- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.941
:))))) istersen çizelge cıkart her ay ona gore ayarlarsınız kendinizi. yazarsın ayın 3-4-5 bendesin. sonrası yımırtlama gimeye serbest takılıos die. adam da ona gore psikolojisini ayarlar:))))))))
ahh canımm benim gibisin sende. bende aynen. merkez hollanda ama tr ofisi bende. herşey hem de. yurtdışı ve yurtiçi musteri takibi, sipariş takibi, faturası, sip hazırlaması, ihracatı, yurtiçi dagıtım kontrolü, herbişeyyyyy.
kader arkadaşım yanlız değilim demekki hadi ağlayalım beraber
ay benim ağlayasım var ya niyekine acep ?
kpss kuzum..ona çok çalışmam lazımki izmire gidebiliyim..:)
çok değil o da en geç 45 dkya falan gelir zaten..
Herkese merhaba! Uzun süredir sitede bir şeyler yazmamıştım. En son 8 martta regl oldum. İnşallah nisan ayında iki çizgi görürüm. Bu ay ilk kez Klomen tedavisine başladım. Hayırlısı bakalım. Klomene herkes 5. günde başlamış ama benim doktorum 3. günde başlattı. Vardır bir bildiği herhalde. Dualarım tüm anne olmak isteyenlere..
çalış emoscum çalış, şunun şurasında temmuza ne kaldı bende çalışıyorum inşallahh güzel puanlar alırız..canım..
özlemcim işleriniz sizin pek bi yoğun, benim gün oluyor hiç evrak yazmadığım günler bile oluyor. mesala bugün öle bi gün.. boş boş oturuyorum valla iyiki siz varsın yaa iyikii...
su gunlerde ben de bosum. ama buyuk ihtimal önümüdekşi hafta başlayacak. sezon baslıyo cunku. yurtdışından orjinal ürünlerim gelicekki burda geliştireyim. onları bekliorum. bazen wc ye gidecek vaktim olmuo benim de.
kpss kuzum..ona çok çalışmam lazımki izmire gidebiliyim..:)
çok değil o da en geç 45 dkya falan gelir zaten..
anladım cnm, 45 dk yat sende az değil yani. ayacıkların dinelnir hiç degilse. ay ne guzel erkenden evdesin ya.
kader arkadaşım yanlız değilim demekki hadi ağlayalım beraber
ay benim ağlayasım var ya niyekine acep ?
ne aglaması yaaa, yok aglamak falan. bak sen beni deli ettin bugun:)))))) yarın rapor vercen. bu akşam işlerini vazifelerini unutma sakın:) 9 da uyumuş yaaaa. herbişeyi geçtim hangi evli kadın saat 9 da uyumş yawwww:):):) ben 9 da bulaşıkları makineye yeni atmış oluom:))))))))
Herkese merhaba! Uzun süredir sitede bir şeyler yazmamıştım. En son 8 martta regl oldum. İnşallah nisan ayında iki çizgi görürüm. Bu ay ilk kez Klomen tedavisine başladım. Hayırlısı bakalım. Klomene herkes 5. günde başlamış ama benim doktorum 3. günde başlattı. Vardır bir bildiği herhalde. Dualarım tüm anne olmak isteyenlere..
anladım cnm, 45 dk yat sende az değil yani. ayacıkların dinelnir hiç degilse. ay ne guzel erkenden evdesin ya.
kız ben deil kocam gelcek 45 dk sonra :) ben ev karısıyım zatenn:))
kız ne temmuzu iice tutuşturma beni sınav 12 eylülde..
Insllah canım. Allah ısteyen herkese tattırsın bu duyguyu ınsllah
kuzum sen kpssden bahsetmiyormusun.. 2012 kpssden bi saniye lisans ile önlisans farklı tabi dimi canım.. afedersin... bi an lisans olarak düşündüm.. ama sana bu gafımın üzerine iyi haberim var şimdi baktım senin sınav 12 eylül değil 23 eylül,,Kamu Personel Seçme Sınavı
2012-KPSS Ortaöğretim/Önlisans--- sınav tarihi: 23.09.2012
kız ben deil kocam gelcek 45 dk sonra :) ben ev karısıyım zatenn:))
ya anladım kocanın 45 dk sona gelceğini, sen anla işte ne guzel erkenden evde yani. ben 7,30 dan once olamıom beyimde 8 - 8,3 gibi. pestil gibiyiz zaten. ev karısı senii:):):):))
:) bazılarınızla özelden de konusmak istiyorum ama 100 msj atmam gerekiyormuş bunun için , ara sıra çıkıp boş boş saçmalarsam bu 100 msjı doldurmak için kusura bakmayın.
hayırlısı hepimiz için bakalım. aslında stres en büyük etken bence , yani o günü beklemek . adet olcam mı olmıcam mı, offff. neyse ben çıkar ...hoşçakalın
anaammm 23üne mi almışlarr iii bakalım acaba tercihler ne zman olur..ay ne isterdim var ya kazanıp gidp doğumu izmirde yapsam..15 kasıma falan denk gelio doğum hayırlısı inşallah..
ya anladım kocanın 45 dk sona gelceğini, sen anla işte ne guzel erkenden evde yani. ben 7,30 dan once olamıom beyimde 8 - 8,3 gibi. pestil gibiyiz zaten. ev karısı senii:):):):))
neyse çabucak hamiş kal da doğum iznine çıkarsın..ama en iisi bitanem tek kişi olmuyo..bak bem eşim tek başına çalışıo kira elektrik su kredi kartı derken bize hiççbişe kalmıo..ve şimdi düşünüorum bebek olurs napcaz bilmiorumm..
ösym nin son güncellemisinde böyle yazıyor canım.. ben sınavdan sonra ilk tercihlerde yerleştim canım. aralıkta yerleştirmeler olmuştu. inşallah bu sene erken yaparlar canım senin şansına..
neyse çabucak hamiş kal da doğum iznine çıkarsın..ama en iisi bitanem tek kişi olmuyo..bak bem eşim tek başına çalışıo kira elektrik su kredi kartı derken bize hiççbişe kalmıo..ve şimdi düşünüorum bebek olurs napcaz bilmiorumm..
emoşcum biz iki kişi çalışıoz bi dünya kredi borcu var yetmio ama Allah rızkıyla gönderir korkma olur giderrr
annem dioki borçlarınız hafifleseydi bari 5 yıl beklediyimi düşünsene ne dion anne iimisin diom :):):):):
he sen grdin yani daha önce..nereye yerleştin tatlım ve bi daha nie giriosun..inşallah erken olur valla yaa..aman bi kazanıyım da erken veya geç atama fark etmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?