- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.801
nerde yazıyor peki bu 4 ay söylenmez olayı ??
4 ay olayını hiç bilmiyorum inan ki.. Ama niye korksunlar arkadaşım, herkes bebiş istiyor uğraşıyor , birinin güzel haberi mutlu ediyor diğerlerini de, haa elbette kimse kimsenin içini niyetini bilemez, arada kem gözlerde olabilier elbette ama melek gibi daha o bebişler, allah korur onları..
İnşallah tutmuştur tatlım..
ne zaman belli olacak??
Moral vermek için değil kuzum, gerçeklet bunlarharikayız mı harikayız işte var mı daha ötesi:)
:))))) ee haklı ama kız, fazla mal göz çıkarmaz:)))))))))))))
kızlar ben anlamadım ya akıntı yumurtlama oluncamı oluyo yani akıntı olunca iliskiyemi giricen yoksa akıntı olduktan sonra artık o ay tutmadı mı demek
:)))haklsın walla kadına bebek falan dusundugumu soylemdım o geldı artık dusun dusun dıye ordan kendı anlattı:))nasp banu dedgın sekılde de sen de esınde sıkılıyor walla odev mıs gıbı gelıyor dedıgın gıbı rabbım nasıp edecek bu ay sadce yumurtlam haftası calsıcagım bıraz dınleneyım oda bende belkı bı ıkı kez olabılır ama bıraz dınlenmekten yanayım..su cın takvımı ne kadar dogrulugu varmıs acaba merak etım YALELLCIM sen de bu cın takvımı ısı tuttmu yada DIGER hamıle kalan arkadas ve annelerımız aramızda bu takvım ısı tutan var mı....benım kuzen yenı hamılemıs daha 3 aylık acıpta haber vereryım dedım de sonra kızı umutlandırmayayım dıye vaz gectım esı cok ıstıyomus erkek dıye kuzende de bu takıntı var :)ben hala hamıle kalamdım ama oda 4.ayında tutturmustu nasıp bu ısler ya...hıc yumurtlma derdıen falan dusmedı oda evlendı hastaydı temızlenmıs o gece hamıle kalanlardan....
gülden iyiki burdasın tatlım senin üzerinden çin takvimi hesaplaması yapabilirmiyim. bunun için yaşını öğrenmek istiyorum... bi sakıncası yoksa tabi canım..
banuuuuuuu latttttttt yalellllllll:
ya bugün bana kimse cevap vermiyomuuuuuu:
ağlıyacam şimdi beeee:
yoksa veriyonuzda benmi bulamıyom :
kızlar ben anlamadım ya akıntı yumurtlama oluncamı oluyo yani akıntı olunca iliskiyemi giricen yoksa akıntı olduktan sonra artık o ay tutmadı mı demek
ayyy gulemıomda yanımda muhasebecimiz var. :))))) auperdı ama. dogru tabi canım ben eve giderken keçi boynuzu alim malımza mal katalım.
anam anammmm az kalmış:)) Dua edicem tatlım senin için, inşallah tutmuştur..19 martta inş belli olucak canım
ayyy gulemıomda yanımda muhasebecimiz var. :))))) auperdı ama. dogru tabi canım ben eve giderken keçi boynuzu alim malımza mal katalım.
kızlar ya cevap verin kızlar ben anlamadım ya akıntı yumurtlama oluncamı oluyo yani akıntı olunca iliskiyemi giricen yoksa akıntı olduktan sonra artık o ay tutmadı mı demek
Ben buradyım anacımmmmm,
gevezelik yapınca arada kaynıyor be yahu kimin ne yazdığı bazen tatlım.. aman sen üzme ama kendini bebeeeem....Nasılsın bakiiim???:)
gülden iyiki burdasın tatlım senin üzerinden çin takvimi hesaplaması yapabilirmiyim. bunun için yaşını öğrenmek istiyorum... bi sakıncası yoksa tabi canım..
