Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ay kız bunlar silinmiyo demiiii amannnnn görmesinler adamlar yuh dicek bize ayyyy çok güldüm vallahi

nerden gorcekler beeee, sen uyurken adamın canı sıkılıp nette dolanmazsa gormez:)))))))))

kız içinde keçi boynuzu fındık fıstık antep falan fişman var ondan yedim :) ama işe yaramadı

:)))))))))))))

gözkapaklarını dikelim yukarıya:):) yada cafein le çarpalım bunu.

kız kafeini verirsen bu sefer çocuğu hepten yapamam zararlı o zararlı

şimdi şaka biyana ama ben çok önemli bişi dicem size
ben bu sigara olayını bırakamıyorum aksine çoğalttım bu aralar bana yardım edin ben napçam yaaa her içişimde vicdan azabı duyuyorum ama yapçağımdanda geri kalmıyorum malesef

azaltmayı dene en azından. belkim beben olacagını ogrendigin zaman vicdan yapıp bırakırsın. şimdi nasılsa yok deyip içiosundur

kuzum bak ben de içiyordum ama kastım kendimi günde 5 taneye çektim... başta biraz zor oluyor ama ilk bir ayı atlatman lazım, kesinlikle kapalı mekanlarda içme mesela, özellikle evde, öyle öyle beynini şartlayıp en azından ilk etapta sayısını azalt, sonradan bırakmak daha kolay olur..

banu cok guldum ya Allah aglatmasın. ofisteyim sesli de gulemiyorum. patlıcam bu belusun olayı ben fena kopardı:):):)

valla ben karnımı tuta tuta gülüyorum burda:)) ay kızlar valla keşke aynı yerde olaydık ne güzel olurdu:)

Son düzenleme:

su muhabbet ev ortamında olsadyı yerlere yatmıstık zaten garantisini de veririm. ben tadına doyamadım yani. cok guldum:)

aslında az içiodum ama bu aralar iş sıkıntısından çoğalttım ama yarıda atmaya çalışıom

gerçekten aynı yerde olsaydık bide rahat ortam ortalık ayağa kalkardı gülmemizden :):):):):

su muhabbet ev ortamında olsadyı yerlere yatmıstık zaten garantisini de veririm. ben tadına doyamadım yani. cok guldum:)

kesin gülmekten ağlıyorduk yani , ay belki birgün ayarlar buluşuruz yani neden olmasın, olmayacak bir hayal değil:)

aslında az içiodum ama bu aralar iş sıkıntısından çoğalttım ama yarıda atmaya çalışıom

gerçekten aynı yerde olsaydık bide rahat ortam ortalık ayağa kalkardı gülmemizden :):):):):

tekrar azalt o zaman tatlım, yoksa hamiş kalınca zor olur senin için, birbirimize destek vere vere o dönemde de tamamen kurtuluruz bu meretten inşallah..

Ay evet ya nasıl istedim şimdi bilemezsiniz, böyle bi de türk kahvelerimizi alıp höpürtedirdik aayyyy harikaaaa olurduuuuuuuu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…