Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kızlar eczanede satılan ovulasyon testleri varmış uygun olanlarının doğruluğu ne kadar yapılışı gebelik testine benziyor
uygulayan var mı acaba?

iyi akşamlar kızlar.umarım herkes iyidir.
32 günde bir adet oluyorum.bugün 28.günüm.sabah test yaptım.15 dk.sonra hafif pembe çizgi çıktı.akşam geldiğimde çizgi hafiflemiş iyice grileşmiş.
testte 30 dakikadan sonrası geçerli değildir gibi bişey yazıyo.ama işte ilk 20 dakikada pembeydi,akşama açılmış grileşmiş((
daha çok erken test için ama dayanamayıp hergün sabah yapıyorum:))daha bisssürü testim var.
acaba hamiş olabilir miyim ki???????
göğüslerim acıyor bide mavi damarlar çıkmış,ayrıca kasık batması var.ama ne bileyim psikolojik mi acaba????
testi benim gibi olan var mı aranızda???

slm arkadaslar kac gundur giremiyorum pc me virus bulasti yaaaa sinir oldum kilitliendim kaldim kac gundur.sukur duzeldi.insallah herkes iyidir.

canim insallah hamissindir.benimde gecen cuma silik cikmisti testim kan sonucumu bekleyemeden geldi kirmizilar.ama insallah sen boyle bisi yasamazsin.kan testi yap bence en iyi kesin sonucu alirsin canim zaten varsa simdi cikar yarin yaparsan zaten birgun oncesi hayli hayli cikar.

nerden bilon sen bu kadar seyi yaaaaaaaaa. hımm yumurtalarımı terbiye etmem lazım o zaman. çekecekleri şeyi ii bilsinler:)
Özlem ya, aksam islerimi bitirdim bir göz atayım dedim buraya. Bu mesajına o kadar güldüm ki anlatamam. Evde yalnızım, biriciğim dışarıda ama sesli sesli güldüm yani deli gibi. Sen beni güldürdün Allah da seni guldursun
Valla katılıyorum sana çekecekleri şeyi iyi bilsinler yani
Öptüm seni.

selam hanımlar.cok sık yazamıyorum ama takıp edıyorum yen ı hamıleler allah saglıkla zamanında almak nasıp etsın kucagınıza.ıns darısıda basımıza.
bugun adetımın 19.gunu oldu pazartesı gunkı kontrolumde dr muhtesem dedı yumurtam ıcın 19 mm olmustu 22 taneydı bırısı gelısmemıs.dun ogleden sonra 2 de ovıtrelleyı vurduk gobegımden.ama ınanılmaz derecede sol kasıgımda agrı var ıgneden 1 gun once baslamıstı bugun daha bı fazlalastı.ve beyazımsı renklı akıntım var dungeceden berı.sanırım yumurtam catlıyor bakalım gun asırı ılıskı demıstı bugun oldu bırde persembe gunu kısmet olursa sonrasındada adetı beklıcez ınss hamıle olmayankalmasın mart ayında nısana hepımız hamıle gırelım.amın.

merhaba arkadaşlar sizlere bişey sormak istiyorum. ayın 11 de regl oldum. kasık ağrısı bel ağrısı çok şiddetliydi. akşam yemek yedikten sonra baş dönmesi göz kararması ve mide bulantı sonucunda istifra ettim... 12 sinde reglim biraz daha devam etti ve kesildi bu gün kanamam olmadı... hala kasıklarımda batmalar var sizce bu hamilelik belirtisi mi? ayrıca reglim 5 gün sürer 6 gün lekelenme şeklinde olur.

valla hamılelık belırtısıne benzıyor.ama adette oldum dıyorsun.kafam karıstı.baska belırtı yokmu canım bunlar ewet hamılelıge benzıyor ama goguslerde damar cıkması hassasıyet gaz sancısı uykuya egılım.gıbı

en ıyısı sen yarın bır test al yap.ben olsam hayatta duramam su dıralar eczenede nekadar test varsa alırım oturur bır bır yaparım

canım açık tenli olduğum için göğüslerimde damarlar belli oluyo normalde de ama gaz ve uykuya eğilim mevcut ayrıca kolumu kaldırdığımda fazla tutamıyorum halsizlik var hemen yoruluyorum.

canım açık tenli olduğum için göğüslerimde damarlar belli oluyo normalde de ama gaz ve uykuya eğilim mevcut ayrıca kolumu kaldırdığımda fazla tutamıyorum halsizlik var hemen yoruluyorum.

hamılelık belırtısı olanlara onlardan cok heycanlanıyorum delımıyım eyın ayol hamıle olabılırsın valla yarın bı test al ve hemen yap sole sonucu ıns vardır tatlım.allah dualarımızı bosa cıkarmasın ozellıklede ılk anne olacakların

test yapıcam bakalım hakkımda hayırlısı olur inşallaah... çok istiyorum allahım biliyor ya. haber veririm inş. güzel haber olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…