Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

benim anlamadığım ne biliyomusunuz adetin bitiminin hemen ertesi gün bu yumurtlama olmaz heralde demi
benim arkadaşım sadece o gün yapmış ve memlekete annesinin yanına gitti 1 ay kaldı dönüşte hamile olarak döndü kocişide yanında değildi
valla yumurtlama falan boş gelio artık bana nasip olunca her türlü tutuyomuş demekki
kırmızılar bittimi başlayasaya kadar hücummm tutar tutmaz Allah bilio artıkın

aynen öle tatlım senin bu akşam olur inşallah, iyi çalış emi:)))

YALEL bacim dedigin gibi yaptim orami burami sardim su torbasi koydum kat kat giyindim sogan kürü de kullaniom iki gundur insallah bu ay tutar Allahin izni ile ;......

kizlar bi de size aanlatmak istiyorum cok guzel bi ruya gordum az cok ruya tabirinden yorumdan anlayan varmi aramizda ????

ya hiç sorma bir de o var. bebiş gelince nolucak. al sana yeni bir topik daha:))))))))

aslında eskiden annemlerde adet bittikten sonra biz yatmazdık babanla diyip duruyor o zamanlar hemen tutuyormuş, yani öle 14 gün önce sonra hesabı yokmuş, bu arada annemin 9 tane çocuğu olmuş...:)))

hahahah hiç dee bileee, zor boşar, nereden bulcak senin gibi harika bir kadını bi daha

anlatın anlatın böyle eli konu komşuyu saçma sapan zamanlarda hamiş kalmışlar diye, zaten hesap yapmaktan nevri dönmüş bünyemin şaftı iyice kaysın... ee napcaz yani, demek ki herşey olabiliyor, bebiş olana kadar kocalarla sürekli temas hallerine devam demek ki, ay sıkıntı geldi valla içime yahu:))))

canım bazı kadınlar ( çok istisna da olsa ) bir ayın içinde birden fazla kez yumurtlayabiliyorlar.Bu bilimsel oalrak kanıtlanmış bir durum..

kızlar bir ay adetim gecikmişti belirtileri için bu siteye takıldım şimdi arada sırf şu hamile çıkıpta sevinenler oluyo ya onları takip etmek için bakıyorum bu arada yumurtlama günü herkeste 14. diye bişey yok bu herkese göre değişir 10 12 14 16 18 Allah ol dedimi oluyo bu insanoğlu yalnız bilenleriniz mevcuttur adetten sonra berrak akıntı gelir sonra bu akıntı iyice yumurta akına benzemeye başlar kıvamı rengi uzar ha işte bunu gör git bide eşini gör Allah verdiyse oluuur bu arada hiç korkmuyolarmı nazardan bu kadar çocuk isteyenlerin arasında hamileyim demeye dinimize göre bile 4 ay bebek saklanır

ben saç falan yapmıom artık fenalık geldi kurutuom ertesi günde topla yallah işe fenalık geldi banada artık ya havalarda soğuk zaten bizde klimayla ısınıyoruz diyer odaları düşünün artık :)

gül_sen canım benim ilk asılama oldu bu ay 2 3 gün kahverengi akıntım oldu doktor 2 gün sonra esinle ilişki dedi uyguladık ve sonra kahverengi akıntılarım kesildi benim normalden fazla akıntılarım olurdu asılamadan sonra kesildi tamamen sol tarafımda bi ağırlık var gibi yan yatınca falan rahatsızlık veriyo ve istahım acıldı ama gögüslerimde bi belirti yok acaba sizce tutumusmudur kızlar yorumlarınızı bekliyorum

aynen öle tatlım senin bu akşam olur inşallah, iyi çalış emi:)))

çalışıyoz bacım çalışıyoruz:) bu akşam da tekrar çalışma yapcaz artık bakalım nolcak, oramı buramı da sardım sabahtandır, odun sobası kıvamında bir sıcaklıkla dolanmaktayım ay bayılacağım yahu aaa yetti valla:)))

ya hiç sorma bir de o var. bebiş gelince nolucak. al sana yeni bir topik daha:))))))))

ahahahahahaha:)))) ömür biter topik bitmez bacııııııııııııııımmmmmm:)) bizde bu çene oldukça oooo daha ne topikler açarız:))))

nerde yazıyor peki bu 4 ay söylenmez olayı ??

aslında eskiden annemlerde adet bittikten sonra biz yatmazdık babanla diyip duruyor o zamanlar hemen tutuyormuş, yani öle 14 gün önce sonra hesabı yokmuş, bu arada annemin 9 tane çocuğu olmuş...:)))

evet eskiler öyle diyo için temizlendiyi için kanallar açık oluyo heralde :)

canım bazı kadınlar ( çok istisna da olsa ) bir ayın içinde birden fazla kez yumurtlayabiliyorlar.Bu bilimsel oalrak kanıtlanmış bir durum..

o zaman napıyoruz, yumurtadığımızı sandığımız günler değil gün aşırı bir ay boyunca kocişler ile yatıyoruz.. (ben bir haftaya zor dayanıyom:)))))

kafayı yedik hepten bide omu varmış yahu ne beceriksiz çıktık beeee millet kaç defa yumurtluyo biz tembel çıktık yuh bizeee utanalım utanalımmm :):):):):):):):):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…