Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kuzum bekle sen bizde göbüşleri dolduralım bütün ayları kapsayan topik açarız yine ayrılmayız :)

güldencim..

ben 24 yaşındayım 8 aylık evliyim.. 3 aydır deniyoruz ama nasip olmadı..

doktora gidip çocuk düşündüğümüzü deneme aşamasında oldugumuzu henüz olmadıgını ve en azından hormon tahlileri yaptırmak istediğimi filan söylüycem.. eşime bi test yaparmı acaba gerek varmı çünkü eşim anca nisanda müsait oluyo haftasonu olarak..

hayır canım hiç folik asit kullanmadım neden kullanılır onuda bilmiyorum :26:

Son düzenleme:
gnaydın bayanlar

bu gece bi rüya gördüm daha rüya tabirlerinden de bakmadım
bi bebek gördüm hemde erkek şeysini filan da gördüm cok yakın bir ark. göbek bagını kesti ama hiç kan cıkmadı
ama bebek kimindi bilmiyorum çok acayipti.. ama benim kucagımdaydı bebek... hayır olsun
benimde bata 6 gün kaldı

aa bacım daha cok yeni ama yaw. 3 ay once neyle korunuodun sen. ne bilm hap bile olsa 6 ay olmaması normal diolar ama bilemedim ben.

aa bacım daha cok yeni ama yaw. 3 ay once neyle korunuodun sen. ne bilm hap bile olsa 6 ay olmaması normal diolar ama bilemedim ben.

canım benim eşim korunuyordu ama kon..la filan değil doğal yolla koruuyorduk ay nası anlatcam bilemedim

daha çok yeni tamam anlayabiliyorum ama en azından tahlilerimi elime alıp evet şuan için bi sorun gözükmüyo demek istiyorum

Son düzenleme:
:):) kopma bizden baglantıda kal şekerim. daha hepimiz hamile kalıp yeni bi topik açıcaz:):)

evet evet açalım bekliyom sabırsızlıklannn:

canım folikasiti çocuk düşünmeye başlayınca veriyolar hamile kalınca bebeğin omur iliğinin gelişmesinde çok rol oynuyo
hatta bana doktora gittiğimde ilk sorduğu şey folik asit içiyomuydun oldu hani bu hamile öğrendiğimi gittimde yani..
sen ozaman önce kendin git canım seni bi muaine etsin testlerini yaptır ama acele etme 3 ay kısa bi zaman birde yaş itibariyle hamile kalman bize göre çok daha kolay canım..
merak etme eğer zaten doktor gerekli görürse eşini çağarır doktorlar genelde 1 yıl deneyin sonra tedavi diyolar çünkü
ama sen genel konturolün için ve tahlillerin için gitmelisin..
en azından hormonlarla ilgili bi sıkıntı varsa yada tiroyitle ilgili başında önlem alırsın..
ki zaten bebek düşünen herkesin önce doktora gitmesi gerekir..

hayır olsun canım inşallah senin bebişindir o gördüğün..

sen doktora git canım ayrıca anladık biz onu yani nasıl korunduğunuzu sen merak etmehehe:

evet canım işte bu yüzden gitmek istiyorum bende.. yani gebeliğe engel olacak herhangi birşey varmı eğer varsa önceden önlem alabileyim diye yada yoksa oh be diyip kafam rahat olsun diye :))))

ozaman eşimin gelmesine gerek yoksa ben bu hafta sonu gitmek istiyorum doktora eşimede bi soruyum bakayım ne diyecek..

siz ne diyorsunuz

aynen canım bi sıkıtnı varsa başında çözmek lazım..

gidiyim dimi kesin gitcem ya valla en azından derimki herşey normal şuan şimdilik yada değil derim..

anladınızmı oh bee

aynen canım sen git hem kafan rahatlar hemde hamilelik öncesi doktor konturolü şart..

bebek istiyorumm( hala adet olmadım( ama kan tahlili fos çıktı...( aaaaaaaaaaayyyyyy oooooooooooooooooffffff bunallldımmmm.............................

aynen canım bi sıkıtnı varsa başında çözmek lazım..

aynen canım sen git hem kafan rahatlar hemde hamilelik öncesi doktor konturolü şart..

sağol canım..

eşimsiz gitsemde olur değilmi bu ilk muayeneye ? yoksa onada tahlil gerekirmi ?

bebek istiyorumm( hala adet olmadım( ama kan tahlili fos çıktı...( aaaaaaaaaaayyyyyy oooooooooooooooooffffff bunallldımmmm.............................

canım sen normaldede hiç böyle gecikiyormuydun..adet düzensizliği var heralde..

ayyyy evet düzensizliklerim oluyor ama işte bu kadar değil...............

bunaldıııııııııııııımmmm...............

kan tahlili de yanlış ooooooohhhh canıma değsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimnnnnnnnnnnnnnnnnn çatlasıııııııııııııınnn doktorrrrrrlaaaaaaaaaaaaaarrrrrr

bir şeyden anladıkları yooooooooooooooooooooooookkkkkkkk

ben hamileyim işte ısrar ediyorummmmmmmmmm

ohhhhhhhh beeee rahatladımmmm..

tatlım bunalıma girme ama seninde bi doktora gitmen şart..

sağol canım..

eşimsiz gitsemde olur değilmi bu ilk muayeneye ? yoksa onada tahlil gerekirmi ?

canım sen bu hafta eşini almadan git zaten o eşinide çağracaktır merak etne önce sana bi baksın sonra eşindende gerekli görürse siperm tahlili ister..
ama içinin rahat etmesini istiyorsan illede doktorun istemesini gerek yok sen yaptırırsın eşine siperm tahlilini onuda götürürsün doktora dersin ben merak ettiğim için eşimede siperm tahlili yaptırdım dersin sonuçlara göre o sizi yönlendirir yani eşini canım..

tatlım ezzaneye git bi test al ve rahatla olmazsada tekrar doktora git derim bennn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…