Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

senden de çıkma ihtimali bayaaaa bi yuksek. tabi gokten inmio spermler yumurtalıklarına. bunu unutmamanda fayda var:)))))))))))))) sen rapor verene kadar ben sana takılcam böleee

Beluşum bebeklerin rüyada ak sakallı dedeler tarafından ihsan edildiğini düşünüyor sanırsam:)))) bi uyuyorsun bi uyanıyorsun hooop hamişsin gibi:)) Ve fekkkaaat çok yanlış:))))

özlem yaaaaaaaa kopardın yine beni:)))))))))))))))) kader kurbanı ha, ay çok güldüm:)))))))))))))))))))))

kız baksana adamcagız uyandırmaya calışıomus kalkamıomuş yaaaaa. üşengecin cocugu olmazmış derler:))))))) o bugece de kalkmasın artık vitamin takviyesi yapalım buna banu. özellikle yumurtlama gunlerini takip edelim beluş un.

yapalım valla enerji içeceklerini dayayalım buna böyle, sonra o inlesin adamın başında kocişim kocişim uyan nolur diye, eee etme bulma dünyası bu kızım der hain hain güleriz biz de:))))))))))

zaten ilk yiğenimde dr sorduk ikizmi die işte anlattık böyle böyle die bana dediki sende olma olasılığı çoookkk yüksek dedi gülimmi ağlimmi bilemedim

Beluşum bebeklerin rüyada ak sakallı dedeler tarafından ihsan edildiğini düşünüyor sanırsam:)))) bi uyuyorsun bi uyanıyorsun hooop hamişsin gibi:)) Ve fekkkaaat çok yanlış:))))

efet banu ole de olabilir yani:)) ayyyy beluşşş sevios seni biz. valla cok guldum hee bugun:):)

hihiiiiii napiim yaaa zor gelioooooo

hala zor gelio dio:))

efet banu ole de olabilir yani:)) ayyyy beluşşş sevios seni biz. valla cok guldum hee bugun:):)

hala zor gelio dio:))

seviyoz valla beluşumu, kızmasın bize yani:)) ama konuşuyo işte hala car car, zor mor diye, insanın gidip çimdikleyesi geliyor :))))

yapalım valla enerji içeceklerini dayayalım buna böyle, sonra o inlesin adamın başında kocişim kocişim uyan nolur diye, eee etme bulma dünyası bu kızım der hain hain güleriz biz de:))))))))))

heheytttt macun bile yedim ben tık yok :):):):):)
tövbe tövbeeeeeee adam duysa buraya yazdıklarımı furur beni vallahi :):):):

puhahaha düz duvara tırmanmasın sakın:) belus senin için cok cetinceviz planlarımız var gordugun gibi:):) nihahahahaha

zaten ilk yiğenimde dr sorduk ikizmi die işte anlattık böyle böyle die bana dediki sende olma olasılığı çoookkk yüksek dedi gülimmi ağlimmi bilemedim
sen doktora ben en geç 9da uyuyorum deseydin bi de bakalım ihtimali ne hesaplayacaktı o zaman:)))))

Duymaz aman bişey olmaz:))) anacım senin sorun macunla çözülmez, sana uyanık kalmanı sağlayacak ilaç lazım, yoksa gerisi sorun değil:)))

Son düzenleme:
seviyoz valla beluşumu, kızmasın bize yani:)) ama konuşuyo işte hala car car, zor mor diye, insanın gidip çimdikleyesi geliyor :))))

hakkatten hee:)

ne macunu bee:) nie yedin Allah aşkına sen onu:):):):)

ay kız bunlar silinmiyo demiiii amannnnn görmesinler adamlar yuh dicek bize ayyyy çok güldüm vallahi

gözkapaklarını dikelim yukarıya:):) yada cafein le çarpalım bunu.

gözkapaklarını dikelim yukarıya:):) yada cafein le çarpalım bunu.

ben ders çalışırken yapardım bak, kahve bi kola bi tane supradin, allaaaa allaa ondan sonra zombi gibi dolanırdım:)) beluşa da yapıcam aynısını:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…