Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

19 martta inş belli olucak canım

kızlar ben anlamadım ya akıntı yumurtlama oluncamı oluyo yani akıntı olunca iliskiyemi giricen yoksa akıntı olduktan sonra artık o ay tutmadı mı demek

yumurtlama olunca oluyor akıntı tatlım...:)

Çin takvimini bilmiyorum bebeem.. ama inşallah kuzeninin şansı bize de vurur bu ay diyorum:))))

gülden iyiki burdasın tatlım senin üzerinden çin takvimi hesaplaması yapabilirmiyim. bunun için yaşını öğrenmek istiyorum... bi sakıncası yoksa tabi canım..

33:))) güldenin yaşı 33 ben söyledim bileee işteeee.. ben 36:))

banuuuuuuu latttttttt yalellllllll:
ya bugün bana kimse cevap vermiyomuuuuuu:
ağlıyacam şimdi beeee:
yoksa veriyonuzda benmi bulamıyom :

cancagzım senin yazdıgına ben cevap vermedim cunku bilgim yok. sen 2. sefere yazdıgında da yalel henız gitmiştim bebem ya. aman nolur stress yapma senn. sakin ol

kızlar ben anlamadım ya akıntı yumurtlama oluncamı oluyo yani akıntı olunca iliskiyemi giricen yoksa akıntı olduktan sonra artık o ay tutmadı mı demek

yumurtalamadan önce oluyor canım ama yumurtladıktan sonra kıvamı değişiyor, zaten yaradana kurban yumurtlama oludğu zamanlar cinsel ilişki ve çocuk olması için Allahın bir lütfu bu sıvı... spermlerin rahim yolunda hızlı hareket etmesini sağlıyormuş canım...

ayyy gulemıomda yanımda muhasebecimiz var. :))))) auperdı ama. dogru tabi canım ben eve giderken keçi boynuzu alim malımza mal katalım.

kızlar ya cevap verin kızlar ben anlamadım ya akıntı yumurtlama oluncamı oluyo yani akıntı olunca iliskiyemi giricen yoksa akıntı olduktan sonra artık o ay tutmadı mı demek

19 martta inş belli olucak canım
anam anammmm az kalmış:)) Dua edicem tatlım senin için, inşallah tutmuştur.. Listeyede ekliyorum seni 19 mart diye, inşallah sonrasında hamiş diye yazarım yanına

ayyy gulemıomda yanımda muhasebecimiz var. :))))) auperdı ama. dogru tabi canım ben eve giderken keçi boynuzu alim malımza mal katalım.

Süperdi gülsenin lafı gerçekten , günün bombası bu:))))

Son düzenleme:
Ben buradyım anacımmmmm,
gevezelik yapınca arada kaynıyor be yahu kimin ne yazdığı bazen tatlım.. aman sen üzme ama kendini bebeeeem.... Nasılsın bakiiim???:)

iyiyim tatlım sen nasılsın?
iyiyim ama ağrılarım var hafiften bi o kasığıma bi diyerene geçiş yapıyo korkuyorum of bi kalbinide duysam rahatlıyacam sanki..

gülden iyiki burdasın tatlım senin üzerinden çin takvimi hesaplaması yapabilirmiyim. bunun için yaşını öğrenmek istiyorum... bi sakıncası yoksa tabi canım..

tatlım 1979 doğumluyum ben ay ve gün istiyomusun hattta şöyle yapalım 19.10.1979

Ben buradyım anacımmmmm,
gevezelik yapınca arada kaynıyor be yahu kimin ne yazdığı bazen tatlım.. aman sen üzme ama kendini bebeeeem.... Nasılsın bakiiim???:)

iyiyim ama ağrılarım var hafiften bi o kasığıma bi diyerene geçiş yapıyo korkuyorum of bi kalbinide duysam rahatlıyacam sanki..

tatlım 1979 doğumluyum ben ay ve gün istiyomusun hattta şöyle yapalım 19.10.1979
ayyy hatta sonucu banada yaz olurmu şekerim..

o zaman güldenin oğlu olcak, banucum sende bu ay ve önümüzdeki 3 ay hamile kalırsan seninde oğluşun olcak....:))) çin takvimi böle diyor...

