- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.241
Günaydın arkadaşlarr! :) Hepinize güzel bir gün diliyorum..:))
günaydın kızlarrr
günaydın kızlarrr güzel bir gün olur inşallah :)
kizlar gunaydinnn! ozlem gulden belus! nasilsiniz? son girdigimden beri bir cok safya yazilmis. insallah iyi haberler vardir. gulden yukseldi mi degerler kanama durdu mu?
canım ya haklısın tabi ne denirki bu durumda kafanın karışması çok normalayyyy evet düzensizliklerim oluyor ama işte bu kadar değil...............
bunaldıııııııııııııımmmm...............
kan tahlili de yanlış ooooooohhhh canıma değsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimnnnnnnnnnnnnnnnnn çatlasıııııııııııııınnn doktorrrrrrlaaaaaaaaaaaaaarrrrrr
bir şeyden anladıkları yooooooooooooooooooooooookkkkkkkk
ben hamileyim işte ısrar ediyorummmmmmmmmm
ohhhhhhhh beeee rahatladımmmm..
tatlım ezzaneye git bi test al ve rahatla olmazsada tekrar doktora git derim bennn..
günaydın canım ben bilmiyorum ama mutlaka sana yardımcı olacak b1 arkadaşımız vardır..kızlar merhaba,ist.avrupa yakasında önerebileceğiniz iyibir doktor varmı varsa nerdedir söleyebilirmisiniz lütfen....
günaydın tatlım,teşekkür ederim..
günaydın kuzum...
günaydın kuşum.. inşallah güzel bir gün ve hamişlerimiz olur..
günaydın 9ay,,
Banucum beni de mart listesinden çıkarabilirsin
günaydın canım ben bilmiyorum ama mutlaka sana yardımcı olacak b1 arkadaşımız vardır..
hatta özlem senin doktorun avrupa yakasında değilmiydi tatlım..
gülşencim sanada benden günaydın hehehe:::::)
adetmi oldun canım nisan ayında innşallah gelir bebişin..
güldenciim ben bu işin çaresini buldum...
test kan farketmez...hepsi negatif de çıksa ben kendime aksini söylicem...baya kendimi kandırıcam yani...başka türlü moralman sıfıroluyorum çünkü...
ayy yeter artık....
24 martta da adet olamazsam yapıcam test...
rüyamda da sayıklıyomuşum zaten kan tahlili negatif çıktığı gün kocacımm bebeğimiz yokmuşşş bebeğimiz yokmuşş diyee...
ben de böyle bir çare ürettim..
ama idrar rengim hiç böyle olmazdıı benimm:/ ne bileyim ısrar ediyorumm...boşverr... bize her yer tırabzon demiş yaa...
aynen...
güldenciim ben bu işin çaresini buldum...
test kan farketmez...hepsi negatif de çıksa ben kendime aksini söylicem...baya kendimi kandırıcam yani...başka türlü moralman sıfıroluyorum çünkü...
ayy yeter artık....
24 martta da adet olamazsam yapıcam test...
rüyamda da sayıklıyomuşum zaten kan tahlili negatif çıktığı gün kocacımm bebeğimiz yokmuşşş bebeğimiz yokmuşş diyee...
ben de böyle bir çare ürettim..
ama idrar rengim hiç böyle olmazdıı benimm:/ ne bileyim ısrar ediyorumm...boşverr... bize her yer tırabzon demiş yaa...
aynen...
kızlar merhaba,ist.avrupa yakasında önerebileceğiniz iyibir doktor varmı varsa nerdedir söleyebilirmisiniz lütfen....
Banucum beni de mart listesinden çıkarabilirsin
güldencim günaydın tatlım:)))) az önce evrak tararken birden kasığıma bir batma gibi sancıda değil değişik bişey geldi.. 30 saniye sürdü acaba nedir ya, günlerim yaklaştıkça heyecanlanıyorum. birde rüyamda hamile gördüm kendimi..
o bendede oluyo hatta bağırttırıyo çok kısa sürüo ben dr sordum iltihaptan demişti bana:
merhaba, neresindeee
valla k.çekmece z.burnu arası
ayyy bende heyecanlandım tatlım hadi inşallahhhhhhhgüldencim günaydın tatlım:)))) az önce evrak tararken birden kasığıma bir batma gibi sancıda değil değişik bişey geldi.. 30 saniye sürdü acaba nedir ya, günlerim yaklaştıkça heyecanlanıyorum. birde rüyamda hamile gördüm kendimi..
canım bak şimdi eğerki ben hamileyim diye beynine kabul ettirirsen bunu denemelerinde başarısız olursun çünkü beyin yönetiyo herşeyi resmen beyninle korunursun yani bak hepimiz burda bebek bekliyoruz ama bu kadar sıkma kendini vardır bi hayır güzelim sen güzelce git dr na anlat herşeyi iice bi muayene etsin seni belki olması için yardımcı bişeyler verir
böyle kendini yiyip bitirmekle olmaz sen ii olmazsan bebekte olmaz topla kendini hadi güzelim
aeroplainnn canım bak benimde 24 mart beraber beklicez o günü olurmu destek olcaz birbirimizeeeee :)
valla k.çekmece z.burnu arası
ayyy bende heyecanlandım tatlım hadi inşallahhhhhhh
güzel haberler bekliyom senden..
benimde anlatmaya çalıştığım o işte böyle kendini yeyip bitireceğine git doktora anlat derdini diyorum ve aynen katılıyorum...
öle mi diyon tatlım.. ben doktora gittiğimde hiç yoktu iltihap falan acaba 2,5 ayda iltihap oluşmuşmudur canım yaa ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?