canım bazı kadınlar ( çok istisna da olsa ) bir ayın içinde birden fazla kez yumurtlayabiliyorlar.Bu bilimsel oalrak kanıtlanmış bir durum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?