- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.861
Kuzum biz o ağrıları yaşayalım diye göbeğimize belimize atkı matkı sarıp, soğan sularını içerek, yarı deli modunda dolanıyoruz, sen niye korkuyosun bebeğimmm..:) Bak doktora da gittin, herşey yolunda, sakin ol, stres yapma sakın.. Kalp atışlarını duyunca daha rahatlarsın bence de:)
Ben yaşını söyledim bile tatlım:)))))
:)
bana müsade.. benim kayınvalidem banyodan çıkıyor.. gidip ilgileneyim.
kızımı doyurayım..
sonra müsait olursam, gelirim yine arkadaşlar..
var mı son dakka sorusu olan :))))))))))) hahahahaha
:) iyi ki varsın walla, sorup danışabilioruz işte kuzum
sabahtan beri bende onu soruorum. akıntı, agrı, batma nedir die. hayırlısı olsun bebekimmmm
banu hepimizi sakinleştiren sen bi heyecan verdinki bize inşalalh bu ay tutar canım sperm yumurta birbirini karşılar inşallah...
yok yok.. sen bekle.. sabah zaten yaptın, içerde sağlıklı spermler mevcut, çalışırlar onlar inşallah
onlar çalışmamış olursa diye, yarın sabah yeniden ilişki... yeni taze sağlıklı spermler gönder içeri... onlar çalışsınlar :)))
başla güldencim. gerekli görmeseydi, vermezdi doktorun.
:) kız sabah-akşam olmaz :)))) sürekli olmaz. o zaman ihtimal yüzdesi düşer.
minimum 24 saat arayla olması lazım iki ilişkinin. gün aşırı ilişki tavsiye edilir hatta :)))
:)
kızımı doyurayım..
sağolll tatlımmmmm.....
sağol arkadaşım , bilgiler için,
şimdi gülsen ve yalel:) dün de oldu ilişki evet, doktor benim kocişe sperm kaliten iyi, hergün de ilişkiye girebilirsin ama bir kere olmak şartıyla demiş ya o fırsatı hiç kaçırmadı benim viking bozuntusu, yani pazartesi günü de sabah oldu, bugünde... Ama şimdi emin olamadım, sabahı mı beklesem, akşam mı yapsam, ya da gece 3-4 gibi uyandırayım en yisi ben bu adamı yapalım yatalım yine:))))))))
Güldenim benim, inşallah bebeğim de dur bakalım, daha bilmiyoruz benim yumurta sperm karşılaşmasında maçı kim kazanacak:)))))Ama inşallah tatlımmm...
tamam bekliyccem.. sabaha karşı yapcam yine bugünkü gibi , öyle iyi oluyor, en azından sonrasında da daha uzun yatakta kalabiliyorum:)
yardımların için sağol tatlımmm..
ayyy öpüyorum o bıcırığı..
:))) gorusuruz tatlım, ii bak kendine, öpüldn
İnşallah hayatım:))) sabaha bi daha yapıcam denemeyi artık gerisi allaha kalmış durumda:)bencede yumurtlamssındır banu cunku akıntın tam kıvamı halınce hem sen bana soyemıstın ya nette kı hesaplamalr ıkı gun once veya sonra dıye hesaplar cvp verıyor dıye ıns tutmustur....
yardımların için:) Görüşürüz, öpüyorum bende kocaman kocaman...:)
kızımı doyurayım..
canım nasılsın kaçgündür giremedim,,benim kırmızılar gitti sıra soğan olayına geldi ıııyyy nasıl içicem ölee soğan soğan kokmuyoozz dimi banucum:)
hah işte demek ki bunlar yumurtlama + soğan kürü etkisi bebeemm:)) ama senin yumurtlaman bittiğine göre yerleşme ağrıları da olabilir bak, inşallah öyledir:)
inşallah banucum inşallah bi duya bilsem kalp atışlarını..
bu arada evet evet tatlım sen yalelin sözlerine kulak ver bencede yarın dene canımyani yarın sabah hehehe:
yok banu, bence sen bu geceyi geç.
bugünkü hakkınızı kullandınız. sperm kalitenizi bozmayın. içerde bişiler var zaten.. yumurtan atıldıysa, içerdekilerle arkadaş olsun inşallah...
yok henüz karşılaşamadıysalar diye, yarın sabah bence bi ilişki lazım.
hatta bugün yumurtlama öncesi günün de olabilir. dünkü akıntını kontrol etmediysen, bugünün tam günün mü yoksa öncesi mi olduğunu net anlayamamış olabilirsin.
yarın yine bakarsın... yine aynı şekilde hatta daha da sert uzama oluyorsa, demekki yarın yumurtluyorsun demektir.
bu durumda sen madem sabah ilişkisi durumu geliştirdin şu birkaç gündür... böyle devam bacım. en güzeli.. :)))
2-3 gün daha sabah yap, yat uyu sıcak sıcak.. ohhhh missss :)))
kızlar ben kaçar yarın görüşürüz...öpüyorum siziiiii
benim için dua edin emiii..
ben sizin için ediyorummm..
hiç KİMSE SORUMA KULA VERMEDİ ÇOK SAOLUN KIZLAR
MERHABA kızlarr
ben normalde 3 martta adet oldum 9 martta sona erdi..
ama bugün nerden çıktıysa kahverengi leke geldi benden bu nedir yaa
Belli olmaz tabii o iş ama öyle diyorsan öyledir nisana kollarız biz de haberlerini :)) zaten dur bebeğim, ben de peşinden gelebilirim:)) artı çok zorladım ya bakalım nolcak:))yok kuzum ya ben sanmıorum ay nedense ben bu ay hiç oralı değilim yani:):) sizin haberlerinizi bekliom ben.
sabah yapmanda iyi walla. ben çalışıom hayatta kalkamam ki o saatte kaçıncı ruyamdayım acaba:)
inşallah banucum inşallah bi duya bilsem kalp atışlarını..
bu arada evet evet tatlım sen yalelin sözlerine kulak ver bencede yarın dene canımyani yarın sabah hehehe:
kızlar ben kaçar yarın görüşürüz...öpüyorum siziiiii
benim için dua edin emiii..
ben sizin için ediyorummm..
MERHABA kızlarr
ben normalde 3 martta adet oldum 9 martta sona erdi..
ama bugün nerden çıktıysa kahverengi leke geldi benden bu nedir yaa
İnşallah hayatım:))) sabaha bi daha yapıcam denemeyi artık gerisi allaha kalmış durumda:)
Soğan suları bebiş olarak dönsün bize latacıııııııııııııııım...
yardımların için:) Görüşürüz, öpüyorum bende kocaman kocaman...
Çok sağol canım
Hoşgeldiiiiin tatlımmm...:) Nasılsın? azıcık daha iyisindir inşallah? başla başla soğana valla, hiç de korkma, ben de ay allahım nasıl olcak diyordum ama kokrttuğum gibi olmadı, öyle tadı kokusu yok fazla, içtikten sonra da bi bardak su deviyorum üstüne hiç de kokmuyorum soğan falan, rahat ol yani.. bak ben bu ay yaptım 1 hafta bitiyor bugün , yumurtlamam oldu bile bugün galiba, beklediğimden 2 gün önce oldu hatta..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?