Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

evet orası ole. ama açılacak ilk topik neydi şeker ve bence de kesinlikle açılmsı gereken bir topic. malzeme bol ve komik cunku:))))))))))

canım benim inşallah tutmuştur. sen kafanı takma canım hayırlısı ile inşalalh bebek haberlerini alırsın canım.. belirti bekleme burdaki arkadaşların bazılarının hiç belirtisi olmadığı halde hamile çıktılar, yani bu kişiden kişiye değişir. benim bütün belirtilerim var ama belki hamile değilimdir. canım belli olmaz bu işler kader kısmet herşeyin hayırlısı...

4 ay olayını hiç bilmiyorum inan ki.. Ama niye korksunlar arkadaşım, herkes bebiş istiyor uğraşıyor , birinin güzel haberi mutlu ediyor diğerlerini de, haa elbette kimse kimsenin içini niyetini bilemez, arada kem gözlerde olabilier elbette ama melek gibi daha o bebişler, allah korur onları..

İnşallah tutmuştur tatlım..
ne zaman belli olacak??

canım benim sağolasın, valla sen insana moral vermekte bire birsin. :)))

Moral vermek için değil kuzum, gerçeklet bunlar harikayız mı harikayız işte var mı daha ötesi:)

gül rumuzlu arkadaşda annesinin adet bitiminden sonra yapmadığını o günlerde ihtimalin daha çok olduğu için yapmadığını yazmış lakin dikkatinizi çekerim kadının 9 çocuğu varmış yani adet bitininden daha tehlikeli günleri bulmuş kendisi

kafayı yedik hepten bide omu varmış yahu ne beceriksiz çıktık beeee millet kaç defa yumurtluyo biz tembel çıktık yuh bizeee utanalım utanalımmm :):):):):):):):):

vallahi var,millette ne hatunla var :))) hani ceketini üstüme atsa hamile kalıyorum dedikleri olay bu kanımca :))

banucum bence sabahları yapda yap, çünkü sperm kalitesi ve hareketliliği sabahları daha çokmuş, birde kocana keçiboynuzu kürü yap eşinin spermleri iyi ama fazla mal göz çıkarmaz canım..

canım inş tutmusdur seninde benimde ve isteyen herkesinde rabbim hepimizin hakkında hayırlısı inş

banucum bence sabahları yapda yap, çünkü sperm kalitesi ve hareketliliği sabahları daha çokmuş, birde kocana keçiboynuzu kürü yap eşinin spermleri iyi ama fazla mal göz çıkarmaz canım..

puhahahahaha. beni benden aldı bu cumle, dogru soluonn bende yapcam aynı seyı, fazla mal goz çıakrmaz ne de olsa:))))))))

vallahi var,millette ne hatunla var :))) hani ceketini üstüme atsa hamile kalıyorum dedikleri olay bu kanımca :))

hürrem hesabı:))

alemsin canım yaa,öldürcen mi kız sen bizi :))))

demekki babama söz dinletememiş...

Bugün sabah çok erken yaptık zaten o yüzden yine yarın sabah gibi yaparız bakma sen benim akşam dediğime:))) Keçiboynuzunu burda bulmam zor tatlım, ama eşim zinc+b6 vitamini kullanmaya başladı 2 hafta olacak, hücre yenilenmesi vs ile birlikte işte spremler için de işe yarıyor..

kızlar ben anlamadım ya akıntı yumurtlama oluncamı oluyo yani akıntı olunca iliskiyemi giricen yoksa akıntı olduktan sonra artık o ay tutmadı mı demek

banuuuuuuu latttttttt yalellllllll:
ya bugün bana kimse cevap vermiyomuuuuuu:
ağlıyacam şimdi beeee:
yoksa veriyonuzda benmi bulamıyom :

:)))haklsın walla kadına bebek falan dusundugumu soylemdım o geldı artık dusun dusun dıye ordan kendı anlattı:))nasp banu dedgın sekılde de sen de esınde sıkılıyor walla odev mıs gıbı gelıyor dedıgın gıbı rabbım nasıp edecek bu ay sadce yumurtlam haftası calsıcagım bıraz dınleneyım oda bende belkı bı ıkı kez olabılır ama bıraz dınlenmekten yanayım..su cın takvımı ne kadar dogrulugu varmıs acaba merak etım YALELLCIM sen de bu cın takvımı ısı tuttmu yada DIGER hamıle kalan arkadas ve annelerımız aramızda bu takvım ısı tutan var mı....benım kuzen yenı hamılemıs daha 3 aylık acıpta haber vereryım dedım de sonra kızı umutlandırmayayım dıye vaz gectım esı cok ıstıyomus erkek dıye kuzende de bu takıntı var :)ben hala hamıle kalamdım ama oda 4.ayında tutturmustu nasıp bu ısler ya...hıc yumurtlma derdıen falan dusmedı oda evlendı hastaydı temızlenmıs o gece hamıle kalanlardan....

ağlıyacam şimdi beeee:

Ben buradyım anacımmmmm,
gevezelik yapınca arada kaynıyor be yahu kimin ne yazdığı bazen tatlım.. aman sen üzme ama kendini bebeeeem.... Nasılsın bakiiim???:)

ağlıyacam şimdi beeee:

gülden iyiki burdasın tatlım senin üzerinden çin takvimi hesaplaması yapabilirmiyim. bunun için yaşını öğrenmek istiyorum... bi sakıncası yoksa tabi canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…