- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.921
Sayın çok değerli hamişler ve hamiş adayları ben gldim.yemek yapabildim sadece..çok yorgunum yaa sanki taş taşımış gibi..güya ders çalışcaktım..akşama kaldı artıkın..
İnşallah hayatım:))) sabaha bi daha yapıcam denemeyi artık gerisi allaha kalmış durumda:)
Soğan suları bebiş olarak dönsün bize latacıııııııııııııııım...
yardımların için:) Görüşürüz, öpüyorum bende kocaman kocaman...
Çok sağol canım
Hoşgeldiiiiin tatlımmm...:) Nasılsın? azıcık daha iyisindir inşallah? başla başla soğana valla, hiç de korkma, ben de ay allahım nasıl olcak diyordum ama kokrttuğum gibi olmadı, öyle tadı kokusu yok fazla, içtikten sonra da bi bardak su deviyorum üstüne hiç de kokmuyorum soğan falan, rahat ol yani.. bak ben bu ay yaptım 1 hafta bitiyor bugün , yumurtlamam oldu bile bugün galiba, beklediğimden 2 gün önce oldu hatta..:)
hhheeeee vallah 9 da uyumuşum :):):):)
inşALLAH canım,, bu arada sor tabi kuzum ama yanıldığım pek görülmemiştir kendim için pek birşey hissedemem ancak başkları için hep isabet olmuştur hisslerimburası bizimiçin terapi gib..i burda olan tüm arkadaşlarımın (RAB-bim )gönüllerine göre versin.. bu arada banucum fillandiya'dasın değilmi sen ne soğuktur şimdi oralar nasıl alıştın kuzum? benimde ablam fransada bende gerek gezi gerek işim için yurtdışına ama sürekli yaşamak alışmak zaman istiyor değilmi?
Merhaba arkadaşlar hamile arkadaşlara hayırlı olsun.
Bende nisan ayına kalanlardadım.kırmızı kartı gördük.
Herks için hayırlısı olsun
inşALLAH canım,, bu arada sor tabi kuzum ama yanıldığım pek görülmemiştir kendim için pek birşey hissedemem ancak başkları için hep isabet olmuştur hisslerimburası bizimiçin terapi gib..i burda olan tüm arkadaşlarımın (RAB-bim )gönüllerine göre versin.. bu arada banucum fillandiya'dasın değilmi sen ne soğuktur şimdi oralar nasıl alıştın kuzum? benimde ablam fransada bende gerek gezi gerek işim için yurtdışına ama sürekli yaşamak alışmak zaman istiyor değilmi?
tabiiki güzel ama saatlerimiz çok uzun geliyo bazende sıkıyo benimarkadaş işten ayrıldı buradaki tüm sorumluluk benim üzerimde şuan yetiştiriim die bitiom yaaa
inanki mal gibi ev iş ev iş başka bişi yok heyecan yok yani :)
kıs sen eve gidince gusel bir dus al yat uzan accık sonra calışırmısınız çalışmazmısınız bilemicem:)
olsun canım saglık olsun, hayırlısı. yumurtlamalar için enerji depola accık
he he işte olsaydın kalkardın 5,30 da:))))))))) 30 nisan da seninde akıbetin belli olacak kuzum:):) dil kursu, iş. yeni bir hayat:) artık sende gorumcenle fin filmleri izleyebilcen:))))))))) izlediğini anlaybilcen
ondan onceki gece de uyudunmuuuu??????? bebe nasıl olcak bole yawww
Soğuk tabii burası ama öyle dayanılmayacak bir durumda değil, biraz daha güney finlandiyada kalıyoruz biz onun da etkisi var.. bir de ona göre giyinip korunuyorsun etkilemiyor fazla.. Ben daha çok yeniyim 3 ay oldu geleli, ama sevdim burayı o yüzden rahatım, tek sıkıntım ailemi ve arkadaşlarımı ve izmiri özlemem:)))))
Eh bi de sende biliyosundur, ne olursa olsun insanın kendi ülkesi başka, yıllarda geçse üzerinden yine de değişmez bu durum bence..
Valla bakalım bu arada inşallah tutar içinden geçenler..:) Allah inşallah sana da en kısa ve hayırlı zamanda bebişini gönderir, eşinle mutluluğunuz katlanır tatlım.. ne zaman şimdi senin yeni bat tarihin?
2 kişinin işini yapıyosun sen yani , kıyamam sana, zor oluyordur tabii tahmin ederim..
:)))))))) heee kalkamazdım tabeee:)))) Bakalım kuzum:) dınınınıııı yeni bi hayat yeni bi iş, bana bi de yeni bebek lazımmmmm:))))) ahahah sanırsın eskisi var da:)) işte yani bana bebek lazım:))))
aloooo nereye uyuyon beeeee, bebek yapcan kuzuuuuu, yok öyle uyumak falan:))))))sorma bugün çalışma günüüüü ama umurumda değil vallahi ne olacaksa olsun erkenden yatçemmmmm
Merhaba arkadaşlar hamile arkadaşlara hayırlı olsun.
