- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.021
eşinin tarafı önemli değil ikiz olayında zaten, senin taraf, anne soyun önemli, ki sizde var:) eh ihtimali var o zaman sende de:)
senden de çıkma ihtimali bayaaaa bi yuksek. tabi gokten inmio spermler yumurtalıklarına. bunu unutmamanda fayda var:)))))))))))))) sen rapor verene kadar ben sana takılcam böleee
özlem yaaaaaaaa kopardın yine beni:)))))))))))))))) kader kurbanı ha, ay çok güldüm:)))))))))))))))))))))
öle deme deme tek de tek olsun deiye dua edin bana annem ikisine bakamaz benim çalışmam lazım
özlem yaaaaaaaa kopardın yine beni:)))))))))))))))) kader kurbanı ha, ay çok güldüm:)))))))))))))))))))))
kız baksana adamcagız uyandırmaya calışıomus kalkamıomuş yaaaaa. üşengecin cocugu olmazmış derler:))))))) o bugece de kalkmasın artık vitamin takviyesi yapalım buna banu. özellikle yumurtlama gunlerini takip edelim beluş un.
Beluşum bebeklerin rüyada ak sakallı dedeler tarafından ihsan edildiğini düşünüyor sanırsam:)))) bi uyuyorsun bi uyanıyorsun hooop hamişsin gibi:)) Ve fekkkaaat çok yanlış:))))
hihiiiiii napiim yaaa zor gelioooooo
efet banu ole de olabilir yani:)) ayyyy beluşşş sevios seni biz. valla cok guldum hee bugun:):)
hala zor gelio dio:))
yapalım valla enerji içeceklerini dayayalım buna böyle, sonra o inlesin adamın başında kocişim kocişim uyan nolur diye, eee etme bulma dünyası bu kızım der hain hain güleriz biz de:))))))))))
yapalım valla enerji içeceklerini dayayalım buna böyle, sonra o inlesin adamın başında kocişim kocişim uyan nolur diye, eee etme bulma dünyası bu kızım der hain hain güleriz biz de:))))))))))
seviyoz valla beluşumu, kızmasın bize yani:)) ama konuşuyo işte hala car car, zor mor diye, insanın gidip çimdikleyesi geliyor :))))
sen doktora ben en geç 9da uyuyorum deseydin bi de bakalım ihtimali ne hesaplayacaktı o zaman:)))))zaten ilk yiğenimde dr sorduk ikizmi die işte anlattık böyle böyle die bana dediki sende olma olasılığı çoookkk yüksek dedi gülimmi ağlimmi bilemedim
heheytttt macun bile yedim ben tık yok :):):):):)
tövbe tövbeeeeeee adam duysa buraya yazdıklarımı furur beni vallahi :):):):
puhahaha düz duvara tırmanmasın sakın:) belus senin için cok cetinceviz planlarımız var gordugun gibi:):) nihahahahaha
seviyoz valla beluşumu, kızmasın bize yani:)) ama konuşuyo işte hala car car, zor mor diye, insanın gidip çimdikleyesi geliyor :))))
heheytttt macun bile yedim ben tık yok :):):):):)
tövbe tövbeeeeeee adam duysa buraya yazdıklarımı furur beni vallahi :):):):
hakkatten hee:)
ne macunu bee:) nie yedin Allah aşkına sen onu:):):):)
ay kız bunlar silinmiyo demiiii amannnnn görmesinler adamlar yuh dicek bize ayyyy çok güldüm vallahi
sen doktora ben en geç 9da uyuyorum deseydin bi de bakalım ihtimali ne hesaplayacaktı o zaman:)))))
Duymaz aman bişey olmaz:))) anacım senin sorun macunla çözülmez, sana uyanık kalmanı sağlayacak ilaç lazım, yoksa gerisi sorun değil:)))
gözkapaklarını dikelim yukarıya:):) yada cafein le çarpalım bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?