- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.041
ay kız bunlar silinmiyo demiiii amannnnn görmesinler adamlar yuh dicek bize ayyyy çok güldüm vallahi
kız içinde keçi boynuzu fındık fıstık antep falan fişman var ondan yedim :) ama işe yaramadı
gözkapaklarını dikelim yukarıya:):) yada cafein le çarpalım bunu.
ben ders çalışırken yapardım bak, kahve bi kola bi tane supradin, allaaaa allaa ondan sonra zombi gibi dolanırdım:)) beluşa da yapıcam aynısını:))
kız kafeini verirsen bu sefer çocuğu hepten yapamam zararlı o zararlı
şimdi şaka biyana ama ben çok önemli bişi dicem size
ben bu sigara olayını bırakamıyorum aksine çoğalttım bu aralar bana yardım edin ben napçam yaaa her içişimde vicdan azabı duyuyorum ama yapçağımdanda geri kalmıyorum malesef
kız kafeini verirsen bu sefer çocuğu hepten yapamam zararlı o zararlı
şimdi şaka biyana ama ben çok önemli bişi dicem size
ben bu sigara olayını bırakamıyorum aksine çoğalttım bu aralar bana yardım edin ben napçam yaaa her içişimde vicdan azabı duyuyorum ama yapçağımdanda geri kalmıyorum malesef
banu cok guldum ya Allah aglatmasın. ofisteyim sesli de gulemiyorum. patlıcam bu belusun olayı ben fena kopardı:):):)
kuzum bak ben de içiyordum ama kastım kendimi günde 5 taneye çektim... başta biraz zor oluyor ama ilk bir ayı atlatman lazım, kesinlikle kapalı mekanlarda içme mesela, özellikle evde, öyle öyle beynini şartlayıp en azından ilk etapta sayısını azalt, sonradan bırakmak daha kolay olur..
valla ben karnımı tuta tuta gülüyorum burda:)) ay kızlar valla keşke aynı yerde olaydık ne güzel olurdu:)
kuzum bak ben de içiyordum ama kastım kendimi günde 5 taneye çektim... başta biraz zor oluyor ama ilk bir ayı atlatman lazım, kesinlikle kapalı mekanlarda içme mesela, özellikle evde, öyle öyle beynini şartlayıp en azından ilk etapta sayısını azalt, sonradan bırakmak daha kolay olur..
valla ben karnımı tuta tuta gülüyorum burda:)) ay kızlar valla keşke aynı yerde olaydık ne güzel olurdu:)
su muhabbet ev ortamında olsadyı yerlere yatmıstık zaten garantisini de veririm. ben tadına doyamadım yani. cok guldum:)
Bende Marta Erteledimm Malesefff...
aslında az içiodum ama bu aralar iş sıkıntısından çoğalttım ama yarıda atmaya çalışıom
gerçekten aynı yerde olsaydık bide rahat ortam ortalık ayağa kalkardı gülmemizden :):):):):
kesin gülmekten ağlıyorduk yani , ay belki birgün ayarlar buluşuruz yani neden olmasın, olmayacak bir hayal değil:)
Bende Marta Erteledimm Malesefff...
kesin gülmekten ağlıyorduk yani , ay belki birgün ayarlar buluşuruz yani neden olmasın, olmayacak bir hayal değil:)
olur mu olur. ne kadar eskirse eskisin bu konu muhakkak yad edilsin:)::):) beluş un eşinin suçu ne????
hadi herkes izmire taşınsın..orda buluşalım olar mı..:))
hadi herkes izmire taşınsın..orda buluşalım olar mı..:))
ayy evet izmirliyiz gelelim bi araya banu hemen gel seni beklioz
tasınamam da cogunluk bulusursa gelirim:))))))))))))))))
:)))))))))))) ay özlem altıma edicem valla gülmekten:))))) kesinlikle yad edelim bacımmm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?