Ben buradyım anacımmmmm,

evet kesinlike gunun lafı bu. ziraaaa beni mest etti:)))))))))

ne güzel canım ya her şeye olumlu tepki veriyorsun. bu inançla yakında sen hamilesin ben diğim sana:))

kısmet şekerim inşallah hepimiz hayırlı zamanlarda mujdeleyim birbirimizeeee. ama guzeldi yazdıgın walla:)

canım benim agzından bal damlıyor inşallah yaa

Ben buradyım anacımmmmm,

benim zilli düdük uyandı.. ortalığı yıktı bağırıp çağırmaktan...
''anneeeee nergesidiyoğum sanaaaa.. anneeeeee neden dittin yanımgan? anneeeee... ddeeeeeeelllll'' şeklinde kopardı kendini bağırırken...
habersiz çektim gittim gibi oldum, kusua bakmayın.

bu arada kaynanamgil de geldi, getirdi kayınbiraderim. banyoda şu anda. gir bi duş al, kendine gel.. dinlen azıcık dedim.
attım kendimi yanınıza :)))

kızım düşüncelilik değil, umut ettirmiyim diye...
inşallah vardır meleğin.. ne diyim.. inşallah yani.

yeminlen o yetmiş gun paso çalışırdım walla bilseydim. nöbet falan hiç dinlemezdim.kafamdaki planı uygulardım:):) hahaha hatta senaryo bile yazmıştım kocişim benden korkmustu soylediğimde:)))))))))

canım o bahsi geçen 70 günler, genelde yumurtlama zamanına denk gelmiyorlar.
ben istemiştim şubatta 6 aylık takvim.
hiçbir gün, benim yumurtlama dönemime denk gelmiyor... bebek olması mümkün olmayan günlerime denk geliyor yani benim 70 gün :)))

inşallah inşallah...

yalelcimmmmm:
ya sen bana cevap verdinmi bilmiyom burası çok yoğun ama benim bu progestana nediyosun tatlım?

canım benim, dördüncüye soruyorum ben sana bu soruyu :)))
nedir progestan meselesi? neye ne diyorum ben?

sen bilirsin kendini az biraz, tecrübeli kadınsın narmik... gebe gibi misin? değil gibi misin? :)
hadi inşallah tutmuştur da, rahat nefes alırsın arkadaşım...

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim..:))) Ya bende bi akıntı falan başlamadı kızlar ya da ben farkedemiyorum, yumurtlamadan kaç gün önce başlıyordu bu akıntı???

banucum, senin soruna karşılık, şu akıntı konusuna bi açıklık getiriyim mi istersen :)

AKINTI MESELESİ HAKKINDA.. DİKKAT DİKKAT...

adet bitiminde akıntı makıntı olmaz kızlar.

adet bittikten 2-3 gün sonra hafif ıslaklık şeklinde başlar akıntı.

kıvamı koyulaşarak devam eder günden güne...

yumurtlama gününe yakın, kıvamı iyice koyulaşır, parmak arasında tutunca uzayan yapışık bir hale dönüşür yavaş yavaş

tam yumurtlama gününden önceki gün, ileri derece uzama görürsünüz akıntınızda.

yumurtlama günü de aynı şekilde, yapışık ve uzayan bir durumdadır. bu sebeple, akıntınızın varlığını hissetmiyor olmanız, kuruluk gibi algılıyor olmanız gayet normaldir. sulu sulu hissedilmez çünkü yumurtlama günlerinde, koyu kıvamlı ve yapışıktır. tuvaletten sonra, tuvalet kağıdıyla kontrol edebilirsiniz. muhakkak elinize almanız gerekmez. tuvalet kağıdını açıp kapatın, yapışık olduğunu görürsünüz zaten.

yumurtlama gününzden sonraki gün, yapışıklık azalır. hafif kıvamlıdır.

sonra birden yapışıklık yok olur ve kremsi kıvama gelir, hafif pütürlü krem kıvamnındadır.

sonra yeniden sulu kıvama gelir.

adet olma gününüzden 2-3 gün evvel, kurulaşırsınız.

şayet hamiş iseniz, bu kuruluk hissi yine olabilir. adet olacak gibi, kuru günler başlayabilir. ama başlamayabilir de... direk sulu akıntılı devam edebilirsiniz gebeliğinize...
ama kuruluk başlarsa da, adet olacağınız anlamına gelmez. tam adet gününüzde, yeniden akıntılı hale gelebilir ve gebeliğinizi tescilleyebilirsiniz.

net miyim?

şunun sırrını bana da versene allah aşkına :)
ben de sabah istiyorum.. ama ne ben istiyorum, ne karşıdan bi talep geliyor sabahın kör saatinde :)))
nasıl buluyorsunuz o enerjiyi o vakitte?

YALEL bacim dedigin gibi yaptim orami burami sardim su torbasi koydum kat kat giyindim sogan kürü de kullaniom iki gundur insallah bu ay tutar Allahin izni ile ;......

doğru yoldasın şekerim.. aynen devam :)

canım benim agzından bal damlıyor inşallah yaa

evet kesinlike gunun lafı bu. ziraaaa beni mest etti:)))))))))

ne güzel canım ya her şeye olumlu tepki veriyorsun. bu inançla yakında sen hamilesin ben diğim sana:))

kısmet şekerim inşallah hepimiz hayırlı zamanlarda mujdeleyim birbirimizeeee. ama guzeldi yazdıgın walla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…