Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Günaydın arkadaşlarr! :) Hepinize güzel bir gün diliyorum..:))

günaydın tatlım,teşekkür ederim..
günaydın kızlarrr

günaydın kuzum...

günaydın kızlarrr güzel bir gün olur inşallah :)

günaydın kuşum.. inşallah güzel bir gün ve hamişlerimiz olur..

kizlar gunaydinnn! ozlem gulden belus! nasilsiniz? son girdigimden beri bir cok safya yazilmis. insallah iyi haberler vardir. gulden yukseldi mi degerler kanama durdu mu?

günaydın 9ay,,

canım ya haklısın tabi ne denirki bu durumda kafanın karışması çok normal

tatlım ezzaneye git bi test al ve rahatla olmazsada tekrar doktora git derim bennn..

güldenciim ben bu işin çaresini buldum...
test kan farketmez...hepsi negatif de çıksa ben kendime aksini söylicem...baya kendimi kandırıcam yani...başka türlü moralman sıfıroluyorum çünkü...
ayy yeter artık....
24 martta da adet olamazsam yapıcam test...

rüyamda da sayıklıyomuşum zaten kan tahlili negatif çıktığı gün kocacımm bebeğimiz yokmuşşş bebeğimiz yokmuşş diyee...

ben de böyle bir çare ürettim..
ama idrar rengim hiç böyle olmazdıı benimm:/ ne bileyim ısrar ediyorumm...boşverr... bize her yer tırabzon demiş yaa...
aynen...

kızlar merhaba,ist.avrupa yakasında önerebileceğiniz iyibir doktor varmı varsa nerdedir söleyebilirmisiniz lütfen....
günaydın canım ben bilmiyorum ama mutlaka sana yardımcı olacak b1 arkadaşımız vardır..
hatta özlem senin doktorun avrupa yakasında değilmiydi tatlım..

günaydın tatlım,teşekkür ederim..

günaydın kuzum...

günaydın kuşum.. inşallah güzel bir gün ve hamişlerimiz olur..

günaydın 9ay,,

gülşencim sanada benden günaydın hehehe:::::)

Banucum beni de mart listesinden çıkarabilirsin

adetmi oldun canım nisan ayında innşallah gelir bebişin..

güldencim günaydın tatlım:)))) az önce evrak tararken birden kasığıma bir batma gibi sancıda değil değişik bişey geldi.. 30 saniye sürdü acaba nedir ya, günlerim yaklaştıkça heyecanlanıyorum. birde rüyamda hamile gördüm kendimi..

canım bak şimdi eğerki ben hamileyim diye beynine kabul ettirirsen bunu denemelerinde başarısız olursun çünkü beyin yönetiyo herşeyi resmen beyninle korunursun yani bak hepimiz burda bebek bekliyoruz ama bu kadar sıkma kendini vardır bi hayır güzelim sen güzelce git dr na anlat herşeyi iice bi muayene etsin seni belki olması için yardımcı bişeyler verir
böyle kendini yiyip bitirmekle olmaz sen ii olmazsan bebekte olmaz topla kendini hadi güzelim

canım ozamansen 24 martı bekle belkimde ozaman pozitifi görürsün şuanda yeni dölenme olduğu için adet olmamışsındır.
ama 24tede olmazsa ve yine negatife devam ederse mutlaka bi doktora git tatlım..
ama dediğingibi 24 mart ola bilir dualarımız seninl..

o bendede oluyo hatta bağırttırıyo çok kısa sürüo ben dr sordum iltihaptan demişti bana :

aeroplainnn canım bak benimde 24 mart beraber beklicez o günü olurmu destek olcaz birbirimizeeeee :)

ayyy bende heyecanlandım tatlım hadi inşallahhhhhhh
güzel haberler bekliyom senden..

benimde anlatmaya çalıştığım o işte böyle kendini yeyip bitireceğine git doktora anlat derdini diyorum ve aynen katılıyorum...

öle mi diyon tatlım.. ben doktora gittiğimde hiç yoktu iltihap falan acaba 2,5 ayda iltihap oluşmuşmudur canım yaa((

seni üzmek istemiyorum bebeeemm üzülme ama bana sebebi o dedi iltihab 1 günde bile oluşmaya başlayan bişi canım beim hep üşütmekten işte malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…