- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.201
günaydın kızlarrr güzel bir gün olur inşallah :)
Özlem ya, aksam islerimi bitirdim bir göz atayım dedim buraya. Bu mesajına o kadar güldüm ki anlatamam. Evde yalnızım, biriciğim dışarıda ama sesli sesli güldüm yani deli gibi. Sen beni güldürdün Allah da seni guldursun
Valla katılıyorum sana çekecekleri şeyi iyi bilsinler yani
Öptüm seni.
uff an itibariyle anne olma hayalim nisana sarkmıştır...... adet oldum az önce uffff ne zaman bulacak bizi bu bebekler üzülüyorum artıkkk
kizlar gunaydinnn! ozlem gulden belus! nasilsiniz? son girdigimden beri bir cok safya yazilmis. insallah iyi haberler vardir. gulden yukseldi mi degerler kanama durdu mu?
sorim bi kaynanama varmii diye acaba kefir ters bi etki yaparmi bilen varmi
ii değilim ben kızlar berbat bir rüya gördüm çok korktum 1 saat ağladım eşim ve ben dua okuya okuya uyudum sabaha kadar ışık açıktı
hala etkisindeyim berbat bir geceydi
ii değilim ben kızlar berbat bir rüya gördüm çok korktum 1 saat ağladım eşim ve ben dua okuya okuya uyudum sabaha kadar ışık açıktı
kizlar gunaydinnn! ozlem gulden belus! nasilsiniz? son girdigimden beri bir cok safya yazilmis. insallah iyi haberler vardir. gulden yukseldi mi degerler kanama durdu mu?
:):) min canım hep beraber gulelim inşallah
saglık olsunnnn nisana inşallahh, üzülmek yok
gunaydın canm,
kızlar hepinize gunaydın. guldencim naber nasılsın?
beluş rapor ok mi. gorev tamam mı??
günaydın canım iyiyim sen nasılsın?
evet kanamam durdu kandeğerimde 5000 olmuştu pazartesi doktor keseyi gördü sorun yok dedi ama ben yine de korkuyorum bana bi ilaç verdi onu kullanıyorum şimdi..
bu arada kanamam kesildi ama kahverengi akıntım dün 1 defa oldu yine..
günaydın özlemcim ben iyiyim sen nasılsın işte ilacıma başladım ama onuda genetal bölgeden koyuyorumya sonra yine böyle bişey geliyo ama sanıyorum ilaç o geri gelen diye düşünüyorum..
canim ben gecmis olsunher ruya yorumlanmaz biliyorsun degil mi? bir ruyanin yorumlanmasi icin bazi satrlari yerine getirmesi lazim. seninki kafana taltigin seylerden ,gordugun duydugun bir seyden kaynaklamis olabilir. ciddiye alip yorumlamaya kalkmayin. Allah korusun bak duanizi da etmisiniz ne guzel
aa hayırlar olsun inş. anlatmak istermisin??
şurada o rüyayı anlatsam herkes korkar eminim en güzeli unutmaya çalışmak ama özlem hala ödüm kopuyoii korkuttular yani dün gece
iidir tatlım bende. bende genital den ilaç kullanmıştım evet koyuyosun bir muddet sonra akıntı gibi geri dönüodu benimki. koyduktan sonra bacaklarımı yukseğe kaldırıp bekliodum:):) aman ihmal etme tatlım kullan.
günaydın canım iyiyim sen nasılsın?
evet kanamam durdu kandeğerimde 5000 olmuştu pazartesi doktor keseyi gördü sorun yok dedi ama ben yine de korkuyorum bana bi ilaç verdi onu kullanıyorum şimdi..
bu arada kanamam kesildi ama kahverengi akıntım dün 1 defa oldu yine..
aman canım bencede en iyisi unutmak kafandan at böyle şeyleri ama 9 aya katılıyorum birşeyden etkilenmiş ola bilirsin..
evet canım yok ihmal etmiyorum kullanıyorum tatlım sen merak etme..
hayırlısıyla şu 10 gün geçse kalp atışlarını duysak doktoru sıkıntıyok dese tabi hiç bi zaman ne olacağı belli olmaz ama şuanda başı olduğu için daha çok korkuyorum..
cok sevindim. sen icini ferah tut. her sey yolunda gidiyor.
anlayabiliyorum seni endişelenmen normal ama yine de aklını sırf bu korkuyla doldurma. olumsuz düşünmemeye calış. bebecik kalıcak annesiyle Allah ın izniyle ve sen minik pıt pıt ları duyacaksın 10 gun sonra
ya kızlar benim mide okadar çok bulanıyoki anlatamam ya
ya birde kızlar şimdi ben ilk defa doktora gitcem ya..illa eşimlemi gitmek gerekiyo ?
yani onada bişey yaparlarmı merak ediyorum
inşallah canım inşallah..
sağol bitanem
sizin destekleriniz bana okadar iyi geliyoki anlatamam sana bak
hala aranızdan ayırılamıyorum sakın beni göndermeyin olurmu:):)
canım eşinle gitsen daha iyi olur tabi ama sen nezamadır deniyodun kaç yaşındaydın ve folikasit kullanıyomusun bunları yazarmısın?
aman canım bencede en iyisi unutmak kafandan at böyle şeyleri ama 9 aya katılıyorum birşeyden etkilenmiş ola bilirsin..
aman canım ya neyden etkilendim bilmiyorumda ilk evlendiğimde görüyodum böyle rüyalar 40 ın çıkasaya kadar olur demişlerdi başucumuma kuran-ı kerim koydum ii gelmişti bugünde yapıcam artık bidaha görmeye hiç niyetim yok
aa yok canım nereye gidiosun. daha işimiz bitmedii, burdasınn:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?