Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

GUNAYDIN TATlım. sen nasılsın, begum den naber.
kötü haberim var burnum akıo artık:):) ve sag tarafımda batmam var. ikisi bir arada cok sinir bozucu

:) sen kaptın şifayı valla özlemcim... aman dikkat bacım..
ilerletmeden al tedbirini doğru düzgün... öyle antibiyotikli tedavilere gerek kalmadan halletmen lazım tatlım

günaydın tatlım naber
ben
iyiyim ilaca başladım ama birazı gerki geliyo sanki sence normal dimi bu snuçta genetal bölgeden koyuyorum ..

günaydınnn.

ben, kullanırken o kapsülleri, içeri attıktan sonra, az biraz bi bacaklarımı dikip yatıyorum gülden. buna rağmen bişeyler akıntı olarak geri geliyor elbette ama, o şekilde içim daha rahat oluyor. aklında olsun diye söyledim canım

soğan kürünün faydası ne acaba ben adet göremiorum ve cok düzensiz iyi gelir diye duymustum

canım, bende çikolata kisti var onun için başlıyorum içmeye. düzensiz adete, kistlere, iltihaba çok iyi geldiğini okuyorum hep. aylardır araştırdım takip ettim yapanları. adet bitiminden 7 gün sonra başlanıp 15 gün içiyorsun ilk kürde. bence yapmalısın düzensizliğe iyi gelir diyorlar.

Hepinize günaydınlar.... Neler karıştırmışsınız öle allahım ne muhabbetler ne muhabbetler hepsini okumak , size yetişmek ne mümkün , allah muhabbetinizi artırsın ,,, bak yalel de yeni gelmiş hadi verin havadisleri bize ,,,,

yalel nasılsın bu arada denk gelemedik bir türlü yazdım ama sana , bu yoğunlukta atlamışsındır büyük ihtimalle..
özlooo nabıon kuzummm
banu valla çok iştahlı gördüm seni bu ay ben , ne deseler yapıyorsun , koydum kafaya diyorsun...martı tutturacam , inşallah kuzum en yakın zamanda,,,,
ve gülden , ilkbahar , emos-musti , lata , beluş , gulsen , deryaf, yasmin , romaroma , aeroplain , ness , ilknurus , 9ay , mustafaata ve ismini sayamadığım tüm fıstıklar....hepinize selamlar....

:) sen kaptın şifayı valla özlemcim... aman dikkat bacım..
ilerletmeden al tedbirini doğru düzgün... öyle antibiyotikli tedavilere gerek kalmadan halletmen lazım tatlım

evet tatlım ole gozukuo. doğal yollardan halletmem lazım, ilaç şçmekten nefret ediorum zaten. yalelcim bişi sorcam. benim bu folikasiin bitmesine az bi zaman kaldı. devam ediorum degilmi alıorum tekrar

selamlar tülincim nasılsın canım,

kuzu dun akşam cok guzel bi geyik yaptık yarıldık gulmekten ya nerdeydinnn
ayrıcana ben sana kırgınım kızımmm insan bi yorum yazarrrrr yaa, bi cvp verir yaw

günaydın tatlım, naber?
ben de sana yazmıştım birkaç kere, sen de görmedin sanırım :))
yoktun ortalarda, merak ettik seni... nasılsın?

bende her şey aynı.
bursaya, anneannemize gittik geldik begümle. evdeyiz, babaannemiz geldi dün.. bi süre bizde kalacak...
hatta yarın da misafirimiz varmış, kayınvalidemin eltileri toplaşıp geleceklermiş sağolsunlar :)))
öyle yani, dolanıp duruyorum boş boş...

kuzu dun akşam cok guzel bi geyik yaptık yarıldık gulmekten ya nerdeydinnn
ayrıcana ben sana kırgınım kızımmm insan bi yorum yazarrrrr yaa, bi cvp verir yaw
kuzu aşk olsun neden kırıldın neden darıldın bana bakim , neye cevap vermedim ki..
bende iyiyim çalışıyorum , çok fazla giremiyorum bu günlerde yoğunluğum var..
Başın kalabalık bugünlerde desene allah sabır versin yardım etsin , ama olsun yapacak birsey yok , kayınvalidede anne sonuçta , idare etmek lazım , allah ömür versin yaşlılarımıza , sağlıklı olsunlar varolsunlar herzaman...

