Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

:):):) aa bu ay ve onumuzdeki ay heyecanlı senin içn

kız son 3 gundur ypmadın mı. ???????? bu akşam ayık kal ve yap şu işi. tövbe estagfurullah:))))))))

ya ondan onceki gece de uyumus bu hem de 9 daaaaa

Beluşşşşşşşşşşşşşşşş, alırım valla ayağımın altına, gidip yapacaksın görevini bu akşam delirtme bak bizi:)) topik açcaz yaa hamişler topiği, çalışmaya ara vermek falan yok yani:))

Dert etme tatlım sen hiç parayı, vakti zamanı gelince yapılır alınır herşey ufak ufak.. rızkıyla gelir bebiş zaten, üzme yani kendini:) Bak burda çoğumuz zaten üç aşağı beş yukarı aynı ekonomik durumlardayız, öyle para saçan bi tarafımız yok yani:) olur herşey, allah sağlık sıhhat versin para kazanılır illa ki..

İnşallah nisan breketli gelsin sana tatlım.. Bi izmirli daha buldum desene:) tülin, emos, beluş, ben ve sen.. izmir buluşması ayarlıycam ben valla bu gidişle:))

İnşallah bebişine tez zamanda kavuşursun tatlım, hoşgeldin aramıza:)

dınınıııdıınıııııııı, biri gaz mı dedi?? geldim işte burdayım:)))))) hemen veriyorum ara gazı sana, koş bi hassas test al sabaha yap derim ben :))

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle tüm isteyenlere rabbim hayırlı evlatlar nasip eder inşallah vücut ısısı takibi yapan var mi

maşalllah 90 almak zor olmadı mı :)) sınav zor mu bahset biraz lütfen..:))bu arada ben de sofrayı hazırlyıım kociş damlar birazdan..

canım bence şans işi eğer kısmetin de varsa Allah sana bildiğin soruları karşına çıkartıyor. ben hukuk bürosunda çalışıyordum istanbulda, okul bitmeden başlamıştım akkşama kadar bakırköy mecidiyeköy sultanahmet adliyesi bazende buyükçekmece adliyesi arasında mekik çekiyordum. sabah 7 evden çkışı 2 saat yol akşam 6 da işten çıkış 9 da anca evde oluyordum. 44 kiloydum (şimdi 59) artık eve kendimi zor atıyordum bırakın ders çalışmayı yemek yemeğe bile halime olmuyoldu, ama sınav günü herşeyi bildiğimi farkettim butün soruları çabucak çözdüm birde sınavı çok erken bitirmiştir. ama sana tavsiyem ihtiyaç yayınlarının kitaplarını çalış ve mutlaka son 10 yılın sorularını çöz hep yakın şeyler çıkıyor. benim o günlerde en çok yaptığım bol bol dua etmekti ders çok az çalışmışımdır. daha doğrusu çalışamadım işe gitmekten, ama sen şanslıısın evdesin bence kendine bi plan yap ve ona göre çalış canım...

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle tüm isteyenlere rabbim hayırlı evlatlar nasip eder inşallah vücut ısısı takibi yapan var mi

Hoşgeldin aramıza..:) Ben bu ay bi yapmaya çalışıyorum ama pek öyle düzenli değil..

benim adam alışkın kız öyle durumlara bu ay bebiş bahanesiyle bayram yapıo hihihihihihi
vallahi ev çok önemliymiş Allahım olmayan herkese versin inşallah kira çok zor resmen bitmeyen borççç

Allahım ya:):) dinamik ol dinamik, atom karınca gibi dolan evde:):)

hosgeldınn. amin inşallah herkese hayırlı zamanda nasip etsin

bende aynını soyledim hatta yarın rapor ver dedim:))))))))))

Kızlar bakın feyste bi arkadiş paylaşmış bunu duygulandım sizi de duygulandriiim dedim:)))

Bir bebeğimiz olacak seninle Sevgilim
Burnu sana, ağzı bana benzeyecek.
Erkek olursa çok iyi laf yapacak ağzı babası gibi, kız olursa ağzı değil gözleri konuşacak annesi gibi. Kavgalarımız olacak seninle hayır önce 'anne' dedi, yok yok 'baba' dedi. Erkek olursa annesini daha çok sevecek herkess gibi, kız olursa sen olacaksın sanırım ilk aşık olacağı adam tipi. Küçücük elleri ile saracak tüm benliğimizi. ismini ben vereceğim, soyadını senin verdiğin gibi.. ♥

hemen copy paste yaptım. cok guzel gerçekten ama resimdeki adam ofsayt. pehhhhhhhhhh

ahahaha; belus: saat 9,30 da yattı - eşi saat10,30 da uyandırmaya calıştı ama olmadı:)))
ozlem: gorev tamam

yok ya belus bu gece bitirecek bu işi allah ın izniyle inşşşş:)))))) dimiiiiiiii

ahahahahahaha harikaaa, evet evet bitircek kesinlikle işi, güvenimiz tam ona:))))))

canım zaten ağlama modundayım gözyaşlarım aktı akcak. o nasıl bi tatlılık yarabbim, Allahım Allahım sabır ihsan eyle hepimize, tez zamanda bizi yavrularımıza kavuştur... AMİNN..

ahahaha; belus: saat 9,30 da yattı - eşi saat10,30 da uyandırmaya calıştı ama olmadı:)))
ozlem: gorev tamam

yok ya belus bu gece bitirecek bu işi allah ın izniyle inşşşş:)))))) dimiiiiiiii

ay yarıldım gülmekten nerden bilionuz eve kameramı koydunuz çok ciddi kalkmıyorum :):):):):):

kız o bebişi ben yerimmmmmmmmmmmmm adamı beğenmedim ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…