- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.121
uff an itibariyle anne olma hayalim nisana sarkmıştır...... adet oldum az önce uffff ne zaman bulacak bizi bu bebekler üzülüyorum artıkkk
uff an itibariyle anne olma hayalim nisana sarkmıştır...... adet oldum az önce uffff ne zaman bulacak bizi bu bebekler üzülüyorum artıkkk
ayy o cok kötü bi duygu banada oldu iki kere ama arkadaslrin dedigi gibi pes etmek yok olur insallah
ay evet kırmızıları ilk gördüğümdeki duygu bambaşka inan koca bir ay daha bekle bekle bekle umutlan tekrr kırmızılar e nolcak 1 ay daha bekle bekle bekle sonra tekrr kırmızılar 1 buçuk seneye varıyo artık ya inan sitem değil çok şükür vardır vakti saati de işte etrafındaki kendini bilmez insanların çocuklarını gözüme gözüme sokmaları yokmu Allahım sen bilirsinn.....
canım benım saglık olsun.hayırlı saglıklı nur topu gıbı olsunda mart nısan ne farkeder.ama nası bı duygu ıyı bılırım.dunyası basına yıkılır ınsanın.bakarsın nısanda gelıverır.moral bozmak yok yola am.devuff an itibariyle anne olma hayalim nisana sarkmıştır...... adet oldum az önce uffff ne zaman bulacak bizi bu bebekler üzülüyorum artıkkk
malesef en büyük sorunum o ben cok istiorum ayri bi ev ama burasi kendi evimiz ztn 3 odali bi cocuk odamizda var yani ama esime söyledim ilerde cocuk fazla olursa ben burda insaat istemiorum baska ev istiorum dedim gönlü razi olmadan bakariz dedi yani pek ümidim yok
bisey sorcam hamileyken akinti nasil olur ve normal adet sanci olabilrmi bilen varmi?
canım aynı durumu yaşıyorum bende benim 2 yıl oldu... her ay hüsran herkesin bebek yok mu demesi ee hadi yapın demesi. zamanı geçiyor vakti artık sonra olmaz vs. demeleri ve onların karşısında düşünüyoruz bizde yavaşa yavaş demek çok zor biliyorum... ama ümidini yitirme vakti zamanı vardır allahım bizlerede yaşatacak inş. o mücizeyi.
sınır oluyorum zaten o e artık bebek yapın demelerıne bızımde 2 bucuk sene olmadı kımı gorsem bebek yokmu bebek yokmu yahu sıze ne sızemı kaldı uckurumun tasası dıyesım gelırdı valla.
ayy desene yok yine akintim hep beyaz kasiklarimda agri yok sadece adet sancim var oda 3 gün kaldigi icin
valla aynen öyle oluyor ama işte sabır diyorum içimden.
inş. hamişsindir canım ya inş. bende bu sefer sandımdı ama tık tık tık yapacak bişi yok hakkımızda hayırlısı inş. güzel kardeşim....sende haklisin hele günlerin gecmemesi ztn delirtio insani hayirlisi olsun benimde herhalde 3 güne belli olur ama benimde ümidim yok
ay evet ya inan bende bir kuzen var ya benden ufak yaşı bendende önce evlenmiştizaten oğlu var bi tane ya inannın beni görünce hemen başlıyo oğğğlummm anne de bakayım sen benim neyimsin oğlumsun ben neyim anne söle bakayım erkek anasıyım ben falan falan Allahım ya konuşmuoz biz bu kuzenle görüşmüoz ama aynı apartmanda otruyoz kapımdan gellip geçtikçe hep aynı nasıl bir sınavdır geçirdiğim süreç bilmiyom arkdşlar ya bide var ya bunu yapınca inanın arkamı dönüyom ve kucağındaki bebeğe dua ediyom Allahım ona zeval vermesin anası cahil bilse bunun ne kötü bişi olduğunu oda yapmaz diom ama çok geriliyom kızlar yacanım aynı durumu yaşıyorum bende benim 2 yıl oldu... her ay hüsran herkesin bebek yok mu demesi ee hadi yapın demesi. zamanı geçiyor vakti artık sonra olmaz vs. demeleri ve onların karşısında düşünüyoruz bizde yavaşa yavaş demek çok zor biliyorum... ama ümidini yitirme vakti zamanı vardır allahım bizlerede yaşatacak inş. o mücizeyi.
ınsanın sabrını sınıyolar.hamıle kalıp dogurmaklada bıtmıyokı hamıleysen ay karnın cokmu buyuk veya cokmu kucuk yesene cocuk solucan gıbı cıkacak dogum yapsan bebek cok kucuk ay neden yurumuyor.artık sunu yapoması lazım deılmı nıye bole ınsanı yıyolar valla
inş. hamişsindir canım ya inş. bende bu sefer sandımdı ama tık tık tık yapacak bişi yok hakkımızda hayırlısı inş. güzel kardeşim....
ay evet ya inan bende bir kuzen var ya benden ufak yaşı bendende önce evlenmiştizaten oğlu var bi tane ya inannın beni görünce hemen başlıyo oğğğlummm anne de bakayım sen benim neyimsin oğlumsun ben neyim anne söle bakayım erkek anasıyım ben falan falan Allahım ya konuşmuoz biz bu kuzenle görüşmüoz ama aynı apartmanda otruyoz kapımdan gellip geçtikçe hep aynı nasıl bir sınavdır geçirdiğim süreç bilmiyom arkdşlar ya bide var ya bunu yapınca inanın arkamı dönüyom ve kucağındaki bebeğe dua ediyom Allahım ona zeval vermesin anası cahil bilse bunun ne kötü bişi olduğunu oda yapmaz diom ama çok geriliyom kızlar ya
ne zamandır denıyosunuz canım.valla nebilim yaa hic icimde his yok benim genellikle beyazdir sadece adetimin 12. günü seffalasir 3 gün boyunca o günlerdede deniorum ztn demin afedersin ama seffadi tuvaletteyken ama artik akintiya bakmiorum cünkü benimki hep sekilden sekile girio bekarligimdan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?