Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

gidemezsin kii:) mecbur katlanıcaz 2 saat 18 dk daha:))))))))

ühüüüüüüüüüüüüüü içim daraldı yaaaa çok yoğun bir gün yoruldum başım ağrıyo kasıklarımda sızı var bişeler daha var ama noluyo anlamıyom gözlerim yanıoooo
kısacası ben gidiciyim heral

gidemezsin kii:) mecbur katlanıcaz 2 saat 18 dk daha:))))))))

öyle gıcık gıcık gülerek söyleme bak dayak yiyceksin valla:)))))))

Ya ama kızlar, inanın çalışmak güzel, ben de burda evde mal mal oturuyorum, atıl insan durumundayım resmen, sıfır üretim, o yüzden güzel bişey işte olmak, isterdim ben de

sabah 10 da gidicem zaten canım duramam yoksa

Sayın çok değerli hamişler ve hamiş adayları ben gldim.yemek yapabildim sadece..çok yorgunum yaa sanki taş taşımış gibi..güya ders çalışcaktım..akşama kaldı artıkın..

anacım yorgunsun sadece, sakin ol, bi çay al kendine bi mola ver temiz hava al 5 dakka kendine gelirsin hemen bak...

anacım yorgunsun sadece, sakin ol, bi çay al kendine bi mola ver temiz hava al 5 dakika kendine gelirsin hemen bak...

inşALLAH canım,, bu arada sor tabi kuzum ama yanıldığım pek görülmemiştir kendim için pek birşey hissedemem ancak başkları için hep isabet olmuştur hisslerim burası bizimiçin terapi gib..i burda olan tüm arkadaşlarımın (RAB-bim )gönüllerine göre versin.. bu arada banucum fillandiya'dasın değilmi sen ne soğuktur şimdi oralar nasıl alıştın kuzum? benimde ablam fransada bende gerek gezi gerek işim için yurtdışına ama sürekli yaşamak alışmak zaman istiyor değilmi?

sabah 10 da gidicem zaten canım duramam yoksa
İnşallah hiçbişeyin yoktur , varsa da sadece bebiştir olan haberlerini bekliyoruz tatlım...
Sayın çok değerli hamişler ve hamiş adayları ben gldim.yemek yapabildim sadece..çok yorgunum yaa sanki taş taşımış gibi..güya ders çalışcaktım..akşama kaldı artıkın..

Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.. aman boşver evin işini bu 3 ay dinlenmen lazım bol bol ..

tabiiki güzel ama saatlerimiz çok uzun geliyo bazende sıkıyo benimarkadaş işten ayrıldı buradaki tüm sorumluluk benim üzerimde şuan yetiştiriim die bitiom yaaa
inanki mal gibi ev iş ev iş başka bişi yok heyecan yok yani :)

kıs sen eve gidince gusel bir dus al yat uzan accık sonra calışırmısınız çalışmazmısınız bilemicem:)

kuzum pazar günü kırmızı kartı gördüm :))

10 gün ayrıyım sahalardan

olsun canım saglık olsun, hayırlısı. yumurtlamalar için enerji depola accık

he he işte olsaydın kalkardın 5,30 da:))))))))) 30 nisan da seninde akıbetin belli olacak kuzum:):) dil kursu, iş. yeni bir hayat:) artık sende gorumcenle fin filmleri izleyebilcen:))))))))) izlediğini anlaybilcen

inşALLAH canım,, bu arada sor tabi kuzum ama yanıldığım pek görülmemiştir kendim için pek birşey hissedemem ancak başkları için hep isabet olmuştur hisslerim burası bizimiçin terapi gib..i burda olan tüm arkadaşlarımın (RAB-bim )gönüllerine göre versin.. bu arada banucum fillandiya'dasın değilmi sen ne soğuktur şimdi oralar nasıl alıştın kuzum? benimde ablam fransada bende gerek gezi gerek işim için gittim yurtdışına ama sürekli yaşamak alışmak zaman istiyor değilmi?

kıs sen eve gidince gusel bir dus al yat uzan accık sonra calışırmısınız çalışmazmısınız bilemicem:)

kuzum pazar günü kırmızı kartı gördüm :))

10 gün ayrıyım sahalardan

olsun canım saglık olsun, hayırlısı. yumurtlamalar için enerji depola accık

kuzum ben kendim için de söyledim:):) aynı saatte cıkıoz onla. hım gerçi gidemezsin ki :) kısmı evet gıcık oldu biras:):)

he he işte olsaydın kalkardın 5,30 da:))))))))) 30 nisan da seninde akıbetin belli olacak kuzum:):) dil kursu, iş. yeni bir hayat:) artık sende gorumcenle fin filmleri izleyebilcen:))))))))) izlediğini anlaybilcen

sorma bugün çalışma günüüüü ama umurumda değil vallahi ne olacaksa olsun erkenden yatçemmmmm

İnşallah hiçbişeyin yoktur , varsa da sadece bebiştir olan haberlerini bekliyoruz tatlım...

Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.. aman boşver evin işini bu 3 ay dinlenmen lazım bol bol ..

keşke bebiş olsa canım ya başka bişey olmasında sabah olsun bakalım inşaallah

gerçekler acıdır gıcık olmadı kuzucuklarımmm :):):):):):

emossss ne dersi çalışıcan? beyin gelene kadar yat uzan sen tatlım boşver yemeğini de yapmışsın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…