- 9 Mart 2012
- 1.253
- 315
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.841
Ekledim bile tatlımmm:))) birazdan gönderirim güncel listeyi yine
Yalelcim, sağol canım arkadaşım bilgi için, gayet netsin, kitap gibi kadınsın maşallah:))) Sen başına bela aldın ama farkında değilsin, biz hamiş kalınca rahat edeceksin sanıyorsan yanılıyorsun , asıl soru bombardımanına o zaman tutulacaksın:))))
yalellcimmm doktorum bana progestan kapsül verdi dediki bunu akşam 2 sabah bir vajinana koyacaksın dedi akıntılarımın kesilmesi içinmiş ama bu arada korkulacak bişey yokdedi
ve bugünde allaha şükür akıntımyok sadece hafif ağrımvar kasıklarımda
sence kullanayımmı diyecektim tatlım
bayağıda yan etkisi varmış ilacında..
Yaleeeeeeeeeeeeel, çok acil sorum var sana.. şimdi ben gidip bi kontrol ettim , öyle ıslaklık hissim yok ama iki parmağım arasına çok rahat geldi o beyaz şeffaf akıntı, ve böyle çektikçe hiç kopmadan uzuyor.. Şimdi asıl sorum şu:) Biz bugün sabah çok erken saatte bi uyandık uyanmışken bi deneme yaptık sabah 5,30 gibi.. sonra yine yatıp uyuduk tabee.. Şimdi benim bu yumurtlama günümse, ben tekrar denemeyi akşama mı yapayım yoksa sabaha mı?
Bi de benim 14-15 diye veriyor bu internet hesaplayıcıları yumurtlamamı ama erken olmuş olabilir miyim? malum soğan kürüne de başladım ya..
ay çatlıycam meraktan, kestane kebap acele cevap bacım:))
Yaleeeeeeeeeeeeel, çok acil sorum var sana.. şimdi ben gidip bi kontrol ettim , öyle ıslaklık hissim yok ama iki parmağım arasına çok rahat geldi o beyaz şeffaf akıntı, ve böyle çektikçe hiç kopmadan uzuyor.. Şimdi asıl sorum şu:) Biz bugün sabah çok erken saatte bi uyandık uyanmışken bi deneme yaptık sabah 5,30 gibi.. sonra yine yatıp uyuduk tabee.. Şimdi benim bu yumurtlama günümse, ben tekrar denemeyi akşama mı yapayım yoksa sabaha mı?
Bi de benim 14-15 diye veriyor bu internet hesaplayıcıları yumurtlamamı ama erken olmuş olabilir miyim? malum soğan kürüne de başladım ya..
hamilelik iin en elverili yumurtlama gn, yumurtlamann belirlenmesi (medismart, clearblue,clear blue, bazal vcut ss) - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan Kocatepe banucum bu verdiğim siteye bi bakarmısın önce resimlere bak bu anlattığım uzayan sıvıyı yapan bi resim var..
kullan gülden.
yan etkileri sana.. bebekle alakası yok. onun tutunabilmesi için gereken hormon bu kapsül... vücut kendisi yeterince üretemiyorsa, takviye veriyor işte doktorlar.
gerekli görmüş vermiş... bak işe de yaramış...
bırakma kafana göre..
zaten bi kere başladıysan, buna gerek duyulduysa, ihtiyaç var demektir. 12. haftadan önce de bıraktıracağını sanmıyorum.
ben, hamile olduğumu farkedince, doktoruma bile danışmaya gerek duymadan, en önce eczaneye gönderiyorum eşimi.. hemen kapsülümü alıyorum, jelimi alıyorum.... hem jel hem kapsülle devam ediyorum. doktora gidince zaten artı iğne de veriyor muhakkak. ilk 14-15 hafta kullanmak zorundayım. onları kullanırken normalim.. akıntım normal, kanamam pek olmuyor. bırakınca olurmuş, hiç kullanmamış gibi olurmuşum yani... doktorum öyle söylüyor.
tavsiyem, sakın bırakma.
yan etkileri, fazla hormon almandan ötürü, biraz tüylerde artış ve koyulaşma olabilir... onlar da zaten doğumdan sonra geçer.. merak etme. sıkıntı yok.
baktım bebeeem, aynen öyle benim sıvı işte, napiyim ben şimdi 2. denemeyi ne zamana yapiim? bi de niye erken oldu yahu benim yumurtlama?
sağol tatlım
neeee oğlanmıııııııııaaaa hadi bakalım tutacakmı gülşencim deneyelim..
yalellcimmm doktorum bana progestan kapsül verdi dediki bunu akşam 2 sabah bir vajinana koyacaksın dedi akıntılarımın kesilmesi içinmiş ama bu arada korkulacak bişey yokdedi
ve bugünde allaha şükür akıntımyok sadece hafif ağrımvar kasıklarımda
sence kullanayımmı diyecektim tatlım
bayağıda yan etkisi varmış ilacında..
