- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.281
GUNAYDIN TATlım. sen nasılsın, begum den naber.
kötü haberim var burnum akıo artık:):) ve sag tarafımda batmam var. ikisi bir arada cok sinir bozucu
günaydın tatlım naber
ben
iyiyim ilaca başladım ama birazı gerki geliyo sanki sence normal dimi bu snuçta genetal bölgeden koyuyorum ..
günaydınnn.
soğan kürünün faydası ne acaba ben adet göremiorum ve cok düzensiz iyi gelir diye duymustum
LH de de sınırı geçmişsin 2,75-8,75 normal değerleri.sen yine de içini ferah tut valla orasını allahtan başka kimse bilemez ama dediğimi yap ve doktora git
:) sen kaptın şifayı valla özlemcim... aman dikkat bacım..
ilerletmeden al tedbirini doğru düzgün... öyle antibiyotikli tedavilere gerek kalmadan halletmen lazım tatlım
Hepinize günaydınlar.... Neler karıştırmışsınız öle allahım ne muhabbetler ne muhabbetler hepsini okumak , size yetişmek ne mümkün , allah muhabbetinizi artırsın ,,, bak yalel de yeni gelmiş hadi verin havadisleri bize ,,,,
yalel nasılsın bu arada denk gelemedik bir türlü yazdım ama sana , bu yoğunlukta atlamışsındır büyük ihtimalle..
özlooo nabıon kuzummm
banu valla çok iştahlı gördüm seni bu ay ben , ne deseler yapıyorsun , koydum kafaya diyorsun...martı tutturacam , inşallah kuzum en yakın zamanda,,,,
ve gülden , ilkbahar , emos-musti , lata , beluş , gulsen , deryaf, yasmin , romaroma , aeroplain , ness , ilknurus , 9ay , mustafaata ve ismini sayamadığım tüm fıstıklar....hepinize selamlar....
Hepinize günaydınlar.... Neler karıştırmışsınız öle allahım ne muhabbetler ne muhabbetler hepsini okumak , size yetişmek ne mümkün , allah muhabbetinizi artırsın ,,, bak yalel de yeni gelmiş hadi verin havadisleri bize ,,,,
yalel nasılsın bu arada denk gelemedik bir türlü yazdım ama sana , bu yoğunlukta atlamışsındır büyük ihtimalle..
özlooo nabıon kuzummm
banu valla çok iştahlı gördüm seni bu ay ben , ne deseler yapıyorsun , koydum kafaya diyorsun...martı tutturacam , inşallah kuzum en yakın zamanda,,,,
ve gülden , ilkbahar , emos-musti , lata , beluş , gulsen , deryaf, yasmin , romaroma , aeroplain , ness , ilknurus , 9ay , mustafaata ve ismini sayamadığım tüm fıstıklar....hepinize selamlar....
selamlar tülincim nasılsın canım,
özlooo nabıon kuzummm
4 günüm kaldı adetimeeee .. çok streslıyım(((((
ovulasyon testi yaptım lh çift çizgi. ama 2 gün önce hcg negatifti((
gamzecim bugünle birlikte benimde 4 günüm kaldı, ama hiç bir test yapmadım yapmaya cesaretim yok
kuzu aşk olsun neden kırıldın neden darıldın bana bakim , neye cevap vermedim ki..kuzu dun akşam cok guzel bi geyik yaptık yarıldık gulmekten ya nerdeydinnn
ayrıcana ben sana kırgınım kızımmm insan bi yorum yazarrrrr yaa, bi cvp verir yaw
bende iyiyim çalışıyorum , çok fazla giremiyorum bu günlerde yoğunluğum var..günaydın tatlım, naber?
Ben de sana yazmıştım birkaç kere, sen de görmedin sanırım :))
yoktun ortalarda, merak ettik seni... Nasılsın?
Bende her şey aynı.
Bursaya, anneannemize gittik geldik begümle. Evdeyiz, babaannemiz geldi dün.. Bi süre bizde kalacak...
Hatta yarın da misafirimiz varmış, kayınvalidemin eltileri toplaşıp geleceklermiş sağolsunlar :)))
öyle yani, dolanıp duruyorum boş boş...
ay canım sormaa.... kaç gündür rüyalar görüyorum psıkolojıkmıdır nedirgecmıyo son gunler vallahı arkadasım ne zor bişi bu işşşşş
evet tatlım ole gozukuo. doğal yollardan halletmem lazım, ilaç şçmekten nefret ediorum zaten. yalelcim bişi sorcam. benim bu folikasiin bitmesine az bi zaman kaldı. devam ediorum degilmi alıorum tekrar
4 günüm kaldı adetimeeee .. çok streslıyım(((((
ovulasyon testi yaptım lh çift çizgi. ama 2 gün önce hcg negatifti((
:) sen kaptın şifayı valla özlemcim... aman dikkat bacım..
ilerletmeden al tedbirini doğru düzgün... öyle antibiyotikli tedavilere gerek kalmadan halletmen lazım tatlım
ben, kullanırken o kapsülleri, içeri attıktan sonra, az biraz bi bacaklarımı dikip yatıyorum gülden. buna rağmen bişeyler akıntı olarak geri geliyor elbette ama, o şekilde içim daha rahat oluyor. aklında olsun diye söyledim canım
özlooo nabıon kuzummm
kuzu aşk olsun neden kırıldın neden darıldın bana bakim , neye cevap vermedim ki..
al tabi.. madem içmeye alıştın, bırakma.. bi zararı olacak bişi değil folik asit.
sen ne kullanıyorsun?
solgar kullanıyorum ben. ama şimdi bıraktım.. nasılsa önümüzdeki 2 ay olacak bi bebek mebek yok bende :)
ilaç cinsi hiçbişeyden hoşlanmıyorum, boşuna kafamı meşgul etmesin dedim.. bıraktım.
nisan sonunda başlıcam yeniden nasipse :))
folik plus kullanıom tatlım, doktor da onu yazmak uzereydi ki soyledim zaten kullanıom die.
kuzu aşk olsun neden kırıldın neden darıldın bana bakim , neye cevap vermedim ki..
bende iyiyim çalışıyorum , çok fazla giremiyorum bu günlerde yoğunluğum var..
Başın kalabalık bugünlerde desene allah sabır versin yardım etsin , ama olsun yapacak birsey yok , kayınvalidede anne sonuçta , idare etmek lazım , allah ömür versin yaşlılarımıza , sağlıklı olsunlar varolsunlar herzaman...
saol canım bu sonuclara göre sence bi engel olurmu ben anne olmayı cok ıstıyorum cunku zaten bu hormon testi dr istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?