Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ii demiş canım işte agrın olmasa neyse de nasıl gitcen bu halinle sende. agrı kesici almazsın inşallah dayanabilirsin kuzumm

tatlım sağol seninle konuşunca içim rahatlıyo gerçekten teks ediyorum sana..
misafirlerin içinde allah kolaylık versin

tülinnnnnnn günaydın şekerim ben iyiyim sen nasılsın...
iyiyim bende aynen devam , bebişinle nasıl gidiyorsun...
mail attım sana almadın mı??
hiç açmadım maillerimi hemen bakıyorum kuzu...

çaresiz birsey yok , bak eşin çözüm bulmuş hemen...

canım belirtim sadece belim ağrıyor gögüsler cok hafıf degışıklık var az şişkinlik yani. akıntım var bıraz sanırım
ovulasyon testi varsa yapsana canım bakalım çift çizgi çıkacakmı sendede...

maşallah canımm beta hcg değerine göre hamile gözüküosunn senin çok oldu galiba regl geçelii elindeki raporda senin rakamsal sonucun yazar. en sağda da normal değer oda 1-5 olarak gösterir seninki baya bi katlanmış tebriklerr

hahahahaha:
sen çatır çatır hamilesin canımmmmm
bu da o arkadaşına kapak olsunnnnn:
tebriklerrrrr:

MÜJDEMİ İSTERRİİİİİMMMMMM

bebişin göbüşündeeeeeee
allah sağlıkla kucağında göstersin inşallah...

ii demiş canım işte agrın olmasa neyse de nasıl gitcen bu halinle sende. agrı kesici almazsın inşallah dayanabilirsin kuzumm

akşama doktora gidicem.
parça parça bi kanamam var.
ay deliricem.
evlendiğim günden beri, bu alt tarafım kurcalana kurcalana artık neye döndü bilemiyorum valla.. gene gidip açıp baktırıcam heralde... of valla nedir benim bu çekim yaaa

canım ovulasyon testiyle gebelik öğrenenler var, ben de duymuştum burda, kk'da kadınlar yazıyordular bu konu hakkında.
ama bana çok mantıklı gelmiyor. çünkü gebelik için ölçülüp değerine bakılan hormon, bhcg hormonu. bu hormon da, döllenme olduktan sonra salgılanıyor.
dolayısıyla yumurtlama için kullanılan testlerin, bu hormonu bulmaları bana mantıksız geliyor, bulup değerlendirip çift çizgi göstermeleri... tuhaf oluyor yani. zaten bu ovulasyon testleri de bhcg değerlendirmek için tasarlanmış aletler değiller.
neye göre, bu testle gebelik belirleniyor, ben hiç anlamadım açıkçası şimdiye kadar.

benim kanımca, sendeki yumurtlama döneminden sonra da gördüğün o çift çizgi, ikinci kere yumurtladığının habercisiydi.
bana da saçma geliyordu, o bir ayda 2-3 kere yumurtlama meselesi... algılamakta zorlanıyordum hatta..
ama oluyor.
ben geçen ay iki kere yumurtladım, tam zamanında regl oldum. sadece sanırım o ikinci yumurtlamadan ötürü, bu ay adetim 1 gün gecikmiş oldu. normalde hiç şaşmaz çünkü, günü ve hatta saati bellidir benim kırmızılarımın :) bu ay, 2 kere yumurtladım ve 1 gün geciktim.[/QUOTE]

olabılır canım .. tavuk gibi sürekli yumurtluyorum demekki anlamadım bırsürü şeyler yazmıslar ama.... hayırlısı artık ne dıyelım

olabılır canım .. tavuk gibi sürekli yumurtluyorum demekki anlamadım bırsürü şeyler yazmıslar ama.... hayırlısı artık ne dıyelım

hee, sürekli çift çizgi görüyorsan.. o zaman, o test hatalı veya bozuk olabilir mi acaba gamze?

sen madem bu kadar umutlusun bu aydan, gidip bi gebelik testi alıversen daha mı kolay olur acaba? :)

tebrikler canımm bak hamileymişin. o gereksiz arkadaşının gozune sokabilirsin sonucun cıktısını alıp:):):)

kuzum Allah dertsiz derman vermesinde kurcalansın boşver. git bakalım ne dicek tatlım

ben müsadenizi istiyim..
begüm abla, kelebek olucakmış... tutturdu yanımda.. mız mız mız.. kafam kaldırmıyor.
bi gidip giydiriyim de, kesssin sesini.

sonra da azıcık uzanıcam. çok fenayım.

Çok teşekkür ederim ya çok sağol canım benim nasıl mutlu oldum anlatamam Allah isteyen herkeze versin inşallah bu nasıl bi duygu

naponuz kızlar hamişimizzzzzzz tebrikler dilerim güzel bir hamilelik geçirirsin rabbim kucağına vermek nasip etsin inşallah
darısı hayırlısıyla bizim göbüşümüze inşallahh

Yalel çok sağol canım ya okdr mutlu ettinizki beni arkadaşlar çok güzel bi duygu bu

tebrikler canımm bak hamileymişin. o gereksiz arkadaşının gozune sokabilirsin sonucun cıktısını alıp:):):)

kuzum Allah dertsiz derman vermesinde kurcalansın boşver. git bakalım ne dicek tatlım

Özlemciğim aynen öyle yapcam beni dün okdr üzdü okdr ağlattı sonucu mail attım şimdi ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…