Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Kuzum biz o ağrıları yaşayalım diye göbeğimize belimize atkı matkı sarıp, soğan sularını içerek, yarı deli modunda dolanıyoruz, sen niye korkuyosun bebeğimmm..:) Bak doktora da gittin, herşey yolunda, sakin ol, stres yapma sakın.. Kalp atışlarını duyunca daha rahatlarsın bence de:)

Ben yaşını söyledim bile tatlım:)))))

Son düzenleme:
Ben buradyım anacımmmmm,
gevezelik yapınca arada kaynıyor be yahu kimin ne yazdığı bazen tatlım.. aman sen üzme ama kendini bebeeeem.... Nasılsın bakiiim???:)

iyiyim tatlım sen nasılsın?
iyiyim ama ağrılarım var hafiften bi o kasığıma bi diyerene geçiş yapıyo korkuyorum of bi kalbinide duysam rahatlıyacam sanki..

gülden iyiki burdasın tatlım senin üzerinden çin takvimi hesaplaması yapabilirmiyim. bunun için yaşını öğrenmek istiyorum... bi sakıncası yoksa tabi canım..

tatlım 1979 doğumluyum ben ay ve gün istiyomusun hattta şöyle yapalım 19.10.1979
ayyy hatta sonucu banada yaz olurmu şekerim..

canım benim agzından bal damlıyor inşallah yaa listeye eklemenede sevinirim ayrıca

banuuuuuuu latttttttt yalellllllll:
ya bugün bana kimse cevap vermiyomuuuuuu:
ağlıyacam şimdi beeee:
yoksa veriyonuzda benmi bulamıyom :

ben kac kez yazıdım sana tatlım wallaha...nasılsın gzuel haberler vermıssın yegencomusun kesesını gormussun gayet ıyıye gıdyorsun ve gıdeceksınde gzoun aydın tatlım dahada ıyı olcaksın dualrının arasındayımd degılmı...ıns bu ay tutar.....guldenım dua et

o zaman güldenin oğlu olcak, banucum sende bu ay ve önümüzdeki 3 ay hamile kalırsan seninde oğluşun olcak....:))) çin takvimi böle diyor...

çin takvimi bana bişi diomu acaba???

şeker gulden sana bişiler sormustu cevap alamadı. bi aydınlatsan ya onu

hayırlısı canım ben umut etmiyorum olursa süpriz olur yani.
hımm o zaman yemişim o takvimi ben boşver artık ne denk gelirse:))))))))

canım çin takvimine göre oğluşun olcak, Ama tabi ALLAH bilir ben böle diyorum ama inşallah sağlıklı olur hayırlısı ile kucağına alırsın canım benim..

banu ıns nedense bu ay cok ıstıyorum olsun artık ya bzılerde o heycanı yasayalım ne bıleyım ıste olsunda olsun :)))allahım duy sesımızı dularımız....

canım benim agzından bal damlıyor inşallah yaa listeye eklemenede sevinirim ayrıca

Ekledim bile tatlımmm:))) birazdan gönderirim güncel listeyi yine

Yalelcim, sağol canım arkadaşım bilgi için, gayet netsin, kitap gibi kadınsın maşallah:))) Sen başına bela aldın ama farkında değilsin, biz hamiş kalınca rahat edeceksin sanıyorsan yanılıyorsun , asıl soru bombardımanına o zaman tutulacaksın:))))

Son düzenleme:

canım benim.. sen neyi dert etmektesin?
söyle bakalım..
ikimiz de burdayız.. kaçak göçek yok :))))

de bakam, biliyorsam bişey, söylerim canım benim.

kızlarrrrrr ben hala hastalanmadım ama cumartesi günü test negatif diyodu neoldu şimdi napim ben beklimmi biraz daha

biraz erken yapmışsın tatlım testi, bir iki gün daha bekle, mesela perşembe veya cuma tekrarla testi evde.. ha bu arada kan testi yaptırma şansın varsa onu yapabilirsin beklemeden.. daha da kesin olur hatta iyi olur.. inşallah hamişsindir..

yalelcim sabah namazına eşim kalkıyor benide kaldırıyor, abdest namaz falan derken uykum açılıyor, sonra gerisi geliyor. bir ara kocama o günler dişında hiç vermediğim için kocam sabahları o saati uyumadan bekliyor yada saat kuruyordu..:))) ama şunu söylim ben hiç bişey anlamıyorum çünkü uyku halinde oluyorum gelenlde bütün mesel eşimde bitiyor..

