Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kizlar gunaydinnn! ozlem gulden belus! nasilsiniz? son girdigimden beri bir cok safya yazilmis. insallah iyi haberler vardir. gulden yukseldi mi degerler kanama durdu mu?

:):) min canım hep beraber gulelim inşallah

uff an itibariyle anne olma hayalim nisana sarkmıştır...... adet oldum az önce uffff ne zaman bulacak bizi bu bebekler üzülüyorum artıkkk

saglık olsunnnn nisana inşallahh, üzülmek yok

kizlar gunaydinnn! ozlem gulden belus! nasilsiniz? son girdigimden beri bir cok safya yazilmis. insallah iyi haberler vardir. gulden yukseldi mi degerler kanama durdu mu?

gunaydın canm,
kızlar hepinize gunaydın. guldencim naber nasılsın?
beluş rapor ok mi. gorev tamam mı??

ii değilim ben kızlar berbat bir rüya gördüm çok korktum 1 saat ağladım eşim ve ben dua okuya okuya uyudum sabaha kadar ışık açıktı
hala etkisindeyim berbat bir geceydi

ii değilim ben kızlar berbat bir rüya gördüm çok korktum 1 saat ağladım eşim ve ben dua okuya okuya uyudum sabaha kadar ışık açıktı

canim ben gecmis olsun her ruya yorumlanmaz biliyorsun degil mi? bir ruyanin yorumlanmasi icin bazi satrlari yerine getirmesi lazim. seninki kafana taltigin seylerden ,gordugun duydugun bir seyden kaynaklamis olabilir. ciddiye alip yorumlamaya kalkmayin. Allah korusun bak duanizi da etmisiniz ne guzel

günaydın canım iyiyim sen nasılsın?
evet kanamam durdu kandeğerimde 5000 olmuştu pazartesi doktor keseyi gördü sorun yok dedi ama ben yine de korkuyorum bana bi ilaç verdi onu kullanıyorum şimdi..
bu arada kanamam kesildi ama kahverengi akıntım dün 1 defa oldu yine..

:):) min canım hep beraber gulelim inşallah

saglık olsunnnn nisana inşallahh, üzülmek yok

gunaydın canm,
kızlar hepinize gunaydın. guldencim naber nasılsın?
beluş rapor ok mi. gorev tamam mı??

günaydın özlemcim ben iyiyim sen nasılsın işte ilacıma başladım ama onuda genetal bölgeden koyuyorumya sonra yine böyle bişey geliyo ama sanıyorum ilaç o geri gelen diye düşünüyorum..

iidir tatlım bende. bende genital den ilaç kullanmıştım evet koyuyosun bir muddet sonra akıntı gibi geri dönüodu benimki. koyduktan sonra bacaklarımı yukseğe kaldırıp bekliodum:):) aman ihmal etme tatlım kullan.

yorum bile yapılabilecek bişi değilki hatırladıkça korkuyorum

aman canım bencede en iyisi unutmak kafandan at böyle şeyleri ama 9 aya katılıyorum birşeyden etkilenmiş ola bilirsin..

evet canım yok ihmal etmiyorum kullanıyorum tatlım sen merak etme..
hayırlısıyla şu 10 gün geçse kalp atışlarını duysak doktoru sıkıntıyok dese tabi hiç bi zaman ne olacağı belli olmaz ama şuanda başı olduğu için daha çok korkuyorum..

cok sevindim. sen icini ferah tut. her sey yolunda gidiyor.

anlayabiliyorum seni endişelenmen normal ama yine de aklını sırf bu korkuyla doldurma. olumsuz düşünmemeye calış. bebecik kalıcak annesiyle Allah ın izniyle ve sen minik pıt pıt ları duyacaksın 10 gun sonra

ya kızlar benim mide okadar çok bulanıyoki anlatamam ya

ya birde kızlar şimdi ben ilk defa doktora gitcem ya..illa eşimlemi gitmek gerekiyo ?

yani onada bişey yaparlarmı merak ediyorum

cok sevindim. sen icini ferah tut. her sey yolunda gidiyor.

inşallah canım inşallah..

sağol bitanem
sizin destekleriniz bana okadar iyi geliyoki anlatamam sana bak
hala aranızdan ayırılamıyorum sakın beni göndermeyin olurmu:):)

ya kızlar benim mide okadar çok bulanıyoki anlatamam ya

ya birde kızlar şimdi ben ilk defa doktora gitcem ya..illa eşimlemi gitmek gerekiyo ?

yani onada bişey yaparlarmı merak ediyorum

canım eşinle gitsen daha iyi olur tabi ama sen nezamadır deniyodun kaç yaşındaydın ve folikasit kullanıyomusun bunları yazarmısın?

aa yok canım nereye gidiosun. daha işimiz bitmedii, burdasınn:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…