ay canım sormaa.... kaç gündür rüyalar görüyorum psıkolojıkmıdır nedir gecmıyo son gunler vallahı arkadasım ne zor bişi bu işşşşş

bende tatlım iki gecedir rüyamda hamile olduğumu görüyorum, birde dün gece bir domatesler gördüm bahçeden topluyordum. kırmızı kırmız görmen lazım canım ya , yakında sevinçli haber almaya işaretmiş inşallah bu sevinçli haber bebek müjdesidir diye dua ediyorum canım ya, belirtilerin varmı canım önceki aylardan farklı bişeyler hissediyormusun kendinde..

evet tatlım ole gozukuo. doğal yollardan halletmem lazım, ilaç şçmekten nefret ediorum zaten. yalelcim bişi sorcam. benim bu folikasiin bitmesine az bi zaman kaldı. devam ediorum degilmi alıorum tekrar

al tabi.. madem içmeye alıştın, bırakma.. bi zararı olacak bişi değil folik asit.
sen ne kullanıyorsun?
solgar kullanıyorum ben. ama şimdi bıraktım.. nasılsa önümüzdeki 2 ay olacak bi bebek mebek yok bende :)
ilaç cinsi hiçbişeyden hoşlanmıyorum, boşuna kafamı meşgul etmesin dedim.. bıraktım.
nisan sonunda başlıcam yeniden nasipse :))

4 günüm kaldı adetimeeee .. çok streslıyım (((((
ovulasyon testi yaptım lh çift çizgi. ama 2 gün önce hcg negatifti ((

canım ovulasyon testiyle gebelik öğrenenler var, ben de duymuştum burda, kk'da kadınlar yazıyordular bu konu hakkında.
ama bana çok mantıklı gelmiyor. çünkü gebelik için ölçülüp değerine bakılan hormon, bhcg hormonu. bu hormon da, döllenme olduktan sonra salgılanıyor.
dolayısıyla yumurtlama için kullanılan testlerin, bu hormonu bulmaları bana mantıksız geliyor, bulup değerlendirip çift çizgi göstermeleri... tuhaf oluyor yani. zaten bu ovulasyon testleri de bhcg değerlendirmek için tasarlanmış aletler değiller.
neye göre, bu testle gebelik belirleniyor, ben hiç anlamadım açıkçası şimdiye kadar.

benim kanımca, sendeki yumurtlama döneminden sonra da gördüğün o çift çizgi, ikinci kere yumurtladığının habercisiydi.
bana da saçma geliyordu, o bir ayda 2-3 kere yumurtlama meselesi... algılamakta zorlanıyordum hatta..
ama oluyor.
ben geçen ay iki kere yumurtladım, tam zamanında regl oldum. sadece sanırım o ikinci yumurtlamadan ötürü, bu ay adetim 1 gün gecikmiş oldu. normalde hiç şaşmaz çünkü, günü ve hatta saati bellidir benim kırmızılarımın :) bu ay, 2 kere yumurtladım ve 1 gün geciktim.

tatlım sağol seninle konuşunca içim rahatlıyo gerçekten teks ediyorum sana..
misafirlerin içinde allah kolaylık versin

tülinnnnnnn günaydın şekerim ben iyiyim sen nasılsın...

kuzu aşk olsun neden kırıldın neden darıldın bana bakim , neye cevap vermedim ki..

mail attım sana almadın mı??

amin amin.. allah sağlık versin, kendilerini idare etsinler..
benim kayınvalidem rahatsız bu aralar... bacaklarında, dizlerinde sıkıntıları var. yürümekte bile zorlanıyor. o sebeple geldi, burda doktora gidecek. ben mi götürüp getiricem, yoksa nasıl gidecek emin değilim..
ama bugün başlamalıydık aslında, randevumuz vardı. eşim gitmeyin dedi. çok ağrım var, karnım kasıklarım dökülüyor... ''olsun sorun değil, gerekliyse ben götürürüm.. binicez arabaya gidicez, zor bişey değil'' dedim ama, ''boşver, takılın bugün yarın, öbür gün bakarız bi çaresine.. olmazsa bi şoför gönderirim götürüp getirir'' dedi. benim de canıma minnet açıkçası... dökülüyorum.

Arkadaşlar günaydın, nasılsınız, girmedim bi kaç gündür nasıl güzel haberler var mı? Kızlar bişiy sorucam ne olur aydınlatın beni, dün sağolsun arkadaşımın biri moralimi yerle bir etti kıpırdicak halim kalmadı. Ben evde test yapıp çift çizgiyi görmüştüm, dün sağlık ocağına gittim kan ve idrar testi yapıldı dün çıkmadı sonuç biraz önce mail attılar sonucu ama hiç bişiy yazmamışlar burda hamile olup olmadığımıza B-HCG değerine mi bakıyoduk oysa eğer benim değerim 5721,57 çıkmış bu nedemek arkadaşlar meraktan ölcem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…