- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.961
emoşcum biz iki kişi çalışıoz bi dünya kredi borcu var yetmio ama Allah rızkıyla gönderir korkma olur giderrr
annem dioki borçlarınız hafifleseydi bari 5 yıl beklediyimi düşünsene ne dion anne iimisin diom :):):):):
oyyy kıyamam ya ben o kredi illetinden oldum olas uzak durdum Allah bulaştırmasın da inşallah..evet yani borcu bitirmeyi beklersen yaşlancan yani..:)
emoşcum biz iki kişi çalışıoz bi dünya kredi borcu var yetmio ama Allah rızkıyla gönderir korkma olur giderrr
annem dioki borçlarınız hafifleseydi bari 5 yıl beklediyimi düşünsene ne dion anne iimisin diom :):):):):
:))))))))))) 5 yıl ne varki zaten akşam 9 da yatıon sen:):):):) rahat rahat yapardın
evet canım yerleştim ama şimdi A grubu kadrolar için istiyorum lisanstan gircem.. ankaradayım içişler. bak. çalışıyorum.
wayyy. napıon orda yani göreviniz nedir efem. ordan giriliomu bole sitelere yaa
orasını şimdiden hiiiiiç düşünme. hamileliğinin keyfini çıkar, para yok die yetmez falan filan die beslenmeni ihmal etme. parayı düşünme. stres yok, mutlu olki mutlu bir bebek çıksın. rızkıyla gelecektir zaten o. benim bir arkadaşım vardı 2. cocuguna istemeden gebe kaldı. aldırıcam die tutturdu maddiyat yuzunden. yalvar yakar vazgeçirdim. şimdi iiki dogurmusum herşey cok guzel, herşeyi var oglumun dio. Allah ın izniyle herşeyde olur merak etme.
neyse çabucak hamiş kal da doğum iznine çıkarsın..ama en iisi bitanem tek kişi olmuyo..bak bem eşim tek başına çalışıo kira elektrik su kredi kartı derken bize hiççbişe kalmıo..ve şimdi düşünüorum bebek olurs napcaz bilmiorumm..
merhaba emos uzulme emin ol bebegin rızkıyla geliyor dunyaya ve o size bolluk bereket getirecek insallah darısı olmayanların basına insallah
bu arada kızlar dun 12 mart adet olmam gerekıyordu bugunde hala olmadım ama test yaptırmaya korkuyorum cesaretim yok azıcık gaz verin bana
aslında hepsini biliorum Özlemcim ama elimden bişe gelmio düşünmeden de duramıyorum..neyse Görelim Mevlam Neyler..NeylerseGüzel Eyler dimi..
oyyy kıyamam ya ben o kredi illetinden oldum olas uzak durdum Allah bulaştırmasın da inşallah..evet yani borcu bitirmeyi beklersen yaşlancan yani..:)
kıslar borçları düşünmeyin benim ev kira dükkan kira birikim yok ama bu bebeği çok istedim herşeyde vardır bi hayır.yokluk yüzünden hayalerimizi erteleyecek değiliz ya.
evet canım yerleştim ama şimdi A grubu kadrolar için istiyorum lisanstan gircem.. ankaradayım içişler. bak. çalışıyorum.
merhaba emos uzulme emin ol bebegin rızkıyla geliyor dunyaya ve o size bolluk bereket getirecek insallah darısı olmayanların basına insallah
bu arada kızlar dun 12 mart adet olmam gerekıyordu bugunde hala olmadım ama test yaptırmaya korkuyorum cesaretim yok azıcık gaz verin bana
tmm üzülmicem doğru diosunuz aslında..inşallah berektli gelcek benm bebişimm..sen de bekleme yarın sabah çişinle yap testi bence..benim batım falan yoktu düzensizdi..8 şubatta olmuştum 8 martta test yaptım silikti çizgi..yarın yap sende bence..:))
aynen ole. dusunmemeye calıs sen
tmm üzülmicem doğru diosunuz aslında..inşallah berektli gelcek benm bebişimm..sen de bekleme yarın sabah çişinle yap testi bence..benim batım falan yoktu düzensizdi..8 şubatta olmuştum 8 martta test yaptım silikti çizgi..yarın yap sende bence..:))
yarın isten izin alırsam ogle arasında yaptırırım insallah ama hala adet olacakmısım gibi belim ve kasıklarım agrıyorcokta umitlenmek istemiyorum
:))))))))))) 5 yıl ne varki zaten akşam 9 da yatıon sen:):):):) rahat rahat yapardın
giriliyor çok şükür...
maşallah kaç puanla yerleştin canım..ben de bi yandan açıktan devam ediorum 2 yıllık okumuştum..şimdi 3teyim.
giriliyor çok şükür...
aa ii bari, yoksa işte yok düşünsene internette dolaşamadıgını valla kafayı yer adam:)
yarın isten izin alırsam ogle arasında yaptırırım insallah ama hala adet olacakmısım gibi belim ve kasıklarım agrıyorcokta umitlenmek istemiyorum
tatlım benim..benim o ağrılarım hala devam edio..eşime diorum aşkım ya ben hastalancam ya dio 5 haftalık oldu..sen de 5 jaftadır hep sölüosun..:))aynı hamilelik ve adet belirtileri aynı oldu bende de ve genelde aynı oluyo anladın mı onu takma..sabah işe giderken yapsan daha ii olur idrar testleri sabahki idrarla daha ii sonuç verio..ama kan testi yaptırcaksan dediğin gibi olur tabi..
emoşşş özlemmm 5 yılda neler olurdu nilerrrrr mecburen çektik ev için ama çok şükür en azından artık benim diyebileceğim bir evim var Allah sağlık versin öder gideriz yahu
hatta özlem 8 de yatsam daha çabuk geçer zaman :):):):):):
aa ii bari, yoksa işte yok düşünsene internette dolaşamadıgını valla kafayı yer adam:)
aynen öle tatlım bazen çok iş oluyor, kafamı bile kaldıramıyorum bazende hiç iş yok dükkanı kapa git öle..))
tatlım benim..benim o ağrılarım hala devam edio..eşime diorum aşkım ya ben hastalancam ya dio 5 haftalık oldu..sen de 5 jaftadır hep sölüosun..:))aynı hamilelik ve adet belirtileri aynı oldu bende de ve genelde aynı oluyo anladın mı onu takma..sabah işe giderken yapsan daha ii olur idrar testleri sabahki idrarla daha ii sonuç verio..ama kan testi yaptırcaksan dediğin gibi olur tabi..
kan yaptırmayı dusunuyorum aslında evde idrar testi var ama dandik bisey eczden 4tlye aldım onda gosteririmi erken gosterenlerden degil sanırım valla azıcık ıslaklık hissetsem acıp acıp bakıyorum esime caktırmadan :))
maşalllah 90 almak zor olmadı mı :)) sınav zor mu bahset biraz lütfen..:))bu arada ben de sofrayı hazırlyıım kociş damlar birazdan..90 puanla yerleştim canım..
emoşşş özlemmm 5 yılda neler olurdu nilerrrrr mecburen çektik ev için ama çok şükür en azından artık benim diyebileceğim bir evim var Allah sağlık versin öder gideriz yahu
hatta özlem 8 de yatsam daha çabuk geçer zaman :):):):):):
sen vakit kaybetme akiam yemeginde işyerinde ye eve gidince direk yatarsın:) adam da sefilllllll bir halde dolansın ortalarda:)
ne mutlu sana bir evin var. Allah olmayan herkese ev nasip etsin inşallah. bizde bakalım bu yaz dusunuyoruz inşşş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?