Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

iyi demişsin

kızlar alemsiniz valla yaaa... inş. bebek vardır bende dua edin lütfen benim için ....
ayy ıns vardır bak unutma kız yarın yap testı ve sonucu sole hayırlısı hakkında ıns.belırtılerınde guzel ıns vardır.
aslinda cok yeni ilk bir sene boyunca olmamasi gayet normalmis ztn cok dua ettim allahim nezman uygun bulursan ozmn ver diye bu evde cok gerildigim icin o yüzden pekte takmiorum hayirlisi olsun bazende rastgele yapiorum

gorun bak herkez hamıle kalacak 3-5 ay ıcınde ıns.

tsk ederim dalincigim ama anlayana sadece omu evdeki herkes onu bana örnek gösterio daha kadin olmayi ögrenememis 8 senedir kocasina bi tencere yemek yapmamis bide bana onu örnek al diolar ya kuduruorum

hemde nasıl güzel bi haber olur bu bizim için ya inan eşimle bile konuşamaz oldum bu konuyu ya buraya kk ya yada kendimle konuşuyom rabbim bu günlerde bizi yanlış yola düşürüpte isyan ettirmesin ama dediğin gibi veren Allah almayıda bilir ya nasıl bunun nispedini bana yaparsın ya hiçmi korkmazsın yaradandan hiçmi aklına gelmez ya bişi olursa çocuğuma die kul kulla sınanırmış inş. o güzel günleri bende ve ben gibi bekleyenlerde görür ya bak etrafın amansız baskısı olmasa belki daha farklı olacak herşey daha kolay atlatacaz bu günleri biliyorum ya diyolardır bak görüyon mu Allah ona bebek vermiyo dediklerini hissediyorum yada kafayı yiyorum yoruldum....

tsk ederim dalincigim ama anlayana sadece omu evdeki herkes onu bana örnek gösterio daha kadin olmayi ögrenememis 8 senedir kocasina bi tencere yemek yapmamis bide bana onu örnek al diolar ya kuduruorum

o kıyaslama olayına sinir oluyorum bende küçükkende çok yaparlardı komşunun çocuğu şöyle onun kızı böylee hay tüküreyiim tövbe yarabbim yaaa....

sabır cek tatlım elden bısey gelmez cahıl ınsana laf gecmezkı.sen hıc sıkma tatlı canını.allahım vermıyo vermıyo ama bı verdımı 2 ser 3 er verıyo.bana o gunlerde ıkızın olcak deseler has... derdım acıkcası.ben tekını bıle bulmazken muayende ıkız dedı dr.oluyorum sandım o an allah sızlerede yasatsın o mutlulugu ınsss gonulden yurekten ıstıyorum.kımseyı ewlatsız komasın rabbım.ewlat cok tatlı.umudunu yıtırme.ben sımdı 3.ıcın ugrasıorum ılk ayım bakalım

ya anladıysa oda ya neden bazı çocuk doğuranlar çocuklarını mikserle yapmş gibi kasılıyolar ben buna anlam veremiyom uygulamada hepimiz aynıyız peki olan la olmayan arasındaki fark ne yaradanımız ol dedikten sonra olur peki neden bu kasıntılar kimi insanlar neden bu şekilde

ikizlerini önce rabbim bağışlasın peki senn ikizler normal yollarla mı oldu????

hadi insallah düsünsene bu seferde 3üz diomus al sana iki kerede 5 cocuk
kız gozlerım fal tası gıbı oldu :))) gonlumden tek gecıyo bu sefer ama her gebelıgımde cok ugrasıyorum o yuzden 3 uz de olsa bırıne bıle kıyamam.
ikizlerini önce rabbim bağışlasın peki senn ikizler normal yollarla mı oldu????

canım hamıle kalısım normal yolla oldu.yanı asılama yada mıkroenjeksıyon tup bebekle deıl.klomen kullandım bnm yumurtlama sorunum var sagımdada cıddı pco

anneler ve anne adaylarina bi soru hamilelikten önce bagirsaklarinizda sorun varmiydi kabizlik gibi varsada neler yaptiniz düzeldimi hamile kalinca

benimde eşimde varikosel vardı tek taraflı işte yarın tam 2 ay olacak ameliyat olalı bakalımm artık hayırlısı gidecem doktora bu hafta nerdeyse 3 aydır gitmiyorum hiç beniimde kistlerim var bi sürü sağdada soldada var işte nasip kısmet bakalım....

anneler ve anne adaylarina bi soru hamilelikten önce bagirsaklarinizda sorun varmiydi kabizlik gibi varsada neler yaptiniz düzeldimi hamile kalinca
canım bnm hamılelıkte kabız gecmez velhasıl kabız deılsen bıle kabız olursun.hamılelıgımde cektıgım kabızı omrum boyunca yasamadım.kabızlıkta gebelık belırtısıdır.

allah sıfa versın canım tez zamanda annelık duygusunu tattısın

cahıllıgımı mazur gor.varıkosel ne ıdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…