Bende nisan ayına kalanlardadım.kırmızı kartı gördük.
Herks için hayırlısı olsun
aloooo nereye uyuyon beeeee, bebek yapcan kuzuuuuu, yok öyle uyumak falan:))))))
artık geçmiştir yımırtlama dönemi falan olmaz artıkın tatile girek artık ben bu kadar uzun maratona alışkın değildim vallahi kendime bile inanamıyorum artık :)aştım kendimi :):):):):
Soğuk tabii burası ama öyle dayanılmayacak bir durumda değil, biraz daha güney finlandiyada kalıyoruz biz onun da etkisi var.. bir de ona göre giyinip korunuyorsun etkilemiyor fazla.. Ben daha çok yeniyim 3 ay oldu geleli, ama sevdim burayı o yüzden rahatım, tek sıkıntım ailemi ve arkadaşlarımı ve izmiri özlemem:)))))
Eh bi de sende biliyosundur, ne olursa olsun insanın kendi ülkesi başka, yıllarda geçse üzerinden yine de değişmez bu durum bence..
Valla bakalım bu arada inşallah tutar içinden geçenler..:) Allah inşallah sana da en kısa ve hayırlı zamanda bebişini gönderir, eşinle mutluluğunuz katlanır tatlım.. ne zaman şimdi senin yeni bat tarihin?
2 kişinin işini yapıyosun sen yani , kıyamam sana, zor oluyordur tabii tahmin ederim..
:)))))))) heee kalkamazdım tabeee:)))) Bakalım kuzum:) dınınınıııı yeni bi hayat yeni bi iş, bana bi de yeni bebek lazımmmmm:))))) ahahah sanırsın eskisi var da:)) işte yani bana bebek lazım:))))
ay vallahi zamanında çok çalıştım onlara sayıversinler ondan önceki gün sıkı çalıştım 3 günü kapatır yani :):):):):):):
aloooo nereye uyuyon beeeee, bebek yapcan kuzuuuuu, yok öyle uyumak falan:))))))
Kızlar bana azcık müsade , soğan suyumu yapıp gelooorummm:)))
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.. aman boşver evin işini bu 3 ay dinlenmen lazım bol bol ..
artık geçmiştir yımırtlama dönemi falan olmaz artıkın tatile girek artık ben bu kadar uzun maratona alışkın değildim vallahi kendime bile inanamıyorum artık :)aştım kendimi :):):):):
:))))) istersen çizelge cıkart her ay ona gore ayarlarsınız kendinizi. yazarsın ayın 3-4-5 bendesin. sonrası yımırtlama gimeye serbest takılıos die. adam da ona gore psikolojisini ayarlar:))))))))
ah canım keşke iki olsa muhasebe , satınalma , sevkiyat , teklif, müşteri istekleri , ödemeler ve tahsilatlar , aradada başka işler oluyo daha sayimmi iptal durumdayım yani anlayacağın
ahh canımm benim gibisin sende. bende aynen. merkez hollanda ama tr ofisi bende. herşey hem de. yurtdışı ve yurtiçi musteri takibi, sipariş takibi, faturası, sip hazırlaması, ihracatı, yurtiçi dagıtım kontrolü, herbişeyyyyy.
hoşbuldukk..asık suratım bugün biraz..ev işi zaten fazla yapmıorum artık..kociş gelnce çamaşırları ascak söz verdim ben asmıcam diye :) bugün ne düşündüm biliomusunuz..öle yana yakıla çocuk istioruz ya allah gerçekten hayırlı bi şeklde hayırlısıyla versin inşallahh..ben çok sabırsız ve ileriyi düşünen biriyim..diorum hadi doğdu bebeğim bakıorum bebek odalarına ana kucaklarına bebek arabalarına falan dünyanın parası..ya bunların hepsini tek tek yakınlara kitlicez ya da hiç alamıcaz..bu zmanda harbiden çok zor ya..kiradasın eşin 1000 lira bile almıyo yeni evlisin borçların var derken bi ayı bile bitiremiosun..neyse Rabbim nasbiyle gönderirmiş zaten dimi kızlar..
:))))) istersen çizelge cıkart her ay ona gore ayarlarsınız kendinizi. yazarsın ayın 3-4-5 bendesin. sonrası yımırtlama gimeye serbest takılıos die. adam da ona gore psikolojisini ayarlar:))))))))
ahh canımm benim gibisin sende. bende aynen. merkez hollanda ama tr ofisi bende. herşey hem de. yurtdışı ve yurtiçi musteri takibi, sipariş takibi, faturası, sip hazırlaması, ihracatı, yurtiçi dagıtım kontrolü, herbişeyyyyy.
özlemcim işleriniz sizin pek bi yoğun, benim gün oluyor hiç evrak yazmadığım günler bile oluyor. mesala bugün öle bi gün.. boş boş oturuyorum valla iyiki siz varsın yaa iyikii...
emossss ne dersi çalışıcan? beyin gelene kadar yat uzan sen tatlım boşver yemeğini de yapmışsın zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?