Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

test yapıcam bakalım hakkımda hayırlısı olur inşallaah... çok istiyorum allahım biliyor ya. haber veririm inş. güzel haber olur.

inşşş.hamılesındır tam adet oldum vs deyıp uzulurken surprız olsun mınık mucızen gobegıne konsun.yarın mujdelı haberını kendı adıma beklıcem meraklandırma mutlaka yap ve sole.hakkında hayırlısı olsun canım.

amiiiiiiiin. yarın test alır haber veririim allahın izniyle.... tşk ederim gecenin bu saati ilgilendiğin için.

onemlı degıl canım o nası lakırdı bılgım oldugu surece paylasırım bırsefer gebelık gecırmıs bırı olarak belırtılerın gebelık dıyor ıns oledırr.

slm kizlar ben yeniyim burda bende bir bebek istiorum ama kayinpederimle altli üstlü oturuorum haytima cok karisior hatta evlendikten sonra vücudumda yaralar cikmaya basladi nefes darligi felan yarin doktora gitcem bebek istiorum ama sirf onlarin yüzünden emin olamiorum sizce neyapim iki kere denedim ztn tutmadi

selam arkadaşım, allah hayırlısıyla inş. sağlıklı bir bebek nasip eder. kayınpederine gelince hayatına bu kadar müdahale etmesine izin verme sonuçta sen onlarla değil çocuklarıyla evlendin eşin ne diyo bu duruma... eşinle alakalı sorun yaşamıyorsan kayınpederide pek takma bence hayat başka türlü geçmez.

ayyy ağzından bal damlıyo vallaa inşallaaaaaaaaaah öyledir canım güzel haberler vermek istiyorum...

canım benım ewet oleye benzıyor.ben gebelıgımde adetım 10 gun gecıkmıstı ve hıc belırtım yoktu sıfır yanı.adet duzensızlıgımde oldugu ıcın hıc suphelenmedım sonra bır arkadasımın asırı ısrarıyla test yaptım ve pozıtıf.sonrakı 1 kaç hafta sonra baslamıstı bende halsızlık gaz uyku eglımı bıtkınlık yorgunluk hafıf mıde bulantıları seklınde ıns senınde bebek habercısıdır.

canım benım oncelıkle.allah sabır versın dıyorum.ama bebek ıstıyorsan yap neden yapmayacakmıssınkı kayınpo yuzunden.ben olsam bu kadarına tahammul edemem.laf sokar bellı ederdım.helede bebek fıkrımı asla ertelemezdım onun ıcın.hatta bır bebegım olursa kafam dagılır bebegımle ılgılenmekten onları duymam derdıma cıkcası sen dusunuyorsan asla erteleme.hayat bu erteledıkelrımız pısmanlıgımız olmasın.2 sefercık denemıssın daha hemen tutmuyor deme pes etme yılma tedavıye devam.
yinede teşekkürler kızlar saolun

onemlı deıl canım.

ben 2. geliniyim ilk gelinleri beceriksiz oldugu icin hep onalrin yaninda yani cocuklarina onlar bakar büyütür yedirir benimde öyle olmami istiolar hatta misafirim geldiinde neden kendim hazirlik yapiomusum yardima kimseyi cagirmiomusum yani anlican onlara muhtac olmami istiolar. ben böyle yetismedim kocama gelince o arada cok kalior cok strese girior. ben mesafei koydum belli ettim anladilar ama adamda bi inat var benim dediim olcak dio ben yapmiincada beni kocama sikayet edio allahtan artik gece güdüz kapima vurmayi biraktilar okadarini belli edebildim.

cok dogru soledın onunla deıl ogluyla ewlsın duyma tınma umursama.konussun dursun kendı kendıne.esınle sorunun yoksa hıc umursama

aslinda öyle ama cocuk meselislye üstüme gelincede vazgecesim gelio ben daha 22 yasimdayim ve kaynanam dioki yasim geciomus biran önce yapcakmisim bu seferde soguorum halbuki okadarda isterken seytan dio birak torun verme sunlara

yuh artık daha neler.gerekırse kavga et boyle hayatmı gecer.esınde babasına ıkı kelıme soleyemıyomu canım.karımı ezmeyın dıye.gercı onunda durumu zor desene arada klacama derede bogulayım derlerya bu durumda zor.

canım allah yardımcın olsun... eşine sitemde bulunma adamıda fazla sıkma çünkü erkekler arada kalmayı sevmezler. en güzeli ben kendim yapabiliyorum ihtiyacım olursa zaten çağırırım diyerek kibarca tepkini belli et anlamıyolarsa da umursama canım ama bu ne kadar sürerse her seferinde tepkini söyle çünkü sesini çıkarmazsan daha da kötü olabilir. dediğim gibi eşinle sorunun yoksa boşver hiiç takma canım... hayat senin hayatın

yoook öyle bi laf söylüorki gecende bagrismalri assaga kadar geldi babasina konusma hakki vermemek icinn benim hakkimda cok kavga ettiler kocamin hatri icin yüzlerine gülüorumki artik oda üzülmesin diye onlarda hersey düzeldi sanior

uff an itibariyle anne olma hayalim nisana sarkmıştır...... adet oldum az önce uffff ne zaman bulacak bizi bu bebekler üzülüyorum artıkkk

malesef en büyük sorunum o ben cok istiorum ayri bi ev ama burasi kendi evimiz ztn 3 odali bi cocuk odamizda var yani ama esime söyledim ilerde cocuk fazla olursa ben burda insaat istemiorum baska ev istiorum dedim gönlü razi olmadan bakariz dedi yani pek ümidim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…