- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #8.981
:):):) aa bu ay ve onumuzdeki ay heyecanlı senin içn
kız son 3 gundur ypmadın mı. ???????? bu akşam ayık kal ve yap şu işi. tövbe estagfurullah:))))))))
ya ondan onceki gece de uyumus bu hem de 9 daaaaa
hoşbuldukk..asık suratım bugün biraz..ev işi zaten fazla yapmıorum artık..kociş gelnce çamaşırları ascak söz verdim ben asmıcam diye :) bugün ne düşündüm biliomusunuz..öle yana yakıla çocuk istioruz ya allah gerçekten hayırlı bi şeklde hayırlısıyla versin inşallahh..ben çok sabırsız ve ileriyi düşünen biriyim..diorum hadi doğdu bebeğim bakıorum bebek odalarına ana kucaklarına bebek arabalarına falan dünyanın parası..ya bunların hepsini tek tek yakınlara kitlicez ya da hiç alamıcaz..bu zmanda harbiden çok zor ya..kiradasın eşin 1000 lira bile almıyo yeni evlisin borçların var derken bi ayı bile bitiremiosun..neyse Rabbim nasbiyle gönderirmiş zaten dimi kızlar..
KIyamam sana demek sen benim hemşerimsin izmirliyim bende,,zorluğu zaten özlem olayı ablamdanda biliyorum neyse sevdiğin adam yanında gelirsin tatil zamanları ama birde bebişle:) bu arada hayatım benim 8 nisan bat bakiceeez artık:)
Herkese merhaba! Uzun süredir sitede bir şeyler yazmamıştım. En son 8 martta regl oldum. İnşallah nisan ayında iki çizgi görürüm. Bu ay ilk kez Klomen tedavisine başladım. Hayırlısı bakalım. Klomene herkes 5. günde başlamış ama benim doktorum 3. günde başlattı. Vardır bir bildiği herhalde. Dualarım tüm anne olmak isteyenlere..
merhaba emos uzulme emin ol bebegin rızkıyla geliyor dunyaya ve o size bolluk bereket getirecek insallah darısı olmayanların basına insallah
bu arada kızlar dun 12 mart adet olmam gerekıyordu bugunde hala olmadım ama test yaptırmaya korkuyorum cesaretim yok azıcık gaz verin bana
kan yaptırmayı dusunuyorum aslında evde idrar testi var ama dandik bisey eczden 4tlye aldım onda gosteririmi erken gosterenlerden degil sanırım valla azıcık ıslaklık hissetsem acıp acıp bakıyorum esime caktırmadan :))
tatlım kan yaptırcaksan idrar yapma derim yanılma payları oluyo hcg düşük olduğu zman..benmki de 5 tllikti ama silik çıkardı yani..:))gerek yok yani idrar testini yapma bence direkt öğlen kan yaptır..telefonla da açar sonucu öğrenirsinn..Allah hayırlısını nasip eder inşallah..
sen vakit kaybetme akiam yemeginde işyerinde ye eve gidince direk yatarsın:) adam da sefilllllll bir halde dolansın ortalarda:)
ne mutlu sana bir evin var. Allah olmayan herkese ev nasip etsin inşallah. bizde bakalım bu yaz dusunuyoruz inşşş.
benim adam alışkın kız öyle durumlara bu ay bebiş bahanesiyle bayram yapıo hihihihihihi
vallahi ev çok önemliymiş Allahım olmayan herkese versin inşallah kira çok zor resmen bitmeyen borççç
Beluşşşşşşşşşşşşşşşş, alırım valla ayağımın altına, gidip yapacaksın görevini bu akşam delirtme bak bizi:)) topik açcaz yaa hamişler topiği, çalışmaya ara vermek falan yok yani:))
maşalllah 90 almak zor olmadı mı :)) sınav zor mu bahset biraz lütfen..:))bu arada ben de sofrayı hazırlyıım kociş damlar birazdan..
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle tüm isteyenlere rabbim hayırlı evlatlar nasip eder inşallah vücut ısısı takibi yapan var mi
bende aynını soyledim hatta yarın rapor ver dedim:))))))))))
benim adam alışkın kız öyle durumlara bu ay bebiş bahanesiyle bayram yapıo hihihihihihi
vallahi ev çok önemliymiş Allahım olmayan herkese versin inşallah kira çok zor resmen bitmeyen borççç
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle tüm isteyenlere rabbim hayırlı evlatlar nasip eder inşallah vücut ısısı takibi yapan var mi
evet bundan böyle faaliyet raporu alalım bacım herkesten:)))))))))))
kızlar ya cevap verin kızlar ben anlamadım ya akıntı yumurtlama oluncamı oluyo yani akıntı olunca iliskiyemi giricen yoksa akıntı olduktan sonra artık o ay tutmadı mı demek
Kızlar bakın feyste bi arkadiş paylaşmış bunu duygulandım sizi de duygulandriiim dedim:)))
Eki Görüntüle 366757
Bir bebeğimiz olacak seninle Sevgilim
Burnu sana, ağzı bana benzeyecek.
Erkek olursa çok iyi laf yapacak ağzı babası gibi, kız olursa ağzı değil gözleri konuşacak annesi gibi. Kavgalarımız olacak seninle hayır önce 'anne' dedi, yok yok 'baba' dedi. Erkek olursa annesini daha çok sevecek herkess gibi, kız olursa sen olacaksın sanırım ilk aşık olacağı adam tipi. Küçücük elleri ile saracak tüm benliğimizi. ismini ben vereceğim, soyadını senin verdiğin gibi.. ♥
ahahaha; belus: saat 9,30 da yattı - eşi saat10,30 da uyandırmaya calıştı ama olmadı:)))
ozlem: gorev tamam
yok ya belus bu gece bitirecek bu işi allah ın izniyle inşşşş:)))))) dimiiiiiiii
Kızlar bakın feyste bi arkadiş paylaşmış bunu duygulandım sizi de duygulandriiim dedim:)))
Eki Görüntüle 366757
Erkek olursa çok iyi laf yapacak ağzı babası gibi, kız olursa ağzı değil gözleri konuşacak annesi gibi. Kavgalarımız olacak seninle hayır önce 'anne' dedi, yok yok 'baba' dedi. Erkek olursa annesini daha çok sevecek herkess gibi, kız olursa sen olacaksın sanırım ilk aşık olacağı adam tipi. Küçücük elleri ile saracak tüm benliğimizi. ismini ben vereceğim, soyadını senin verdiğin gibi.. ♥
ahahaha; belus: saat 9,30 da yattı - eşi saat10,30 da uyandırmaya calıştı ama olmadı:)))
ozlem: gorev tamam
yok ya belus bu gece bitirecek bu işi allah ın izniyle inşşşş:)))))) dimiiiiiiii
hemen copy paste yaptım. cok guzel gerçekten ama resimdeki adam ofsayt. pehhhhhhhhhh
ne kızıyonuz yaaa ühüüüüüüüüü tamam yapçam dövmeyin kaçışım yok zaten benim kociş bugün çalışma günü var die sabahtan sayıklıyo ölsem yine bırakmaz :)
Eki Görüntüle 366757
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?