hahahaha :))))

az evvel görümcem aradı... annesinin gelip gelmediğini sormak için.
ama arada sıkıştırdı... ''kız elif, ben bi hamile kalamadım ya.. napçaz bu işi... bi çare mare deyiver ... 8 ay oldu, tık yok.. kuşkulanıcam kendimden artıkın'' diye.. güle güle soruyor.. :))
dedim, korkma sibel, sen 2 çocuk annesi kadınsın... halledersin allahın izniyle.. çok merak ediyorsan gel bigün anlatayım sana çizgi adamlar çizerek :)))))

noldu anlamadım.. bu ara bi sorular geliyor ordan burdan... geçen gün de aşağıda bahçede bi kadın geldi... hiç tanımıyorum... komşumuzmuş. aynı apartmandaymışız, parkta denk getirmeye çalışıyormuş birilerini..
çocuk istiyormuş, ama olmuyormuş.. varmıymış bi bildiğimiz sır?
dedim, kusura bakmayın, bi bildiğim falan yok... gidin bi doktora, nedir ne değildir anlatır elbette...

Ben buradyım anacımmmmm,
gevezelik yapınca arada kaynıyor be yahu kimin ne yazdığı bazen tatlım.. aman sen üzme ama kendini bebeeeem.... Nasılsın bakiiim???:)

gülden iyiki burdasın tatlım senin üzerinden çin takvimi hesaplaması yapabilirmiyim. bunun için yaşını öğrenmek istiyorum... bi sakıncası yoksa tabi canım..

cancagzım senin yazdıgına ben cevap vermedim cunku bilgim yok. sen 2. sefere yazdıgında da yalel henız gitmiştim bebem ya. aman nolur stress yapma senn. sakin ol

sağol tatlım
o zaman güldenin oğlu olcak, banucum sende bu ay ve önümüzdeki 3 ay hamile kalırsan seninde oğluşun olcak....:))) çin takvimi böle diyor...
neeee oğlanmıııııııııaaaa hadi bakalım tutacakmı gülşencim deneyelim..

yalellcimmm doktorum bana progestan kapsül verdi dediki bunu akşam 2 sabah bir vajinana koyacaksın dedi akıntılarımın kesilmesi içinmiş ama bu arada korkulacak bişey yokdedi
ve bugünde allaha şükür akıntımyok sadece hafif ağrımvar kasıklarımda
sence kullanayımmı diyecektim tatlım
bayağıda yan etkisi varmış ilacında..

dün bekliyodum gelmediler bugünde bişey yok hatta hastalanıcağım zaman olan belirtiler bile yok cumartesi günü yaptığım sözde hassas testlerdenmiş yarın sabah sağlık ocağıan gidicem kan vermeye onlarda sonucu cumaya vericekler ama olsun bekliycem bu sefer acele etmek yok :) inşallllaaaahhhhh bu sefer hamişizdir :)

heeee... anladım.
yok valla, bizde sabah namaza kalkacak kimse de yok.. kalksak da, zaten 6:30 gibi begüm uyanmış oluyor en geç... o vakitten evvel halletmem lazım.
şu sabah meselesine takıldım ama... olcak gibi değil :)))

tabi canım kesin diye bişey yok bizimki muhabbet böyle bişey koymuşlar bizde nasiplenelim dedik, hayırlısı sağlıklısı olsunda hiç farketmez canım benim...

artık yüzünden okunuyor demekki:))

Yaleeeeeeeeeeeeel, çok acil sorum var sana.. şimdi ben gidip bi kontrol ettim , öyle ıslaklık hissim yok ama iki parmağım arasına çok rahat geldi o beyaz şeffaf akıntı, ve böyle çektikçe hiç kopmadan uzuyor.. Şimdi asıl sorum şu:) Biz bugün sabah çok erken saatte bi uyandık uyanmışken bi deneme yaptık sabah 5,30 gibi.. sonra yine yatıp uyuduk tabee.. Şimdi benim bu yumurtlama günümse, ben tekrar denemeyi akşama mı yapayım yoksa sabaha mı?

Bi de benim 14-15 diye veriyor bu internet hesaplayıcıları yumurtlamamı ama erken olmuş olabilir miyim? malum soğan kürüne de başladım ya..

ay çatlıycam meraktan, kestane kebap acele cevap bacım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…