- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.301
amin amin.. allah sağlık versin, kendilerini idare etsinler..
benim kayınvalidem rahatsız bu aralar... bacaklarında, dizlerinde sıkıntıları var. yürümekte bile zorlanıyor. o sebeple geldi, burda doktora gidecek. ben mi götürüp getiricem, yoksa nasıl gidecek emin değilim..
ama bugün başlamalıydık aslında, randevumuz vardı. eşim gitmeyin dedi. çok ağrım var, karnım kasıklarım dökülüyor... ''olsun sorun değil, gerekliyse ben götürürüm.. binicez arabaya gidicez, zor bişey değil'' dedim ama, ''boşver, takılın bugün yarın, öbür gün bakarız bi çaresine.. olmazsa bi şoför gönderirim götürüp getirir'' dedi. benim de canıma minnet açıkçası... dökülüyorum.
iyiyim bende aynen devam , bebişinle nasıl gidiyorsun...tatlım sağol seninle konuşunca içim rahatlıyo gerçekten teks ediyorum sana..
misafirlerin içinde allah kolaylık versin
tülinnnnnnn günaydın şekerim ben iyiyim sen nasılsın...
hiç açmadım maillerimi hemen bakıyorum kuzu...mail attım sana almadın mı??
amin amin.. allah sağlık versin, kendilerini idare etsinler..
benim kayınvalidem rahatsız bu aralar... bacaklarında, dizlerinde sıkıntıları var. yürümekte bile zorlanıyor. o sebeple geldi, burda doktora gidecek. ben mi götürüp getiricem, yoksa nasıl gidecek emin değilim..
ama bugün başlamalıydık aslında, randevumuz vardı. eşim gitmeyin dedi. çok ağrım var, karnım kasıklarım dökülüyor... ''olsun sorun değil, gerekliyse ben götürürüm.. binicez arabaya gidicez, zor bişey değil'' dedim ama, ''boşver, takılın bugün yarın, öbür gün bakarız bi çaresine.. olmazsa bi şoför gönderirim götürüp getirir'' dedi. benim de canıma minnet açıkçası... dökülüyorum.
bende tatlım iki gecedir rüyamda hamile olduğumu görüyorum, birde dün gece bir domatesler gördüm bahçeden topluyordum. kırmızı kırmız görmen lazım canım ya , yakında sevinçli haber almaya işaretmiş inşallah bu sevinçli haber bebek müjdesidir diye dua ediyorum canım ya, belirtilerin varmı canım önceki aylardan farklı bişeyler hissediyormusun kendinde..
tatlım sağol seninle konuşunca içim rahatlıyo gerçekten teks ediyorum sana..
misafirlerin içinde allah kolaylık versin
Arkadaşlar günaydın, nasılsınız, girmedim bi kaç gündür nasıl güzel haberler var mı? Kızlar bişiy sorucam ne olur aydınlatın beni, dün sağolsun arkadaşımın biri moralimi yerle bir etti kıpırdicak halim kalmadı. Ben evde test yapıp çift çizgiyi görmüştüm, dün sağlık ocağına gittim kan ve idrar testi yapıldı dün çıkmadı sonuç biraz önce mail attılar sonucu ama hiç bişiy yazmamışlar burda hamile olup olmadığımıza B-HCG değerine mi bakıyoduk oysa eğer benim değerim 5721,57 çıkmış bu nedemek arkadaşlar meraktan ölcem artık
hiç açmadım maillerimi hemen bakıyorum kuzu...
Arkadaşlar günaydın, nasılsınız, girmedim bi kaç gündür nasıl güzel haberler var mı? Kızlar bişiy sorucam ne olur aydınlatın beni, dün sağolsun arkadaşımın biri moralimi yerle bir etti kıpırdicak halim kalmadı. Ben evde test yapıp çift çizgiyi görmüştüm, dün sağlık ocağına gittim kan ve idrar testi yapıldı dün çıkmadı sonuç biraz önce mail attılar sonucu ama hiç bişiy yazmamışlar burda hamile olup olmadığımıza B-HCG değerine mi bakıyoduk oysa eğer benim değerim 5721,57 çıkmış bu nedemek arkadaşlar meraktan ölcem artık
ii demiş canım işte agrın olmasa neyse de nasıl gitcen bu halinle sende. agrı kesici almazsın inşallah dayanabilirsin kuzumm
olabılır canım .. tavuk gibi sürekli yumurtluyorum demekkianlamadım bırsürü şeyler yazmıslar ama.... hayırlısı artık ne dıyelım
MÜJDEMİ İSTERRİİİİİMMMMMM
bebişin göbüşündeeeeeee
allah sağlıkla kucağında göstersin inşallah...
akşama doktora gidicem.
parça parça bi kanamam var.
ay deliricem.
evlendiğim günden beri, bu alt tarafım kurcalana kurcalana artık neye döndü bilemiyorum valla.. gene gidip açıp baktırıcam heralde... of valla nedir benim bu çekim yaaa
maşallah canımm beta hcg değerine göre hamile gözüküosunn senin çok oldu galiba regl geçelii elindeki raporda senin rakamsal sonucun yazar. en sağda da normal değer oda 1-5 olarak gösterir seninki baya bi katlanmış tebriklerr
ben müsadenizi istiyim..
begüm abla, kelebek olucakmış... tutturdu yanımda.. mız mız mız.. kafam kaldırmıyor.
bi gidip giydiriyim de, kesssin sesini.
sonra da azıcık uzanıcam. çok fenayım.
hahahahaha:
sen çatır çatır hamilesin canımmmmm
bu da o arkadaşına kapak olsunnnnn:
tebriklerrrrr:
Çok teşekkür ederim ya çok sağol canım benim nasıl mutlu oldum anlatamam Allah isteyen herkeze versin inşallah bu nasıl bi duygu
hee, sürekli çift çizgi görüyorsan.. o zaman, o test hatalı veya bozuk olabilir mi acaba gamze?
sen madem bu kadar umutlusun bu aydan, gidip bi gebelik testi alıversen daha mı kolay olur acaba? :)
MÜJDEMİ İSTERRİİİİİMMMMMM
bebişin göbüşündeeeeeee
allah sağlıkla kucağında göstersin inşallah...
akşama doktora gidicem.
parça parça bi kanamam var.
ay deliricem.
evlendiğim günden beri, bu alt tarafım kurcalana kurcalana artık neye döndü bilemiyorum valla.. gene gidip açıp baktırıcam heralde... of valla nedir benim bu çekim yaaa
tebrikler canımm bak hamileymişin. o gereksiz arkadaşının gozune sokabilirsin sonucun cıktısını alıp:):):)
kuzum Allah dertsiz derman vermesinde kurcalansın boşver. git bakalım ne dicek tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?