Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Sayın çok değerli hamişler ve hamiş adayları ben gldim.yemek yapabildim sadece..çok yorgunum yaa sanki taş taşımış gibi..güya ders çalışcaktım..akşama kaldı artıkın..

hoşgeldin diycektimmmmmm :))

Son düzenleme:

ıns tatlım bu ay faydası olur hepmızze....

Merhaba arkadaşlar hamile arkadaşlara hayırlı olsun.
Bende nisan ayına kalanlardadım.kırmızı kartı gördük.
Herks için hayırlısı olsun

kızLAR yumurtalama zamanı ilişki öncesi duş yapmayın eşinize de yaptırmayın 1.sıcak su yumurtanın dengesini bozuyor 2. sperm'e sıcak su kesinlikle iyi gelmiyor-muş..NOT: zaten ilişki isonrası hemen yataktan kalkılmaması gerektiğinihepiniz biliyorsunuz:)) VALLA bu teşkilatla hepimiz hamile kalacqağız bu sene gibime geliviriyoooo:))

Soğuk tabii burası ama öyle dayanılmayacak bir durumda değil, biraz daha güney finlandiyada kalıyoruz biz onun da etkisi var.. bir de ona göre giyinip korunuyorsun etkilemiyor fazla.. Ben daha çok yeniyim 3 ay oldu geleli, ama sevdim burayı o yüzden rahatım, tek sıkıntım ailemi ve arkadaşlarımı ve izmiri özlemem:)))))
Eh bi de sende biliyosundur, ne olursa olsun insanın kendi ülkesi başka, yıllarda geçse üzerinden yine de değişmez bu durum bence..

Valla bakalım bu arada inşallah tutar içinden geçenler..:) Allah inşallah sana da en kısa ve hayırlı zamanda bebişini gönderir, eşinle mutluluğunuz katlanır tatlım.. ne zaman şimdi senin yeni bat tarihin?

2 kişinin işini yapıyosun sen yani , kıyamam sana, zor oluyordur tabii tahmin ederim..

:)))))))) heee kalkamazdım tabeee:)))) Bakalım kuzum:) dınınınıııı yeni bi hayat yeni bi iş, bana bi de yeni bebek lazımmmmm:))))) ahahah sanırsın eskisi var da:)) işte yani bana bebek lazım:))))

Emoşcum yaa yazını yanlış okumuşum.gidiyosun sandım :))) hoşgeldin tatlım.kusura bakma olurmu.

ah canım keşke iki olsa muhasebe , satınalma , sevkiyat , teklif, müşteri istekleri , ödemeler ve tahsilatlar , aradada başka işler oluyo daha sayimmi iptal durumdayım yani anlayacağın

sorma bugün çalışma günüüüü ama umurumda değil vallahi ne olacaksa olsun erkenden yatçemmmmm
aloooo nereye uyuyon beeeee, bebek yapcan kuzuuuuu, yok öyle uyumak falan:))))))

Merhaba arkadaşlar hamile arkadaşlara hayırlı olsun.
Bende nisan ayına kalanlardadım.kırmızı kartı gördük.
Herks için hayırlısı olsun

Üzülme tatlım, bir iki gün sonra toparlarsın kendini başlarsın nisana denemelere Bozma hiç moralini, bu ay hayırlısı değilmiş demekki, allah en kısa zamanda göndersin beişini inşallah..

Kızlar bana azcık müsade , soğan suyumu yapıp gelooorummm:)))

:):):) aa bu ay ve onumuzdeki ay heyecanlı senin içn

ay vallahi zamanında çok çalıştım onlara sayıversinler ondan önceki gün sıkı çalıştım 3 günü kapatır yani :):):):):):):

kız son 3 gundur ypmadın mı. ???????? bu akşam ayık kal ve yap şu işi. tövbe estagfurullah:))))))))

aloooo nereye uyuyon beeeee, bebek yapcan kuzuuuuu, yok öyle uyumak falan:))))))

Kızlar bana azcık müsade , soğan suyumu yapıp gelooorummm:)))

ya ondan onceki gece de uyumus bu hem de 9 daaaaa

Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.. aman boşver evin işini bu 3 ay dinlenmen lazım bol bol ..

hoşbuldukk..asık suratım bugün biraz..ev işi zaten fazla yapmıorum artık..kociş gelnce çamaşırları ascak söz verdim ben asmıcam diye :) bugün ne düşündüm biliomusunuz..öle yana yakıla çocuk istioruz ya allah gerçekten hayırlı bi şeklde hayırlısıyla versin inşallahh..ben çok sabırsız ve ileriyi düşünen biriyim..diorum hadi doğdu bebeğim bakıorum bebek odalarına ana kucaklarına bebek arabalarına falan dünyanın parası..ya bunların hepsini tek tek yakınlara kitlicez ya da hiç alamıcaz..bu zmanda harbiden çok zor ya..kiradasın eşin 1000 lira bile almıyo yeni evlisin borçların var derken bi ayı bile bitiremiosun..neyse Rabbim nasbiyle gönderirmiş zaten dimi kızlar..

KIyamam sana demek sen benim hemşerimsin izmirliyim bende,,zorluğu zaten özlem olayı ablamdanda biliyorum neyse sevdiğin adam yanında gelirsin tatil zamanları ama birde bebişle:) bu arada hayatım benim 8 nisan bat bakiceeez artık:)

ah canım ole tabi. bak ben şimdiden düşünüorum. hamileliğimde doktor musade edene kadar calışsam ya sonra. ben kendimi biliyoum magazada gezicem bişi gorucem almak isticem. e tek maaşlada olmuo. ben o yuzden bebe kumbarafsı yaptım. eşimle duzenli para koyuyos içine gelen giden 3-5 bişiler atıo. çeyrek parası yapınca acıos:)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…