Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Bu arada kaçıranlar için tekrar Mart Listesi:)

derda_ = HAMİLEEEE
Beysal = HAMİLEEEEE
nersan = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
buca2006 = HAMİLEEEE...
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE
emos_musti = 11 Mart HAMİLEEEE
gulden59 = 9 Mart HAMİLEEEE
ahirimsin_S = 1 Mart HAMİLEEEE
nurdansvs = 10 Mart HAMİLEEEE
elvan_byz = 8 Mart HAMİLEEEE

berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
blgts = 1 Mart Nisana İnşallah..
ruveyda12 = 5 Mart Nisana İnşallah..
sesise = 19 Mart Nisana İnşallah..
lata = 9 Mart Nisana İnşallah..
Berrak = 8 Mart Nisana İnşallah..
7VerenGul = 3 Mart Nisana İnşallah..
Oflu = 11 Mart Nisana İnşallah..
yasamım = 8 Mart Nisana İnşallah..
ay_nur = 6 Mart Nisana İnşallah..
asiia = 8 Mart Nisana İnşallah..
YAPRAK15 = 10 Mart Nisana İnşallah..
elabebek = 13 Mart Nisana İnşallah..
romaroma = 12 Mart Nisana İnşallah..
fgak = 12 Mart Nisana İnşallah..
yalel = 11 Mart Nisana İnşallah..
siyahkugu = 15 Mart Nisana İnşallah..

kandilll = 2 Mart
ege83 = 3 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
gunes8 = 6 Mart
yasenyasar = 9 Mart
vitamin87 = 9 Mart
sayee = 10 Mart
vanillia = 10 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
mononokez = 11 Mart
aqua_83 = 12 Mart
goonnca = 12 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
kara_gül = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
gül_sen = 18 Mart
gamze3737 = 18 Mart
meriyyy = 19 Mart
organiksekerr = 19 Mart
tusemim = 19 Mart
fulyaky = 20 Mart
elibeses = 20 Mart
ebirhim = 20 Mart
esra9923 = 21 Mart
sfsfs = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
h_n86 = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Aeroplain = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
belus = 24 Mart
dalin26 = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
hayaletcasper = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
zytin = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart

yaseku
yasmminn
glchn
arazko
ncinar
yaprak__
mavusbebek
belfü 29 Şubat
güney
bonbons

carisma
seyda83 29 şubat

Son düzenleme:
ben de forumlarda çok gezinir oldum, okuldan gelir gelmez forumdaym . bikaç aydır deniyoruz biz de , ama bakalım. isteyen tüm arkadaşlarıma dua ediyorum anne olasınız pırıl pırıl...
ben de dualarınızı bekliyorum. bir de preseed konusunda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar.. byee

hadi inşallahh nisan benim için heyecanlı olcak:):):) sen gelmezsin inş martın listesine hamileeeee die yazarsın kendini:):):)):)

soru nedir pericim ?

canım ben normal dıye bılıyorum ama sureklı gelırse bı dr gıt ıstersen...

valla hala arada bi geliyor heralde hissediyorum gibi wc ye gitmedim gidip bi baksam olacak of ya ne bu şimdi anlamış değilim

BEnde iyiyim kuzum,, artık gece start vericem soğan suyu sek devircem canımcım hadi hayırlısı inşALLAH tutacak,, ama banu hisediyorum sen 3 ay içinde hamiş kalacaksın demedi deme bak, ve oğluşun olcak:)

bu arada yeni gebişlerimiz varmı takip edemedim,, anacım sayfalar almış başını gitmiş baksam hepsine ne yemek yapabilicem ne temizlik,, benimkide geçengün ne diyoo kızım bak sen yazıyosun böle erkekler kadın nickle girer falan öle ayan beyan anlatma dioo:)))

ya ben kaçırmış olabilirim. bugun elabebek in bat ı degilmiydi. haber varmı acaba. yazdımı ben gormemiş olabilirm
elabebek kırmızıları gördü bebeğim

BEnde iyiyim kuzum,, artık gece start vericem soğan suyu sek devircem canımcım hadi hayırlısı inşALLAH tutacak,, ama banu hisediyorum sen 3 ay içinde hamiş kalacaksın demedi deme bak, ve oğluşun olcak:)

Ay ağzından bal damlıyo bitanem, inşallah, allah hepimize gönlümüze göre versin zaten.. Bak dediğin tutarsa yandın sen ama, artık ne olsa gelip sana sorarım , ne hissediyorsun konuyla ilgili diye:)))

Başla soğan suyuna hiç ihmal etme, doğal antibiyotik sonuçta bizim için.. kullanıp zararını gören hiç duymadım en azından.. İnşallah da en kısa zamanda hamişlik hallerimizi anlatmak kısmet olsun hepimize:)

Insllah canım. Allah ısteyen herkese tattırsın bu duyguyu ınsllah

ben geldimmm kıslarrr :)) kıslarr bu ay çift taraflı kasıklarımda ağrı var.inşallah yumurtalarım çatlayıverir :)))

slm kızlar benide listenize dahil edermisiniz lütfen 20 Mart

hadi inşallahh nisan benim için heyecanlı olcak:):):) sen gelmezsin inş martın listesine hamileeeee die yazarsın kendini:):):)):)
İnşallah özlemimmm.. Olursa olur olmazsa nisana devam edicem ben de , hazırlıyorum kendimi her iki ihtimale de .. ama olurda hamiş çıkarsam marttan ahdım var yani, bekliycem herkesi hamiş kalana kadar:) topik açcaz kızımmmm yakın aralıklarla hamiş kalmamız lazım yani:))))

valla hala arada bi geliyor heralde hissediyorum gibi wc ye gitmedim gidip bi baksam olacak of ya ne bu şimdi anlamış değilim

Eğer öyşe bir kaç damla gelip durduysa normaldir.. ama devam eden bir akıntın olursa doktora gitmeni öneririm...İnşallah da önemli birşey değildir..

ekledim listeyi az önce kuzum... olabilir tabii öyleleri de anlarsın onları konuşma şeklinden zaten, ben şimdiye kadar öyle birşey hissetmedim ama, rahat ol sen yani:)))

evet lutfen bekle, bak solicektim unutum:) topiğimiz var açılacak:) :)))))))))))

İnşallah en kısa zamanda gelir bebişin hayatım.. Preseedi bilmiyorum ama burda kullanan bir iki arkadaş vardı sanırım...

ayyyyy fenalık geldi bugün yaaaa yolgeçen hanına döndü nolur kimse gelmesin artık başım çatlıcakkk
evime gitmek istiommmmm : İMDAAATTTT

ayyyyy fenalık geldi bugün yaaaa yolgeçen hanına döndü nolur kimse gelmesin artık başım çatlıcakkk
evime gitmek istiommmmm : İMDAAATTTT

bende eve gitmek istiyorum yaaaa.kasıklarım ağrıyo uyumak istiyorum bennnnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…