- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.161
hahahaha bende ne dıyo bu kız dıyorumkızlar bu gecelik testini günün her saati yapabiliyor muyuz?
ben gebelık tetını yaptıgımda saat 3 falandı yanı ılk ıdrarda dıolar ama zaten hamıleysen her ıdrarda cıkıyogecelik yazmışımgebelik olacak pardon....
hahahaha bende ne dıyo bu kız dıyorum
ben gebelık tetını yaptıgımda saat 3 falandı yanı ılk ıdrarda dıolar ama zaten hamıleysen her ıdrarda cıkıyo
eeee ne cikti ben galiba yoktum sen onu yaptiginda cvbi okumadigima göre aslinda öyle ama hcg degeri daha belirgin oluormus eger idrara bisey karismazsa bilemicem ben ztn o testlere gicik oldum 3 ay önce yapmistim pozitiv gösterdi sonra negativ ciktii regl oldum
cahıllıgımı mazur gor.varıkosel ne ıdı.
hmm.gecmıs olsun canım bnm esımdede vardı yanlıs hatırlamıyosam.ama varkosel skelınde bılmıodum acıkcası dr bır damarda hafıf tıkanıklık var amelıyat ol demıstı.ama olmadı spermlerını etkılemıormus onunkı zatende 2 ay sonra hamıle kaldım.estafurullah cahillik değil başına gelmeince insanın bilemiyo bende bilmiodum öğrendim canım başımıza gelince şimdi genellikle sol yumurtalıkta oluyo eşiminde öyleydi yumurtalıklardaki spermleri besleyen damar tıkalı oluyo canım bu yüzden sperm sayısı düşük oluyo canım hani bacaklarda oluyo ya varis tıkalı damar ha işte onun gibi yumurtalıklardaki damarların tıkanıklığı canım
canım benim durum biraz değişik... ben ayın 11 de regl oldum... olduğum gün yemekten sonra baş dönmesi göz kararması ve arkasından istifra ettim... reglim 12 sinde de biraz geldi ve kesildi toplamında bir pedi anca kirletmiştir.... normalde 5 gün reglim sürer ve 6. gün lekelenme şeklinde olur. ayrıca gaz şikayetide cabası ve hala kasıklarımda batmalar mevcut.
canlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın yarın inş. güzel haberler veririm....
insallah hadi bakalim iyi gclr
yok ben minicige dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?