Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

seni üzmek istemiyorum bebeeemm üzülme ama bana sebebi o dedi iltihab 1 günde bile oluşmaya başlayan bişi canım beim hep üşütmekten işte malesef

evet canım olabilir.. karda kışta ben bu yıl çok üşüdüm ayaklarımı hatta hiç isıtamadım. ev sıcak olmasın rağmen sıcak su torbası ile gezdim.. birde ankaradayım burasının soğuda kesiyor insanı valla..

slm arkadaslar ben hormon testi yaptırdım ve sonuclardan az cok anlıosanız bana yardımcı olurmusunuz

canım bende anlamıyorum ama yinede yaz istersen..
bide ondine doktora sora bilirsin yine burdan..
yada kendi doktoruna nezaman gideceksin yani bu tahlilleri doktorun istemişti değilmi?

evet bu sene çok soğuk geçti ii üşüttük vallahi ben izmirde üdonuyosam ankarayı düşünemiyorum zatii
ben diyorum ki aslında yazın bebiş yapmak dahamı kolay acep ?

canım bende anlamıyorum ama yinede yaz istersen..
bide ondine doktora sora bilirsin yine burdan..
yada kendi doktoruna nezaman gideceksin yani bu tahlilleri doktorun istemişti değilmi?

ewet dr ıstedi ama randevum yarın ve ben sabırsızlanıorum anne olmama engel bişi çıkarmı diye cunku adetlerim çok düzensiz

evet bu sene çok soğuk geçti ii üşüttük vallahi ben izmirde üdonuyosam ankarayı düşünemiyorum zatii

OFFF ya sıcakta da ayrı bir ızdırap oluo. yapış yapışş:):) yazın en guzel yanı usenmeden dusa kosmak olsa gerek:)))))))))))

günaydınlaaarrrr...

nasılız bakalım bugün hanımlar?

var mı güzel haberler verecek olan bakalım :))

tsh 1.77

fsh 7.05

lh 28.64

estradiol 70

prolaktin 13.54

anlayan varsa lütfen azda olsa bilgi verebilirmi

Estradiol bir çeşit östrojendir.Östrojense büyüme ve kadının üreme fonksiyonundan sorumlu olan hormondur ve bu hormonn normal değerleri Adet gören bayanlarda normal oran 5-30 mIU/mL dir sende bu yüksek çıkmış birde ıh demişsin ama oda fh olmalı sanırım ondada sınır geçilmiş en kısa zamanda doktora görünmende fayda var derim diğerleri gayet nrmal

he valla yazın yapmak daha kolay üşümek yok bel sarmak yok güneşe ver belini ısıt..:))))

:))))))) süpriz olur mayalanması:):):)

öslemmmmm bu iş hiç belli olmaz sonuçta bu ay kafan rahat ee ondan sonra sitres yok bişey yok bi bakmışın hamilesin vallaha ben umutluyum yavrum..

ewet dr ıstedi ama randevum yarın ve ben sabırsızlanıorum anne olmama engel bişi çıkarmı diye cunku adetlerim çok düzensiz

canım internet sitelerindeee:
tahlil yerlerivar ama hangi site bilmiyorum tatlım bilsem inan yardım ederdim ama inşallah hamile kalırsın en kısa zamanda..

LH o canım fh değil bide bu oranlarla hamile kalmam mümkün mü sence

günaydın herkese benimde 6 gün kaldı hafif kasıklarda ağrı var ama sanırım adet belirtileri beklemekten yoruldum artık var mı yok mu düşüncesi yordu beni göğüslerimde de ağrı var hafiften elleyince baklaım ne olcak ((

günaydınlaaarrrr...

GUNAYDIN TATlım. sen nasılsın, begum den naber.
kötü haberim var burnum akıo artık:):) ve sag tarafımda batmam var. ikisi bir arada cok sinir bozucu

hayırlısı olsun guldencim, olursa dediğim gibi süpriz olur olmazsa nisan benim ayım bakıcaz artık

günaydınlaaarrrr...

günaydın tatlım naber
ben
iyiyim ilaca başladım ama birazı gerki geliyo sanki sence normal dimi bu snuçta genetal bölgeden koyuyorum ..

günaydınnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…