- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.101
test yapıcam bakalım hakkımda hayırlısı olur inşallaah... çok istiyorum allahım biliyor ya. haber veririm inş. güzel haber olur.
amiiiiiiiin. yarın test alır haber veririim allahın izniyle.... tşk ederim gecenin bu saati ilgilendiğin için.
iyi geceler kızlar ist avrupa yakasında bildiğiniz iyi bir jinekolog varmı acaba
onemlı degıl canım o nası lakırdıbılgım oldugu surece paylasırım bırsefer gebelık gecırmıs bırı olarak belırtılerın gebelık dıyor ıns oledırr.
selam arkadaşım, allah hayırlısıyla inş. sağlıklı bir bebek nasip eder. kayınpederine gelince hayatına bu kadar müdahale etmesine izin verme sonuçta sen onlarla değil çocuklarıyla evlendin eşin ne diyo bu duruma... eşinle alakalı sorun yaşamıyorsan kayınpederide pek takma bence hayat başka türlü geçmez.slm kizlar ben yeniyim burda bende bir bebek istiorum ama kayinpederimle altli üstlü oturuorum haytima cok karisior hatta evlendikten sonra vücudumda yaralar cikmaya basladi nefes darligi felan yarin doktora gitcem bebek istiorum ama sirf onlarin yüzünden emin olamiorum sizce neyapim iki kere denedim ztn tutmadi
ayyy ağzından bal damlıyo vallaainşallaaaaaaaaaah öyledir canım güzel haberler vermek istiyorum...
canım benım oncelıkle.allah sabır versın dıyorum.ama bebek ıstıyorsan yap neden yapmayacakmıssınkı kayınpo yuzunden.ben olsam bu kadarına tahammul edemem.laf sokar bellı ederdım.helede bebek fıkrımı asla ertelemezdım onun ıcın.hatta bır bebegım olursa kafam dagılır bebegımle ılgılenmekten onları duymam derdıma cıkcası sen dusunuyorsan asla erteleme.hayat bu erteledıkelrımız pısmanlıgımız olmasın.2 sefercık denemıssın daha hemen tutmuyor deme pes etme yılma tedavıye devam.slm kizlar ben yeniyim burda bende bir bebek istiorum ama kayinpederimle altli üstlü oturuorum haytima cok karisior hatta evlendikten sonra vücudumda yaralar cikmaya basladi nefes darligi felan yarin doktora gitcem bebek istiorum ama sirf onlarin yüzünden emin olamiorum sizce neyapim iki kere denedim ztn tutmadi
yinede teşekkürler kızlar saolun
selam arkadaşım, allah hayırlısıyla inş. sağlıklı bir bebek nasip eder. kayınpederine gelince hayatına bu kadar müdahale etmesine izin verme sonuçta sen onlarla değil çocuklarıyla evlendin eşin ne diyo bu duruma... eşinle alakalı sorun yaşamıyorsan kayınpederide pek takma bence hayat başka türlü geçmez.
ben 2. geliniyim ilk gelinleri beceriksiz oldugu icin hep onalrin yaninda yani cocuklarina onlar bakar büyütür yedirir benimde öyle olmami istiolar hatta misafirim geldiinde neden kendim hazirlik yapiomusum yardima kimseyi cagirmiomusum yani anlican onlara muhtac olmami istiolar. ben böyle yetismedim kocama gelince o arada cok kalior cok strese girior. ben mesafei koydum belli ettim anladilar ama adamda bi inat var benim dediim olcak dio ben yapmiincada beni kocama sikayet edio allahtan artik gece güdüz kapima vurmayi biraktilar okadarini belli edebildim.
aslinda öyle ama cocuk meselislye üstüme gelincede vazgecesim gelio ben daha 22 yasimdayim ve kaynanam dioki yasim geciomus biran önce yapcakmisim bu seferde soguorum halbuki okadarda isterken seytan dio birak torun verme sunlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?