Ben buradyım anacımmmmm,
gevezelik yapınca arada kaynıyor be yahu kimin ne yazdığı bazen tatlım.. aman sen üzme ama kendini bebeeeem....Nasılsın bakiiim???:)
yumurtlama olunca oluyor akıntı tatlım...:)
Çin takvimini bilmiyorum bebeem.. ama inşallah kuzeninin şansı bize de vurur bu ay diyorum:))))
33:))) güldenin yaşı 33 ben söyledim bileee işteeee.. ben 36:))
Ben buradyım anacımmmmm,
Süperdi gülsenin lafı gerçekten , günün bombası bu:))))
ne güzel canım ya her şeye olumlu tepki veriyorsun. bu inançla yakında sen hamilesin ben diğim sana:))
anam anammmm az kalmış:)) Dua edicem tatlım senin için, inşallah tutmuştur..Listeyede ekliyorum seni 19 mart diye, inşallah sonrasında hamiş diye yazarım yanına
Ben buradyım anacımmmmm,
canım dun yetenekiii izlerkene sağ tarafım battı durdu hatta sizi andım. kızların batma batma dedikleri şey buymuş dedim. ollleee ince ince dinleyemem ben kendimi yaaa. agrıda beni rahatsız edecek şekilde arada vurdugu için hissediom zaten. ama merak etmeyin ben kendimi hiiiiç umitlendirmiyorum. cunkuuu hiiiiiiiç umudum yok belus a da anlattıgım gibi. o yuzden heves yapmam tatlım merak etme.
ayy ne düşünceli insan yahuuu bu yalel.muck sana
yeminlen o yetmiş gun paso çalışırdım walla bilseydim. nöbet falan hiç dinlemezdim.kafamdaki planı uygulardım:):) hahaha hatta senaryo bile yazmıştım kocişim benden korkmustu soylediğimde:)))))))))
ayy öle mi diyon yalel ya umutlandırdım şimid dimi inşallah umut ettirmem boşa çıkmaz canım ya,,, tatlım bu arada sende beni son derece umutlandırdın çünkü bu anlattıklarının hepsi bende oldu, hele o döllenme zamanı kasıktaki batmam çok fazla belli etti kendimi tabi bunlar psikolojikte olabilir, 5 gün sonra öğreniriz inşallah canım...
yalelcimmmmm:
ya sen bana cevap verdinmi bilmiyom burası çok yoğun ama benim bu progestana nediyosun tatlım?
Yalelcim çocuklardan anca fırsat bulabildim..Uyandılar ,yemeklerini yedirmek için tekrar kalkıcam pc den..Ama genelde açık burası da..
Genellikle düzenlidir adetlerim..28 günde 1 olurum..
Ayın 11 inde bekliyordum...Son iki gün çok gazlıydım..Bu gün daha rahatım..Gidip geliyorum wc ye iç çamaşırımda lekelenme vs var mı diye..Gelen giden yok..Tabi testler negatif..Belki de bu ay gecikmeli adet olurum..Yumurtlamam adetimin 17. günü oldu..Yani gülen yüzü 17. gün gördüm...En son ilişki de adetimin 21. günü olmuştu...
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim..:))) Ya bende bi akıntı falan başlamadı kızlar ya da ben farkedemiyorum, yumurtlamadan kaç gün önce başlıyordu bu akıntı???
ay tatlım aynen birde bep spermler daha hareketli olsun diye sabahları yapıyorum. banyoydu saç kurutmakttı insanın ömrü geçiyor valla, bu yüzden saçlarımı kestirdim. sinir oluyordum artık kurutmaya birde uzundu şimdi gayet iyi oldu böle:)))
YALEL bacim dedigin gibi yaptim orami burami sardim su torbasi koydum kat kat giyindim sogan kürü de kullaniom iki gundur insallah bu ay tutar Allahin izni ile ;......
anam anammmm az kalmış:)) Dua edicem tatlım senin için, inşallah tutmuştur..Listeyede ekliyorum seni 19 mart diye, inşallah sonrasında hamiş diye yazarım yanına
ne güzel canım ya her şeye olumlu tepki veriyorsun. bu inançla yakında sen hamilesin ben diğim sana:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?