Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

insallah. ya ben rahmimi baktridim aslinda esimde 3 sene önce bi kontrole gitmis ikimizde gayet saglikliymisiz neden tutmadi dicem evet daha erken ama bazilari daha gerdekkte hamile kalio

insallah. ya ben rahmimi baktridim aslinda esimde 3 sene önce bi kontrole gitmis ikimizde gayet saglikliymisiz neden tutmadi dicem evet daha erken ama bazilari daha gerdekkte hamile kalio

onlara cok ozenıyorum ıste hamıle kalmaya karar verıolar pat hamıleler.kıymetını bılmıolar bazıları gıdıp aldırıolar.bızım cektıgımızı cekseler bı akıllanırlar.bnm eltım daha ewlenıp ılk ay hamıle kalmıs gerdekte ama ıkıncı cocuguna 1 sene ugrasmıs

aynen esimde cok kizio öyle insanlara aldiranlara okadar kadin bebek isterken onlar aldirio diye bende korunmadan yatipta sonra o bebgin canina kiyanlara kizarim

ben tam 3/5 senedir uğraşıyorum kafayı yicem yok olmuyo arıya kaldı işim onu kullanıyorum dua edin ne olur daha 22 yaşındayım ama 40 yaşında hissediyorum çok sıkıldım

Son düzenleme:
ben tam 3/5 senedir uğraşıyorum kafayı yicem yok olmuyo arıya kaldı işim onu kullanıyorum dua edin ne olur daha 22 yaşındayım ama 40 yaşında hissediyorum çok sıkıldım

canım dualarımız seninle tabi ama yaşın daha çok külçük acele etme bence nekadar acele edersen okadar sitres yaparsın rahat bırak kendini benimdaha yaşım genç de mesela bizim gibi olsan ne yaprsın bilemiyorum yani::):)

Günaydın arkadaşlarr! :) Hepinize güzel bir gün diliyorum..:))

günaydın canım naber?

günaydın kızlarrr

günaydınnn tatlım nasılsın bakalım?
kızlar günaydın herkese bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…