Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Herkese merhaba! Uzun süredir sitede bir şeyler yazmamıştım. En son 8 martta regl oldum. İnşallah nisan ayında iki çizgi görürüm. Bu ay ilk kez Klomen tedavisine başladım. Hayırlısı bakalım. Klomene herkes 5. günde başlamış ama benim doktorum 3. günde başlattı. Vardır bir bildiği herhalde. Dualarım tüm anne olmak isteyenlere..

sağol canım bizim dualarımızda seninle isteyen herkese canım..

hoşgeldin canım.hayırlısı olsun inşallah.klomen ile hamile kalan çokmuş.hatta ikiz bebişleri olan da olmuş.inşallah sende-bizlerde bebişlerimizi en kısa zamanda kucağımıza alırız.sağlıkla ve hayırla inşalahhhhhhhhh :))

kız ne temmuzu iice tutuşturma beni sınav 12 eylülde..

kuzum sen kpssden bahsetmiyormusun.. 2012 kpssden bi saniye lisans ile önlisans farklı tabi dimi canım.. afedersin... bi an lisans olarak düşündüm.. ama sana bu gafımın üzerine iyi haberim var şimdi baktım senin sınav 12 eylül değil 23 eylül,,Kamu Personel Seçme Sınavı
2012-KPSS Ortaöğretim/Önlisans--- sınav tarihi: 23.09.2012

Insllah canım. Allah ısteyen herkese tattırsın bu duyguyu ınsllah

:) bazılarınızla özelden de konusmak istiyorum ama 100 msj atmam gerekiyormuş bunun için , ara sıra çıkıp boş boş saçmalarsam bu 100 msjı doldurmak için kusura bakmayın.
hayırlısı hepimiz için bakalım. aslında stres en büyük etken bence , yani o günü beklemek . adet olcam mı olmıcam mı, offff. neyse ben çıkar ...hoşçakalın

anaammm 23üne mi almışlarr iii bakalım acaba tercihler ne zman olur..ay ne isterdim var ya kazanıp gidp doğumu izmirde yapsam..15 kasıma falan denk gelio doğum hayırlısı inşallah..

:))))))))))) guldurdun ben Allah ta seni guldursun inşş. tamam sen 100 mesajı doldurmak için yazabilirsin buraya ne isteren. boşver bekleme onu düşünme, zmanı gelince gorcen zaten

anaammm 23üne mi almışlarr iii bakalım acaba tercihler ne zman olur..ay ne isterdim var ya kazanıp gidp doğumu izmirde yapsam..15 kasıma falan denk gelio doğum hayırlısı inşallah..

ösym nin son güncellemisinde böyle yazıyor canım.. ben sınavdan sonra ilk tercihlerde yerleştim canım. aralıkta yerleştirmeler olmuştu. inşallah bu sene erken yaparlar canım senin şansına..

ösym nin son güncellemisinde böyle yazıyor canım.. ben sınavdan sonra ilk tercihlerde yerleştim canım. aralıkta yerleştirmeler olmuştu. inşallah bu sene erken yaparlar canım senin şansına..

he sen grdin yani daha önce..nereye yerleştin tatlım ve bi daha nie giriosun..inşallah erken olur valla yaa..aman bi kazanıyım da erken veya geç atama fark etmez..

orasını şimdiden hiiiiiç düşünme. hamileliğinin keyfini çıkar, para yok die yetmez falan filan die beslenmeni ihmal etme. parayı düşünme. stres yok, mutlu olki mutlu bir bebek çıksın. rızkıyla gelecektir zaten o. benim bir arkadaşım vardı 2. cocuguna istemeden gebe kaldı. aldırıcam die tutturdu maddiyat yuzunden. yalvar yakar vazgeçirdim. şimdi iiki dogurmusum herşey cok guzel, herşeyi var oglumun dio. Allah ın izniyle herşeyde olur merak etme.

he sen grdin yani daha önce..nereye yerleştin tatlım ve bi daha nie giriosun..inşallah erken olur valla yaa..aman bi kazanıyım da erken veya geç atama fark etmez..

evet canım yerleştim ama şimdi A grubu kadrolar için istiyorum lisanstan gircem.. ankaradayım içişler. bak. çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…