- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.001
ay yarıldım gülmekten nerden bilionuz eve kameramı koydunuz çok ciddi kalkmıyorum :):):):):):
adamı geç zatiii, bebiş çok tatlı ama...
canım zaten ağlama modundayım gözyaşlarım aktı akcak. o nasıl bi tatlılık yarabbim, Allahım Allahım sabır ihsan eyle hepimize, tez zamanda bizi yavrularımıza kavuştur... AMİNN..
kızlar ben çıkıyorum canım herkese iyi akşamlar öpüyorum hepiniz yanaktan....
:))))))))))))
nie geçim yaaaaa, cillop gibi bişi olsaydı efnamı olurdu. bebeğe yakışırdı en azından:)
hah işte bende de o etkiyi yarattı hemen dedim kızlarla paylaşayım:) çok ama çok tatlı gerçekten, maşallah yani, ayy yaa ben de istiyorummm...
Şu gelen yumurtaaaa olaydııı, içi spermle dolaydıııııı, iki çizgi bir testteeeee, sonucu pozitif olaydıııııı.. ey tanrım bana 1 taneee, 1 de yetmez 2 tane, bütün kızlaraaaa 2 şer 3 er tane ver ver ver veeeer ver allahım ver:))))))))))))
hah işte bende de o etkiyi yarattı hemen dedim kızlarla paylaşayım:) çok ama çok tatlı gerçekten, maşallah yani, ayy yaa ben de istiyorummm...
Şu gelen yumurtaaaa olaydııı, içi spermle dolaydıııııı, iki çizgi bir testteeeee, sonucu pozitif olaydıııııı.. ey tanrım bana 1 taneee, 1 de yetmez 2 tane, bütün kızlaraaaa 2 şer 3 er tane ver ver ver veeeer ver allahım ver:))))))))))))
görusuruz cnmmm keçiboynuzu alcam akşam eve giderken:):)
banuuuuuuuuu, koptummmmm. butunun top 5 lıstesıne gırdın yani:):) içimden mırıldandım melodisiyle ve tuttu valla cok guzelll. kagıda yazıp evde solicem ezber yapcam:)))))))))))))))))
ya kızııımmm biz kocişleri bulduk zaten bebek arayışındayız ya ondan dedim geçelim diye:)) algıda seçicilik biraz ama yaa lütfen yaniiii:)))))))))))))))
kızzzzz durrrrrrrrrr bana bidene yeterrr ikiz olma olasılığı yüksek bende zatennnnn korkuyom vallahiii
ahahahahahaha:))) tamam o zaman hamiş kalma marşımız olsun bu bizim :)))
ya seker tom ben goruntu guzelliği acısından sey ettiydim yaniiii:):)
bırakmasın zaten. ii bari. adamı sayıklatır hale getirmiş yaaaa:)
Aaaa sizin ailede var mı ikiz???? anne tarafında yani??
benimki de o modda..aşkım ya nie doktora sormadın hamişken olur mu olmaz mı diyip druo..ben engelliorum bak diorum mercimeğe bişe olur gebertirim seni iki dk tut kendini çarşamba günü sorcam dedim ama yarın da unuturum gibime geliyo..yarın keseye bakcaz oluşmuşmu diye..unturum kesin ilişki olayını zuahahah o da beklesin biracık..bi ara 2 günde bir yapıoduk ara verelim şimdi biracık dimi ama
o zaman photoshop yaparız olmadı:))))
marşımız da hazır o zamaaaaan, oleeeeeeeeeeee:))) söyle bakalım kocişe ne tepki verecek:)))
benimki de o modda..aşkım ya nie doktora sormadın hamişken olur mu olmaz mı diyip druo..ben engelliorum bak diorum mercimeğe bişe olur gebertirim seni iki dk tut kendini çarşamba günü sorcam dedim ama yarın da unuturum gibime geliyo..yarın keseye bakcaz oluşmuşmu diye..unturum kesin ilişki olayını zuahahah o da beklesin biracık..bi ara 2 günde bir yapıoduk ara verelim şimdi biracık dimi ama
şöyle anlatiim
abilerim ikiz
teyzemin kızları var ikiz
diyer teyzem ikiz düşüyü yapmış
eşimin halasının kızları var ikiz
yaaaaaaaaaaaa
tamam yarın tepkiyi anlatcam size:):) olabilir bu cocuk cirkin photoshop yaparıs
:):):) artık o beklicek yapcak bişi yok. onunki mecburi de belus un ki kader kurbanı:))))))))))
şöyle anlatiim
abilerim ikiz
teyzemin kızları var ikiz
diyer teyzem ikiz düşüyü yapmış
eşimin halasının kızları var ikiz
yaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?