yazdım tatlım progestan kapsülü ben vajinadan koyacakmışım ona takıldım..
baktım bebeeem, aynen öyle benim sıvı işte, napiyim ben şimdi 2. denemeyi ne zamana yapiim? bi de niye erken oldu yahu benim yumurtlama?
vallahi helal yaaa 5:30 ha öldürseler yinede kalkıp yapmam
ama o akıntı jel gibiyse kopuvermiyosa yumurtladın canım
aa heyecan yaptım banuuu yine, baktım bende bu sayfaya. o zaman yumurtlamış oluon. aaa merak ettimmm şimdii
evet tabiki vajinadan koyacaksın. anal veya oral yoldan değil, vajinal yoldan alınıyor bu...
bu sabahtan önceki son ilişki, 2 gün önce olduysa.. gün aşırı prensibi işlediyse yani.... sorun yok. bu akşam da yap gitsin.
ama bu sabahtan önce, dün de ilişki olduysa, bence yapma... spermlerin biraz olgunlaşmasını bekle, yarın sabah yap yeniden. akşamı bekleme ama :)))
hahahahaha... büyücü hoca gibi..... hahahaha..
allah iyiliğinizi versin emi sizin.... deli kadınlar sizi yaa: )))
ya bende yaptım valla o heyecanı kızlar, ama erken oldu yani, bu internetteki hesaplayıcılara göre 15 benim yumurtlamam ama bugün oldu demek.. zaten kasıklarımda da ağrı var hani böyle adet olacakmışım gibi.. soğan suyundan mı acep bu sapma?
guldenım erkek bebek gelıyormus:))cın takvımıze gore yasını yazmıssın tatlım sen daha 32 yasını doldurmamıssın bıle ekımde yasına gırcen buarda bakalım sende tutcak mı bu cın takvım ısı...buarada YALEL SENDE tutmusmu bu cın takvım ısı begum dogruladımı bu ısı....:)
ya bende yaptım valla o heyecanı kızlar, ama erken oldu yani, bu internetteki hesaplayıcılara göre 15 benim yumurtlamam ama bugün oldu demek.. zaten kasıklarımda da ağrı var hani böyle adet olacakmışım gibi.. soğan suyundan mı acep bu sapma?
ayyy tatlım rahatlattın beni yok ben başlamadan akıntım kesildi akşama başlıyacam ben tatlım..
27 gün de bir oluyorsan normal zamanda olmuş canım, bence sen akşamda yap sabahta yap ama bu arada kocanı balla fındık fıstıkla yine besle... yumurtalama bugün olduysa yumurta 12-24 saat arası yaşıyor. spermde 3 gün yaşayabiliyor. şuanda bir spermle bile karşılaşmış olabilir yumurtan canım...çünkü sabah yaptım demiştin dimi sen..
evet tabiki vajinadan koyacaksın. anal veya oral yoldan değil, vajinal yoldan alınıyor bu...
bu sabahtan önceki son ilişki, 2 gün önce olduysa.. gün aşırı prensibi işlediyse yani.... sorun yok. bu akşam da yap gitsin.
ama bu sabahtan önce, dün de ilişki olduysa, bence yapma... spermlerin biraz olgunlaşmasını bekle, yarın sabah yap yeniden. akşamı bekleme ama :)))
hahahahaha... büyücü hoca gibi..... hahahaha..
allah iyiliğinizi versin emi sizin.... deli kadınlar sizi yaa: )))
27 gün de bir oluyorsan normal zamanda olmuş canım, bence sen akşamda yap sabahta yap ama bu arada kocanı balla fındık fıstıkla yine besle... yumurtalama bugün olduysa yumurta 12-24 saat arası yaşıyor. spermde 3 gün yaşayabiliyor. şuanda bir spermle bile karşılaşmış olabilir yumurtan canım...çünkü sabah yaptım demiştin dimi sen..
ayyyy banucuk inşallah bu ay hamişsin tatlımmmm:
:) iyi ki varsın walla, sorup danışabilioruz işte kuzum
sabahtan beri bende onu soruorum. akıntı, agrı, batma nedir die. hayırlısı olsun bebekimmmm
yok yok.. sen bekle.. sabah zaten yaptın, içerde sağlıklı spermler mevcut, çalışırlar onlar inşallah
onlar çalışmamış olursa diye, yarın sabah yeniden ilişki... yeni taze sağlıklı spermler gönder içeri... onlar çalışsınlar :)))
başla güldencim. gerekli görmeseydi, vermezdi doktorun.
:) kız sabah-akşam olmaz :)))) sürekli olmaz. o zaman ihtimal yüzdesi düşer.
minimum 24 saat arayla olması lazım iki ilişkinin. gün aşırı ilişki tavsiye edilir hatta :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?