Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

canım zaten ağlama modundayım gözyaşlarım aktı akcak. o nasıl bi tatlılık yarabbim, Allahım Allahım sabır ihsan eyle hepimize, tez zamanda bizi yavrularımıza kavuştur... AMİNN..

hah işte bende de o etkiyi yarattı hemen dedim kızlarla paylaşayım:) çok ama çok tatlı gerçekten, maşallah yani, ayy yaa ben de istiyorummm...

Şu gelen yumurtaaaa olaydııı, içi spermle dolaydıııııı, iki çizgi bir testteeeee, sonucu pozitif olaydıııııı.. ey tanrım bana 1 taneee, 1 de yetmez 2 tane, bütün kızlaraaaa 2 şer 3 er tane ver ver ver veeeer ver allahım ver:))))))))))))

:))))))))))))

nie geçim yaaaaa, cillop gibi bişi olsaydı efnamı olurdu. bebeğe yakışırdı en azından:)

ya kızııımmm biz kocişleri bulduk zaten bebek arayışındayız ya ondan dedim geçelim diye:)) algıda seçicilik biraz ama yaa lütfen yaniiii:)))))))))))))))

kızlar ben çıkıyorum canım herkese iyi akşamlar öpüyorum hepiniz yanaktan....

Görüşürüüüüüüüüüüüz tatlımmm... öpüyorum çooooooook...

kızlar ben çıkıyorum canım herkese iyi akşamlar öpüyorum hepiniz yanaktan....

görusuruz cnmmm keçiboynuzu alcam akşam eve giderken:):)

banuuuuuuuuu, koptummmmm. butunun top 5 lıstesıne gırdın yani:):) içimden mırıldandım melodisiyle ve tuttu valla cok guzelll. kagıda yazıp evde solicem ezber yapcam:)))))))))))))))))

kızzzzz durrrrrrrrrr bana bidene yeterrr ikiz olma olasılığı yüksek bende zatennnnn korkuyom vallahiii

ahahahahahaha:))) tamam o zaman hamiş kalma marşımız olsun bu bizim :)))

bırakmasın zaten. ii bari. adamı sayıklatır hale getirmiş yaaaa:)

benimki de o modda..aşkım ya nie doktora sormadın hamişken olur mu olmaz mı diyip druo..ben engelliorum bak diorum mercimeğe bişe olur gebertirim seni iki dk tut kendini çarşamba günü sorcam dedim ama yarın da unuturum gibime geliyo..yarın keseye bakcaz oluşmuşmu diye..unturum kesin ilişki olayını zuahahah o da beklesin biracık..bi ara 2 günde bir yapıoduk ara verelim şimdi biracık dimi ama

:))) bir sağlık sorunu olmadıkça sorun olmaz ilişki serbest yani, ama tabee sen sor doktora yine:))

o zaman photoshop yaparız olmadı:))))

marşımız da hazır o zamaaaaan, oleeeeeeeeeeee:))) söyle bakalım kocişe ne tepki verecek:)))

tamam yarın tepkiyi anlatcam size:):) olabilir bu cocuk cirkin photoshop yaparıs

:):):) artık o beklicek yapcak bişi yok. onunki mecburi de belus un ki kader kurbanı:))))))))))

şöyle anlatiim
abilerim ikiz
teyzemin kızları var ikiz
diyer teyzem ikiz düşüyü yapmış
eşimin halasının kızları var ikiz

yaaaaaaaaaaaa

eşinin tarafı önemli değil ikiz olayında zaten, senin taraf, anne soyun önemli, ki sizde var:) eh ihtimali var o zaman sende de:)

tamam yarın tepkiyi anlatcam size:):) olabilir bu cocuk cirkin photoshop yaparıs

:):):) artık o beklicek yapcak bişi yok. onunki mecburi de belus un ki kader kurbanı:))))))))))

özlem yaaaaaaaa kopardın yine beni:)))))))))))))))) kader kurbanı ha, ay çok güldüm:)))))))))))))))))))))

şöyle anlatiim
abilerim ikiz
teyzemin kızları var ikiz
diyer teyzem ikiz düşüyü yapmış
eşimin halasının kızları var ikiz

yaaaaaaaaaaaa

senden de çıkma ihtimali bayaaaa bi yuksek. tabi gokten inmio spermler yumurtalıklarına. bunu unutmamanda fayda var:)))))))))))))) sen rapor verene kadar ben sana takılcam böleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…