- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.061
olur mu olur. ne kadar eskirse eskisin bu konu muhakkak yad edilsin:)::):) beluş un eşinin suçu ne????
beluş da cıkıp dermiş; siz onu şimdi gorun asıl die. hatta ahanda kanıtı deyip cocugu kahve masasının ustune şapadanak oturtur:):):) yaptık işte gordunusmuuuuu die:):):)
Aaaa tamam o zaman kk buluşma günleri, izmir toplantısı yaparız bacımmmm:)))
ayy evet izmirliyiz gelelim bi araya banu hemen gel seni beklioz
Yapalım ama özlem nolcak, onsuz olmaz bu iş kattiyen:))
Aaaa tamam o zaman kk buluşma günleri, izmir toplantısı yaparız bacımmmm:)))
evet ya kocişim kıyamam bak üzüldüm ben şimdi tamam değişcem söz :)
evet ya kocişim kıyamam bak üzüldüm ben şimdi tamam değişcem söz :)
yapar valla bu beluş bize inat, hatta ikiz olursa iki bebiş birden olur masanın üstünde:))))
tamam seker artık başka yolu yok cunku bulusmanın.
seni nankör insan seni:) ben senin için dişimi tırnagıma takıp nasıl uyancak da cocuk yapcak die düşünüm sen beni hemen unut:):):)))))))
canım benim bak nasıl unutmuo arkadaşını. dava arkadaşım ne de olsa:)))))
alllaaaa allaaaa tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiii, geliyorummmmmmmmmmmmmm:)gideriz denizin dibinde bi cafeye ohhh deymeyin keyfimizeeee
tamam seker artık başka yolu yok cunku bulusmanın.
seni nankör insan seni:) ben senin için dişimi tırnagıma takıp nasıl uyancak da cocuk yapcak die düşünüm sen beni hemen unut:):):)))))))
canım benim bak nasıl unutmuo arkadaşını. dava arkadaşım ne de olsa:)))))
ha sole yarında raporunu evrdinmi tamam olsur bu iş
yapar valla:) üşengecin cocugu olmaz diodunuz aha 2 tane oldu işte der:):):)
kujummmmmm du hatlar karıştı tülinle olsun kuzum ben gelir alırım seni ordan kocişinde alırsın yanına göndeririz bizimkilerle ohhh ondan sonra gelsin muhabbet kalcak yerde var ev geniş :)
kujummmmmm du hatlar karıştı tülinle olsun kuzum ben gelir alırım seni ordan kocişinde alırsın yanına göndeririz bizimkilerle ohhh ondan sonra gelsin muhabbet kalcak yerde var ev geniş :)
1 dene diin yahuuu iki demen gözünüz sevem
ay nihayet kenarından kıyısından etki ettik azcık sana:))))
hah gördün mü beluşumun hatları karışmış yine:))
Kızlaaaaaaaaaaaaar, ben ufak ufak gider, kociş gelcek yemek yok:)) bişeyler hazırlıyayım malum adamı hoş tutmak lazım sabahın kör vaktinde uyandırıcam yine çünkü:))))))
hepinizi öpüyorum kocaman kocaman.. yarına görüşürüüüüüüüüüüüüz...
hepinizi çooook seviyorummmmm...
Kızlaaaaaaaaaaaaar, ben ufak ufak gider, kociş gelcek yemek yok:)) bişeyler hazırlıyayım malum adamı hoş tutmak lazım sabahın kör vaktinde uyandırıcam yine çünkü:))))))
canlarım bende yavaştan kaçıom öptüm hepinizi ii akşamlar akşam açabilemezsem yarın görüşürük
ben geri geldimmmm
bizimkilerin işi varmış biraz tüh 8 de yatamıcam olsun 8:30 oluversin bugüne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?